HAIR EXTENSIONS, SVAR & SPM

God kveld kjære lesere!

Regner med de fleste som leser bloggen min er klar over at jeg bruker hair extensions, og har derfor fått en del spørsmål om hvilken type, farge og lengde jeg bruker. Derfor tenkte jeg å ta en liten oppsummering her inne, slik at dere får svar på ulike spm. Som dere vet er jeg avhengig av å ha på hair extensions, føler meg så tom uten. Elsker å både ha håret rett, sette det opp og sist men ikke minst krølle det. Ååh, elsker å stå på badet og ordne håret mitt med langt og fint hår.Hvor bestiller du håret fra?

Jeg bruker hair extensions fra denne siden. Firma er fra Kina med fri frakt og nokså grei leveringstid, ca 20 – 25 dager.

Hva koster hair extensions?
Det variere fra hvilken type extensions og lengde. Jo lengre jo dyrere. Jeg betaler ca 500 – 600 kroner for 2 pakninger extensions.

Hvilken farge bruker du?
Jeg bruker fargen #613. Passer perfekt til håret mitt.

Hvilken lengde bruker du?
Jeg bestiller den lengste de har, på 62 inch – som tilsvarer 66 cm.

Hvilken type extensions bruker du?
Jeg bruker både microringer og tape, fyller på med tape bak også microringer i front.
Jeg bruker 1 pakke med tape i fargen #613, lengde 66 cm (26 inch på nettsiden deres),her  så bruker jeg 1 pakke av micoringer i samme farge og lengde, her.

Hvor ofte bytter du?
Jeg bruker å ha på hair extensions i ca 2 mnd, før jeg tar det av og evnt kaster det. Jeg vurderer hvor slitt det er, og tar vare på det som fremdeles er fint, og kaster resten.

Hvem fester hair extensions ditt?
Der har jeg vært så heldig å ha flotte Ane og kjæresten min til å hjelpe meg, uten å betale 1 eneste krone. Det lønner seg virkelig å få noen bekjente til å sette på, og evnt gjøre en tjeneste tilbake senere? En frisør skal ofte ha mye for å sette på hår .- ikke verd det.

Sliter det mye på håret ditt?
Det er ingen hemmelighet at alt av extensions sliter på håret, men jeg synes både microringer og tape er flotte alternativer som ikke sliter like mye.

Hvordan festes hair extensions?
Microringer er jo kun festet med ringer, som du knipser opp – ingen lim eller tape i håret. Genialt.
Mens tape består selvføleglig av tape og lim, MEN den type teipen som følger med er en veldig mild teip som ikke sliter så mye.

Hvordan fjerne extensions?
Ved microringer bruker jeg bare ei tang og presser motsatt retning av ringen, mens med tape extensions bruker jeg varmetang og klemmer på festene. Da er det bare å “dra” de av, med denne teipen som følger med fungerer det kjempe bra!

Hvordan er kvaliteten på håret ettersom det er så billig i forhold til mange andre extensions?
Jeg synes kvaliteten er kjempe fin de 2 første måned, men etter 2 måned med krølling hver dag + litt hjemmebleking på håret så blir det fort slitt. Men da bestiller jeg bare opp nytt. Synes det er mye bedre med nytt hår hver 2 – 3 mnd, enn å betale 5000 kroner for et hår å ha det i 1 år for at det skal være halv slitt midt ute i året.

Er du sponset?
Nei, jeg er ikke sponset og alle pengene jeg bruker på dette kommer fra min lomme.

Har du prøvd hair extensions fra denne siden før?

Ida

MIN EGEN LONDON GUIDE

God lørdagsettermiddag kjære lesere

Jeg har nå vært i London 2 ganger på under 6 måneder, og føler derfor for å komme med en liten “London guide” til dere kjære lesere. Føler meg overhode ikke som noe proff, så dere får ta dette med en klype salt. Men dette er ting som jeg selv har opplevd, og kan på det varmeste anbefale for dere kjære lesere. Jeg skal ærlig innrømme at det er ikke bare – bare å finne frem til HVA man skal gjøre når man først har kommet til London. Derfor anbefaler jeg alle om å sette seg ned og gjøre litt research før man ankommer byen. Det har ihvertfall jeg gjort begge gangene, og fått masse utbytte av dette.

