NYHET FRA SHADOWTANS

God kveld kjære lesere!

Som dere vet så har jeg vært og er fremdeles fast bruker av selvbruningen fra Shadowtans. Jeg har brukt disse i 4 år nå, og kan ikke si meg mer enn strålende fornøyd. Selvbruningen deres er både økologisk (ikke testet på dyr), lett å påføre på kroppen. holder fargen i opptil 1 uke (ved vedlikehold av fuktighetskrem), og kan brukes av gravide! Det er så mange gode faktorer som ligger til bunn for hvorfor jeg bare elsker Shadowtans sin selvbruning, og den fine og jevne brunfargen jeg får av å bruke den.

Jeg er og har alltid vært veldig opptatt av å være brun, fordi ja, – jeg føler meg 1000 ganger bedre når kroppen har litt farge. Spesielt på trening, da er det ekstra godt å føle seg litt fresh. Jeg får ofte spørsmål om brunfargen min, og kjenner mange som også har prøvd shadowtans og er strålende fornøyd med selvbruningen. Den finnes både i mousse og spray, og vet dere hva som er så genialt?? Det har nemlig kommet en ny og forbedret versjon av sprayen de selger! Det som er forandringen er at den har en annerledes “sprutekork”, som gjør det lettere å få sprayen jevn og fin. Jeg er strålende fornøyd med denne oppgraderingen av sprayen, fordi nå går ting enda lettere.

Mine 6 tips til deg som skal bruke selvbruning:

1. Peel ALLTID huden din (kjøp her)
2. Påfør fuktighetskrem på tørre områder før påføring
3. Spray eller smør med selvbruning (gjerne flere lag), les godt på fremgangsmåten beskrevet på selvbruningen 
4. Legg deg å sov med selvbruningen (bruker svart t-skjorte å sove i)
5. Dusj etter 8 timer (unngå sterk såpe)
6. Vær flink til å bruke fuktighetskrem som er tilpasset shadowtans sin selvbruning, dette for å vedlikeholde brunfargen (kjøp her)

Om du ikke har prøvd den nye sprayen så bestill den her.
Du får 20% rabatt ved å bruke idadir” i nettbutikken.

Mer info om Shadowtans
Nettside her
Facebook her
Instagram @shadowtansnorge


 

EI UVENTET HELG I OSLO

God kveld kjære lesere!

Det er snart klart for ei ny helg, men før den tid kommer så må jeg fortelle dere om min forrige helg! Jeg dro nedover til Oslo fredagen som var, og skulle være til mandagen. En av mine nærmeste venninner skulle feire bursdagen sin, og dette måtte jeg få med meg. Jeg dro nedover og så virkelig frem til å kunne slappe av og ta livet med ro i Oslo, men hva skjedde? Jo, den ble ganske kaotisk for min del kan du si.

Lørdagen startet bra, fikk inn ei treningsøkt på SATS Elixia, og var klar for å feire Marte på kvelden. Nå er det over 2 mnd siden jeg drakk alkohol sist, så jeg forstod fort at dette kunne bli en spennende kveld. Og jammen skulle det bli det. Nå skal det sies at bursdagsfeiringen hjemme hos Marte var fantastisk, med herlige folk. Vi hadde også en veldig gøyal drikkelek som alltid får opp stemninga.

Så dro vi til en plass i Oslo kalt “Justisen”, en uteplass jeg aldri har vært på. Vi kom nokså tidlig da vi ville unnslippe kø, så klokken 23.00 var vi allerede inne. Og klokken 01.00 var jeg hjemme igjen! Ja, jeg ble litt for full, og klarte dessverre å miste vesken med mobil, bankkort og sminkeverdi nesten 2000kroner. Jeg skal ærlig innrømme jeg ikke tenkte så mye på dette på selve natten til søndagen, MEN når jeg våknet på søndagen og oppdaget hva som hadde skjedd. Ja, da raste verden sammen. Ikke nok med det, men de åpnet ikke for telefoner om hittegods før tirsdagen klokken 16.00 !! Så ja, jeg måtte gå uviten om vesken lå der eller ikke i over 2,5 døgn. Så jeg måtte booke om flyet mitt hjem og ja, dette gjorde oppholdet litt vanskeligere kan du si. Se for deg å være uten telefon og bankkort. Krise jo! Så jeg merker hvor avhengig jeg er av telefonen min, og hvor hjelpeløs du føler deg uten.

