BALSAM FOR SJELA

God kveld kjære lesere!

Vi nærmere oss slutten av denne flotte september måneden som har vært fantastisk, og fy søren for en fin start på høsten dette har vært. Det har jo vært helt magisk her i Trondheim de siste ukene, og været skal faktisk holde seg i ukene fremover også. Vi har hatt temperaturer på opptil 20 grader, noe jeg er veldig glad for, fordi jeg har faktisk klart å utnyttet været nokså greit disse dagene. Fordi JA, jeg har kommet meg ut fra treningsstudio og vært ute i naturen! Ikke bare 1 gang, men 2 ganger på kort tid nå. For meg er det å faktisk legge treningen min utendørs noe jeg sjeldent gjør. Hvorfor? Nei det er nok bare for “lett” å dra på trening og glemme litt hva som faktisk finnes utenfor 3t sine vegger.

Forrige helg var jeg på Geitfjellet her i Trondheim ,og i går var jeg på Storheia som ligger her i Trondheim. Begge turene ble veldig vellykket og jeg er sjeleglad for at jeg har fått sansen for det å gå / jogge i skog og mark, og bruke naturen. Jeg tok turen som ei lita treningsøkt, så det ble en del jogging på gårsdagens tur. Jeg kjenner det godt i deler av kroppen som jeg vanligvis ikke kjenner meg stiv. Så det er helt klart god trening for kroppen å benytte seg av naturen og hva den har å tilby. Dessuten gjør det mye med psyken, det er virkelig balsam for sjela! På begge disse turene har jeg fått med meg bestevenninna mi, og jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for å ha ei venninne som henne. Hun er min sjelevenn og er ALLTID med på alt jeg planlegger å vil gjennomføre. Vi deler så mye, og har så mange like egenskaper og syn på ting, og jeg er evig takknemlig for at du er den du er Ida mi <3

Nå står jeg ovenfor ei ny jobbuke, og jeg har faktisk fått ladet batteriene mine nokså greit i helga som var. Så jeg går inn i uka med friskt mot! I helga som kommer så skal jeg feire fadderbarnet mitt Victoria Madelen, som faktisk fyller 1 år i dag! Tenk det, 1 år! Det føles ikke lenge siden jeg var på sykehuset og besøkte henne for første gang. Men tiden bare flyr avgårde! Gleder meg til prinsesse feiring på søndagen. Ellers så skal jeg få inn noen gode treningsøkter, være med søsteren min og noen venninner, og ellers går dagene i jobbing. Så denne uken ser jeg virkelig frem til.

Ønsker alle en kjempe fin uke!
Følg meg på instagram @idadir

BESØK FRA AUSTRALIA

God kveld kjære lesere!

Da var nok en uke overstått, og denne uken har det virkelig gått i ett. Ja, jeg vet jeg sier dette ganske så ofte, men det er ett faktum at ukene mine har vært ganske så hektiske siste tiden. Spesielt nå i sommer da mange har hatt ferie og jeg har måtte jobbe ekstra vakter både på flyplassen og på posten. Det skal bli godt når alle er tilbake på jobb, og den normale hverdagen starter igjen. Selv om jeg liker å jobbe, så finnes det begrensninger til hvor mye man faktisk tåler.

MEN nok om min syting om jobb og stress. Nå skal jeg fortelle dere noe veldig gøy! Husker dere jeg var i Thailand i september i fjor? Der møtte jeg en herlig gutt fra Australia. Han har jeg hatt kontakt med nå i over 1 år, og forrige uke kom han på besøk hit til Norge !! Han reiste sammen med bestevenninnen sin, og de skulle ha 6 ukers Europa tur, så da stakk de innom Norge for å hilse på meg. Dette var så utrolig gøy, og jeg kan knapt tro at det er over 1 år siden vi møttes første gang. Så ja, jeg var deres private guide her i Trondheim i 4 dager. Selv om jeg jobbet mye, så fikk jeg presset inn omvisning på både festningen, Nidarosdomen, Bakklandet og alt annet som var viktig å få med seg her i Trondheim. Det er så rart, man glemmer litt å oppleve ting i egen by når man bor her. Er det ikke slik hos deg? Jeg måtte faktisk spørre mamma om hva man skulle oppleve her i Trondheim! Man bor her og tenker liksom ikke på hva som er så spesielt for byen man bor i. Så jeg fikk faktisk mye ut av denne “guidet” turen selv.

Jeg fikk også gjennomført ei treningsøkt med Jimmy (som han forresten heter), noe som var utrolig gøy. Vi dro også å spiste i Tyholt tårnet, her i byen som er ett tårn som gir utsikt over hele Trondheim. Det var så godt å få han på besøk til Norge, fordi han er virkelig et bra menneske! Du vet når du bare “klikker” med noen og dere alltids har noe å prate om og kødde om? Han er en slik type gutt. Så jeg har virkelig koset meg masse når de har vært på besøk her, og nå har jeg planer om å dra nedover til Australia for å besøke de og for å oppleve landet. Har hørt så mye fint om Australia, så jeg MÅ bare besøket landet.

Ønsker alle en fin uke!
Følg meg gjerne på instagram @idadir