DETTE ER OPPSIKTSVEKKENDE

 God formiddag kjære lesere! 

Etter at jeg har brukt noen uker på å sette meg inn i kosthold, har jeg virkelig fått opp øynene for hva godteri, brus, potetgull og annen fastfood kan gjøre med kroppen din. Jeg har bestandig elsket godteri, og har gjerne spist det hver dag + ekstra i helgene. Hver gang jeg var på butikken i helgene var det å fylle en halv pose med smågodt. Tanken om hvor mange kalorier det var i smågodtet, dreit jeg i! Nå i etterkant har jeg funnet ut at KUN 10 biter smågodt inneholder ca 400 kalorier. Dette er altså snakk om kun 10 små biter. Hvem spiser kun 10 biter av smågodtet? Ikke jeg ihvertfall, da blir det gjerne en halv pose. 10 biter av smågodt inneholder samme mengden kalorier som et helt middagsmåltid. Les artikkelen selv her

Jeg har nå holdt meg unna godteri siden 30.september, og det godterisuget jeg hadde på den tiden er HELT forsvunnet. Jeg klarer lett å motså både godteri, kaker og potetgull når jeg er på besøk hos andre eller her på jobben hvor det ofte blir servert godsaker. Jeg tenker rett og slett på hvor hardt jegm å jobbe for å bli kvitt disse kaloriene. For å spise 10 smågodt biter må jeg gå i raskt tempo på elipisemaskinen i ca 40 minutter. Er det virkelig verd det? Istede for å lage seg en skål med fersk frukt og kesam vanilje som tilsvarer kanskje 120 kalorier.

Gjennomsnitt skal man ha i seg 2000 kalorier hver dag, avhenger litt av vekt, høyde og aktivtetsnivå. Jeg har regnet ut hvor mange kalorier jeg trenger hver dag, og ligger på 1937 kalorier hver dag. Det vil si hvis jeg hadde spist 50 smågodt biter så kunne jeg ikke spist mer denne dagen. Sykt eller hva?

Var du klar over hvor at 10 smågodt biter innehoder 400 kalorier?!!

Ida

PAKKE I POSTEN

God ettermiddag kjære lesere

Vanligvis når jeg bestiller pakker i posten er det enten klær eller sminke, men denne gangen ventet en liten uventet pakke. Jeg hadde nemlig bestilt produkter fra Gymgrossisten i helga. Nå som jeg er så godt i gang med treningen synes jeg det er viktig med riktige produkter til trening også. Så sammen med Kenneth bestilte vi opp et lite lager, og i går kom det i posten. Jippi!

Vi bestilte proteinpulver “Whey 80” , 4 kg, i både banansmak og jordbærsmak. Jeg ville egentlig prøve sjokoladesmak, da jeg ELSKER sjokolade. Men etter å ha lest omtalene om proteinpulver fra whey 80 om sjokolade, så var det mange som ikke anbefalte denne smaken. I tillegg bestilte vi vær vår shaker, jeg selvfølgelig i rosa og Kenneth i svart. Vi bestilte også “Ripped tabletter” som er koffein tabletter som øker frisettingen av kroppsfett. 

Proteinpulver 4 kg 589kr  her
Shaker (rosa)  89 kr – her
“Ripped tabletter” 290kr  her  

Det er også fri frakt hvis du bestiller over 500kroner, og du får varene innen 3-5 dager levert på døren. 
Vi fikk også med en bonuspakke, nemlig en gymbag fra gymgrossisten!  

Produktene er ikke sponset ! 
Har du prøvd disse produktene før?

ET SIKKERSTIKK

God ettermiddag kjære lesere

 Er det noe jeg virkelig setter pris på er det en god middag/lunsj sammen med Nina. Det er så godt å slippe å lage mat til seg selv, nå som jeg er 1 person – og da er det tacosalat på Egon som er et sikkerstikk. Etter forrige gangs kyllingsalat, gledet jeg meg til denne tacosalaten. Det er bestandig så koselig å treffe Nina på cafe eller restaurant, fordi har en så god tone oss imellom. Ingen pinlige stillheter, kun koselige venninne stunder sammen. For min del er det nesten billigere å kjøpe mat ute, enn å lage mat hjemme, ihvertfall når du får en tacosalat til 138 kroner. Når jeg først er på butikken og skal handle inn til en “liten” salat, blir det ofte til 300 – 400 kroner fordi jeg finner så mye annet som ikke står på menyen.

