KVELDENS OUTFIT

God kveld kjære lesere

Hvor herlig er ikke slike lørdager der du bare kan sløve på sofaen og se tv serier og bare kose seg? For så å ordne seg et herlig måltid og pynte seg litt?


/Topp Gina Tricot / Bukse Vero Moda / Sko EuroSko / 

I kveld ble det kylling taco til kveldskos, noe som er lenge siden vi har spist. 

Hva synes du om outfiten?

<3<3<3
Ida 

KVELDENS FEST ANTREKK

God kveld kjære lesere!

Glemte å fortelle dere at jeg er nå hos noen venniner for så å dra på byen senere i kveld! Hadde med meg speilrefleks kamera, men rekker ikke legge de inn, så dere får en litt dårlig versjon med mobil bilder. Så skal jeg legge ut flere bilder i morgen.

Dette ble kveldens fest outfit

Hva synes om du om outfiten?

<3<3<3
Ida 

KVELDENS ANSIKT

God kveld fantastiske lesere!

Nå er klokken passert midnatt, og jeg kan gledelig fortelle dere at jeg har FRI i morgen. Kan ikke beskrive hvor godt det blir! Må innrømme jeg har mange tanker i hodet angående morgendagen, som jeg må dele med dere i morgen. Klarer ikke helt bestemme meg, så går rundt meg selv nå..Ser frem til i morgen formiddag, da jeg skal treffe ei venninne av meg som er gift med en fra Tyrkia, og den herlig sønnen hennes!

Ønsker alle en fantastisk kveld/natt videre!

<3<3<3
Ida 

MIN FRYKT FOR Å BLOGGE

God kveld mine fantastiske lesere!

Tenkte å skrive et innlegg om “min frykt for å blogge”. Jeg må ærlig innrømme jeg var skeptisk til å starte en så personlig blogg, fordi jeg var redd folk ville dømme meg pga feil grunnlag. Legger ikke skjul på at jeg var redd for at flere av dere ville få et inntrykk av at jeg var “blond og dum”. Ettersom jeg er platina blond, opptatt av sminke og utseendet, er det lett at man får en del negative kommentarer. Det ser man jo på mange andre blogger. Jeg måtte spørre meg selv “er jeg “klar” for å kanskje få oppleve kvass kritikk fra lesere”? Dette var et valg jeg var villig til å ta. MEN jeg er positiv overrasket over hvor lite negativitet jeg har fått fra dere lesere, noe jeg setter utrolig stor pris på! I gjengjeld har jeg fått mailer og meldinger på innboksen om at jeg virker så hyggelig og at noen også ønsker å treffe meg. Kan ikke beskrive hvor herlig det er å få en slik respons fra dere!

En annen “farlig” faktor for meg ved å starte denne bloggen var det å bli sett ned på, pga jeg giftet meg med en tyrker. Det er ikke til å legge skjul på at mange nordmenn stiller seg skeptiske til å gifte seg med en tyrker, og jeg var forberedt på å få kvass krtitikk fra dere lesere. Utrolig nok har jeg ikke fått en eneste negativ tilbakemelding på det valget jeg gjorde da jeg giftet meg med drømmeprinsen fra Tyrkia. Jeg har heller fått positive tilbakemeldinger fra dere om at vi virker så søte sammen, og det er helt herlig for meg å høre! 

Tusen takk til mine fantastiske lesere for at dere har bygd meg opp, og ikke rakket ned på meg og min kjære!

<3<3<3
Ida 

MINE INNKJØP

Hei kjære lesere!

jeg har igjen tatt meg en shoppingrunde på Ebay, og er stor fornøyd med innkjøpene mine

¨

Finner du her til 155 kronerAlt dette kjøpte jeg for tilsammen 550 norske kroner. Åå, som jeg elsker Ebay!
Hvis du ønsker link til noen av produktene, så si ifra skal jeg finne tak i de. 

Likte du innkjøpene?

<3<3<3
Ida 

MIN JULEBORDSFEIRING

Hei mine fantastiske lesere!

Først må jeg si tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger angående outfiten min i går. Jeg er helt overveldet! Kvelden i går var en herlig kveld, med flotte kollegaer. Det er så sinnsykt morsomt å få oppleve kolleagene utenom arbeidstid for å lære å kjenne de bedre. Vi hadde det utrolig herlig i går, og det var virkelig en fin kveld! jeg hadde med meg speilrefleks kamera, men glemte helt å bruke det. Så dessverre, har jeg bare de bildene jeg la ut fra kvelden i går. MEN det tyder bare på en ting: Det var så morsomt at jeg glemte å ta bilder.


Dette ble årets første julebord, og årets første smak av julemat. Jeg elsker julemat, og ble litt skuffet over at jeg bare fikk opplevd en tallerken med julemat. Jeg var nemlig på toalettet og fikk ikke med meg at de allerede begynte å rydde vekk når jeg var på vei ut. DET var lit nedtur. Ellers så har jeg flere julebord jeg skal på fremover, så det gleder jeg meg sinnsykt mye til!

Hva er dine planer for dagen?

<3<3<3
Ida