TIDENES HELG I VENTE

God kveld kjære lesere!

Nå er det ikke mange dager igjen til helg, og denne helgen.. ja denne helgen har jeg virkelig sett frem til, veldig, veldig lenge! Jeg skal nemlig feire bursdagen min med alle jentene mine hjemme hos meg! Denne festen har jeg virkelig sett frem til, og jeg har lagt store planer for kvelden. Ballonger, bannere, leker, geleshots , mat servering og ja, alt er godt planlagt. Nå mangler vi bare at lørdagen kommer og at vi får en fantastisk kveld sammen!

Noe av det beste med hele kvelden er at alle mine jenter har muligheten til å komme for å feire meg, og jeg setter sååå stor pris på at alle og enhver tar seg tid til å komme. Det er så rart dette, men det samholdet jeg føler til disse jentene, er en så fantastisk følelse. Og ja, jeg skal drikke denne kvelden, ingenting skal spares på!

Som sagt, jeg drikker veldig sjeldent alkohol her i Trondheim, men på ferier og når det er noe “spesielt” som skjer så kan jeg gjerne drikke. Men å drikke “for å drikke”, det har jeg sluttet med det siste året. Jeg føler at jeg er like sosial (kanskje mer) når jeg er edru og klarer å både kose meg, danse og føre samtaler i edru tilstand. Kall meg gjerne rar, men det har bare blitt slik. Jeg liker meg selv best når jeg er edru og har “kontroll”, om du skjønner hva jeg mener. Dessuten er det ikke til å legge skjul på at overdreven bruk av alkohol ødelegger både kropp og huden vår. Ettersom jeg har så stor fokus på trening og kosthold så synes jeg det er litt bortkastet å drikke meg dritings hver helg. Jeg har det like gøy, om ikke gøyere UTEN alkohol.

Så ja, nå kan lørdagen bare komme!

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!
Følg meg på instagram @idadir

FØRSTE ØKTEN PÅ 6 UKER (!)

God kveld kjære lesere

Håper dere alle har hatt ei fin helg!? Selv om jeg har jobbet hele helgen så har jeg faktisk fått utnyttet den maksimalt med både jobbing og familietid, som jeg nevnte på fredagens blogginnlegg. Det var godt å komme hjem til mamma på taco kveld, nye episoder av Prison Break, og ja litt ekstra stell. Det er rart dette, man blir aldri lei av å bli “dullet” med av moren sin. (i hvert fall ikke jeg).

Men tilbake til overskriften.
Jeg hadde på lørdagen min FØRSTE rumpeøkt på over 6 uker! Fordi ja, som dere kanskje husker, så fikk jeg ikke lov til å trene bein/rumpe pga ryggen min på 6 uker. Vips, så var 6 uker gått, og jeg hadde som sagt min første økt på lørdagen! Det er så rart, hvor fort tiden faktisk går. Jeg må si at jeg mistet litt troen, når jeg fikk beskjed om å ikke trene rumpe på hele 6 uker. What? Jeg var jo avhengig av å trene rumpe/bein 3 dager i uken, også fikk jeg ikke lov lenger. Men det har gått usedvanlig bra. Jeg har naturligvis mistet litt av den “pumpen” jeg hadde i rumpa, men føler ikke at jeg har mistet rumpa (Den er absolutt der ennå!). Noe som gleder meg! Jeg nevnte tidligere at jeg ville bli slankere/smalere, men det betyr ikke at jeg ønsker å miste rumpa mi fordi. Så nå er det bare å bruke disse 8 ukene på å bygge den litt opp igjen før jeg reiser på ferie!

MEN kan dere tro hvor stiv jeg er i dag etter økten på lørdagen?! Nei vet du, jeg føler meg som ei gammel dame når jeg går, og klarer så vidt å bøye meg. Så ja, den økta tok på sikkelig. Det er rart dette med hvor stiv man faktisk blir når man ikke har trent på lenge. Det er sjeldent jeg er stiv i musklene, da jeg som sagt trener bein/rumpe 3 dager i uken. Men nå, hallo! Det svir og svir. Men heldigvis går det over… om noen dager!!

