FANTASTISKE ROMA

God kveld kjære lesere!

Puuuh, etter 10 timer på farten er jeg endelig godt plantet i senga. Dagen startet med en god frokost (havregryn, sukrin gold og syltetøy) i hotell lobbyen. Mens de andre spiste sjokoladepålegg, crossiant og sjokolade -frokost blandinger. Yeah, slik er det å ennå være på “diett” her nede. Med “diett”, mener jeg ikke at jeg teller kalorier, men at jeg er bevisst på kostholdet mitt. Aboslutt! 

Så 09.30 var vi ute av døra, og da var det Colosseum som var i hovedfokus. Men på veien dit måtte vi selvfølgelig stoppe innom mange andre historiske bygninger, SAMT en park der vi fikk kjørt noen pull ups. Min kjære lillebror er nemlig LITT fan av å trene pull ups. Så da måtte vi alle prøve oss. 

Mitt kjære søskenbarn hadde veldig lyst til å dra å shoppe, så da tok jeg med meg gjengen på en togtur, og selvfølgelig måtte vi ta noen selfies der inne! Så tok vi turen innom nydelige Colosseum, og fyyyyy … så FINT!! Bildene taler for seg selv. Vi kom inn døren 20.00, og da har vi fått i nesten 10 timer.. Eller nei, vi satte oss ned fra 14.30 – 15.00 og spiste lunsj, thats it! Så ja, det blir MYE gåing, og det er varmt, så man blir utrolig sliten av varmen og alle inntrykkene man opplever iløpet av en dag. Men så absolutt verd det! 

Følg meg på instagram “idadir” 
BILDEDRYSS FRA ROMA

God kveld kjære lesere

Da er enda en dag her i Roma over, og JØSS hvor mye inntrykk man sitter igjen etter en slik dag. Ikke nok med at det er nesten 30 grader i skyggen, men vi går og vi går..og går enda mer! Vi har vært på føttene siden 10.00 i morges, og var tilbake på hotellet etter 8 timer med gåing. Idag var vi på St.Peters kirke, der vi fikk opplevd paven tale (Det er trossalt søndag). Dette var veldig spesielt. Kanskje 5000 personer var samlet der, og det var en unik opplevelse å bli “velsignet” av selvete paven. 

Når man skulle inn i kirken så måtte man dekke til skuldre og bein, så jeg hadde med meg maxi skjørt og t skjorte i veska mi. Så da var det bare å skifte i køen, og gjøre seg klar til å utforske innsiden av kirka. Etter besøket i St.Peters kirke, så dro vi innom ennå en restaurant, og selvfølgelig var pizza og pasta det som ble servert. Jeg fikk heldigvis tak i en biff til middag, MEN denne biffen var ikke noe å skryte av. KUN fett og bein, så det ble nok mest salat på meg..igjen! 

Jeg må virkelig si at jeg sliter med å få i meg nok mat her nede, ettersom jeg ikke spiser pizza og pasta så begrenser dette alternativet. Takk gud for havregryn fra Norge og melk som jeg kjøper på mini marked rundt omkring her i Roma. Så sitter jeg på hotell rommet med plast skål og spiser maten min.. Jaja, thats life! 

Nå skal jeg ta tidlig kveld, fordi i morgen står Colosseum på planen, og da må man bare belage seg på en lang dag! 

Følg meg på instagram “idadir” 
FINALLY- ROME UPDATE

God kveld kjære lesere!

 Endelig !! Nå har jeg fått ordnet meg med internett som faktisk fungerer! 

Nå har Malin reist hjem etter 3 dager her i Roma, og vi har virkelig hatt en koselig tur sammen. Planen var egentlig å slappe av og ikke bruke så mye penger på disse 3 dagene, og det har vi klart med glans. Vi har vært på stranda hver dag, og har tatt lokalt tog og buss frem og tilbake. Snakk om sikkelig turister! Ja, det er ganske dyrt for taxi her i Roma, så vi har prøvd å “sklidd” inn i den lokale befolkningen her nede. 1,50 euro for en togtur, ikke ille det! 

Ellers så måtte vi en kjapp tur innom et gigantisk kjøpesenter med hele 250 butikker. Kom ut derfra og hadde kun brukt 200 norske kroner! Ellers så har vi tatt livet med ro, og jeg har faktisk vært ganske så bevisst på kostholdet mitt her nede. Jeg er ikke på noe diett, og er ikke super nazi med meg selv, MEN jeg har tatt turen innom et supermarked og handlet inn en del sunnere matvarer. Eneste problemet er at det ikke finnes kjøleskap på hotellet vårt. Typisk! 

Ellers så har min kjære slekt fra USA kommet idag, og resten av familien min er på vei nedover nå, så jeg skal komme med en update fra turen videre, så keep following 🙂

Følg meg på instagram “idadir”Gigantisk kjøpesenter !!! 

