HELGA ER BOOKET

God kveld kjære lesere

Det er fredag kveld, 17 varmegrader her i Trondheim, og om underkant av 2 timer tar jeg etterlengtet helg. Det skal bli helt magisk å sette seg i bilen og kjøre hjem til leiligheten for å slenge seg på sofaen og ta livet med ro de siste timene i kveld før jeg legger meg. Skal jeg være helt ærlig så skulle jeg nok heller ha ryddet og vasket leiligheten min når jeg kommer hjem fra jobb i kveld, men vet du? Det får vente. Jeg er så sliten etter denne tøffe jobbuka, at jeg trenger å hvile. Vasken får vente til senere, hvile først!

Selv om jeg har fri i helgen, så er helgen allerede fullbooka! Tro det eller ei, timene vil fly unna på 1,2,3 og plutselig er det mandag og ny uke står for tur. Som jeg har sagt tidligere, jeg føler tiden bare FLYR. Siden sist har det ikke skjedd det store, men tenkte å dele noen bilder fra forrige ukes “happenings”. Som dere kanskje vet så har det vært knallvær her i Trondheim siste ukene, og jeg har prøvd å utnyttet den best mulig. Har fått opplevd flere fine gåområder her i Trondheim, og jeg må si at det er en fin måte å få beveget seg på ved å bruke naturen. Fordi ja, jeg ble faktisk veldig svett og sliten etter gåturer langs stiene vi gikk. Sikkelig cardiøkt ble det faktisk, noe som overrasket meg.

Ellers så spiste jeg sushi bufe for første gang i ÅR , sammen med søstra mi. Jeg ELSKER sushi, og da er alltid bufe ett sikkerstikk. Ettersom jeg lett spiser over 40 biter, ja du hørte riktig, 40 biter! Det er ikke noe problem, og vet dere hva det verste var? Etter sushibufen så dro vi innom Rema1000 og kjøpte oss dream is, oreo kjeks og sjokolademelk. Blir aldri nok mat, det var jo trossalt “cheat day”, så jeg kjørte på med alt jeg kunne. Viktig å virkelig dra den helt ut når det først er cheat day.

Ellers så er det mye job, venninekvelder og trening. Har forresten kuttet ned bittelitt på treningen, og får nok 4 økter i uken, kontra 6 økter. Noe jeg ikke stresser sånn veldig med. Jeg sa jo i starten på sommeren at jeg skulle trappe ned på treningen, og det har jeg forsåvidt gjort. Jeg vil heller prioritere tiden min på jobb, venner og det å nyte finværet vi har når det først er her. Treningen får komme i andre rekke, selv om jeg elsker å trene!

I morgen skal jeg få til ei rumpeøkt sammen med ei venninne av meg, for så å dra ut sammen med en god gjeng her i Trondheim. Og ja, jeg skal selvfølgelig være edru. MEN gøy alikevel! Søndagen har jeg “kinodate” med min bestevenninne, noe jeg RÅÅ gleder meg til <3 Så ja, helgen blir toppers, på alle mulige måter!
Ønsker alle ei SUPER helg!

Følg meg på instagram @idadir


 

HYGGELIG BESØK FRA OSLO

God kveld kjære lesere!

Vi er i gang med ei ny uke, som for min del er ganske hektisk. Det er fult opp med jobbing og skal jeg være ærlig så skjønner jeg ikke helt hvordan jeg skal få alt til å gå rundt. Men vet du? Jeg tar en dag om gangen, og ei vakt om gangen. Så skal jeg nok komme meg gjennom uken her. Eneste problemet er at neste uke er like ille. MEN jeg skal klare det, fordi om ikke så altfor lenge ligger jeg på stranda I Thailand i 14 dager! Reiser i starten av September, og skal nok klare å holde ut med jobbing frem til da, selv om det vil bli tungt med 60-65 timer i uken.

MEN, sett bort ifra jobbing og syting fra min side. Så vil jeg fortelle dere at jeg har hatt en super fin helg med gode folk! Jeg fikk nemlig møtt en av mine bestekompiser, som kom fra Oslo og opp til Trondheim. Det er bestandig så utrolig hyggelig å treffe på han, fordi vi er så like på så mange måter. Vi snakker om alt og ingenting, og praten bare går i ett. Av og til tror jeg at jeg deler litt for mye informasjon med han, men det virker som han takler dette (*intern humor).