Forresten, må fortelle dere!
Jeg gleder meg til 1.mai, fordi da skal jeg og Arve (coachen min) sette opp en ny treningsplan. Fordi ja, jeg vil endre litt på måten jeg trener på. Har noen ideer som jeg ønsker å drøfte med Arve, så er spent på hva vi ender opp med. Dette blir gøy!!

Ønsker dere alle ei flott uke!

Følg meg på instagram @idadir

OPPDATERING PÅ MIN KOSTHOLDSPLAN

God kveld kjære lesere!

Da var det fredag, og for mange sitter dere godt plantet i sofaen og har tatt helg. For meg har helgen nettopp startet, da jeg har jobbhelg på Avinor på flyplassen. Jeg jobber hver 5 helg, så nå var det min tur å jobbe denne helgen. Tiden bare flyr avgårde og jeg synes ikke det er lenge siden sist jeg hadde jobbhelg. Men slik er det, tiden kan man ikke styre. Man må bare gjøre det beste ut av det! Helgen for min del blir altså bare jobbing, og i morgen skal jeg trene sammen med lillebroren min for så dra til mamma på taco night, det blir koselig!

Men tilbake til overskriften!
Som dere vet så begynte jeg på en ny kostholdsplan for 3 uker siden,  (les innlegget her) der min Coach Arve Kristoffersen satte opp en plan som jeg skulle følge frem mot sommeren. Tenkte derfor å komme med en liten update til alle dere som lurer på hvordan det går.

Jeg kan for det første si at jeg er KJEMPE fornøyd med planen som er satt opp. Den passer meg PERFEKT, og jeg føler ikke på sultfølelsen. Dette var veldig viktig for meg da jeg skulle få satt opp en kostholdsplan, fordi jeg vil ikke gå rundt å være sulten. Maten er variert, og jeg kan ikke få takket Arve nok om hvor fantastisk denne kostholdsplanen er!

Når det gjelder vekten min, så kan jeg si at jeg gikk ned fra 70 kg til 67,5 kg (!!), MEN at disse kiloene kom tilbake når påsken kom. Fordi JA, jeg hadde 3-4 dager cheatdays med påskeegg sammen med familien på hytta. Jeg gikk frem og tilbake om jeg skulle tillate meg selv å skeie ut, når jeg først hadde vært så streng med meg selv. Men vet du hva? Det var familietid og jeg ga litt faen. Nå derimot, er det fult fokus på de 8 ukene jeg har på meg før jeg reiser på ferie 20 juni. Jeg kjenner at jeg ikke er like stressa som jeg var for 1 mnd siden, fordi jeg ser at kiloene vil minske, og jeg tar mål av kroppen hver uke. Her har jeg gått inn mange cm, og jeg ser stor forskjell selv og på klærne mine. Det er såpass store forandringer at jeg har måtte kjøpt meg nye jeans !! Dette er så utrolig gøy synes jeg, fordi det var akkurat dette jeg ville: bli mindre!

Jeg har lenge følt på det å vært litt for “stor”, og kraftig bygd, om du forstår meg rett? Ikke misforstå meg, jeg synes muskler og rumpe er kjempe HOT, men for min del ble det litt for mye. Jeg følte meg ikke så kvinnelig, og følte at alt av jeans var trangt og ubehagelig å ha på seg. Jeg savnet det å være “kvinne” og kunne bruke jeans og høyhæla, og ikke bare gå i treningsklær og føle meg “bra”. Så nå er jeg endelig der jeg vil være, og enda bedre skal det bli. Jeg gleder meg sånn til å føle meg 100% vell i trange jeans og føle meg som en kvinne igjen.

Om du ønsker å gå ned i vekt, stramme opp eller bygge muskler, så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Arve Kristoffersen som virkelig kan jobben sin!

Arve sin bakgrunn:

Utdannet hos AFPT og NIH. International Certified IFBB Fitness Coach.
Arve har mer enn 20 års erfaring med styrketrening, og har jobbet som fulltids-PT siden 2008.
Er aktiv Men`s Physique-utøver og fitnesscoach.

