FASHION WANTS

God kveld kjære lesere!

Ja, jeg vet det har vært mye bloggining om trening og kosthold den siste tiden. Faktisk det siste året har egentlig bloggen handlet om det, men jeg er veldig fornøyd med det I bunn og grunn. Men av og til savner jeg disse “mote” innleggene jeg skrev før. Jeg husker jeg brukte timevis på å sette sammen outfit jeg synes var fint, og delte dette med dere lesere. Husker dere det?

Uansett, den tiden er omme, da jeg faktisk ikke er så opptatt av mote som jeg engang var. Utrolig nok. Det går mest I treningssklær og jobbklær, så noe “vanlig” outfit har jeg ikke mye tid til per dags dato. MEN jeg tok meg friheten til å se på noen NYDELIGE antrekk på ei nettside jeg aldri hadde vært inne på. (Dette er IKKE et sponset innlegg), ville bare dele disse antrekkene med dere og gi dere litt inspirasjon nå som høsten kommer.

ALLE plaggene nedenfor er på SALG og ligger på en prisklasse fra 100 – 350 kr pr.plagg.
dette er kjempe billig og ikke minst flotte antrekk mot høsten!

Likte du antrekkene?

Følg meg gjerne på instagram @idadir


HER / HER / HER


HER / HER / HER


HER / HER / HER

HER / HER / HER

ENDELIG ER DEN TILBAKE!

God kveld kjære lesere!

Husker dere blogginnlegget jeg skrev for snart 3 uker siden?(her). Angående min mangel på motivasjon når det gjaldt trening? Jo, nå skal dere høre. DEN motivasjonen er tilbake, og det føles helt fantastisk. Jeg skjønner ikke hva som gikk av meg den ene måneden jeg ikke trente etter ferine, fordi jeg har virkelig savnet det. Det var og ER livet mitt. Jeg har aldri følt meg så slapp og “syk” som jeg følte meg I den perioden jeg ikke trente. Jeg kjente ikke meg selv igjen, jeg kunne sove hele dagen, og ENNÅ være trøtt.

Nå som treningen endelig er på plass igjen har jeg så sinnsykt mye mer energi og glede I livet. Denne uken har jeg utrolig mye jobbing foran meg, der jeg skal jobbe 7 vakter på 4 dager (fordelt på 2 jobber), så jeg vet at det vil bli mindre tid til trening, MEN det skal alikevel ikke hinder meg I å få trent når jeg har muligheten igjen. Jeg får heller passé godt på å få nok søvn og riktig mat de dagene jeg ikke får trent pga jobbing.

For deg som sliter med motviasjon til å starte å trene igjen etter ferien, så vil jeg bare anbefale deg/dere å tenke på hvordan kroppen OG ikke minst hodet deres har forandret seg. Har du lagt merke til endringer I oppførsel? Er du oftere trøtt og sliten? DET skyldes nok at du ikke får trent slik som du er vant med. Trust me, treningen VIL hjelpe deg tilbake I livet med energi og overskudd.

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

SPANIA REUNION

God kveld kjære lesere!

 Nå er det 1 måned siden jeg kom hjem fra Spania, og gud hvor fort tiden har gått. Den har bare fløyet avgårde, og derfor bestemte vi oss for å samle gjengen for å mimre litt om turen. Vi ble invitert på pasta carbonara hos en av gutta som var med oss på tur. Hvorfor pasta carbonara? Jo, vi alle bestilte oss mye pasta carbonara nede I Spania så vi følte det var litt syden følelse om vi ordnet oss denne retten også her hjemme I Norge.

Det er utrolig hvor mye GØY man kan få det på en slik tur som vi hadde, og for ikke å snakke om denne reunion treffet vi hadde. Vi var en utrolig fin gjeng som reiste nedover, ingen kranling, ingen sjalusi, ingenting.. Bare god steming, også må jeg innrømme at disse gutta vi reiste nedover med hadde utrolig god tålmodighet! Tenk deg å reise med 4 jenter som er glade I å ta selfies overalt, og sminke/hår skal være på plass hele tiden? Yes, gutta imponerte stort der. Er så godt å være blant folk som faktisk akseptere at vi tar “litt” bilder og styrer på slike vi gjorde der need. Kan ikke huske de sa nei til å være med på våre selfies/videoer når vi spurte de der need.