 Liker heller ikke du å lage middag KUN til deg selv?


EN ANNERLEDES KINOOPPLEVELSE

God kveld kjære lesere

Den siste tiden har jeg vært en del på kino, og det er rett og slett fordi jeg klare ikke å vente med at filmene kommer ut på film eller på nettet. Og selvfølgelig fordi det er koselig å dra dit med venner eller kjæresten. Denne gangen var det “Dektetiv Downs” , som stod for tur. Denne filmen hadde jeg i forkant hørt mye om , og jeg var nokså spent på om den levde opp til kriteriene. Fikk med meg sending fra senkveld, der hovedrollen var på besøk, og han sjarmerte meg nok til å få meg til å se filmen fort som f***. Dette ble en annerledes kino opplevelse i den grad at det er første filmen der hovedpersonen har downs syndrom. En flott film, som fikk meg til å bruke magemusklene for latter underveis i filmen. Anbefales!

Har du sett den?

Ida

UKENS STORE GJØREMÅL

God formiddag kjære lesere

Hurra, det er mandag og en ny uke står klar for alle som føler de har mye ugjort fra forrige uke, både med jobb,trening og det sosiale livet. I forrige uke hadde jeg kun 2 arbeidsdager, så jeg har hatt mye fritid, og det har vært godt. Men selvfølgelig savner man den vanlige hverdagen med jobb. For min del jobber jeg 6 dager denne uken, så det er mye som står på agendaen. I tillegg er det viktig for meg å få inn 5 treningsøkter denne uken. 

Mandag:
Trening 11.30 “Fatburner og styrketime” i sal med Ane
Jobb 1430 – 22.00
Overnatte på flyplassen

Tirsdag:
Jobb 07.00 – 15.00
Sette på meg nye punktvipper hos Negldesign Stjørdal
Trening, kondis

Onsdag:
Jobb 14.30 – 22.00
Eu Kontroll med bilen
Overnattingsbesøk  av Ane

Torsdag:
FRI
Lunsj med Monika for å planlegge London turen
Trening, styrkeprogram 

Fredag:
Jobb 07.00 – 15.00
Trening, kondis 

Lørdag:
Jobb 09.00 – 15.30
Trening, styrkeprogram 
Egenpleie hjemme, for hår, hud og negler 

Søndag: 
Jobb 13.00 – 22.00

Hvordan ser din uke ut? 

BURSDAGSFEIRING + JENTEKVELD PÅ BYEN

God kveld kjære lesere

 I går var jeg og to venninner i bursdagsfeiring til en kompis av oss på “Kos” her i Trondheim. Koselig navn på et utested/restaurant/bar ja? KOS, liksom! Ihvertfall, vi var der noen timer før jeg og ei vennine av meg satte foten mot Studio 26 for å treffe noen andre venniner på byen. Det er sinnsykt hvor mye folk det er ute her i byen på lørdager, gurimalla! Ble ikke tatt så mange bilder, da mobil bilder inne i mørke rom ikke blir noe særlig bra. Men noen dårlige bilder legger jeg ut alikevel, fikk fjernet de dårligste, so here we go:

Tusen takk for en kjempe fin kveld kjære venner! Ida

MIN NYE LIVSSTIL + VEKTNEDGANG

God ettermiddag kjære lesere 

Siden 30.september har jeg ikke rørt godteriskålen, med unntak på 1 kinokveld i starten av Oktober der jeg spiste noen vimgummi godteribiter. Utenom det har det ikke vært noe godteri eller potetgull her. Jeg må gi meg selv en klapp på skulderen og si at jeg er stolt over at jeg har klart meg uten godteri. For dere som kjenner meg så er jeg godterimoms nr 1. Etter at jeg har lagt om kostholdet mitt har jeg gått ned 3 kg på snart 1 måned, noe jeg er super fornøyd! Jeg tror nok at vektnedgangen min skyldes både trening og kosthold. Jeg har trening 4-5 ganger i uken, og har lagt om til et sunt kosthold takket være inspirasjon fra søsteren min. Her går det i rent kjøtt, egg, knekkebrød, cottage cheese og havregryn.

