FOR EN MESTRINGSFØLELSE

God kveld kjære lesere!

Søndagskveld, og jeg sitter i sofaen med halvbløtt hår etter en FANTASTISK treningsøkt idag tidlig. I over 2 år har jeg vært en fast “pulsspinn 45” deltager, og har likt meg veldig godt på disse timene, fordi jeg vet hva jeg går til. Det er 45 minutter, der vi jobber 4×4, så er timen over. Når det er sagt så hadde jeg bestemt meg for at i 2017, skal jeg UT av komfortsonen, og utfordre meg selv.

Så ja, det har jeg gjort idag! Jeg deltok nemlig på mitt første spinn maraton på 3 timer!!
JAAA, jeg er så jævla stolt, og er ikke redd for å rope det ut til dere. Hvorfor skal man ikke være stolt over noe slikt? Jo, jeg er det, og har tenkt å leve på denne mestringsfølelsen jeg sitter med i flere dager fremover nå. Det er som man lever litt på en “rosa” sky om man kan kalle det for det. Fordi ja, jeg ga virkelig ALT på disse 3 timene med spinning.

Jeg var veldig usikker på hvordan dette ville bli, da 3 timer er veldig lang tid, og jeg var redd for å stivne i føttene. Det var mitt “hovedproblem”, at jeg skulle få sure og stive føtter, pga all styrketreningen. MEN vet du? Det gikk overraskende bra, og jeg fullførte 3 timer med stil. Jeg pushet meg fra start til slutt, og hadde ikke tenkt å være noe dårligere enn de andre som var i salen. De fleste brukte pulsklokker, som var koblet opp mot en stor skjerm så alle kunne følge med på hverandre. Og bare det, var en stor inspirasjon. Å konkurrer mot de andre som lå der oppe å kjempet om å være best. Jeg skal si deg at konkurranse innstinktet mitt kom frem! Ja ga 100% gjennom disse 3 timene.

Når timen var over, så visste pulsklokken min at jeg hadde ligget 1 time og 45 minutter i sone 4. Noe som er veldig bra i følge instruktørene jeg pratet med i etterkant. Det skal tydeligvis beinhard jobbing til for å klare å ligge der såpass lenge. Så jeg er så forbanna stolt!!

Så ja, denne følelsen kan jeg leve på langt uti uken som kommer, og det føles så godt. Jeg kan virkelig anbefale alle dere om å ta en utfordring du også. La 2017 bli året der du går ut av komfortsonen og faktisk gjør noe du ikke kan og som ikke føles så trygt. Fordi ja, det er slik at man liker best det som er trygt og man vet hva man går til. Men idag, jeg ante virkelig ikke hva jeg gikk til (og glad er jeg for det, fordi ja, det var beintøft), men jeg er glad for at jeg gjennomførte det og at jeg gjorde mitt aller beste.

Så nå oppfordrer jeg dere alle til å gjøre noe for deg selv, og meld deg på neste maraton, nye instruktørtimer der du trener, eller bare rett og slett gjør noe for deg selv som vil utfordre deg. Fordi den følelsen du får etterpå, er ikke til å beskrive.

Så ja, nå er jeg på utkikk etter hva mitt neste mål er. Kanskje jeg vurdere å melde meg på sykkel maraton i andre deler av Norge. Who knows? Time will show..

Så da håper jeg dere har hatt ei fin helg, og at dere nyter de siste timene av denne søndagskvelden.

Følg meg på instagram @idadir

 

NEGLEFIN HOS DEN BESTE

God kveld kjære lesere!

Nå er det lenge siden jeg har postet bilder av mine nydelige negler lagt hos flinkeste Trude Lockert, som jobber på Solsiden Spa, avdeling midtbyen her i Trondheim. Glemte helt å vise dere både juleneglene mine, nyttårsneglene mine, og ja, de siste neglesettene jeg har hatt. Derfor tenkte jeg å gi dere ett innblikk i min “negle historie” hos Trude. Det er så gøy hva man kan gjøre med negler, og hvor fint resultatet kan bli med litt fantasi og med Trude som “designer”

Fordi ja, hun er bare så dyktig denne jenta! Hva er grunnen? Jo, Trude tenker litt “utenfor” boksen og er glad i variasjon når hun legger negler. Dette synes jeg gjør henne så spesiell, fordi hun ikke bare legger “kjedelig fransk”. Men hun liker å prøve ut nye ting, og det digger jeg! Elsker å være test kanin når Trude har nye ideer. Virkelig, og jeg blir alltid så fornøyd med resultatet, og hun skuffet ikke denne gangen heller. Så nå er jeg virkelig klar for ei ny uke, med nye negler!

