TRENING OG SILIKON (?)

God kveld kjære lesere!

Jeg skal ærlig innrømme at etter jeg tok silikon for første gang i 2008 var jeg veldig skeptisk med dette å trene med silikonpupper. Jeg var livredd for å løfte vekter over brysthøyde, og trodde at innleggene ville sprekke om jeg “tok i” for mye. Nå idag vet jeg at dette ikke stemmer. Silikon tåler utrolig mye, og det skal mye til for at de sprekker. Noen har spurt meg hvordan det er å trene med silikon, og da må jeg si at det går bare bra. Det er noen øvelser jeg synes er “vanskeligere” enn andre. F.eks pull ups, chins og nedtrekk med bredt grep. Jeg merker at jeg er veldig svak i området rundt brystene, så disse øvelsene er nok mitt svake punkt. Etter 3 silikon operasjoner sier det seg selv at områndet rundt brystet/armhulen er litt nedbrytt. Når sant skal sies så er jeg ikke så begeistret for å trene så mye bryst, rett og slett fordi det er lett å få stygge pupper ut av dette. De former seg anerledes, og blir til to kuler.. ja – du skjønner hva jeg mener.

Har du hatt problemer med trening og silikon?

 

Ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir”

MIN FRYKT FOR SOMMEREN 2014

God ettermiddag kjære lesere!

Her i Trondheim har vi allerede fått strålende vær, med sol og opptil 15 varmegrader. Det vil si at det er ikke lenge igjen til sommeren er her! Vanligvis gleder jeg meg veldig til sommeren med grilling,ferie, is,  alkohol, bading og sol. MEN i år, da er jeg litt mer skeptisk. Jeg begynner som jeg nevnte i går på diett fra mai/juni, og det vil si at jeg vil være på diett i hele sommer. Dette vil virkelig bli en utfordring da jeg er veldig glad i å grille pølse, servert med masse “feit” potetsalat. Så ja, nå blir det å finne løsninger til lettere type mat som kan kombineres med dietten min. Da tenker jeg kanskje på laks og kylling. Men hvordan er det å grille slikt på engansgrill da tror du??

For ikke å snakke om sommerfestene med alkohol, er det bare å se lenge etter. MEN jeg tenker jeg SKAL klare det. Sommer eller ikke! Når det gjelder ferie, så har jeg tidligere vært vant til å spise 5 – 8 is per dag, og bare kose meg når jeg er på ferie. I år får jeg prøve å få i meg mye frukt, noe som blir en stor forandring. Ulempen med frukt i utlandet er at jeg synes alt virker så skitten. Beklager ordbruket, men dette er min oppfatning av frukt og grøn i utlandet. Fluer og andre innsekter setter seg på frukta, og jeg føler ting er så skittent.

Har du noen gode tips med sunnere grillmat?


ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

HVORDAN SKAL JEG MOTSÅ?

God ettermiddag kjære lesere! 

Det er ingen hemmelighet at det finnes mange fristelser der ute, og jeg har egentlig vært “dum” nok til å utfordre meg selv på det sterkeste. Jeg har som sagt begynt å jobbe på 7 eleven, og dette er vell selvpine i seg selv? Hver dag steker jeg boller, kanelsnurrer, winerbrød og mye mer.. Kjenner på lukten av nystekte bakevarer, og ja.. Går bare og drømmer om kaker. Så ja, jeg har virkelig satt meg selv i et lite dilemma. Da jeg jobbet her for 1 år siden, spiste jeg boller, pølse og slik hver dag til lunsj og middag. Det er så lettvint, og bare slenge i seg noe fort og enkelt når man er på jobb. Og kiloene raste opp, noe som kanskje ikke er så rart.. Nå som jeg skal stille i bikinifitness konkurransen sier det seg selv at det er full STOPP med slik spising. Jeg har klart første dag nå uten engang å prøve å snike til meg noen nystekte bakevarer, og har planer om å holde det slik også. Jeg tygger masse tyggis, og det får holde. Jeg SKAL klare dette!

Blir du fristet av lukten nystekte bakevarer?


Ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir”

OUTFIT- SUMMERFEELING

God kveld kjære lesere!

 Her i Trondheim har vi virkelig fått en forsmak på sommeren, noe som er utrolig deilig. I går var første gang jeg byttet ut “vinterjakke” med skinnjakke, og det føltes GODT. I fjor hadde vi en ganske så bra april og mai måned, så la oss krysse fingrene for at vi får noen fine månender i 2014 også! Ettersom jeg skal tilbringe nesten hele sommeren hjemme i Trondheim i år, så håper jeg at jeg kan dra frem flere sommerklær utover, fordi jeg har klesskapet FULT!

Så “jentete” som jeg er, så kjørte jeg på med lyse rosa topp fra Gina Tricot, hullete jeans fra “Primark” og skinnjakke fra Vero Moda.

Likte du outfiten?


Ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir”

MIN STORE HÅRKRISE

God ettermiddag kjære lesere!

