JEG OVERRASKER MEG SELV!

God kveld kjære lesere!

 Du vet følelsen av når du overrasker deg selv med noe du ikke trodde var mulig? DEN følelsen av å faktisk mestre noe du kanskje ikke trodde du ville klare/like? DEN følelsen hadde jeg nå i helga! Jeg var nemlig på min første sushi bufe på KOS her i Trondheim. For meg så er dette ganske stort, fordi jeg har aldri likt sushi, og liker egentlig ikke rå fisk i bunn og grunn heller. Spiser ikke laks på brødskive eller noen ting, så for meg å spise sushi,. sjokkerende!

Hvem er bedre å ta med seg på en slik sushi bufe enn Jannicke, min lillesøster og en annen god venninnde av meg fra hjembyen (De ønsket ikke å komme på bloggen), så derfor er ikke de her. Det er utrolig hvor genialt dette med sushi bufe er. Du får spise så mye sushi du vil for 198 kroner. Prisen er jo ingenting å si på, og du kan virkelig fylle magen opp her. Det var ikke bare sushi, også våruller, kylling og mye godt tilbehør. Så dette var magisk i mine øyne! 

Har du prøvd ordentlig GOD sushi fra restaurant?
PS: Rema 1000 sushi kan ikke sammenlignes!

Følg meg gjerne på instagram “idadir”   

NY KINO – OPPLEVELSE !

God kveld kjære lesere!

 I helga bestemte jeg og Jannicke oss for å ha en sikkelig “jentelørdag”, og derfor slo vi til med kinofilmen “love,Rosie”. Den er basert på den populære filmen “PS, i love you”, så du kan skjønne at dette var en sikkelig jentefilm. Det er veldig lenge siden jeg dro på kino med ei venninde, så dette passet veldig bra. Som regel er det jeg og Kenneth som drar på kino, og da blir det gjerne mer action/drama/thriller filmer. Men denne gangen var det godt å bare være jente og faktisk føle litt på den “fjortiss” følelsen man fikk ved å sitte i kinosalen og fnise og le sammen med ei veldig god venninnde.

Før man drar på kino så er bestandig spørsmålet mitt, hva skal jeg spise på kinoen? Ja, det høres kanskje sykt ut.. Men jeg tenker faktisk over hva jeg putter i munnen min iløpet av disse 2 timene man sitter stille i kinosetet. Så vet dere hva? Jeg og Jannicke bestemte oss for å ha med oss hjemmelagde speltboller med sukkerfritt sjokoladepålegg på. Ja, det er faktisk mulig å ha med dette inne på kinoen. Jeg var jo så redd for å bli “oppdaget” at jeg gjemte det i veska mi. Men det er nok vanlig at folk tar med ting som ikke er kjøpt på selve kinokiosken.. SÅ der lærte jeg noe nytt også! 

Har du sett kinofilmen “love, Rosie”? 

Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

HVA ER DIN UNNSKYLDNING??

God kveld alle sammen!

Ennå en måned uten en eneste oppdatering, tenker du kanskje? Og vet du, du har jammen meg rett. Det er snart 1 måned siden forrige blogginnlegg Og denne gangen kan jeg ikke legge skylden på at jeg ikke har hatt tid til å oppdatere dere her på bloggen. Fordi jeg har nemlig vært 100% sykmeldt nå i 2 uker. Grunnen? jo det skal jeg fortelle dere. For 2 uker siden brakk jeg nemlig stortåa, ja – av alle ting!

Gjett om dette passet meg dårlig da? JA! Jeg som var så godt i gang med jobbingen, og ikke minst treningen. Jeg begynte jo å gå 45min cardio på tredemølle hver dag, også måtte dette skje og ødelegge alt? Vanskelig å gå på tredemølle med gips gitt. Surt! Men jeg har heldigvis vært så heldig at jeg har fått trent litt overkropp, slik som idag fikk jeg dratt kroppen på trening, og det føles MAGISK! 

Så disse 2 ukene har jeg virkelig hatt tid til å gjøre ALT jeg ikke har hatt td til de siste årene. Det har vært mye venninnebesøk, sushi kvelder, har vasket leiligheten opptil flere ganger, ryddet i klesskap/sminkeskap, hatt familiebesøk, kinokvelder og ja, har faktiskt begynt med julegaver, kjøpt inn til advent etc. 

Fra i morgen av nå går jeg tilbake på jobb i en 50% sykmeldingstatus (om du kan kalle det for det). Dette er første gang i historien at jeg er sykmeldt, og jeg har vært i arbeidslivet siden jeg var 16 år, altså 8 år, og ingen sykmelding. Og når jeg først blir “syk” så er det pga ei forbanna tå! 

Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til hverdagen igjen, selv om at kroppen har hatt veldig godt av ro og “pleie” disse 2 ukene. Men det vil bli godt å se mine kjære kollegaer igjen og faktisk føle at jeg bidrar til til samfunnet. Fordi det å gå sykmeldt og få penger for å ikke jobbe , er en veldig vanskelig tankegang for min del. Jeg må også få gi en stor takk til min bestevenninde Malin som har stilt opp for meg disse 2 ukene. Både trillet meg i rullestol, ordnet med pose for gipsen før jeg skulle dusje, og ja – vært en reddende engel <3 

Nå gjelder det bare å finne tilbake til den vanlige rytmen, fordi den mangler virkelig. Legger meg 4 på natten, og sover til 1 om dagene. DET er ikke en god vane! Og sist men ikke minst gleder jeg meg veldig til å begynne å trene BEIN/RUMPE igjen.. Miss it like crazy!

Håper alle har hatt ei fin helg, fordi det har virkelig jeg.

Følg meg gjerne på instagram “idadir”