Faglige interesser:
Arve er spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager.

Har du spesifikke mål knyttet til en idrett som Crossfit, løping, Obstacle Course Race eller lignende så kan Arve hjelpe deg

INFO
Hjemmeside her
Facebook her
Instagram @stronbody_no
Arve på instagram @akfitness

 

OPPSUMMERINGEN AV PÅSKEN

God kveld kjære lesere!

Da var påsken 2017 overstått, og på mange måter er det godt å komme i gang med vanlige rutiner igjen. Er du ikke enig? Jo, det er alltids godt å ha noen dager fri, men så begynner man å savne litt de faste rutinene man har med både trening, kosthold og ja, rutiner generelt. Fordi ja, jeg er ett rutine menneske som liker å ha ting planlagt. Som dere sikkert har skjønt om dere har fulgt med på bloggen min over lengre tid.

I hvert fall, påsken min ble veldig vellykket om jeg kan si det sånn. Jeg jobbet hele den “lille” uken som folk kaller det, til og med skjærtorsdagen klokken 19.00. Så dro jeg og lillebror oppover til hytta på Røros langfredagen og ble til søndagen. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg valgte å bli med oppover på hytta, fordi for en familetur dette ble. Ikke nok med at pappa har hytta der, men også 2 av hans søsken har hytte der. Så kom flere fra familien oppover, både søskenbarn, tanter, onkler og ja, vi ble en gjeng på nesten 50 stk samlet der oppe. Så jeg fikk virkelig brukt ferien godt og møtt slekt som jeg ikke ser så veldig ofte. Det ble skitur på hele 2 mil (!!!), og gjett om jeg var stiv i kroppen dagene etterpå. Enn at ski faktisk skal være så tungt! Du bruker muskler du vanligvis ikke bruker, så dette ble virkelig en prøvelse for min del, men gøy, det var det uten tvil.

Så ble det god mat, sene kvelder og ja, kvalitetstid med familien. Jeg trengte absolutt denne hytteturen for å få ladet batteriene igjen. Så var det på jobb igjen 2.påske og nå er det full uke med mye jobbing. MEN det er jo slik jeg liker det. Vips, så er det bare 2 mnd til sommerferie, så dette går virkelig unna.

Håper alle har hatt ei fin påske og gjort det beste ut av tiden, enten med familie, venner eller kjæreste. Det er små øyeblikk som teller og det blir bare viktigere og viktigere å bruke tiden sin fornuftig. Tiden får man aldri tilbake <3

Følg meg på instagram @idadir

 

JEG SVERGER TIL SHADOWTANS

God kveld kjære lesere!

Da har påskeferien for mange allerede startet, og flere har kanskje reist bort. Enten på hytta, varmere steder eller kanskje du skal tilbringe påskeferien hjemme og ikke ta livet helt med ro? Ikke vet jeg, men for min del er det jobbing frem til skjærtorsdag, for så å ta toget til Røros fra langfredag – søndag. Så ja, det blir en liten miniferie på meg også, noe som jeg gleder meg veldig til. Det er så altfor lenge siden jeg var på hytta sammen med pappa, så jeg gleder meg veldig til kvalitetstid med han. Min lillebror blir også med oppover, og det gleder jeg meg til. I en travel hverdag er det faktisk viktig å ta seg tid til familie, noe jeg prøver å bli flinkere på!

I hvert fall, nå som påsken står for tur, og for de som tenker seg ut på fjellet/stå på ski, så er det viktig å bruke solfaktor. Fordi ja, solen tar utrolig godt på denne årstiden, og det er veldig viktig å beskytte seg mot solstråler. Det har jeg virkelig kjent på kroppen de siste årene, da jeg har vært altfor dårlig på å beskytte huden min! Det er i en alder av 25 at jeg begynte å ta vare på huden min og faktisk ser hvor mye dette betyr for gløden man får i ansiktet, om man tar vare på huden sin. 

