KUNSTEN Å LEVE MED SEG SELV

God kveld kjære lesere!

Vi er halveis i uka, men ennå er det noen dager igjen til helg. For mange betyr helg fri, og det forstår jeg veldig godt. Husker selv da jeg hadde følelsen av “helg”, men da må jeg faktisk helt tilbake til da jeg var 16 år. Fordi fra jeg var 16 år, begynte jeg å jobbe ekstravakter på Bunnpris (som hadde åpent alle dager i året, søndager, helligdager, you name it). Fra jeg var 16år og frem til idag (snart 26 år), så har jeg aldri hatt helgfølelse, da jeg har jobbet på en arbeidsplass som har åpent alle dager i året. (flyplassen). Men noen goder er det selvsagt ved å jobbe helger og helligdager, som f.eks lønna. Det å jobbe ugunstige arbeidstider utgjør en stor del av lønna mi, så jeg klager ikke. Overhode ikke! Jeg stiller gjerne opp og jobber når “alle” andre vil ha fri, fordi det er her jeg tjener ekstra godt.

Nok om helg og følelser knyttet oppimot det. Nå tenker jeg å oppdatere på hva som skjer hos meg for tiden. Og da kan jeg nok si at det er ikke noe overveldende spennende som skjer. Sjokk? Nei, tror ikke det. Jeg tror dere fleste som leser bloggen min har fått ett innblikk i at livet mitt er ganske “stabilt”, om jeg kan kalle det for det. Med fast jobb, trening, venner og familie. Det er ikke noe store “greier” i bunn og grunn, og det er jeg veldig glad for. Jeg har kommet en plass i livet der jeg føler at alt har falt på plass og at jeg har funnet “meg selv”, om jeg kan si det slik.

Jeg har lært meg å leve med meg selv, blitt glad i meg selv, og sette pris på meg selv. Dette er noe jeg tidligere har vinglet litt frem og tilbake på, og det tror jeg skyldes at jeg tidligere har vært “avhengig” av en person i livet mitt (kjæreste) for å kunne fungere. Jeg har alltids støttet meg på en person, og aldri klart helt tanken på å faktisk bli selvstendig å fungere 100% helt på egenhånd.

Nå er det snart 1 år siden jeg ble singel, og jeg har det bedre enn på lenge. Jeg styrer mitt liv eget liv, ingen setter grenser eller stiller krav til meg. Jeg disponerer tiden min slik jeg vil, og gjøre hva faen jeg vil. DET kaller jeg frihet! Når sant skal sies så har jeg aldri vært mer effektiv enn hva jeg er den dag i dag. Jeg jobber så og si hver dag, trener 6 dager i uken, presser inn venner og familie når jeg har tid, og dagene er fylt opp til randen. Stressende? Nei, ikke for min del. Jeg elsker å fylle dagene mine, og dagboka mi er “booka” flere uker frem i tid. Jeg elsker denne livsstilen, jeg liker at det skjer noe til enhver tid, og det gjør det definitivt i livet mitt disse dager!

Husker dere jeg nevnte for dere at jeg skulle ha alkoholfri periode frem til bursdagen min i april? Jeg må bare få sagt at dette “prosjektet” går STRÅLENDE, og jeg er på min 8 uke uten alkohol. Og vet dere? Det føles så SINNSYKT bra! Jeg har noen fantastiske treningsøkter, og fremgangen har vært sinnsyk (om det er lov å skryte såpass av seg selv?). Jeg er virkelig tilbake på sporet når det gjelder trening og kosthold, og gleder meg masse til å se hva tiden frem mot sommeren bringer.

Om dere er nysgjerrige på treningen min, hverdagen min og skjønnhetstips, så følg meg gjerne på instagram da vell 😉
@idadir

EKTE KUNST

God kveld kjære lesere!

I en hektisk hverdag med mye jobb og trening, så er det viktig å ta litt vare på seg selv innimellom. Det er ikke til å legge skjul på at jeg er både opptatt av kropp, utseendet, og synes det er viktig å holde meg "oppdatert". Da tenker jeg både på vipper, negler etc. Det verste jeg vet er gå med ustelte negler, eller om jeg mangler 1 negl. Det ødelegger liksom hele "looken", vil jeg påstå.