Mine London tips:

HOTEL
St.Giles Hotel –
Dette er virkelig et hotell jeg kan anbefale på det sterkeste til dere som vil bo midt i “smørøyet” og ikke ønsker å bruke mye tid og penger på transport til/fra attraksjoner. Hotellet ligger i vest enden av Oxford street, så det vil si 3 minutters gange så er du rett på den store shoppingaten. Hotellet ligger også i gåavstand til “British museum”, og musikalen “We will rock you”, kun 2 minutter unna hotellet. Du kan lese mer/se bilder av hotellet her.
Hotellet er et 3 stjerners, og dette er mer enn nok bra nok! Servicen er suveren, og inne på hotellet var det en “cafe/bar/restaurant”, som var åpen 24 timer i døgnet – som også hadde gratis internett. Så her var vi veldig mye å både spise frokost og kveldsmat. Ettersom fleste resturantene stenger 22.00 – 23.00, så var det greit med en slik cafe som både serverte frokost 00.30 på natten, og middag 07.00 om morgenen. Genialt konsept ja?!

ATTRAKSJONER
London Eye –
Et stort pariserhjul på 134 meter. Dette er Europas største pariserhjul, og ligger rett ved Themsen i London. Den ble åpnet i 1999, og har årlig 3,5 millioner besøkende. På en klar solskinnsdag er det mulig å se 40 kilometer i hver retning. Det tar ca 25 minutter å rotere en hel runde. Hjulpet stopper aldri og det fins 32 “vogner” i pariserhjulet.
Jeg må innrømme jeg var veldig nervøs da jeg gikk ombord, men det hele skjedde så fort – da den er i bevegelse. Og VIPS satt jeg der. En unik opplevelse, som MÅ oppleves. Jeg har som dere vet høydeskrekk, men det gikk utrolig bra å være der oppe.

Madam Tussaud: Et vokskabinett med mange kjente skuespillere, som nesten kan virke levende. Jeg husker da jeg satte min føtter inne der, måtte jeg klipe tak i Kenneth og spørre “er han ekte?”. wææh, ekkel følelse. Men herrefred, dette anbefales. Selvfølgelig måtte jeg ta bilde av hver dukke, så dette tok sin tid. 

We will rock you – En jukebox musikal bygget rundt mange av det britiske rockbandet Queens største hiter. Stykket hadde premiere 14.mai 2002, og har blitt en av West Ends største sukesesser gjennom tidene. Jeg må si jeg hadde litt blandede følelser til denne musikalen, ettersom jeg tenkte at dette var en heavy rock musikal med mye brøl og mye “rot”, men så feil kan man virkelig ta. Forestillingen foregikk i nestn 3 timer, og vi betalte kun 306 kroner for en billett. Utrolig mye å få for pengene her! Musikalen var fantastisk, og ikke rart den ligger på 1.plass i London! 

Sightseeing buss / RØD buss – Alle har vell sett de røde to etasjes bussene som kjører i London sine gater? Den har ihvertfall jeg både sett og vært inne i. Bestilte en sightseeing tur, og fikk hele 2 timer med sithgseeing rundt omkring i denne flotte byen. Hadde en herlig og sprudlende guide som hele tiden holdt oss oppdatert og “tullet” med oss. Virkelig en fin måte å få med seg hele London på, da vi kjører gjennom alle attraksjonene og stopper opp. Man kan også hoppe av og på denne bussen så mye man ville, så et genialt konsept for de som ønsker å reise rundt og se – uten å bruke en formue på transport.

British museum – Er et av verdens største og mest berømte museer. Det ligger på Great Russel Street i Camden i London, og ble grunnlagt i 1753. Museumet eier om lag 7 millioner gjenstander, deriblant Rosettastenen og verker av Albrecht Durer. Museumet er Storbritannias eldste, største og mest populære museum. Det er et enormt oppbevaringssted for skatter fra hele verden, deriblant egyptiske mumier, samuraisved, vikingvåpen og greske statuer. Vi hadde veldig knapt med tid der inne, kun 1 time – så det ble en rask gjennomgang av det store og flotte museumet. Skal definitivt tilbake hit en dag og bruke flere timer her.

 Covent garden – Et butikk – markedsområdet i midten av London. Dette komplekset startet som et blomster, frukt og grønnsaksmarked, men har nå blitt en stor turistattraksjon. Området består av mange koselige butikker, og “eldre” butikker. I juletider er det pyntet opp, og man får virkelig julestemning av å tilbrineg noen timer der.

Ice park – Kjempe stor og flott skøytebane som besøkes av mange turister hvert år. Dette ligger i Somerseth park, ikke langt unna Covent Garden. Det som er litt spesielt er at det ikke er mange av “lokal” befolkningen som vet om denne skøytebanen, så vi ble faktiskt stoppet opp og spurt om hvor dette var av en innbygger. Men ja, fantastisk !

