GREAT NEWS (!)

God kveld kjære lesere!

Det er allerede fredag, og JØSS så fort denne uken har gått! For min del har jeg jobbet mye både på flyplassen og Posten, og jobbuken min er enn ikke over. Jeg har ennå igjen å jobbe i kveld og i morgen (dette blogginnlegget er forhåndskrevet). SÅ etter 15.30 i morgen tar jeg helg, og det skal bli fantastisk. I helgen har jeg fult opp på programmet, men jeg skal ikke klage. Jeg liker å ha en hektisk hverdag og trives godt med det. Det har liksom bare blitt en del av livstilen min, og akkurat nå nyter jeg det fult ut. Ingen forpliktelser hjemme, verken barn, dyr eller kjæreste. Så hvorfor ikke sier jeg, leve mens jeg ennå kan!

Når det er sagt så har jeg vært til legen for en sjekk av ryggen min, og vet dere hva? Jeg har fått lov til å starte å sykle igjen!!! Dette var virkelig en gledelig nyhet for min del, og jeg har allerede gjennomført 2 spinningøkter. Den følelsen jeg hadde etter økta, var ubeskrivelig. Vet dette kan høres litt merkelig ut, men jeg får en sikkelig energiboost og det kribler i hele magen min etter slike gode treningsøkter! Når det gjelder styrke så får jeg dessverre ikke trene før om ennå 4 uker, MEN det gjør ingenting. Så lenge jeg får rørt meg, så holder det for meg, foreløpig!

Så nå er det fult fokus fremover, med en diettplan som allerede har gitt resultater (etter 5 dager), og litt mer trening på planen, så har jeg stor tro på at jeg vil nå mine mål før sommeren. Fordi JA, jeg vil nå de målene jeg har satt meg og jeg SKAL klare det. Når jeg først bestemmer meg for noe, så går jeg inn 100%. De som kjenner meg vet at jeg gir meg ikke før jeg har oppnådd det jeg ønsker, og det har jeg planer om å få til også denne gangen.

Ønsker alle en kjempe fin helg!

Følg meg gjerne på instagram @idadir


Photo:
Fotoshoot i sommer med @tilphoto

 

LET`S DO THIS

God kveld kjære lesere!

Som jeg nevnte for dere på mitt forrige blogginnlegg så startet jeg IDAG på en ny diettplan satt opp av min Coach Arve Kristoffersen. Jeg har i over 1 år fulgt matplaner og treningsplaner satt opp av han, og er strålende fornøyd, som alltids!

Dere tenker kanskje; Hvorfor sette opp en ny matplan når det ikke er så altfor lenge jeg sist fikk en slik plan? Jo, det skal jeg si dere.
Nå som jeg ikke får trent på 4-6  uker, så må maten naturligvis justeres ned for ikke å legge på seg. Det er veldig viktig å huske på balansen mellom hvileforbrenning, trening og de hverdagslige aktivitetene som utgjør hvor mye mat man kan spise løpet av en dag uten å legge på seg.
Dette er Arve RÅ på, og sammen har vi funnet en løsning som vi tror vil fungere veldig bra hos meg!

Denne matplanen er TØFF, og ja jeg har aldri ligget “så” lavt på kaloriene før. (Og jeg har fulgt planer siden oktober 2013).
Men dette er absolutt nødvendig nå som jeg ikke trener. Jeg har sittestillende jobber, og får ikke rørt meg så mye pga ryggen min disse ukene. Så jeg er bare nødt til å kutte ned på maten for å kunne vedlikeholde vekten min.

Fordi JA, jeg har endelig nådd ei vekt jeg ikke har sett på veldig, veldig lenge. Det er faktisk godt over 1 år siden sist jeg veide under 70 kilo, og det er STORT for meg! Ikke at vekten skal avgjøre hvordan du ser/føler deg. Men jeg har lenge ville kommet meg under 70kg, fordi jeg føler meg litt for tung i enkelte øvelser/aktiviteter i hverdagen. Så i dag er jeg under 70 kilo, og jeg er så GLAD.
Dere aner ikke, og dette ville ikke gått uten hjelp fra Arve!