Jeg er så takknemlig for at vesken ble funnet og levert inn, fordi det skal man faktisk ikke ta for gitt, at noen leverer den inn! Så, all takk til den som leverte den inn. Nå ser jeg frem til helga, og vet dere? Jeg har ganske åpen helg, noe jeg liker veldig godt. Jeg har noen planer om å kanskje dra på Hallowen fest, men har ikke avklart noe enda. Tar det litt på sparket, og hva jeg føler der og da.

Ønsker dere alle en fin kveld!

Følg meg på instagram @idadir

 

FORANDRINGEN SOM VIL ENDRE LIVSSTILEN MIN (!)

God kveld kjære lesere!

Nå skal jeg fortelle dere noe veldig spennende, i hvert fall synes jeg det selv! Som dere vet så har jeg drevet aktivt med styrketrening og fulgt ulike kostholdsplaner i snart 4 år nå. Dette har gitt meg så utrolig mye lærdom om hvordan kroppen fungerer og jeg har blitt en sterkere versjon av meg selv. Både når det gjelder det fysiske, men også det psykiske. Rett kosthold og trening har gitt meg en ny identitet, og den energien og gleden jeg har fått av denne livsstilen kan ikke beskrives. MEN, tilbake til det jeg skal prate om.

Hva skal jeg endre i kostholdet mitt?
Jeg har gjennom disse 4 årene alltid hatt kostholdsplaner som inneholder mye proteinpulver og falsk søtning (som f.eks; natreen, sukrin, uten kalorier). Og dette har jeg egentlig vært veldig fornøyd med, fordi jeg ELSKER alt som er søtt. Havregrøt med sjokoladesmak, proteinkaffe med sjokoladesmak, sjokolademousse og alt det andre jeg har spist de siste 4 årene, har vært uten sukker, og så og si uten kalorier. Men nå skal det sies at så mye proteinpulver og falsk søtning har gjort noe med kroppen min. Ikke misforstå meg, jeg er veldig fornøyd med kostholdsplanene jeg har hatt, og jeg har jo levd på dette i 4 år, MEN nå føler jeg at det er på tide å endre litt på denne type kosthold. Ja, jeg tenker nemlig å kutte ut proteinpulver og søtning!! Og ja, dette er et enormt steg for meg, da jeg har brukt dette hver dag i 4 år, flere ganger om dagen. Jeg har ligget på 90 gram proteinpulver hver dag, så dette her blir tøft. MEN, med god hjelp av min coach Arve Kristoffersen så skal vi sette sammen en ny kostholdsplan neste uke. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å teste ut dette og se hvordan kroppen min reagerer på det!

Hvorfor skal jeg endre kostholdet?
Det er vell egentlig de siste månedene jeg har merket hvor oppblåst jeg føler meg av både proteinpulver og falsk søtning. Dette slo meg veldig godt da jeg var i Ibiza i sommer og ikke hadde tilgang på proteinpulver og falsk søtning på 12 dager så endret kroppen min seg totalt. Jeg har aldri hatt en så flat mage og så “lett” kropp om du skjønner meg rett? Så det å kutte ut dette skal faktisk gjøre hverdagen min mye lettere og bedre, fordi det er faktisk veldig ubehagelig å gå rundt å føle seg oppblåst og “stor”, når man egentlig er i ganske bra form.