Derfor tok jeg meg tid til å besøke flinkeste Trude Lockert, som jobber på Negldesign Stjørdal for å få fikset opp neglene mine. Det er bestandig så behagelig å komme til Trude, fordi hun bryr seg om jobben hun gjør. Hun har en lidenskap for det å legge negler, og for henne er dette kunst, ikke "kun negler". Det er alltids noe nytt hun vil prøve på meg, og jeg har åpnet meg mer for å være litt "wild" og prøve ut nye farger og ikke kun gå for fransk. (Selv om at dette er favoritten), så må jeg bare være åpen for andre farger fremover.

Så denne gangen gikk vi for en nøytral farge, og pyntet med sølvsteiner. Det er nettopp dette jeg mener, Trude hun ser på dette som kunst og stæsjer opp neglene mine helt til vi begge blir fornøyde! Som alltids er jeg fornøyd, og dere kan se resultatet nedenfor! <3

Om du er interressert i nye negler, se her for mer informasjon og priser.
For bestilling: 74 82 16 00 (Spør etter Trude Lockert)

Følg Trude på instagram "trudelockert" for inspriasjon!

MITT FRISTED

God kveld kjære lesere!

Som dere har lagt merke til så er jeg virkelig i “skrivemodus” denne uka, med hele 3 bloddinnlegg. Wow! Men ja, jeg har nok bestemt meg for å bare være en “hobby” blogger, som blogger når jeg selv føler for det, og ikke blogge fordi alle andre vil det. Rett og slett fordi det krever for mye og jeg har ikke tid eller overskudd til det. Så dette får være et fristed der jeg deler litt av livet mitt med dere.

Så ja, hva har skjedd den siste tiden? Er det noe nytt i året 2016? Svaret er: Egentlig ikke!

Vi er godt ute I 2016 og det føles veldig bra, for min del. Dagene mine er ikke så veldig spennende, og jeg har ikke så altfor mye å fortelle egentlig. Dagene går med til MYE jobbing, mye trening, tid med venner/familie og ja, that’s it. Jeg har også tilbringt litt tid på hytta vår på Røros, noe som har vært helt fantastisk. Det er så utrolig godt å ha et fristed å rømme til når man føler man bare vil slappe helt av og ta livet med ro.

Og en ting til.. Jeg har nye mål for året 2016:
Jeg har bestemt meg for å ha alkoholfrie måneder frem til bursdagen min 13.april. Grunnen til dette skyldes egentlig at jeg ønsker å se hva jeg kan oppnå med all treningen og riktig kosthold. Og da må drikkingen slutte. For ja, det har vært mye fyll siden sommeren I fjor, og derfor bestemte jeg meg for å legge det på hylla og heller ha fokus på trening/kosthold I 4 mnd frem I tid. Hitill er det 6 uker siden sist jeg rørte alkohol, og det føles FANTASTISK.

Kroppen og jeg spiller virkelig på lag disse tider, og jeg gleder meg til å se hva som skjer frem til april. I tillegg til alt så planlegger jeg og en vennegjeng sydentur til sommeren, noe jeg gleder meg noe sinnsykt til. Ja, jeg vet det er lenge til, men det er lov til å glede seg fordi.

Nå ser jeg frem til ei helg der jeg skal feire morsdag med verdens beste familie. Vi skal se kinofilmen “Birkebeinerne” som har premiere I morgen, for så å dra opp til min kjære mormor og spise en bedre middag. Åååå, familietid er så utrolig koselig! <3

Ønsker alle ei fortsatt fin uke!

Følg meg gjerne på instagram @idadir


BRUN UTEN SOLARIUM

God kveld kjære lesere!

Etter forrige blogginnlegg, har jeg fått mye positive tilbakemeldinger fra dere lesere om at det var bra jeg har stoppet med solarium da de så hvor mye dette faktisk har ødelagt huden min Men mange av dere spør meg ennå hvordan jeg fortsatt klarer å være så brun som jeg er. Og da er svaret veldig enkelt: SELVBRUNING!