Som dere vet så er jeg 100% avhengig av brunfargen jeg får av selvbruningen får Shadowtans. Jeg har vært fast bruker av denne i over 3 år nå, og ja, jeg sverger til den flotte brunfargen jeg får av å bruke disse produktene. Jeg variere mellom å bruke spray og mousee, og synes begge gir meg en fin gylden brunfarge. Jeg blir verken gul eller oransje, men får en sikkelig sjokoladebrunfarge. Noe som er veldig viktig for meg! Fordi ja, jeg har testet ut det meste som finnes på markedet. Fargen sitter i opptil 1 uke, og ja den tåler både svette og tårer, da jeg trener mye og er avhengig av en som sitter godt på selv under svette treningsøkter. Produktet er økologisk og IKKE testet på dyr. Den kan også brukes av gravide, fordi ja, det er ikke alle selvbruninger som er egnet for gravide. (for dere som ikke visste det, så vær OBS på dette).

De har nå SUPERTILBUD på mine favoritter:
Sunless Tanning Mist, til KUN 159 kroner. (Før pris 349kr) Kan kjøpes HER
Sunless Tanning Mousee til KUN 179kr (før pris 470kr) Kan kjøpes HER

Akkurat nå kjører Shadowtans en påskekonkurranse der du kan vinne produkter til en samlet verdi av 1355 kroner.
Det du må gjøre for å delta er følgende:

– Lik https://www.facebook.com/shadowtansnorge
– Følg https://instagram.com/shadowtansnorge
– Ønsker du større vinnersjanse? DEL STATUSEN!

Skriv god påske i kommentarfeltet under konkurransen.
(Den går frem til Mandag 17.04)

Ønsker alle en fortsatt god påske!
Ta vare på hverandre og nyt tiden med familie/venner <3
Følg meg gjerne på instagram @idadir

 

PÅSKEKONKURRANSE HOS HERA

God kveld kjære lesere!

Nå er det for mange snart påskeferie, mens for min del går jeg ikke ut i påskeferie før skjærtorsdag klokken 18.00. Jeg har forresten bursdag denne dagen (13.april, blir 27 år !!) , men ja, det går helt greit å jobbe på bursdagen sin. Begynner å bli vant til det, slik er det å jobbe turnus og dagen er ikke særlig spesiell for meg. Jeg skal feire bursdagen min 29.april med jentene mine, så DET gleder meg jeg vilt til.

Nå som påsken snart er her så tenkte jeg å dele en glad nyhet med dere!! Som dere vet så går jeg fast til frisørsalongen HERA som ligger her i Trondheim. Jeg har gått fast her i snart 1,5 år og kan virkelig anbefale jentene på HERA. De både farger håret mitt, klipper meg og ordner med extensionset mitt AKKURAT slik som jeg ønsker å ha det, platinablondt! Alltid like hyggelig å komme inn i salongen, da du blir tatt godt imot av blide og serviceinnstilte jenter som tilbyr deg kaffe og ett smil. 
Mange spør meg hva som er så flott med HERA og hvorfor jeg anbefaler de. Og da kan jeg si at håret mitt har aldri vært sterkere, fyldigere eller finere enn hva det er i dag! Tross min platinablonde hårfarge, så er håret mitt bedre enn på mange, mange år!

Så ja, HERA er uten tvil frisøren du skal velge om du vil oppnå ett resultat som både DU og HÅRET ditt er fornøyd med.
Men tilbake til innlegget, i forbindelse med påsken så kjører de en konkurranse som du IKKE vil gå glipp av.

Du kan nemlig vinne FIRST ANTIFRIZZ BEHANDLING og produkter til hjemmebruk !!! Jeg har selv tatt denne behandlingen og WOW, det er så verd det (!). For dere som ikke vet hva dette er, så er det en glattebehandling som holder håret rett i opptil 12 uker.
Hvor fantastisk er ikke dette?
Så om du ønsker å delta og vinne dette, så må du gjøre som bildet nedenfor sier:

1.Følg siden til HERA @hera_store_as (instagram)
2. Tagg 2 venner

Vinneren kåres 10.april.

LYKKE til alle sammen!

For mer informasjon om HERA
Facebook her
Instagram @hera_store_as
TLF: 415 81 795