Så nå ser jeg frem til ett nytt liv med nye rutiner og “utfordringer”!
Så takknemlig for all hjelp og veiledning jeg får fra verdens beste coach. Du kan følge han på instagram @coacharve eller kontakte han på facebook her.
Du kan også sende han en mail på [email protected]
Er det noe Arve kan så er det å hjelpe andre mennesker, både med vektnedgang, gå opp i vekt, forebygge skader eller bygge muskler.
Han kan ALT og jeg lover deg at du vil bli fornøyd!

Priser
Kostholdslan uten oppfølgning – 680 kr
Kostholdsplan med 4 ukers oppfølgning – 1680 kr
En PT time – 680 kr

Følg meg på instagram @idadir

UPDATE “BAILINE”

God kveld kjære lesere!

Nå har jeg holdt på med Bailine i 1 mnd, og jeg tenkte å fortelle dere litt om utviklingen som har skjedd. Fordi ja, det er mange av dere som spør meg om dette faktisk fungerer, og som er veldig skeptiske. Og vet du? Det er faktisk helt OK å være skeptisk, fordi det virker jo nesten for godt til å være sant! At dette faktisk fungerer som trening, og at du kan slippe timevis på treningsstudio. Så ja, jeg forstår deg. Men derfor tenker jeg å skrive litt, slik at dere får en bedre forståelse for hva Bailine har gjort for meg og min kropp!

Som dere husker så skrev jeg ett blogginnlegg tidligere (les det her) om hva Bailine er, og litt bakgrunnen til at jeg startet med det. Nå skal jeg fortelle dere mer, og håper dere vil like innlegget og gjerne spør om dere lurer på noe (enten i kommentarfeltet eller på mail: [email protected])

Dette har skjedd:
Jeg har som sagt prøvd dette i 4 uker nå, og jeg kan ærlig innrømme at jeg er “avhengig”, fordi dette har rett og slett endret hverdagen min til det bedre. Nå er jeg 100% ærlig, og snakker ut i fra mine egne erfaringer jeg har hatt med Bailine. Den siste måneden har jeg nesten ikke opplevd stive og sure bein, og har klart å gjennomføre noen sinnsykt bra treningsøkter. Tidligere har jeg slitt mye med at jeg stivner og får syre under beinøkter, mens nå kan jeg holde på i evigheter uten å få syre, og vet dere?

Det føles helt fantastisk! Fordi er det noe som virkelig har plaget meg de siste 4 årene jeg har drevet aktivt med trening, så er det å surne i føttene og ikke få gjennomført økta. OG, jeg må bare nevne noe for dere!!! Jeg elsker jo spinning (som dere vet!), og forrige uke var jeg på spinn75 hos dyktigste Thale som jobber på 3t midtbyen her i Trondheim. Timene er torsdager 16.30, og jeg anbefaler deg virkelig å ta turen på hennes timer om du vil teste deg i 75 minutter. Magisk time! Og ja, tilbake til det jeg skulle skrive om. Jeg har tidligere ikke vært noe fan av så lange spinning timer, fordi jeg stivner i føttene., Men hva tror du skjedde forrige torsdag? Jo, INGEN syre, og jeg gjennomførte mine beste 75 minutter noensinne! Så vet dere? Bailine fungerer som bare det! Kan du tro meg når jeg sier hvor fantastisk dette er for meg og kroppen min? Den følelsen av at du faktisk har mer energi på treningen enn du noensinne har hatt, og at du får gjennomført økten din som du planla. Magisk!

Hvorfor har dette så god effekt på meg?
Som dere vet så er jeg ei ganske opptatt dame, som jobber veldig mye, trener 5-6 dager i uken og ja, er overalt og er med på det meste. Så kroppen min får veldig lite hvile (altfor lite faktisk), og får aldri kvittet seg med avfallsstoffer og får ikke tatt opp nok oksygen, slik at musklene mine blir stramme og stive. Så med Bailine får jeg løsnet opp, og tilført musklene mer oksygen. Dette gjør at det er lettere for meg å trene og unngår å blir stiv! Genialt si? 

