HELT GLEMT Å FORTELLE DERE DETTE

God kveld nydelige lesere

Sen oppdatering fra min side, men bedre enn ingenting håper jeg? Ihvertfall, har helt glemt å fortelle dere at mamma og de dro til Spania i går, noe som tilsier at jeg får hele huset for meg selv. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er husredd og hater å være alene i et stort hus. MEN jeg er ikke alene, jeg har ansvaret for våre 2 søte små hunder. Kall meg gjerne barnslig, men jeg føler jeg blir kjempe stressa av å ha ansvaret for 2 hunder, som daglig må luftes, gies mat og få tabletter. Ja, du hørte riktig. Den eldste av de har fått betennelse i halsen, og har den siste tiden kastet opp blod. Så hun skal ha 3 tabletter daglig, som jeg moser i leverpostei. Stress sier du? Jeg er overhode ikke vant med å ha andre enn meg selv å ta vare på.. Så dette kan bli spennende i 2 uker. Mamma har ordnet med den detaljerte planene for hva jeg skal gjøre daglig, så det hjelper meg veldig. Men ja, er veldig ensomt i det store huset akkurat nå.

Er du også husredd slik som meg?

<3<3<3
Ida 

VEL OVERSTÅTT HELG

God senkveld nydelige lesere!

Da er helga ferdig for denne gang og jeg må si jeg er fornøyd med egen innsats jobbing i helga. Har hatt en full uke med jobb , samt lørdag og søndag. Så er det på igjen i morgen ettermiddag. Ingen påskeferie her i gården gitt.

Har du påskeferie?

<3<3<3
Ida

BILDEDRYSS FRA MEKSIKANSK FESTEN I GÅR

God morgen nydelige lesere!

Beklager ingen oppdatering fra den meksikanske festen men glemte helt av det pga litt for mye morro! Vi spiste også en herlig meksikansk middag på en flott restaurant. Her er noen bilder fra kvelden.

Ser ikke dette ut som en flott kveld?

Ida

BLOGG? HVA FAEN?

God kveld nydelige lesere!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg nesten har glemt hva en blogg er, ettersom jeg fortiden har null motivasjon for å blogge. Jeg håper jeg får tilbake gnisten fordi det fortjener dere flotte lesere! Uansett idag har jeg vært på jobb, trena og smurt inn hele kroppen med Selvbruningskrem til festen i morgen! Går det Ann å bli mer klar for en fest ? Med både trening og Selvbruning?

Hva har du gjort denne fredagskveld?
Er du som meg at du glemmer bloggen av og til?

<3<3<3
IdaIda