Mamma mia – En britisk musikal, og er basert på et utvalg av den svenske gruppen “ABBAS” sanger. Fra premieren i 1999 til 2007 hadde musikalen en bruttoinntekt på 1,6 milliarder dollar !! Pr Oktober 2006 hadde musikalen blitt fremført på åtte forskjellige språk. Dette var og vil bli en fantastisk opplevelse for dere som elsker ABBA. Jeg koset meg under hele musikalen og både sang og danset med til sangene. Så ja, kom deg i vei og opplev “Mamma Mia”.

 SHOPPING

Primark – Det er ingen hemmelighet at Primark er min nr1 når jeg kommer til London. Det er som å rusle inn i et stort dukkehus fult med KLÆR. Jeg liker best den nye Primark i west enden (nært hotellet St.Giles) , som både er stor og ryddig. Her har jeg tilbragt mange timer, og brukt mange tusen kroner. Dette er helt klart den billigste klessbutikken i London. Eneste “ulempen” med Primark er at man må lete litt for å finne “skattene” som ofte er litt gjemt bak mye rot. Men den som leter, den finner!

Andre flotte butikker å handle klær i er: Forever 21, Urban Outfitters, Topshop, Victoria Secret,  Miss selfridge og River Island. Alle disse butikkene ligger på “normale” norske priser , både + og -. Av disse er nok Topshop og Forever21 mine favoritter, der de har sinnsykt mye fint. Det finnes også H&M, Zara og Vero Moda der nede, men når jeg først er i London orker jeg ikke bruke tiden min på butikker vi har her i Norge.

Likte du min London guide?

Ida SJALUSI PÅ HØYT NIVÅ (?)

God ettermiddag kjære lesere

Hva er det med oss mennesker å være så sykelig sjalu på andre som oppnår noe bedre enn dem selv?! I noen dager nå har dette bildet av fotballfrue, 4 dager etter fødselen svirret det på ulike forum og nettsider, og jeg har bare en ting å si: N-Y-D-E-L-I-G. Hvor fantastisk er hun ikke? Det er ikke tilfedelig at hun har en så bra kropp rett etter fødsel da hun har lagt inn mye trening og sunt kosthold under hele svangerskapet. Hun er et prakteksemplar på at det faktisk går ann å holde kroppen i form rett etter en fødsel. Jeg tror hun er et godt forbilde for mange mødre der ute som “gir opp kroppen sin”, når man går gravid. Om man virkelig jobber for det, er det fult mulig å oppnå dette. Hvorfor ikke legge ut et slikt bilde, sier bare jeg.. Dessuten, hvorfor skal det være “greit” for ei dame å legge ut et bilde av seg selv 4 dager etter fødsel med denne “fødselskulen”, men det å legge ut et bilde der magen er flat rett etter fødsel? Nei det er fy fy.. Hva er forskjellen? Jo, Caroline Berg Eriksen har den perfekte kroppen mange tusen kvinner kunne tenkt seg etter en fødsel, vi er bare redde for å innrømme det.

Hvor stor motivasjon er ikke dette til alle kommende mødre der ute? Jeg vet ihvertfall at JEG ønsker å se sånn ut etter at jeg har født min første datter/sønn, og jeg skal jobbe knallhardt for å oppnå dette. Når det gjelder overskriften min “sjalusi på høyt nivå”, må jeg virkelig le av alle kommentarene som har kommet inn på ulike nettsider. Det at hun ikke tar vare på ungen sin mens hun tar dette bildet, hallo? Er dere hel på jordet? Det tok ca 5 sekunder å ta dette bildet, og for dere som ikke visste det.. Ungen sover faktisk også! Å ja, kanskje hun holder inn magen litt, men hva så? Man kan ikke sette fingeren på alt og ingenting her i verden. Neiånei, all ære til Caroline Berg Eriksen, du er RÅ!

Hva synes du om at fotballfrue har denne kroppen 4 dager etter fødsel?
Fantastisk , ikke sant ? 

Ida

IKKE ALLE ER SOM MEG..

..og er FERDIG med alle julegavene FØR vi har nådd desember måned! 

Hvor fantastisk er det ikke at jeg er F.E.R.D.I.G med alle julegavene før desember har kommet? Ååh, kjenner jeg er hundre kilo lettere nå som jeg vet at jeg er ferdig med den store jobben rett før jul. Det er rart hvor mye man sparer på å faktisk kjøpe alt av julegaver i utandet, der det er mye billigere enn å kjøpe julegaver her i Norge. Dessuten er det ekstra stas å få noe fra London, som ikke alle her i Trondheims området har. I går brukte jeg over 2 timer på å pakke inn alle julegavene, med god hjelp fra min kjære. Så nå kan julen bare komme for min del, jeg er KLAR. 