HUSK:
 Oppgir du “Ida Tiller” får du 15% på nytt sett negler!

For mer informasjon:
Facebook her
Instagram @negldesigntrudelockert

EN LITEN OPPSUMMERING

God kveld kjære lesere!

Fredag allerede? Jammen er det blitt fredag! Denne uken har både sakte, men samtidig fort på en og samme tid, da jeg har vært sengeliggende i 3 dager. Ja, jeg har fått influensa, som sikkert halve befolkningen har hatt i vinter. Så nå var det min tur å få den. Fordi ja, jeg har egentlig bare ventet på å få den, så søndagen traff den meg! Litt spesielt å få den dagen etter å ha vært på ei sikkelig fyllekule, men sånn ble det bare. Trodd e først det bare var hangover, men det visste seg at influensa satt helt frem til i går.

Når det er sagt så må jeg fortelle om den fantastiske bursdagsfeiringen av ei god venninne av meg på lørdag. Fordi ja, det var en herlig kveld med gode jenter. Det ble sang, dans, selfies OG selfielys, gode gamle sanger, og ja mer til. Jeg kom fort i formen da mine venninner ønsker å se meg i form, så da ble det nokså mange straweberry daquiri hjemme hos meg. Så formen var virkelig på topp, og den holdt seg der til langt på søndagsmorgenen. FOR en kveld, for noen jenter! Elsker virkelig slike kvelder som blir så herlige, og gleder meg allerede til min egen bursdagsfeiring i april.

Jeg startet derimot mandagen min dårligere, og resten av uken har jeg nesten vært sengeliggende. Fordi ja, det er det eneste som fungerer for meg å bli frisk, å holde senga og holde meg i ro. Så du kan tro at jeg ble glad når jeg merket at formen var bedre i dag. Så glad for å være frisk, og setter så utrolig stor pris på de dagene jeg faktisk er frisk. Sykdom utgjør så mye, og ja takker for hver dag jeg er frisk, fordi det er ingen selvfølge. Og når man først blir syk så ser man hvor store konsekvenser det har for livet ditt. Så ja, håper jeg fortsetter å holde meg frisk i tiden fremover!

Nå tar jeg straks helg, har bare igjen noen timer på jobb nå, så tar jeg helg. Det skal bli godt, fordi denne helgen skal jeg bruke på meg selv. I morgen skal jeg stå opp uten vekkerklokke, ha meg på trening, bruke god tid på treningen, fokus på meg selv. Så skal jeg vaske og rydde leiligheten min, gå gjennom klesskapet og ja, rydde! Så blir det taco og serier på netflix. Søndagen skal jeg og ei venninne trene på det nye 3T treningsstudio på Ranheim, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg har vært fast medlem på 3t i over 3 år, så dette blir gøy! Elsker å teste ut nye treningsstudio, og hører rykter om at dette er DØDSKULT treningsstudio!!!

Ønsker alle ei fin helg!

Følg meg på instagram @idadir

 

HELGENS HAPPENING

God kveld kjære lesere!

Da er det fredag igjen, og om noen timer tar jeg en velfortjent frihelg. Denne helgen har jeg virkelig gledet meg til, fordi min bestevenninne skal feire bursdagen sin hos meg i morgen. Jeg “leier” ut leiligheten min slik at hun får samlet jentene for en skikkelig fest med både selfies, dans, sang og drikkeleker. Oh yes, jeg gleder meg virkelig! Denne jenta vi skal feire er nemlig så fantastisk på alle måter, og vi har det alltid så GØY når vi drikker sammen. Hører rykter om at hun skal ordne noen herlige drinker, blant annet mango daquiri, straweberry daquiri og bailyes med kaffe. NAM, jeg får nesten vann i munnen av tanken, fordi er det noe jeg virkelig elsker så er det gode drinker.

I morgen før bursdagen så har jeg vært så heldig å få time hos Monica som jobber på HERA frisørsalong. Hun skal style meg med både hår og makeup, noe jeg setter veldig stor pris på. Er så godt å bli stæsja litt opp, og føle seg litt ekstra fin når man skal ut på byen med en fin gjeng jenter. Og nei, det er ikke ofte jeg drar og får stylet og sminket meg profesjonelt, men i morgen har jeg bestemt meg for å unne meg det lille ekstra. Og da stiller Monica opp, så snill og god som hun er!