Har jeg gått ned i vekt og cm?
 Jeg nevnte også for dere tidligere at Bailine kan brukes til å gå ned i vekt og stramme opp kroppen. Men for min del så har dette aldri vært tanken bak Bailine prosjektet jeg har satt i gang. Ettersom jeg ikke har mye å gå ned eller å “ta av”, så var fokuset en sterkere og sunnere kropp! Men vi gjorde noen mål av kroppen min da jeg startet, og nå skal dere høre. Jeg har gått ned 9 cm på 3 uker!! Dette er 9 cm målt over hele kroppen, og områdene jeg har gått inn på er midje, hofter og rumpe. Så både jeg og Tove ble overrasket over at jeg gikk ned såpass mye, tross at jeg ikke hadde mye å ta av. Så dette ble jo bare en bonus for min del! Men som sagt, hovedfokuset mitt er sterkere og sunnere kropp, og INGEN stive muskler! Halleluja!

Jeg bruker å ta dobbeltime 1 gang i uken, altså 30minx2. Så jeg ligger der i 1 time, og får virkelig slappet av og ladet batteriene mine. De holder til på Stjørdal, på torgkvartalet i 3 etasje. Her får du virkelig verdens beste service av både Tove, Anne og Berit som driver dette stedet. Jeg blir alltid tatt imot med ett smil, og føler meg alltid trygg når jeg er der, uke etter uke! Så ikke vær redd for å føle deg utilpass, fordi her er ALLE velkomne!

PS: Jeg har tenkt å dele litt før/etter bilder av personer som har gjennomført Bailine i nærmeste fremtid, slik at du kan se hva du kan oppnå med Bailine. Da skal jeg også legge ved noen “anbefalinger og leserhistorier” fra folk som har brukt det, med før og etter bilder. Det er helt sinnsykt hva du kan oppnå med Bailine!

For mer info
Hjemmeside her
Facebook side her

For booking (gratis prøvetime!!)
Telefon: 98 87 22 00
Mail: [email protected]

 

DETTE BETYR SÅ MYE FOR MEG!

God kveld kjære lesere!

Det er fredagskveld, og mange av dere er nok ute på “Oktober fest”, mens jeg..  Jo, jeg er på jobb! (forhåndskrevet innlegg).
Og vet du hva? Jeg finnes ikke sjalu på dere som er ute i kveld, fordi jeg må ærlig innrømme at jeg har fått “nok” av partylivet siden Ibiza turen vår i juni. Ja, jeg vet. Kjedelig? Jepp, det er meg!

Men når sant skal sies så savner jeg ikke å drikke alkohol, og har faktisk ikke drukket siden Findings Festival som var i midten av august. Så 2 mnd uten alkohol nå, og det har gjort kroppen min utrolig godt. Jeg har så mye mer energi nå enn hva jeg hadde tidligere i sommer, fordi ja, alkohol bryter ned kroppen min og gjør meg ikke noe særlig bra. Så jeg er sjeleglad for at jeg har funnet denne livsstilen med sunt kosthold og trening, OG at jeg har venner som respektere meg for den jeg er, og at jeg er velkommen på alle fester selv om jeg er edru. Det betyr mer enn dere aner, at jeg har slike mennesker rundt meg som respektere meg for valgene jeg tar. <3

Foruten om at jeg skal prate om mine valg rundt alkohol, så tenkte jeg å oppdatere dere på forrige helgs happening. Da var jeg nemlig invitert til innflytningsfest for en av mine beste venninner som har kjøpt seg hus sammen med samboeren sin. Dette var en fest jeg gledet meg veldig til, fordi det var temafest, med “GREASE” som emne. Og fy søren, så gøy dette var! Husker ikke sist jeg var på noe slik med både leker, sang og quiz. God stemning med andre ord!