Begynner å få greit med farge nå!Selv om jeg ikke er på diett, så synes jeg det er greit å ta turen innom et supermarked her i Roma og handle inn “sunnere” versjon av mat.
+ at jeg tok med havregryn, skyr og sukrin gold fra Norge. Alltid forbredt! 

UPDATE FROM ROME

God kveld kjære lesere!

Da er vi godt plantet her i Roma, etter en lang reise! Turen begynte hjemmefra 03.45 i morges, og 14.00 var vi endelig på plass i Roma. Vi måtte mellomlande i København og vente der i nesten 4 timer, så bare denne ventingen gjorde oss ekstra slitne. Det hjalp ikke akkurat på “humøret” når vi begge var dopet ned på beroliggende tabletter, opptil 7 inntatt. Så jal, 2stk veldig trøtte og flirfulle blondiner på tur. Når vi ankom Roma var det selvøfelig REGN!! Roma som er kjent for strålende vær, også blir vi møtt av dette? Jaja, ingenting å gjøre med, heldigvis finnes det solarium overalt – in case!

Resten av dagen ble brukt til litt sightsseing og et møte med Roma`s mange restauranter. Jeg endte opp med en seig biff, mens Malin satset på den klassiske nydelige italienske pizzaen. Det verste av alt var at vi faktisk ikke fikk maten samtidig engang, så når Malin var ferdig , så fikk jeg min mat. Snakk om dårlig service!

Bor på et hotell som har utrolig tregt nett, så får ikke lagt ut alle bildene vi tok idag. Har prøvd nå snart i over 1 time å laste opp flere bilder, men kommer ingen vei. Men lover at jeg skal legge ut flere bilder med engang jeg får bedre dekning.

Følg meg på instagram “idadir”  ROMA – HERE WE COME

God kveld kjære lesere!

 Wæææ, på onsdag er det avreisedato til Roma, og jeg har allerede ikke pakket ferdig. Ja, du kan godt si jeg er nokså stresset og føler ikke jeg har kontroll på noe som helst. Men innen klokken 04.00 på onsdag  MÅ alt ha vært pakket og klart, fordi flyet går 06.00 til København , så videre til Roma. Det blir nesten 4 timer å vente i København, men jeg hører rykter om at de har Victoria Secret på flyplassen, så jeg tviler på at disse 4 timene blir noe problem! *glise*

Nå har det seg slik at jeg reiser nedover med ei god venninne av meg, og sammen skal vi være her i 4 dager. Forhåpentligvis får vi finvær, og har muligheten til å få litt farge på kroppen. Selve stranda ligger faktisk 30 minutter unna med tog, så vi må et stykke utenfor Roma for å slikke sol. Etter disse 4 dagene drar venninna mi hjemover, og jeg blir igjen for å treffe familien min som kommer nedover. Sammen skal vi oppleve Roma på det sterkeste. Kjenner jeg familien min rett så har vi program fra 08.00 om morgenen til vi legger oss på kvelden. Så nei, skal ikke gå glipp av noe som helst!

Så nå er det bare å glede seg, og håpe at Roma svarer til mine forventninger!

Har du noe tips om butikker i Roma, så tar jeg GJERNE dette imot!

Følg meg på instagram “idadir”
IDIOTI (?)

God ettermiddag kjære lesere!

Ja, jeg har sikkert gjort noe veldig idiotisk av meg og jeg vil nok angre på dette. I går skulle jeg en svipptur innom byen for å handle inn det siste før Roma, – ting som jeg trenger før en reise: barberhøvler, øyenbryn skjærere, barberskum, behagelige sko, litt sminke og kanskje en fin sommerkjole. ALLTID før en reise må jeg forsikre meg at jeg har med meg alt jeg trenger av toalettsaker, sminke etc. Jeg er 100% avhengig av ulike merker, og tørr faktisk ikke ta sjansen på at jeg finner dette i Roma.  

Men hva tror du jeg endte opp med? MYE mer enn hva jeg skulle handle i hvert fall.. Det er så typisk! Hvorfor bruker jeg opp pengene mine FØR jeg reiser ned til Roma? Som om det ikke er nok å handle i Roma liksom..Har for øvrig hørt at det er ganske så dyrt å shoppe i Roma, så kanskje det ikke var et så dumt valg allikevel? Time will show!

Noen av mine kjære lesere som har vært i Roma og kan anbefale noen butikker der nede? (gjerne billig klær)

Følg meg på instagram “idadir”
LITT AV EI HELG

God kveld kjære lesere!

 Ja, jeg vet, det er ikke fredag ennå. MEN jeg har allikevel har jeg en helg-følelse. Jeg jobber nå i kveld, men så har jeg fri i morgen, kanskje derfor jeg sitter med denne følelsen? Så jobber jeg lørdag, fri søndag igjen. Ja, snakk om fucked up helg. Selv om helga er “fucked” så har jeg likevel klart å fylt den opp med både trening, farging av hår, sette på Extensions, barnevakt, sette på nye negler, begynne å pakke til Roma tur neste uke, og ja! Litt av ei helg! Det er utrolig hvor fort tiden går , og av og til føler man at man trenger noen ekstra timer i døgnet for å rekke over alt man skulle ønske man fikk gjort.