På lørdagen dro vi til ett vennepar av meg, vorset litt der, og ja, jeg var edru igjen. Så dro vi på FireFine her i Trondheim og tilbringte kvelden sammen med gode folk. I helgen var det sinnsykt varmt her i Trondheim, og det var nesten litt ubehagelig å være ute blant så mye folk. Klamt og bløtt overalt, følte jeg det var. Og det hjalp sikkert ikke at jeg var edru og følte at alle svettet og at lukten satte seg overalt. MEN jeg skal ikke klage, jeg kosa meg virkelig i helgen og ville ikke vært foruten.

Faktisk så er det kun 3 uker til jeg får møtt Kenneth igjen, da jeg reiser ned til Oslo for å delta på findings festival. DA er jeg så heldig å få møte han igjen, og det gleder jeg meg utrolig mye til! Oslo er fantastisk på mange måter, og jeg bare krysser fingrene for at vi får godt vær når vi skal nedover, fordi det ville gjort helgen perfekt.

Ønsker dere alle en fin uke, og NYYT!

Følg meg på instagram @idadir

 

 

FERIE I VAKRE LOFOTEN

God kveld kjære lesere!

Som jeg nevnte for dere i går, så har jeg hatt 1 ukes ferie, og denne ble tilbringt i nydelige Lofoten, sammen med min familie. Nei, ingen av oss har slektninger der, men mamma sine søsken (altså min tante og onkel), er bosatt i USA, og derfor tenkte vi at de skulle få oppleve en sikkelig norsk sommer. Så hva passet da bedre enn Lofoten?

Jeg har tidligere vært i Lofoten, men det er år og dag siden, så derfor gledet jeg meg veldig til å få oppleve Lofoten igjen! Vi var en gjeng på 13 stykker som reiste oppover med fly og hurtigruten nedover igjen. Mye kan sies om Lofoten, og WOW alt som blir sagt, stemmer 100%. For en plass, for en natur og for noen omgivelser det er der oppe. Man bli bare så utrolig fasinert over hvor vakkert det er der oppe! Vi fikk opplev både vikingmuseumet, øks kasting, kvalvikstranda, hauklandstranda og henningsvær. Alle disse plassene var utrolig flotte attraksjoner, og jeg skulle likt å fått opplevd enda mer av hva Lofoten kunne tilby. Men med kun 3 fulle dager der oppe, så begrenser det seg veldig.

Vi bodde på ei koselig rorbu på “Reine”, ca 2 timer kjøring fra Svolvær flyplass. Når jeg var oppe i Lofoten, var jeg så heldig å få møte en av mine beste kompiser (som bor i Oslo, men var på ferie hjemme i Lofoten). Noe som var utrolig koselig! Det var han som anbefalte oss de ulike attraksjonene og jeg er evig takknemlig for at vi fikk sett og gjort såpass mye der oppe. Selv om jeg kunne tenkt meg å få opplevd enda mer, MEN det får bli ved neste tur!

På turen hjemover så tok vi hurtigruten “Finnmarken”, og fysøren! For en tur dette var! Med både boblebad, frokostbufe, treningssenter, NYDELIG mat, flott utsikt og fint vær så kunne det ikke bli bedre. Å sitte på dekke og se utover den flotte utsikten var bare så befriende. Helt fantastisk!

Alt I alt, var denne ferieturen helt super! Jeg har virkelig slappet av og tatt livet med ro. Selv om vi var en gruppe på 13 stykker og det ofte var litt stress I forhold til organisering, hva vi skulle gjøre, når vi skulle gjøre ting, så synes jeg alt I alt ting gikk veldig bra. Jeg føler også at jeg klarte å opprettholde ett greit kosthold, FREM til vi kom på hurtigruten. Der startet dagen med winerbrød til frokost, og sjokolade på senga. Men ferie er ferie, så det var lov.

Her er noen bilder fra turen vår

Følg meg på instagram @idadir


 

TILBAKE TIL HVERDAGEN

God kveld kjære lesere!

Mandag, halvveis ute i juli måned, og jeg har hatt 1 uke FERIE. Jammen har det gått fort, fy søren! Som dere sikkert vet så har jeg vært 1 liten uke i flotte Lofoten sammen med familien min. Det har vært utrolig godt å bare koblet helt av og tatt livet med ro. Selv om det å være på ferie med en stor gruppe på 13 stykker kan være slitsomt, så har jeg i hvert fall hatt fri fra jobb. DET var det viktigste for meg, koble litt av og tilbringe tid med familien.