Nå er det fult fokus fremover, slik at disse kiloene ikke kommer tilbake igjen. Nå som jeg er så godt i gang må jeg ikke miste fokus. Men jeg må ærlig innrømme jeg gruver meg til julen, da fristelene står for tur både med god mat og ikke minst julekaker!

Hvordan ser du på “juletiden” i forhold til mat og trening?

Ida

SKULLE FULGT MAGEFØLELSEN

God kveld kjære lesere

 I går skulle jeg og ei vennine spise en lunsj sammen og som jenter gjør. slarve litt! Tidligere har vi alltid spist lunsj på Egon, men idag ønsket Nina å prøve en ny restaurant “Una” her på Solsiden. Jeg er jo som sagt forelska i tacosalaten på Egon, så jeg var litt usikker på om jeg ville prøve salat noen annen plass. Men joda, jeg ble med på Una og skulle prøve ut restauranten. Veldig hyggelig betjening på restauranten og god stemning inne på restauranten. Selve kyllingsalaten var ikke noe jeg kommer til å bestille igjen. Dette er en restaurant som er spesalisert på Pizza, så salat var kanskje ikke deres sterkeste side. Så ja, skulle fulgt magefølelsen.  Men veldig koselig venninneprat, som alltid <3

Bruker du å bestille salat på restauranter?ida

JEG HAR FUNNET MIN FAVORITT

God ettermiddag kjære lesere!

 Etter at jeg begynte min nye og sunne livsstil har jeg helt klart funnet frem til min nye favoritt “lørdagsmat”. Nemlig: speltpizza. Så godt og enkelt da gitt, for ikke å snakke om SUNT? Må innrømme jeg var skeptisk da folk fortalte meg at jeg skulle bruke speltlompe istede for pizzabunn. Jeg som elsker den tykke pizzabunnen når jeg spiser pizza, og nå skal jeg liksom ha et lite flak som bunn? Men joda, med rett tilbehør så er dette himmelsk. Jeg får besøk av ei venninne i kveld, så da skal jeg laget dette for henne. Håper det faller i smak hos flere enn meg.

Du trenger:
Speltlompe
Tomatpurre
Skinke/karbonadedeig
Løk, paprika og tomat
Ost
I ovnen på 200grader i ca 10minutter.

Har du smakt “speltpizza” før?

Ida

HJELPES – KJØPE ELLER IKKE?

God kveld kjære lesere!

Før jeg skulle treffe ei venninne for lunsj gikk jeg “tilfeldigvis” innom Object her på Solsiden og kom over denne flotte høstjakken. For noen dager siden tok jeg en opptelling av jakker, og JA jeg har altfor mange ytterjakker. Fant ut at jeg har 6 høstjakker, MEN da jeg prøvde på meg denne nydelige jakken, klarte jeg ikke å tenke på de andre jakkene som hang hjemme og var “kjedelige”. 

Jeg har alltid funnet billige jakker, men denne jakken kostet 700 kroner, og jeg føler at det er litt mye for en slik jakke? Kall meg gjerne “gjerrig” men jeg er flink til å finne billige antrekk. Samtidig så reiser jeg jo nedover til London om under 1 måned, og tenker kanskje at jeg vil finne mye fint der nede også. MEN, klarer ikke helt å legge fra meg denne yndlingen heller. Prøvde både størrelse Small og Xsmall. Må nok gå for Xsmall om jeg bestemmer meg for å kjøpe den. Har lagt den av ut dagen, så jeg har litt tid å tenke på. 

Kjøpe eller ikke kjøpe?

Ida