Jeg har det siste året stoppet å ta solarium, og det har resultert I en ny og forbedret hud. Samtidig som jeg ennå bruker Elixir sine flotte produkter, som jeg sverger til hver dag. Huden min har aldri sett bedre ut og aldri føltes rene nå som jeg har stoppet med solarium, som virkelig var med på å gi meg en gammel hud. Jeg market det etterhvert hvor sliten huden min så ut etter all solarium bruken, og det er absolutt ikke verd å ødelegge huden som man skal ha I mange, mange år til.

Derfor er jeg så glad for at jeg har funnet en selvbruning som virkelig gir meg en gylden farge, og som kan erstatte solariumsbruken min. Jeg bruker selvbruning fra “Shadowtan” , og er super fornøyd med brunfargen derfra. Jeg har skrevet tidligere innlegg om produktene deres ( her og her ).

Shadowtans sine produkter er økologiske, ikke testet på dyr og gir en umiddelbar farge som fremheves over de neste timene. Fargen varer opptil 7 dager, og er luktfri, noe som er veldig viktig for meg. Jeg hater lukten av selvbruning, for du kan tro jeg har testet ut mye rart.

Så vil du spare huden din for både rynker, kreft og sliten hud, så invester I selvbruning fra Shadowtan. Huden din vil takke deg <3

For mer informasjon om Shadowtan sine produkter:
Facebook her
Instagram @shadowtansnorge
Hjemmeside her

 

 

UPDATE HUDSCANNING

God kveld kjære lesere!.

Nå tenkte jeg å skrive ett innlegg om noe jeg vet noen av dere har etterlyst. Nemlig, oppdatering på hudscanningen jeg gjorde for ca 1 år siden hos Injeksjonsspesialisten her I Trondheim. Dere kan finne det gamle innlegget mitt her.

Jeg må innrømme jeg var veldig spent på resultatet, fordi jeg har jo virkelighet sett at huden min har forbedret seg på utsiden iløpet av dette året. Noen lurer kanskje på hva jeg har gjort for å få en bedre hud? Da har jeg 2 ting å si;

1. Stoppe med solarium
2. Bruk Elixir sine FANTASTISKE produkter!

Jeg har aldri vært særlig plaget med verken kviser eller uren hud, men solskader derimot, der har jeg vært plaget. Dette skyldes dumskap fra min side, og derfor er jeg så glad for at jeg fikk gjennomført hudscanningen og fikk se det med egne øyner. Jeg og Elin (jobber på Injeksjonsspesialisten) ble enig I om at jeg måtte stoppe å ta solarium, samtidig som jeg måtte bruke Elixir sine produkter. Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt og utvalget av kremer gir en unik muliget til å sette sammen et hudprogram spesielt tilpasset DIN hud. Du kan lese mer om elixir sine produkter på injeksjonsspesialisten sin hjemmeside som du finner her. 

Disse produktene har hjulpet meg så utrolig mye, og jeg kan virkelig take Elixir for en fantastisk fin hud. Huden min har aldri sett bedre ut! Du kan lese mer om produktene fra mitt tidligere innlegg her

Så var sannhetens time kommet, jeg skulle få se hvor mye huden min hadde endret seg på INNSIDEN. Utsiden er perfekt nå, men nå gjaldt det å se hva det hadde gjort med pigmenterinene mine, solskader etc. Bildene nedenfor viser det fantastiske resultatet etter 1 år!

På bildet nr 1 kan du TYDELIG se hvor solskadet huden min var på bildet til venstre. Alt det “mørke” er solskader, så om du sammenligner disse bildene så er du ikke I tvil I om hvor effektiv Elixir sine produkter er, samt det å holde seg UNNA solarium!

 
2015                    VS                    2016

Bildet nedenfor viser pigmenteringene jeg har I ansiktet. Dette er de røde områdene som dukker opp I ansiktet mitt, og dette har vært ett av mine store områder jeg har slitt med. Jeg har verken hatt kviser eller uren hud, men bestandig hatt en rødlig hud. Men med elixir sine produkter så har jeg minkset rødheten noe enormt!.


2015                VS                      2016

For mer informasjon / tilbud / nyheter besøk besøk hjemmesiden her
Facebook her
Instagram “injeksjonsspesialisten”