Søndagen blir det nok å ligge langflat på sofaen, for så å prøve å manne seg opp til pulsspinn time utpå kvelden med lillesøster. Fordi ja, jeg liker faktisk å trene dagen derpå. Jeg har hørt at det er ikke noe vits, og at kroppen heller trenger hvile. Men jeg liker å dra på trening og få svettet ut litt av alkoholen som ble inntatt kvelden før. Alt er bedre enn ingenting tenker jeg! Så kommer kvelden og man må forberede seg på en ny uke, jøss tiden går så fort!

Så nå ønsker jeg egentlig alle en kjempe fin helg, og NYT!
Følg meg på instagram @idadir

 

LAGERTØMMING HOS SHADOWTANS

God kveld kjære lesere!

I snart 2 år, har jeg vært fast bruker av selvbruningen til Shadowtans og jeg kan ikke være mer fornøyd med produktet deres!
Det er så mye fordeler med denne selvbruningen og tenkte derfor å ramse opp kort og enkelt:

– Økologiske produkter
Ikke testet på dyr
– Kan brukes av gravide
– Fargen holder opptil 6 dager
Mørk og fin brunfarge
– Lett å påføre
– Finnes i både spray og mousse
– Kjører ofte gode tilbudskampanjer

Så ja, er det rart jeg elsker denne selvbruningen?
Det aller beste med denne er at jeg får en så mørk, fin og jevn brunfarge! Jeg har prøvd flere typer selvbruning, der jeg har blitt oransje, og flekkete. Men denne gir meg ett perfekt resultat. Ettersom jeg sluttet med solarium for 2 år siden, så har virkelig selvbruning vært min løsning på å fremdeles føle meg fresh og fin året rundt – og da på den SUNNE måten!  Selvbruning er ikke skadelig for deg, og derfor føles det ekstra godt å være brun, da jeg vet at jeg tar vare på kroppen/huden min. Jeg utsetter meg ikke selv for UVA stråling, og kan derfor holde meg yngre lengre. Fordi ja, det er ikke til å legge skjul på at solstråler ødelegger huden din gjennom tiden!

Akkurat i disse dager så kjører Shadowtans LAGERTØMMING på alle produkter!!!
Dette er virkelig sjansen til å sikre deg produkter av kvalitet til en god pris. Grunnen til dette store tilbudet er at designet på produktene skal endres, og derfor må de selge ut alle produkter de har på lager per dags dato.

PRISER:
Mousse: 179 kr (før pris 479kr)
Kjøpes her
Spray: 159 kr (før 259kr)
Kjøpes her

Elsker brunfargen jeg får av å bruke selvbruningen fra Shadowtans!

Informasjon:
Nettside her
Facebook her
Instagram @shadowtansnorge

 

MIN FORANDRING 2013 – 2017

God kveld kjære lesere!

Er det ikke gøy å se tilbake i tid og se forandringer som er blitt gjort? Jo, jeg elsker det! Når jeg ser tilbake på året 2013, da jeg for så vidt begynte med seriøs styrketrening, og frem til i dag 2017, så må jeg si at jeg er stolt. Ja, jeg er stolt over innsatsen og utviklingen jeg har hatt.

Det som er så rart er at i 2013 var jeg fornøyd med kroppen min, mens nå forstår jeg ikke hvordan jeg kunne være fornøyd med meg selv i 2013. Så tynn og spinkel jeg var da, nesten så jeg kunne knekke jo, ingen former eller noe som helst tegn på rumpe. Men på den tiden var dette bra nok for meg og jeg synes det var fint. Jeg har brukt lang tid på å bygge opp kroppen min til slik den er i dag, og ja, kroppen er ennå i en “utviklingsfase”, om jeg får sagt det mildt. For hver mnd så forandres kroppen, litt etter litt. Og det er dette som er så bra med styrketrening, at man ser resultatet OVER tid. Ja, det finnes hjelpemidler som får man i form på 1,2,3, MEN jeg er ett levende bevis på at man kan hvis man bare vil om man gir det TID.

Fordi ja, mye handler om å bruke tiden godt. Bygge ett grunnlag for så å jobbe seg oppover. Det finnes nemlig ingen snarveier, om man skal gå den rette veien og være “clean”. Jeg har ikke oversikt over hvor mange timer på treningsstudio, svette og tårer jeg har hatt fr å oppnå det resultatet jeg har oppnådd, og JA jeg er stolt over det. Jeg er 100% ren, og har jobbet hardt for å komme der jeg er i dag. Noe jeg mener er viktig!

Jeg har i dag en sunn og veltrent kropp, som jeg er stolt over. Ja, jeg er ikke tynn og mager slik som jeg var i 2013, men jeg føler meg BEDRE med former og ikke minst rumpe!

