TØFF START PÅ ÅRET 2020

God kveld kjære lesere!

..og GODT NYTTÅR!

Ja, da var vi inne i året 2020, og for min del har dette året fått en nokså tøff start. Jeg startet året med sykdom, og måtte ta meg fri fra jobb i 2 dager. Dette gjorde at jeg mistet all motivasjon for trening og begynte å spise godteri hver kveld og masse andre utskeielser. Kroppen spilte ikke akkurat på lag da den ble “frisk” igjen. Føltes ut som jeg enda var syk, MEN heldigvis fikk jeg motivasjonen tilbake, litt etter litt. For meg er trening og sunt kosthold alfa omega, noe som GIR meg energi. Derfor har det vært godt å komme tilbake til rutiner igjen.

Forutenom egen sykdom, fikk jeg beskjed om at flere i familien min har blitt veldig syke. Noe som har gått litt innpå meg, og som har gjort noe med humøret mitt. Jeg har tidligere vært veldig heldig som har en familie som har holdt seg frisk, men nå begynner mine besteforeldre å bli såpass gamle at det er naturlig at sykdom inntreffer. Selv om det aldri er noe gøy!

Så ja, året 2020 startet ikke så altfor bra, MEN fra nå av kan det bare gå oppover!
Jeg hadde derimot en veldig fin jul sammen med familie og venner. Spise altfor mye mat, gode samtaler rundt middagsbordet og nye minner ble skapt med gode folk. Jeg hadde som alltid, min årlige jentefest hos meg med altfor mange geleshots og selfies. Nyttårsaften ble feiret hjemme hos meg, da jeg hadde invitert 12 venner på middag. DET ble en utfordring for meg å ha så mange gjester å lage mat til, men en veldig fin opplevelse! Setter stor pris på å ha så mange gode mennesker i livet mitt.

Nå gleder jeg meg til å se hva året 2020 har å by på, da jeg har planer om å ta litt mer vare på meg selv dette året.
Har noen nyttårsforsett som jeg håper å klare.
– Drikke mer vann/saft
– Loggføre antall løpte km pr mnd
– Mer egenpleie (massasje, yoga, uttøying)
– Sove mer (prøve på 8 timer)
– Reise og oppleve ting
– Fokusere på fremgang på trening

Så ja, la året 2020 bli ett bra år!
Følg meg gjerne på instagram “Idadir”