SÅÅÅ, håper jeg ikke det blir for lenge til neste treff med gjengen!

Følg meg gjerne på på instagram “idadir”

HØSTEN I MØTE

God kveld kjære lesere!

I forrige uke var jeg innom flinkeste Trude Lockert som jobber på Stjørdal Negldesign for å få lagt nye høst negler. Jeg var veldig I tvil på hvilken “look” vi skulle gå for denne gangen, så jeg lot egentlig Trude være med å bestemme litt form og farge. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er egentlig veldig glad I disse typiske “knallfargene”, men ettersom høsten nærmere seg valgte vi å prøve en litt mer “nude” farge.

Og jeg kan ikke være mer fornøyd. Vi justerte også lengden litt på de, ettersom jeg har begynt I ny job der det krever litt løfting og bæring av kasser/post så var det praktisk å ha de litt kortere. Jeg merker hvor avhengig jeg egentlig er av å negler, fordi med engang jeg tar de av meg så føler jeg meg som en mann. Det finnes ikke noe kvinnelig med å ha korte negler synes jeg ikke.

Om du er interresert i nye negler, se her for mer informasjon og priser.

Hva synes du om neglene?

Følg Trude på instagram “lockert88” for inspriasjon!


Innlegget er sponset

HVERDAGSLYKKE

God kveld kjære lesere!

Først må jeg bare få beklage at bloggen ikke har vært oppdatert på noen dager. Jeg har lenge tenkt å skrive noen ord til dere, men jeg har rett og slett ikke hatt tid og mulighet. Med ny job, så er det mye som skjer for tiden. Timene strekker liksom ikke til, om dere forstår hva jeg mener? Det går ikke en dag uten at jeg har alt planlagt fra punkt til prikke. Alt fra jobb, trening, mat, venninner, og ja that`s it.

Jeg prøver så godt jeg kan å bade være sosial og få trent så mye som mulig selv om det kan være vanskelig med 2 jobber. Forrige uke hadde jeg og to flotte gåturer med to venninner. Denne gåturen er en typisk joggerunde, og er veldig fin å bruke. Variert terreng og så mye fint å se på. Nidarosdommen, bakklandet ((Gamle byen), by broa og ja, rett og slett en fin løype for oss turgåere.

Selv om jeg er veldig fan av å bruke tredemølla, så føles det veldig godt å bruke nature litt også. Komme seg ut, trekke frisk luft og bare kjenne at man lever litt. Man får liksom koblet litt av med å gå ut I naturen, og det skal jeg uten tvil fortsette med fremover. Selv om vi går høsten/vinteren I møte så er det en fin turløype alikevel.

Følg meg på instagram “idadir”


GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

God kveld kjære lesere!

I Helga hadde en kompis av meg bursdag, som selvfølgelig skulle feires med stor fest. Vi var en stor vennegjeng som ble samlet, og etterhvert dro vi på ett av Trondheim`s nyeste utesteder, “Fire Fine”, som ligger ved solsiden her I byen. Jeg hadde aldri vært der før, så jeg visste ikke helt hva jeg forventet meg egentlig. Det eneste jeg visste var at det var 25 årsgrense, noe jeg synes er veldig greit. Slipper man ofte å møte på så unge folk. Nå som jeg er 25 år så er det ikke like kult å henge med smågutter på 20 år.

Når sant skal sies så er det en evighet siden sist jeg drakk alcohol, mye pga jobbing og trening, så derfor var det EKSTRA gøy å dra ut I Helga. Det ble mye drikke, egentlig for mye drikke innabords, men det var uten tvil en morsom kveld med gode venner. Praten gikk I ett hele kvelden, og vi glemte nesten å drikke mellom all pratingen. Plutselig ble klokken 23.00 og taxien var her. Jøss, skal si det var god stemming denne kvelden!

Det som er litt “skummelt” med å dra på slike bursdager/byen, er at man fort blir avhengig av å fortsette å feste. Har man først fått sansen for utelivet, så er det let å fortsette helg etter helg, og dette er ikke en livsstil jeg vil ha. Derfor så har jeg bestemt meg for å ta det rolig til Helga som kommer, nettopp slik at dette IKKE blir min livsstil. Trening, jobb og koselige kvelder med venner holder I massevis. Men selvfølgelig, skjer det noe spesielt så er jeg ikke den som sier nei til en god fest heller. Men ikke hver helg, ikke aktuelt.