Solen skinner her i Trondheim og det er hele 11 grader ute, men jeg er ennå ikke fornøyd, Vet du hvorfor? Jo, rett og slett fordi jeg har en innmari hårkrise i disse dager. Nå som solen skinner, så ser man tydeligere at håret mitt er nokså slitt. Det ser rett og slett, ille ut. Så derfor har jeg bestilt meg time til frisøren nå etter jobb, og kan nesten ikke vente med å få av de slitte tuppene. Nå er det snart 4 måneder siden jeg stusset håret sist, og på den tiden har det allerede rukket å blitt kjempe slitt. Ja, jeg vet nok årsaken, mye tape extensions, og mye glatting og krølling av håret. Tross at jeg bruker gode frisørprodukterm så blir jo håret slitt av dette hair extensions.

Alikevel om at håret blir ødelagt av dette forbanna hair extensions, så fortsetter jeg gang på gang med dette. Jeg har til og med en hentelappe i postkassen med nytt hår fra Kina, som jeg skal hente ut på mandag. Så..hvorfor fortsetter jeg? Jo, jeg er nok avhengig av å ha langt hår, og klarer ikke tanken på at å ha mitt naturlige tynne og KORTE hår. Ja, jeg vet det bare er å spare, men vet du? Siden jeg var 16 år så har jeg ikke fått noe mer lengde på håret mitt. Dette er rett og slett fordi jeg bleker håret og da spiser det seg opp igjen.

Så nå den siste uken har jeg faktisk brukt CLIPS, noe jeg ikke har brukt på herrens så mange år siden. Så på bildet til venstre bruker jeg clips, både litt med og mot min egen vilje. Det er genialt å bruke clips slik at du slipper slitasje på ditt eget hår, samt at du kan ta det av og på når du dusjer etc.  MEN, ser det like ekte ut som tape extensions? Nei, det synes jeg overhode ikke. Det blander seg ikke like godt, og blir på mange måter “delt” opp om du skjønner hva jeg mener. Så nei, clips er nok ikke løsningen for meg denne gang heller.

Så hva gjør jeg? Jeg har lurt litt på om jeg rett og slett skal klippe meg “bob” men en lang bob da ja, fordi jeg ønsker å ha mulighet til å sette på clips eller tape extenions om jeg skal angre/finere anledninger til fest eller bryllup etc. Men jeg tørr liksom ikke å ta steget å klippe meg “bob” , selv om at det er syykt fint, og jeg bare må klippe av 6- 10 cm av mitt eget hår. Så nå er jeg litt i tankeboksen, men en ting er sikkert.. Jeg har min livs hårkrise akkurat nå,..Baaah!

Har du noen gang vært i en slik hårkrise situasjon?


Ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir

OM 1 UKE ER DET AVREISE (!)

God kveld kjære lesere!

Om akkurat 1 uke sitter jeg i Sandefjord, og er klar for ei mega spennende helg. Tenk, det har gått snart ett halv år siden jeg og lillesøster snakket om at hun skulle stille i bikinifitness konkurransen i Sandefjord april 2014. Det var så langt frem i tid, tenkte jeg da.. Men nå er det allerede bare 1 uke igjen. Wow, så spennende. Jeg, ei venninnde, Linn og familien min blir med nedover for å støtte Linn og de andre jentene som skal stille. Vi har bestilt billetter, slik at vi er sikret å sitte ganske lengt frem og heie for full hals.

Når jeg tenker etter, så føler jeg meg stresset.. Rett og slett fordi jeg vet det er under 6 måneder til JEG selv skal stå på den scenen der, og det skremmer vettet av meg. Jeg føler meg overhode ikke klar for å stille, og har mye å jobbe med ennå. Jeg skulle ønske at tiden sto still, slik at jeg fikk enda mer tid på å bygge muskler og gjøre meg klar til oktober. Men nei, jeg kan ikke rå over tiden, så den må bare komme når den tid kommer. Men er det noe jeg VET, så er det at tiden flyr avgårde. Husker enda samtalene jeg og  lillesøster hadde i oktober om konkurransen, og nå er den faen meg allerede om 1 uke !!!

Skal du se på konkurransen i Sandefjord ?

 

Ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir”

MY HAPPY WEEKEND

God ettermiddag kjære lesere!

Endelig hadde jeg et “pusterom” til å sette meg ned i 10 minutter før jeg må springe avgårde til jobb. Som jeg nevnte kort i går så er det mye som skjer fremover, og jeg føler derfor jeg ikke har tid til å blogge like mye, så nå får jeg bare prøve å slenge inn ett blogg innlegg i ny og ne når jeg har tid, rett og slett. Nå er jeg ihvertfall på vei til jobb, og stod derfor opp tidligere i dag for å få inn ei treninsøkt før jobb, samt å lage “karbonadedeigwok” som jeg så fint kaller det. Jeg skal jobbe fra 14.30 – 22.00 i kveld, for så å ligge over på flyplassen til i morgen da jeg starter 09.00. Så det sier seg at kroppen må ha mye mat, og derfor er det viktig med god planlegging før slike lange dager. Begynner å bli ganske så vant til å lage middag dagen før, og pakke de i matbokser. Så jeg er nokså “forbredt” på diett som starter opp i mai/juni. 