Vi hadde en utrolig fin reise, og jeg skal fortelle mer om ferien min i ett senere innlegg, der jeg får delt massevis av bilder med dere. Men nå ønsker jeg bare å titte innom for å si at jeg har det bra, og at i helgen var det andre gang dette året at jeg drakk alkohol. Woho, det var SÅÅ gøy!

Vi var en gjeng jenter samlet til meg, sikkelig jentevors med jentesanger, sang, selfies (med selfiestick selvfølgelig), og ja, GOD stemning. Hele kvelden var bare super, og jeg kosa meg så mye med jentene mine! Formen dagen derpå var derimot ikke noe å skryte av. Jeg og søstra mi syntes synd i oss selv, så vi dro på sushibufe og spiste 43 biter, ja. 43 biter. Jeg går alltids amok på sushi bufe, og kunne nok spist enda flere biter om jeg ikke sparte litt plass til desserten. Som forresten ble dream is, og oreokjeks. Ja, så må vi ikke glemme sjokolademelken! Åjada, jeg har virkelig kosa meg i helgen, og det har vært godt.

Fordi NÅ, er det tilbake til normalen. I dag har jeg allerede gjennomført 2 treningsøkter, med både styrke og spinning. Maten er handlet inn for uka, og det er tilbake til den “vanlige” livsstilen. Jeg tenker å skjerpe formen litt frem mot “Findings festivalen” som er i Oslo 19-21 august. Noe jeg gleder meg så sinnsykt mye til! Det blir vilt, for så å reise på 2 ukers ferie til Thailand med en av mine beste venninner. Så nå er det bare å jobbe på, også har jeg mye godt å se frem til.

Ønsker alle en kjempe fin uke, og husk: NYT!

Følg meg på instagram @idadir


 

KUN NOEN DAGER IGJEN NÅ

God kveld kjære lesere!

Onsdag, vi er halvveis i uken, og vet dere? Jeg går inn i min siste jobbuke før jeg tar 1 ukes ferie fra mandagen av. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å ta ferie nå, fordi fy søren. Jeg har virkelig fortjent ferie og fri nå. Så mye som jeg har jobbet dette året, kan jeg ikke huske at jeg gjorde på veldig, veldig lenge.

Slik er det når jeg er singel, ingen barn og ingen kjæledyr. Da kan jeg gjøre akkurat som jeg vil, og vet dere? Jeg elsker det! Ja, jeg elsker å jobbe, styre livet mitt selv, helt 100% – bare meg selv å tenke på. Det er så godt, og jeg digger friheten jeg har.

MEN, tilbake til ferien min. Fordi ja, jeg reiser på 1 ukes ferie sammen med familien min til Lofoten. Jeg har slektninger fra USA som har kommet til Norge, og vi drar en god gjeng oppover til Lofoten nå på mandag, og blir frem til lørdagen. Det er flere år siden jeg var i Lofoten sist, så jeg gleder meg veldig til å oppleve dette sammen med søskene mine, mamma, mormor, tante og onkel fra USA og mine søskenbarn fra USA. Sikkelig famileferie, der vi skal bo på rorbu, fiske, oppleve norsk natur, for så å avslutte turen med Hurtigruta hjem til Trondheim. Jeg gleder meg sånn til å få koblet av, ladet batteriene og komme tilbake uthvilt og sterkere!

Denne uken er det fult opp, både med jobb (jobber så mye jeg kan nå før ferien, gir 120%), mye trening (treningsgleden er tilbake!), presser inn venninner, også har jeg en fotoshoot som jeg skal delta på lørdag. Derfor er det litt strengere kosthold, og med GOD hjelp fra coachen min @akfitness (instagram) så tror jeg vi holder kroppen i form frem til shooten. Jeg skal skrive mer om fotoshooten når jeg er tilbake fra ferie. Fordi dette blir GØY! Jeg skal også få med meg min bestevenninne på shooten, så dette er noe jeg ser frem til.

Nå gjenstår det bare noen dager med jobbing, så er det FRI. Da skal jeg kose meg med god mat, drikke og godt selskap.
Ønsker alle en fortsatt fin kveld.

Følg meg på instagram @idadir