JULEGAVE TIL DEN SOM HAR ALT

God kveld kjære lesere!

Det nærmer seg som sagt juleaften og de fleste er nok ferdige med julegavene, men for de som fremdeles ikke vet hva man skal gi til de som har ALT, så har jeg ett lite tips å komme med: BAILINE.

I dagens samfunn er det ofte slik at vi mennesker ikke tar oss tid eller penger til å “pleie” oss selv, og derfor er dette en gylden mulighet å gi i julegave til en du bryr deg litt ekstra om. Hvorfor skal vi ikke få være litt “egoistiske” og få 30 minutters pleie 1 gang i uken for å bedre vår egen helse? Jeg synes det er dumt at vi mennesker ikke setter av mer tid til oss selv, da vi kun har en helse og den bør vi ta godt vare på!

Bailine bli omtalt som verdens beste magetrening, og jeg sverger til Bailine i 1,5 år nå! Dette har hjulpet meg så mye i hverdagen, både fysisk og psykisk. Overskudd, mestringsfølelse og skadefri kropp er 3 ord som kan beskrive Bailine for min del.

Hva er Bailine?
 Bailine består av elektroder eller “plater” som festets til huden på bestemte punkter på musklene. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger ett spesielt program. Styrken på disse pulsene kan også reguleres. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av, akkurat som på vanlig trening. Bailine er som all annen trening, det er ferskvare som må vedlikeholdes. Denne behandlingen gjør ikke vondt, og det er faktisk behagelig og avslappende. Behandlingen varer i 30 minutter, og dette er en fin måte å slappe av i kroppen på!

Bailine trening hjelper på så mye, og dette er bare noe av det du får ut av Bailine:
– Bedre helse
– Økt velvære og energi
– Lindrer ømme muskler og ledd
– Vekttap

Akkurat nå kjører de juletilbud og har gavekort på Bailine trening:
Kjøp 20 og få 5 stk gratis
Kjøp 10 og få 2 stk gratis

Om du er interessert i dette, så anbefaler jeg deg å teste ut en prøvetime helt GRATIS! Her får du tatt en figuranalyse og det regnes ut eksakt hvilken kroppsfigur du har og hvor dine problemområder er. Deretter får du, med hjelp av dataen, frem et treningsprogram som er tilpasset kun for deg. Underveis vil vi korrigere dette slik at det passer sammen med dine mål og drømmer. Les mer om behandlingen her

For mer info
Hjemmeside her
Facebook side her

For booking (gratis prøvetime!!)
Telefon: 98 87 22 00
Mail: [email protected]

 

ÅRETS JENTEJULEBORD

God kveld kjære lesere!

Da er det mandag, og kun 1 uke igjen til selveste JULEAFTEN!
Kan du tro det?
Føles ut som vi nettopp gikk inn i desember måned, og nå er vi over halvveis! Selv har jeg igjen 3 dager med jobbing før jeg tar juleferie og reiser til kjæresten på fredagskvelden, og gjett om jeg gleder meg da?! Da er det over 3 uker siden sist vi så hverandre, så det blir magisk!

I helgen hadde jeg jentejulebord hjemme hos meg, der vi var en god gjeng samlet. Her ble det servert geleshots (75 stk!), og du kan tro det var god stemning blant oss jentene. Vi dro så videre ut på utestedet Fire Fine her i Trondheim og hele kvelden var veldig vellykket! Det er faktisk over 5 mnd siden sist jeg drakk alkohol så da var det ekstra gøy å feste med jentene mine. Det er noe spesielt dette med å invitere jente du faktisk VIL feste med hjemme hos seg selv, og det er god stemning hele kvelden. Jeg liker slike jentevors aller best, og på lørdagen var ingen unntak.

Dagen i går var godt preget av lørdagens store alkoholinntak, og jeg var nok i seng før 20.00 i går, og sov til klokken 08.00 i dag. Så ja, kroppen min er ikke akkurat vant til julebord/alkohol. Men gøy var det, så absolutt!

Så nå er det lenge til neste gang jeg skal drikke, og det føles helt greit. Liker stort sett å være edru jeg, og har planer om å fortsette slik utover året 2019 også. Skal jeg drikke så må det være noe spesiell arrangementet eller noe som skjer.

Ha ei fin uke alle sammen 🙂

Følg meg på instagram @idadir