Men ja, jeg begynte dietten i dag, og så langt går det bra!
Jeg er overrasket over hvor mye mat vi fikk på planen ut i fra hvor lavt jeg ligger på antall kalorier i løpet av en hel dag. Det er det som er så flott med en Coach, at man får hjelp og veiledning til å velge matvarer som inneholder relativt lite kalorier, MEN som metter bra. Jeg har også en del matvarer som “fyller” tallerkenen og som “lurer” hjernen til å tro at det er mer mat enn hva det faktisk er. For eksempel spiser jeg 400 gram grønnsaker til middag, noe som tilsvarer en hel frossen pose med grønnsaker. (Det er ganske så mye!!). Men slike løsninger gjør det lettere for meg å følge dietten min, fordi den skal jeg klare å følge hver dag i 3 måneder nå.

Det er i underkant av 3 måneder til jeg reiser på ferie, og derfor er jeg veldig spent på hva som vil skje med kroppen på disse 3 månedene. Jeg har både veid meg, tatt mål av hofter, rumpe, ben og mage (som er hovedfokuset mitt), og gleder meg veldig til å se utviklingen!

Det er så ufattelig gøy å pushe seg selv og se hva man egentlig er i stand til å gjennomføre. Personlig liker jeg en utfordring og det må jeg si at denne matplanen vil være i starten. Men så vil kroppen venne seg til kaloriinntaket og VIPS så går alt av seg selv. Jeg er så heldig at jeg elsker alt jeg har fått satt opp på planen, alle matvarene og ja, den er bare fantastisk!

Jeg kan virkelig anbefale deg som vil gå ned i vekt eller stramme opp kroppen, om å ta kontakt med Arve Kristoffersen. Sammen vil dere finne en løsning som passer for deg, samt å sette opp ett treningsprogram som vil gi deg raskere resultater. Det er ingen tvil om at kosthold og trening går ett i ett. Så gjør en forskjell IDAG, og book deg en kostholdsplan/treningsplan DU vil oppnå mye på disse 3 månedene før sommeren kommer! Mye kan gjøres på 3 måneder, så book i dag!

Arve sin bakgrunn:

Utdannet hos AFPT og NIH. International Certified IFBB Fitness Coach.
Arve har mer enn 20 års erfaring med styrketrening, og har jobbet som fulltids-PT siden 2008.
Er aktiv Men`s Physique-utøver og fitnesscoach.

Faglige interesser:
Arve er spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager.

Har du spesifikke mål knyttet til en idrett som Crossfit, løping, Obstacle Course Race eller lignende så kan Arve hjelpe deg

INFO
Hjemmeside her
Facebook her
Instagram @stronbody_no
Arve på instagram @akfitness

 

THE LATEST NEWS

God kveld kjære lesere!

Håper dere alle har en fin lørdagskveld, fordi det har nemlig jeg! Dagen startet med at jeg jobbet frem fra 09.00 – 15.30, for så å dra på Sirkus Shopping og spise sushi bufe med ei venninne. Sushi på en lørdag er absolutt innenfor. Jeg husker godt hvor skeptisk jeg var til sushi, da jeg ikke skjønte at rå fisk kunne være så godt. Fordi ja, nå elsker jeg virkelig sushi. Selv om man skal tro at sushi er “sunt” så er det langt ifra sannheten. Sausene de bruker er dynket med sukker, så dette er virkelig ett “gourmet” måltid for min del. For meg så var dette sushi måltidet ett høydepunkt, da jeg starter på en ny diettplan laget av min Coach Arve Kristoffersen (@akfitness på instagram), så derfor var dette ett slags siste “cheatmåltid”. Jeg skal fortelle ALT om min nye diettplan og baktankene for dette i ett senere innlegg jeg skal poste til uken. Gled dere!

Foruten om sushi og matplaner, så har jeg det bra om dagene, tross at jeg var innom sykehuset for snart 2 uker siden. Ja, jeg fikk nemlig “falsk” prolaps, noe jeg har slitt med tidligere. Så jeg har egentlig bare i lengre tid ventet på at dette skulle komme tilbake, og det gjorde det på mandagen for snart 2 uker siden. Jeg fikk greit med smertestillende, og hadde det nokså greit der jeg lå på overvåkingen. MEN, jeg fikk en veldig kjedelig beskjed. Jeg må gå med støttebody i 4-6 uker, så jeg får ikke lov til å trene. Så ja, du kan tenke deg. Ingen trening på så lang tid? Jeg kan ikke huske sist jeg ikke fikk trent på så lenge, så ja, jeg ble ganske lei meg. Men så tenker jeg slik: Jeg må bare ta vare på helsen min og at disse ukene vil gå fort. Så nå har det allerede snart gått 2 uker siden jeg fikk forbudet, og vips så kan jeg starte på igjen.

