DAGENS ANTREKK – NEW IN

God kveld nydelige lesere

Ettersom jeg hadde fri idag, kunne jeg endelig bruke min nye topp som jeg fikk i posten i går. Jeg elsket detaljene på den, og denne blir perfekt nå mot våren og sommeren. 

Sko Eurosko / bukse VeroModa / Topp her

Likte du antrekket?

<3<3<3
Ida 

KVELDENS OUTFIT + EN OVERRASKELSE

God sen kveld nydelige lesere

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble nokså overrasket da ei venninne av meg tok turen innom meg på jobb idag med en gave fra onkelen hennes. Han følger tydeligvis med på bloggen min, – noe jeg synes er kjempe koselig! Han kom over innlegget hvor jeg hadde brukt ullsokker som votter i mange minusgrader. Se innlegget her. 

Så gjett hva han hadde gjort? Jo, han hadde kjøpt nydelige selbu votter til meg! Dette er en fyr jeg aldri har møtt eller snakket med, “bare” en onkel av ei venninne av meg. Synes vell synd på meg da, noe jeg synes er utrolig koselig. Så tusen tusen takk – ble helt rørt jeg ! 

Slenger også med outfit bilde for kvelden, som består av genser fra cubus, thigts fra cubus og sko fra eurosko. OG votter fra kjære onkelen til venninnen min 🙂Var ikke dette snilt gjort?

<3<3<3
Ida 

LITT AV ET “BILDEDRYSS” FRA I GÅR

God kveld nydelige lesere

Jeg er så utrolig irritert på meg selv, da jeg klarte å ta kun 2 bilder på hele kvelden i går. Jeg som hadde ladet opp kamera og var innstilt på å ta mange bilder. Men neida, dette glemte jeg helt av. Skyldes nok en stor dose alkohol. MEN morro var det. Herremin, så morsomt det var. Jeg kom nokså godt i formen, og sang for full hals på gamle “klassikere”. Stakkars publiukum som holdt seg for ørene og skrek “Ida, du kan itj å syng – slutt”. Jaja, lever kun 1 gang.

Ihvertfall, kvelden var superduper bra! God stemning med herlige folk – det er livet. 


<3<3<3
Ida 

KVELDENS OUTFIT – NEW IN

God kveld nydelige lesere

 Husker dere den blå high waist buksa jeg kjøpte i helgen? Her er hvordan den ser ut på. Jeg må si jeg er overrasket over hvor fin den egenlig er. En ting er å prøve den på butikken, men når jeg har fått den hjem og kan matche med en fin topp, så ble jeg utrolig fornøyd med innkjøpet. 

Likte du kveldens outfit?
Kunne du gått i denne blå buksa? 

<3<3<3
Ida 

DUMME, DUMME MEG

God kveld igjen nydelige lesere

Jeg står ovenfor et lite dilemma her i kveld. Jeg begynner nemlig på jobb igjen 04.30 – 07.00 i natt. Men jeg føler meg overhode ikke trøtt, da jeg sovnet igjen etter å ha vært våken ei stund. Jeg lå faktisk i sengen til 17.00. Dumme, dumme meg! Dette gjør at jeg overhode ikke er trøtt, men bør vell kanskje finne sengen alikevel? ELLER skal jeg bare døgne? Er jo bare 4 timer igjen til jeg skal på jobb uansett? Jeg vet med meg selv at det er tungt å dra kroppen sin ut av den varme senga etter kun 4 timer i den.

Så: Sove eller døgne?  

Ps: Vet det er mandag og “ukens blogg” skulle blitt kåret. Beklager, den kommer i morgen!

<3<3<3
Ida

DAGENS OUTFIT – NEW IN

God kveld fantastiske lesere

 Husker dere innkjøpene jeg gjorde forrige lørdag? Da jeg kom hjem med to bæreposer fra Cubus og Vila. Se innlegget her.

Jeg kjøpte inn to singletter i knall fargene grønn og oransje, for 200 kroner på Cubus.
Også kom jeg over dette herlige skjørtet fra Vila på salg med 30%. Jeg fikk den for 170 kroner. Har denne i størrlese S/M. 

Jeg bare ELSKER dette skjørtet, og skjønner ikke hvorfor jeg engang var i tvil med å kjøpe dette. Det passer meg perfekt, med high waist – som jeg elsker. Dessuten er det ikke så altfor kort, så det går ann å bruke det i en bursdag eller finere selskap. Im in love 


Likte du innkjøpene?
Hva synes du om antrekkene?

<3<3<3
Ida 

LANGT HÅR IGJEN – HAIR EXTENSIONS

God kveld nydelige lesere

 Som dere vet så tok jeg av hair extensions for snart 3 uker siden, og nå var det på tide å sette på seg igjen. Jeg bruker som dere vet hair extensions fra Pilus. Du finner de her. Mange spør meg hvilke type extensions jeg bruker, og det er da microringer. Dette er en genial hair extensions type som ikke sliter på håret ditt om du behandler det riktig. Det er ingen lim, tape eller noe som kan ødelegge håret ditt. Det er en ring du trer håret ditt gjennom og presse den ned. Når du skal ta det av så presser du motsatt vei og håret glir av. Tenkte kanskje å lage en videoblogg om hvordan jeg setter på og tar av , om dette er av interesse? 

Jeg bruker microringer i farge #60 og har 55/60 cm. En pakke inneholder 20 microringer, og koster nå 235 kroner. Jeg bruker ca 140 fester i håret mitt. Du finner den her
Denne type hair extensions kan du bruke opptil flere ganger, da du bare kjøper inn nye microringer.
Så det er dette jeg har gjort, brukt samme hår som forrige gang bare satt på nye ringer. 


Har klippet av de nederste 4 cm, men rakk ikke ta bilde

Som de fleste av dere vet, så er jeg ikke særlig glad i å ha håret hengende rett ned. Jeg elsker å krølle håret med extensons slik at de sklir mer inn i håret. 

Slik som dette elsker jeg å ha håret mitt:


Gammelt bilde fra 2011

Hva synes du om resultatet?

<3<3<3
Ida

Sponset innlegg 

DAGENS ANTREKK

God ettermiddag nydelige lesere

Som jeg nevnte i går tar jeg sjelden outfitbilder, så da fikk jeg kommentar på om at jeg burde ta det når jeg har fri fra jobb. Ettersom jeg har fri fra jobb idag, så rakk jeg å ta noen outfitsbilder for dere lesere. 

Sko Euro Sko / Bukse Vero Moda / Topp Vero Moda / Sjal Cubus / Veske H&M / Øredobber Vita 


Beklager stjerne, men pga restylane ser jeg litt rar ut..

Hva synes du om dagens antrekk?

<3<3<3
Ida 

KVELDENS OUTFIT – BLING BLING

God kveld nydelige lesere

Da er jeg endelig hjemme igjen etter å ha vært på farten siden halv åtte i dag tidlig. Både jobb, trening, solarium og personalmøte har vært på programmet mitt idag. Hjelpes så sliten jeg er.. NÅ skal jeg få på meg koseklærne og nyte det siste som er igjen av kvelden. Ha en fantastisk fin kveld videre nydelige lesere.

Da jeg ryddet i garderobe skapt mitt i jul, husker jeg denne rosa/rød buksa jeg enda ikke har brukt.. Derfor fant jeg på at det var på tide å få brukt den.
Dette ble dagens outfit

/ Sko Nelly / Bukse Vero Moda / Genser Vero Moda / Øredobber Vita / 

Finner du her til 499 kr

Hva synes du om kveldens outfit?

<3<3<3
Ida