Er du som meg og liker å ta deg en god fest når det er en spesiell anledning?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


MIN STØRSTE INSPIRASJON

God kveld kjære lesere!

Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om en person som virkelig har inspirert meg på alle måter, men spesielt på kjøkkenet. Nemlig min bestevenninne Jannicke! Denne jenta ble jeg kjent med da jeg begynte å ha fokus på sunt kosthold og trening. Vi ble fort gode venner, da vi begge delte samme interresser. 

Jannicke er det jeg kaller et natur talent, på alle måter. Hun både jobber fulltid, trener 6-7 dager i uken, og er en mester på kjøkkenet. Du kan mildt si at jeg blir rimelig bortksjemt når hun er her på besøk og ordner både middag og dessert til meg, mens jeg bare sitter og ser på. 1,2,3 så har hun mikset sammen et herlig måltid til meg. Det som imponerer meg så utrolig er at hun trenger ikke å ha alt planlagt på forhånd. Hun tar litt av alt jeg har og mikser det sammen, og kan lage det mest UTROLIGE dere har smakt. Selvfølgelig uten sukker, og med høyt fokus på kalorier. Hun får alt til å virke så lett, og når jeg spør “hvordan gjorde du dette da? hva brukte du i denne oppskriften?” Så svarer hun ofte “Nei, jeg tok bare litt av alt du hadde i skapet jeg, husker ikke gram og slik”. 

Wow, jeg blir så imponert jeg! Får ikke sagt hvor mye jeg elsker denne jenta. Helt fantastisk! Det er ikke sjeldent jeg ringer henne og spør etter råd og veiledning når jeg står på kjøkkenet, og vet du? jeg får ALLTID hjelp, om hun er på trening, går tur med hunden, er med kjæresten sin, eller what so ever.. Hun svarer alltid! Hun driver sin egen blogg som du kan lese her. Du vil finne oppskrifter på ting du ikke trodde var mulig å spise på SUNT vis. Ja, denne jenta “has it all”. Jeg har lenge lekt med tanken om at hun burde starte opp noe eget, en cafe eller noe. Fordi DA skal jeg stille opp for henne og jobbe ræva av meg. Hun fortjener virkelig ros for arbeidet hun gjør på kjøkkenet, og jeg beundrer hennes kunnskap herfra og til himmelen. You`re the best!

Hvem er din største inspirasjon?

Følg henne på instagram “jannickehustad”

GJØR SOM MEG

God kveld kjære lesere!

Når man er opptatt av en sunn livsstil, så tenker de fleste “wow, dette er en så dyr lisstil, jeg har ikke penger til å leve sunt”. Jeg husker godt da jeg begynte å spise sunt for snart 2 år siden, hvor utrolig mye penger jeg brukte på sunn mat. Jeg dro på butikken annen hver dag og handlet for oppimot 500 kroner hver gang. Jeg var så fokusert på å ha så mye sunt i kjøleskapet til enhver tid, at jeg handlet og handlet. 

Jeg hadde alt fra salater, ferske grønnsaker, kjøtt, cottage cheese, kesam, egg, alle slags kjøttpålegg, youghurter uten sukker, biola u/sukker, mager skinke ost, ja you name it. Jeg handlet så mye og var så opptatt av å ha så mye sunn mat at ting gikk ut på dato før jeg faktisk fikk brukt det. 

Slik holdt jeg på i lang lang tid, før jeg faktisk bestemte meg for å begynne å tenke litt mer økonomisk. Jeg byttet ut salat og ferske grønnsaker med “blomkålblanding” fra Rema til 11 kroner. Jeg kuttet ned på kjøttpålegg, og ja gradvis trappet ned på dyre matvarer.

MEN det var ikke før jeg begynte på dietten min fra “Stongbody at jeg faktisk innså hvor økonomisk jeg fakisk kan være. Hvorfor? JO, med en diettplan så har du full oversikt over hva du skal spise hver dag, og derfor er det mye lettere å planlegge innkjøpene. Jeg spiser som regel det samme hver dag (fordi jeg liker det), men på dietten min har du 5-7 ulike alternativer til hvert måltid, så det er noe for enhver.