Jeg må få gi en stor takk til “Strongbody” som har hjulpet meg med coaching i disse 3 årene, og ser frem til å fortsette å samarbeide med Strongbody. Da må jeg gi en ekstra stor takk til Gunnar Strand Jacobsen og Arve Kristoffersen , som er min Coach per dags dato, som har hjulpet meg og som fremdeles sørger for at kroppen min får utvikle seg!

Nå er det klart for å fortsette utviklingen i året 2017, og jeg gleder meg allerede til neste uke. Da skal jeg få satt opp ett nytt og utarbeidet treningsplan fra Arve Kristoffersen (@akfitness på instagram).

Er du nysgjerrig på coaching og vil DU oppnå resultater du ikke vil angre på, så ta kontakt med Arve Kristoffersen som jobber hos Strongbody.

Kontakt info:
Hjemmeside her
Facebook her
Instagram @strongbody_no
Min Coach @akfitness
Min instagram @idadir

2013                         VS               2017

 

THE LAST OF 2016

God kveld kjære lesere!
Og GODT NYTTÅR alle sammen!

Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg, og jeg må være ærlig å si at det har vært godt å vært litt borte fra bloggen og sosiale media. Fordi ja, det gikk 2 uker der jeg verken oppdaterte snap, instagram eller bloggen, og det var rett og slett fordi jeg trengte å koble helt av og bare ha fokus på meg og mitt.

Men nå skal jeg prøve å være litt mer aktiv igjen, fordi jeg liker som sagt å skrive til dere og derfor er bloggen ett fristed når jeg føler jeg har noe å dele med dere. Og det har jeg så og si denne gangen. Fordi ja, vi er som sagt inne i ett nytt år, året 2017. Er det ikke rart? Ett nytt år, en ny start for mange, deriblant meg selv. Det er ingen tvil om at året 2016 var kjempe fint, og jeg har fått opplevd så mye fint som jeg skal ta med meg videre i 2017. Alle minnene fra turene til Lofoten i sommer med familien, findings festival med min bestevenninne og en fantastisk Thailand tur med enda ei bestevenninne. Så ja, jeg lever godt på disse minnene, ennå!

Så ja, hva har skjedd siden sist? Jo, helgen før jul, så tok jeg og søskene mine turen opp til hytta vår på Glåmos sammen med pappa. Så det var en sikkelig koselig helg der vi fikk slappet av, ladet batteriene og bare brukt tiden sammen, som en familie! Så gikk uken før mot julehelgen veldig fort, og på 1,2,3 så var jula over. I år så feiret jeg juleaften hos mamma, sammen med min mormor og 2 brødre. I år hadde jeg bestemt meg for å kose meg 100% gjennom hele jula, og spise hva jeg selv ville, uten å tenke på kalorier. Så ja, dagene startet med egg og bacon, polarbrød med hapå -pålegg, brødskive med sjokoladepålegg og peanøttsmør, og ja, you name it. Hapå-pålgget var virkelig magisk, og jeg kan ikke huske sist jeg smakte hapå. Så ja, for meg har julen betydd god mat og familie.

I mellomjulen har det vært mange middagselskaper hos både pappa og mormor, og jeg føler jeg har spist for ett år nå, om jeg kan få sagt det mildt. Det har vært en befrielse å spise hva man ville, uten å tenke så mye. Men jeg må også få legge inn at jeg har faktisk fått til å trent nesten hver dag i jula, noe som har vært veldig godt. Jeg merker at kroppen blir veldig slapp av så fet mat og ingen mosjon. Så jeg har egentlig trent for å ikke bli syk, enkelt og greit.

2.juledag fikk jeg besøk av min bestevenninne som jeg var i Thailand med, og hun var til meg frem til 1.nyttårsdag. Den 2.juledag var vi en herlig jentegjeng samlet hos meg og hadde tidenes vors i beste selskap. Gud, som jeg elsker jentevors! Sang, dans og selfies. Sånn som vi jenter liker!  Så vi fikk både mellomjulen OG nyttårsaften, og muligheten til å gå inn i det nye året 2017 sammen. Var så heldig å bli invitert til ei god venninne av meg på middag på nyttårsaften, og vi var en fin gjeng samlet der utover kvelden, og vi fikk en fin start på året 2017 sammen. Jeg føler meg så heldig som er omringet så flotte mennesker, og gleder meg virkelig til året 2017 <3 Det må bare bli ett bra år!

Ønsker dere alle ei fin helg!