Har du begynt med julegavene? Ida

ER DET VIRKELIG MULIG?!

God ettermiddag kjære lesere 

Sitter “fredelig” og leser på adressa.no, som er lokal avisen til Trondheimsområdet og kommer over denne artikkelen. “Stjal klær, smykker og pyntegjenstander for over 450 000 kroner”. Herrefred, er det virkelig mulig? Siden 2010 har kvinnen stjålet fra ulike butikker hun har jobbet i, hun sier selv at hun kom til Norge for å stjele, og hun er bare 20 år? Nei vet du, dette blir for dumt. Her får hun jobb og alt ting lagt i hendene, også snylter hun slik på samfunnet vårt. Nei fysj! Jeg kjenner at jeg blir utrolig provosert av slike snyltere som er så heldige å få seg en jobb, også kan de gjøre noe slikt bak ryggen til både kolleager/venner og sjefen sin. Hvor er arbeidsmoralen?!

Som straff fikk hun kun 45 timer i samfunnstraff, noe jeg synes er lite. Når disse 45 timene er unnagjort, er det som at dette aldri har skjedd? Jo, hun fikk ei bot på 455 000 i erstatning for at alt hun har stjålet. Men ser man det fra den andre siden, så er jo dette bare hva det koster å “tilbakebetale” butikkene. Denne dama skulle helt klart ha fått høyere straff enn hva hun fikk. Nei, det å bo i Norge har blitt altfor lett, dessverre!

Har du sett på maken?!


Gjenstandene var alt fra kjoler, jakker, sko, gensere og bluser, til kopper, stearinlys og andre pyntegjenstander. I tillegg ble det funnet 88 uåpnede pakker med servietter og 62 pakker strømpebukser. Over 80 smykker og klokker til en verdi av mer enn 70 000 kroner ble funnet på kvinnens bad

Ida

 

 

DETTE GIR LIV I MEG

God ettermiddag kjære lesere!

Hvor viktig er det ikke å finne de rette musikk sangene som bare vekker liv i kropp og sjel? For meg er musikk nr 1, når jeg skal trene. Ei treningssøkt uten musikk er nesten umulig! Det å ha på full bass og fult trykk på øreproppene, og bare kjenne at kroppen virkelig gir 110% , er helt fantastisk.
Men da er det utrolig viktig at det er sanger som fanger min oppmerskomhet, og gjerne gamle sanger – fungere kjempe bra!

Når jeg er på saltimer, så er det organisert musikk, og jeg må si at noen ganger hadde jeg ønsket at vi kunne kjørt de sangene jeg har på min “playlist”. Anbefaler alle å ordne seg med en spilleliste “trening” på spotify, gjør alt så mye mer lettvint. MEN for all del, musikken fungerer bra den, men er bare hva man er vant til. Har også blitt slik at jeg har ulike sanger til bestemte øvelser. Rart ja?!

Min treningssmusikk:

Keisha – All that matters
Keisha – Last goodbye
Keisa – Supernatural
Lady Gaga – Marry the night
Michale Mind Project – Dont Wanna go home
Alexandra Burke – All night long
The pussycat Dolls – Don`t cha
Pitbull – Get it started
Pitbull – Tchu tchu
Pitbull – Timber
Pitbull – Feel this moment
Bonnie McKee – American girl
Selena Gomez – Save the day
Loreen – My heart is refusing me
2 Chainz – We own it
David Guetta – Play Hard
Gabrielle – Bordet
Madcon – Kjører på (feat: Timbuktu)
September – Resuscitate me
ItaloBrothers – This is nightlife
Albatraoz – Albatraoz
Miley Cyrus – We can`t stop
Avicii – Wake me up
Robin og Bugge – Elak Elak
Sasha Lopez – All my people
R.I.O – Party shaker
Alexis Jordan – Acid Rain

Er du som meg og er avhengig av musikk til trening?!