Ønsker alle en fin fredag og GOD helg! 

Ida
Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

JEG MÅ SI MEG FORNØYD

God ettermiddag kjære lesere!

Dagene mine går for tiden i jobb og trening. Etter at jeg begynte på 7 eleven, har jeg dagene fulle med jobbing. Noe som er både godt og slitsomt. Det er uvant for meg å begynne å jobbe 5-6 dager i uken igjen, men samtidig godt på mange måter. Jeg vet det kommer mer penger inn enn hva jeg rekker å bruke, og det føles godt. I går tok jeg meg ei beinøkt der muskelvekst stod på planen, Puuh, jeg må si det var ei tung økt. Svetten rant, og det merkes virkelig at solen skinte på vinduene og gjorde det 1000 ganger varmere inne i lokalet. Da jeg var ferdig etter 1 time og 20 minutter hadde jeg forbrent over 600 kaloirer, og må si meg veldig fornøyd. Det er følelsen etter ei god økt du kan leve lenge på, og det gjorde virkelig dagen min mye bedre. Utrolig hvor “lite” som skal til for at dagen skal utvikle seg til en bedre dag.

Har du trent idag?


Ida

Følg meg gjerne på instagram “idadir”JEG MED I NYTT BLOGGMAGAZIN

God kveld kjære lesere

I noen uker nå så har jeg vært med i planleggingsfasen sammen med blant annet Elin Kringen, som skal ha mye av æren for denne ideen. Hun hadde nemlig en ide om å starte opp en slags “bloggmagazin” , der vi skal være flere trøndere,  som skal drive nettsiden “glitz”. Direkte link finner du her. For å komme til min blogg, så trykker du her.

Dette er altså en felles bloggportal for flere trøndere, som alle i hovedsak tar utgangspunkt i skjønnhet/trening/mote.Her kan du blant annet lese bloggen til Elin Kringen, som står for mine restylane/botox behandlinger, Stine Gikling som også utfører restylane/botox behandlinger sammen med Elin.  Du kan lese om Eileen som konkurrerte i bikinifitness konkurransen i Sandefjord 2013, Lene Tessem som tattoverer øyenbrynene min,  Daniel Ursin som er stylist/frisør, Ida Jonassen som skal studere mote i London og Kine Tømmerdal som skriver om mote/fashion. Det vil også komme inn en mammablogger ved navn Nathaile.  Dette er altså en flott gjeng som alle blogger om noe alle er opptatt av.

Jeg kommer til å fortsette å bruke “idadir” bloggen min, frem til “glitz” er oppe å går 100%, for så å flytte meg over til den nettsiden.
Kommer tilbake med mer informasjon om når jeg bytter platform til “glitz”.

Ta turen innom Glitz, og se om du finner noen nye favorittbloggere.

Elin og Stine / Kine / Ida
Eileen / Daniel / Meg / Lene

Trykk på navnene for å komme direkte til deres blogg

Håper dere liker vår nye beauty blogg, og at dere også vil følge glitz.no fremover.
Det vil komme mye spennende, konkurranser og mer til.
Så følg oss her og på vår facebook side her

-Ida-
Følg meg gjerne på instagram “idadir”

SLIK KAN DET GÅ….

God ettermiddag kjære lesere

I går var en nokså “dritt” dag for min del, om du kan kalle det slik. Selv om solen skinte, og jeg var ferdig på jobb 15.00, valgte jeg å legge meg i senga og synes synd på meg selv. Hvorfor? Aner virkelig ikke hva som gikk av meg i går. Uansett, jeg våknet 19.00 og bestemte meg for “nei faen, ida ha deg på trening”. Så 19.30 var jeg godt plantet på treningsstudioet og skulle kjøre overkroppstrening. Motivasjonen var ikke på topp , men etter noen oppvarmingsett merket jeg fort at gnisten begynte å komme tilbake.

Etter 1 og en halvtime avsluttet jeg økta, og nesten sprang hjem.. Jeg var SULTEN! Da var det bare å hive seg over kjøkkenet og begynne å lage mat, ikke bare for i går kveld, men også for dagen idag. Jeg var så utrolig sulten at jeg ikke engang rakk å skifte fra treningsklær, SÅ sulten var jeg. Og idag ble det kyllingwook og ris til middag. Lenge siden jeg har spist kyllingwok nå, da det har gått mest i karbonadewok egentlig. Jeg er egentlig mest glad i karbonadedeig eller biff, men kylling må heller ikke glemmes. 

Elsker ikke du også mat rett etter trening?!

Ida
Følg meg på “instagram” idadir