Jeg skal innom sykehuset på tirsdagen for å ta en vurdering, og forhåpentligvis så får jeg begynne å sykle igjen!!! Sykling er skånsomt mot ryggen, så jeg krysser fingrene på at legene gir meg gode nyheter på tirsdagen! Lover å holde dere oppdatert på “rygg situasjonen” min.

Nå som jeg ikke bruker så mye tid på trening, så har jeg jo all verdens tid til alt annet. Det er rart hvor mye tid all treningen opptar av hverdagen min, så jeg har egentlig hatt 2 ganske så gode uker. Jeg har møtt venner jeg ikke har sett på lenge, familie og ja, vært mye mer spontant. Jeg har fått ryddet og vasket huset. Handlet inn ting til leiligheten som jeg har manglet i ett halvt år! Ordnet med nye bilder av meg og venner i leiligheten min mer til. Så ja, noe godt har det kommet ut av denne situasjonen.

Nå skal jeg sette meg tilbake i sofaen, se en film og bare kose meg med en questbar. Gud, så mye gode serier det er på Viaplay. Jeg har nettopp funnet serien “Quantico”, og den er virkelig SINNSYK. Anbefales virkelig!

Ha en strålende lørdagskveld alle sammen!

Følg meg på instagram @idadir

 

1 MND SIDEN SIST

God kveld kjære lesere!

Wow, nå er det godt over 1 mnd siden sist jeg oppdaterte bloggen min, og ja, jeg må innrømme jeg har tenkt mye på å skrive ett innlegg, men så har det gått i glemmeboka. Det høres kanskje litt teit ut, at jeg ikke tar meg 5 minutter til å sette meg ned og skrive noe. Det er jo så lett å bare rable ned noe, så hvorfor har jeg ikke hatt tid tidligere? Jo, det kan du si. Men for min del så orker jeg ikke bare å skynde meg å skrive noe for å skrive noe. Jeg vil gjerne fortelle og forklare ting som skjer i livet mitt og hverdagen min, og til det trenger jeg gjerne mer enn 5 minutter.

Men ja, det er godt over 1 mnd siden sist, og siden da har jeg vært mye syk, dessverre! Jeg pådro meg en betennelse i kroppen for snart 3 uker siden, så ble jeg satt på en 10 dagers antibiotika kur, og etter dette fikk jeg 9 dager med kraftig feber. Så ja, jeg har virkelig vært uheldig og vært mye sengeliggende. Jeg merker at det gjør meg irritert og sint å være syk. Jeg HATER det, virkelig! Jeg får ikke gjort noe som helst, og kroppen blir rett og slett ødelagt av å ligge på sofaen dag inn og dag ut. Selv om jeg har vært syk, så har jeg presset kroppen til å dra på både jobb og trening. Derfor tror jeg det har tatt lengre tid før jeg faktisk ble frisk. Med godt over 39 i feber i 9 dager sammenhengende er jo ikke akkurat vanlig. Så tilslutt måtte jeg ta til fornuften og faktisk holde meg hjemme. Da gikk det 2 dager og jeg var frisk. Så jeg har nok lært nå, at kroppen faktisk må ha ro og hvile for å bli 100% frisk.

Så nå satser jeg på at jeg holder meg frisk og rask i lang tid fremover. Fordi jeg setter virkelig pris på å være frisk. Det er først når man er syk over lengre tid at man innser hvor heldig man er når man er frisk som en fisk og kan fungere optimalt i hverdagen. Etter all sykdommen har jeg fått til noen kanon gode treningsøkter, masse venninne besøk, Valentine`s day ble feiret med min beste venninne og sammen var og så “Fifty shades darker” på kino (love you girl), og ja, funnet meg en ny favoritt serie. Fordi ja, jeg har faktisk hatt tid til å se på flere serier nå som jeg var syk. Har dere hørt om serien “Blindspot” som du kan se på Viaplay? DEN kan jeg virkelig anbefale, WOW for en sinnsykt bra serie! Så om du er på utkikk etter en bra serie, så kan jeg gå god for denne!

Ellers så går alt som normalt, med både jobb og trening. Ingenting nytt som skjer her hos meg, og det er like så greit.
MEN, jeg skal ta 1 ukes ferie fra og med neste uke. Og hva skal jeg gjøre?
Jo, ingenting!
Rett og slett ta livet med ro. Slenge meg på sofaen med føttene på bordet, en ny serie og god mat.
Det skal virkelig bli magisk, fordi jeg trenger å få roet ned kroppen og bare gi den litt pleie. <3

Ønsker alle en fortsatt fin uke!

Følg meg gjerne på instagram @idadir