NÅ LIGGER KLÆRNE MINE FOR SALG

God kveld kjære lesere

 I går brukte jeg og ei venninnde noen timer på å få hengt opp og sortert klærne jeg tenker å kvitte meg med. Det er med klump i halsen at jeg selger disse klærne, da ingen av de er brukt mer enn 1 eller ikke brukt i det hele tatt. Du kan se at merkelappen sitter på hos noen enda, noe som gjør det litt ekstra flaut egentlig. Det er jo kjempe fine klær som jeg rett og slett har lagt unna og aldri brukt, noe som så absolutt skulle blitt gjort. Så om noen av dere kjære lesere er interresert i å kjøpe noe, så ta kontakt på mail: [email protected]   – ønsker helst at folk i Trondheimsområde skal kjøpe varer, da jeg slipper frakt og pakking av tøy.

Her er utvalget;


Medium, small , small


Small, small, smallAlle jakkene er i str small


Alt er i str small


Alt er i str small / 34


Alle er i str 39

-Ida-

BILDEDRYSS FRA LONDON #6

God ettermiddag kjære lesere!

 Dette var vår siste dag, og ettersom vi først var i Covent garden, tok vi likeså godt turen innom skøytebanen i London. Fy fader så fint det var der, sikkelig julesteming! Selvfølgelig var det brøyting som pågikk når vi var der, så vi fikk ikke stått på skøyter. Men jeg lover deg, neste gang skal jeg få stått på skøyter, og da kanskje med en kjæreste i hånden (?)

Vi avsluttet oppholdet i London med et herlig måltid av kylling i cremet soppsaus, erter, kålrotstappe og søtpotet pommefries. Nam, dette var virkelig et herlig festmåltid! Så satte vi turen mot Gatwick, noe som skulle vise seg å være en utfordring. Vi var optimistiske og trodde at vi ville klare å ta 2 undergrunder, før vi tok London ekspress til flyplassen. 2 slitne turister, med 1 kofferter hver hånd, samt 1 håndveske hver, kamera veske på snei og 2 bæreposer med suvernier vi nettopp kjøpte før vi dro. Kan du se for deg oss ned trappene UTEN heis i London sine undergrunder? Herregud, hvor svetten rant og rant. Folk bare lo av oss og så rart på oss når vi tok med oss så mye bagasje på disse små undergrunsbanene. Heldigvis var det en del snille mennesker, som hjalp oss å bære koffertene ned trapper på 30 trinn med koffertene våre. Takk og pris! Du kan tro jeg var glad når jeg hadde sendt fra meg bagasjen og satt meg på flyet.. Hjem til min kjære <3


Skøyteis <3


Inngang


Jentene koser seg på tur


Buss måtte vi selvfølgelig kjøre . tut tut


We will rock you musikal – anbefales på det sterkeste !!


Oxford street – shopping <3 ilu


Siste middagen før avreise


Nammis!

ida

HVEM SIER MAN IKKE KAN?!

God kveld kjære lesere

 Hvem sier at man må ty til den kjedelige matpakken eller fastfood fra en kiosk eller cafe/restaurant når man er på jobb? Ofte bruker man slike unnskyldninger med å spise usunn mat fordi “man er på jobb”. Her på jobben min så har vi en mikrobølgeovn, og den fungere KJEMPE bra! Det er bare fantasien som lar deg stoppe deg. I går ble det bakt søtpotet i mikrobølgeovnen med skinke, paprika, løk og mais. Toppet med en skje mager kesam. Nam, dette er tusen ganger bedre enn ei pølse, og ikke for å snakke om SUNT. Det å gå fra jobb med god samvittighet, føles herlig!

Ser ikke dette godt ut?!

Ida

BILDEDRYSS FRA LONDON #5

God ettermiddag kjære lesere!

 Idag droppet vi frokosten, ettersom vi hadde planer om å få opplevd mest mulig på kortest mulig tid. Derfor tok vi turen innom en meksikansk restaurant for en sen frokost /lunsj. Her hadde de taco buffe, og det var fantastisk godt å se igjen noe fra Norge. Jeg bestilte selvfølgelig uten tortilla, så det ble en taco salat for meg. Utrolig flott konsept, akkurat som “big bite”, der du selv velger pålegget fra bak skranken deres. Vet ikke om dette finnes i Norge jeg? Ihvertfall, i dag tok vi turen til Covent Garden, som er nokså kjent her i London. Covent garden består av veldig mange små “gamle” butikker. Ettersom det var såpass kaldt ute, så bestilte vi oss varm vin (Monika) og jeg bestilte meg en slags eple og kanel drikke med nøtter i. Nam, gjett om vi kosa oss? Er så morsomt å ta turen innom slike butikker, og bare se og “lukte” – skulle jeg til å si.. Bare sjekk den hjemmelagde sjokoladen som du ser på det siste bildet. Nammis <3Ida