Jeg tenker ofte: Hva om jeg hadde hatt barn? Hvordan ville jeg måtte ha prioritert tiden min da?! Nå kan jeg gjøre hva jeg vil, og bruke 100% av tiden min på MEG selv.. Bare det å sette på seg negler tar nesten 2 – 3 timer (med jentesnakk innimellom). What a life, sier jeg bare!

Ellers så har vi fått nye farger på vår uniform, fra å være hel svart, til å bruke en hvit t-skjorte.
Jeg må jo si jeg ikke er så glad i hvitt, så for meg ble dette uvant. Men men, må man så må man bare!
Får trøste meg med at jeg ser litt ekstra brun ut i den da 🙂

Ønsker alle en fin torsdag videre!
Følg meg på instagram “idadir” WHAT A WEEKEND

God ettermiddag kjære lesere!

 Det er 1.pinsedag, solen skinner, og det er 21 grader her i Trondheim. Hvor befinner jeg meg? Joda- JOBB! Som jeg skrev på fredag, har jeg jobbhelg denne uken. Og når været er slik som det har vært de siste dagene, så er det vanskelig å ikke dra nytte av disse flotte dagene vi har. Men jobben kaller, og det er ikke annet å gjøre enn å komme seg på jobb. På disse dagene har man trossalt ekstra betaling, og bare det burde være godt nok. Nå som jeg skal begynne å betale 9000kr i mnd på mitt eget lån fremover, så trenger jeg alle penger jeg kan få.

Meeeen, over til noe annet. Helgen min har ikke vært så altfor spennende – dessverre! Har hatt noen fine gåturer med hunden til ei venninne av meg, Jeg har også gjennomført noen treningsøkter på Kaliber. Er det noe jeg virkelig har fått “dilla” på så er det å trene med shorts. Ja, du hørte riktig. For 1 år siden ville jeg aldri ha beveget meg med shorts inne på et treningsstudio, men i dag… oh yes! For ikke å snakke om hvor mye mer behagelig det er å trene i shorts. Du føler virkelig at du kan bevege deg mye mer i ulike øvelser, og ikke minst løpe enda lenger på tredemøllen. Lets do this!

Har du hatt en fin pinsehelg?

Følg meg på instagram “idadir”SUMMER IS HERE

God kveld kjære lesere!

Må få starte innlegget og TAKKE for alle gratulasjoner jeg fikk på forrige innlegg. Ja, det føles helt fantastisk å eie noe som er sitt EGET !!

Er det flere i Trondheim og resten av landet som drar nytte av det strålende været?! Det gjør i hvert fall jeg! Våknet opp til sollyset, og da var det kun en ting å gjøre. Hive på seg bikinien for å sleike litt sol før jeg begynte på jobb. Gosh, hvor digg det er med dette været! Jeg har sagt det før og sier det igjen: Jeg kunne tenkt meg dette været året rundt jeg. Jeg er absolutt et sommer menneske, og kan egentlig ikke fordra vinteren, selv om den har sine “goder” den også.

Jeg er så “heldig” å ha jobbhelg i dette finværet, men vet du? Det gjør meg egentlig ingenting. Det er pinse, og det betyr ekstra penger tjent. Det er motivasjon i seg selv! Arbeidstiden min er også kortet ned pga pinsen, så dette blir en behagelig arbeidshelg.Dessuten er det under 2 uker til jeg reiser til Roma, så jeg skal ikke klage!

Ønsker alle lesere ei fin pinsehelg!

Følg meg på instagram “idadir”EIER AV NY LEILIGHET !!

God kveld kjære lesere!

ENDELIG kan jeg fortelle dere det: Jeg har kjøpt min egen leilighet!! Visningen var på tirsdag, og allerede onsdag klokken 13.00 var jeg eier en ny leilighet. Det var en veldig spennende budrunde, og etter nesten 3 timer så var den endelig MIN. Leiligheten er her i Trondheim, nærmere bestemt området “Buran”. Den er på 47 kvadratmeter, og har alt jeg kunne ønske meg. Dette er en selveier leilighet med nokså lave felleskostnader hver mnd. Du kan se mer på leiligheten her.
 Som jeg nevnte for dere tidligere forrige uke så hadde jeg visse kriterier for en leilighet:

1. Soneparkering for bil
2. Nærhet til flybussen
3. Stort soverom (MASSE klær)
4. Stort kjøkken 

Jeg flytter inn i min nye leilighet i starten av juli, og kan nesten ikke vente med å få mitt eget hjem. Alt må kjøpes inn, så jeg har fått med meg ei god venninne til å hjelpe meg å inrede leiligheten. For jeg skal helt ærlig si at jeg har NULL peiling på inredning av en leilighet. Klarer ikke å se sammenhengen mellom ting, og derfor er jeg utrolig takknemlig for hjelp! 

Følg meg på instagram “idadir”