Når det er sagt så må jeg virkelig få skryte av venninna mi sitt hjem. Fordi FY SØREN, for ett hus og for en stor inspirasjon hun er for andre som liker interiør/design. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene når det gjelder innredning, så du kan tenke deg hvor vanskelig det var for meg å kjøpe innflytningsfgave til denne dama! Men jeg føler jeg kom opp med en fin gave, som faktisk falt i smak.
Hun har også ordnet seg en egen instagram konto som jeg anbefaler deg å sjekke ut om du er interessert i design/inspirasjon til bolig.
Følg henne på @homebybeck

Ønsker alle lesere ei riktig god helg og NYT!


 

JEG HAR TESTET UT BAILINE

God kveld kjære lesere!

Nå skal jeg blogge om noe jeg vet mange av dere har etterspurt informasjon om. De siste ukene har jeg jevnlig lagt ut bilder på Instagram (@idadir) der jeg har nevnt ordet “Bailine”. Dette har jeg fått massevis av spørsmål om, og jeg lovte dere at jeg skulle fortelle dere mer om dette “prosjektet” etter hvert. Så nå skal dere endelig få høre hva jeg har holdt på med!

Hva er Bailine?
Bailine består av elektroder eller “plater” som festets til huden på bestemte punkter på musklene. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger ett spesielt program. Styrken på disse pulsene kan også reguleres. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av, akkurat som på vanlig trening. Bailine er som all annen trening, det er ferskvare som må vedlikeholdes. Denne behandlingen gjør ikke vondt, og det er faktisk behagelig og avslappende. Behandlingen varer i 30 minutter, og dette er en fin måte for meg å slappe av i kroppen på! Koble helt av, og bare ligge der uten å tenke så mye.

Hvorfor startet jeg med dette?
Som dere vet så trener jeg veldig mye, jobber mye og får veldig lite søvn. Så kroppen min får aldri nok hvile, og dette medfører at jeg føler at kroppen er tung og at musklene alltid er slitne. Så derfor fikk jeg ett tips om å prøve Bailine for å se hvilken funksjon dette kunne gjøre med musklene mine. Det sies også at Bailine er verdens beste magetrening! Kjekt eller hva?

Dere vet også at jeg sliter med kontakt med rygg/mage, og derfor skal vi jobbe med å få meg til å få bedre kontakt på disse områdene! Målet er at jeg skal klare å ta situps, helt på egenhånd. Fordi ja, jeg klarer faktisk ikke å gjennomføre en situps! Dette pga min svakhet i rygg/mage funksjonen. Så jeg gleder meg veldig til å se forandringene som skal gjøres her, og jeg skal love dere at jeg skal holde dere oppdatert på hvordan ting går.

En annen årsak til at jeg ville teste ut dette, var fordi Bailine former kroppen din ved at du går inn i centimeter og vekt. Dette krever at du også vedlikeholder med godt kosthold og trening. Så vi har tatt mål av kroppen min, både med målebånd og fettprosent måler. Så det skal bli spennende å se hvilken effekt dette har på meg. Selv om hovedårsaken til at jeg tar disse behandlingene ikke er vektnedgang!!

Vi har startet med 10 ganger og jeg har igjen 2 ganger nå, før jeg skal gå over til 1 gang fast i uken. Det anbefales å kjøpe en “Bailinepakke” i starten for å kick starte programmet må du gjennomføre dette 10 – 20 ganger med Bailine trening. Etter 20 ganger er du fast kunde og får en veldig god pris! De kjører tilbud nå, så ring de og sikre deg dette unike tilbudet!

Om du er interessert i dette, så anbefaler jeg deg å teste ut en prøvetime helt GRATIS! Her får du tatt en figuranalyse og det regnes ut eksakt hvilken kroppsfigur du har og hvor dine problemområder er. Deretter får du, med hjelp av dataen, frem et treningsprogram som er tilpasset kun for deg. Underveis vil vi korrigere dette slik at det passer sammen med dine mål og drømmer. Les mer om behandlingen her

For mer info
Hjemmeside her
Facebook side her

For booking
Telefon: 98 87 22 00
Mail: [email protected]