Mye av grunnen til at jeg spiser det samme hver dag, er fordi det er lønnsomt for meg. Jeg bruker råvarer som havregryn, proteinpulver, kyllingfilet, ris, frosne grønnsaker, kesam og egg. Har jeg dette i skap/kjøleskap så har jeg mat for en lang periode. Jeg handler også inn søtning som sukrin melis, sukrin gold og vanlig sukrin, og jeg bruker mye krydder (kebab krydder, kyling, taco krydder . som jeg kjøper på utenlandske butikker, fordi de er mye biligere). 

Jeg bruker som regel å gjøre en stor handel starten på uken, der jeg handler inn for 1-2 uker. Jeg kjøper inn, veier opp kyllingen og fryser ned i pakninger. Dette gjør at jeg har maten mye lengre, og slipper å tenke på utløpsdato. Jeg har regnet litt på hvor mye en middag koster meg med 30gram ris, 180 gram kylling og 200 gram grønnsaker, og prisen er 38 kroner.. Det er helt sinnsykt spør du meg, fordi jeg hadde aldri trodd at planlegging kunne gjøre at jeg sparte så utrolig mye penger på mat. 

Jeg har per dags dato aldri brukt så lite penger på mat som jeg har gjort de siste mnd. Og fremdeles lever jeg det gode livet, spiser 5 måltider iløpet av en dag og føler meg mett til enhver tid. Så jeg kan ikke si noe annet enn at jeg elsker å være på diett fra Strongbody”. Ikke bare hjelper de meg å holde meg i form ved hjelp av sunn mat, men de hjelper meg også økonomisk. Så om du er interresert i både en sunn livsstil men også tenke økonomisk. Ta en titt på hva Strongbody kan hjelpe deg med. Les mer om de her. 

Bruker du mye unødvendig penger på mat?

Følg meg gjerne på instagram “idadir

CHALLENGES YOURSELF

God kveld kjære lesere!

Nå har jeg allerede hatt 3 arbeidsdager I min nye jobb hos Posten her I Trondheim. Og jøss, jeg har glemt hvor skremmende det faktisk er å være “ny” I en jobb. Jeg har som sagt vært I fast jobb(er)  I snart 6 år, så for meg å starte med noe nytt var veldig, veldig rart. Jeg er vant til faste rutiner, der jeg vet og kjenner til ALT. Så å gå til noe jeg overhode ikke har kontroll på eller kjenner til er veldig skremmende.

Nå skal det sies at jeg har kun hatt 2 dager I min nye jobb, og at ting etterhvert vil falle på plass med tiden, men det er bare den tanken om å være ny og ja, alt på en gang. Som person er jeg en som liker å kjenne til alt og være den som faktisk kan alt, så det føles som å være på skolebenken igjen. Nå høres jeg kanskje litt negative ut, men for all del, det er jeg ikke. Jeg bare prøver å presiere at jeg er ikke vant til å være I ny I en jobb.

Nå kan jeg tenke meg til alle som har hatt opplæring hos meg, hvor skummelt det faktisk er å være ny. Så ja, mine 2 arbeidsdager er over, og jeg har ennå 2 dager med opplæring denne uken/helgen. For dere som ikke vet hva jeg skal jobbe med, så er det brevsortering. Sitte på kontor og sortere brev på gateadresser/postnummer og legge inn på et slags datasystem. Det er også natt jeg jobber, så jeg er veldig takknemlig for. Natt er uten tvil en herlig arbeidstid, og for ikke å snake om betalingen!

Så nå gjelder det bare å holde focus fremover, og fortsette med opplærlingen og VIPS så vil jeg nok føle at jeg mestrer jobben!

Synes du det er skummelt å være “ny” I en jobb/skole?

Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

BILDEDRYSS FRA SPANIA

God kveld kjære lesere!

Som jeg lovte dere så skulle jeg dele noen bilder med dere fra turen vår. Som sagt, vi har hatt en kjempe fin tur, og JA – det ble mye selfies, snap og mer til. Det er rart dette med bilder, men jeg er helt besatt av å ta bilder og spesielt på ferieturer. Synes det er såå gode minner. Denne gangen har jeg også filmet mye så jeg har en haug med herlige videoer fra denne turen. Viktig å mines dette når vinteren kommer, og man bare lengter etter sol og varme igjen!

Så her får dere et lite innblikk I ferieturen vår;<3 <3 <3