MIN VEKTØKNING SISTE 6 MND

God kveld kjære lesere

Alle dere som leser bloggen min vet at jeg er opptatt av trening, og at jeg trener 6 dager I uken, opptil flere timer hver dag. Men det dere kanskje ikke vet er at jeg har gått opp nesten 7 kg det siste halvåret (!!).

Ja, det høres massivt ut, er du ikke enig? 7 kg til å være ei jente høres ganske mye ut. Hvorfor har jeg gått opp 7 kg når jeg trener så mye som jeg gjør? Tenker kanskje du som leser akkurat dette blogginnlegget. Hvorfor går jeg opp I vekt og ikke ned I vekt når jeg trener så mye? Dette er et veldig vanlig spørsmål jeg får når jeg forteller venner/familie at jeg har gått opp I vekt. Men jo, tro det eller ei, muskler veier mer enn fett.

Dessuten har jeg hatt enormt fokus på “booty” det siste halvåret, og har bygd ganske så mye mer rumpe nå enn jeg noensinne har hatt. Så ja, jeg skjønner godt hvor disse 7 kg har lagt seg fordelt på dette halvåret jeg har trent mye rumpe/lår. Jeg kan ikke si annet enn at jeg faktisk gir litt faen I vekta, fordi dette er bare et tall. Man kan se like bra ut, om ikke bedre om man veier 70 kg vs 60 kg. Hva jeg veier er jeg ikke så nøye på å dele med dere, men det er midt imellom disse tallene en plass.

Så mitt råd til deg/dere som er opptatt av trening/kropp, IKKE bry deg om hva baderomsvekta viser, det er BARE ett tall. Det som gjelder er hvordan du selv føler at kroppen din ser ut, og at du er fornøyd med den. Jeg har snart brukt 2 år på å faktisk skjønne dette, ENDELIG. Og det føles så utrolig godt at jeg ikke lar vekta mi kontrollere meg og mine følelser. Nå er det kun MITT synsperspektiv som teller og hvordan jeg selv liker kroppen min.

NB: Bildet nedenfor illustrerer veldig godt det jeg nettopp snakker om at tall er bare “tall”, og at man faktisk kan se mye bedre ut med noen ekstra kg på kroppen og FREMDELES ha en “fit kropp”.

Lar du baderomsvekta lure deg?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

WINTER GLOW

God kveld kjære lesere!

Nå som høsten/vinteren nærmere seg så kommer det bestandig nye høst/vinter farger, og det er da spesielt morro å teste ut noe nytt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er Ganske “åpen” når det gjelder fargevalg på mine negler. Jeg liker å teste ut nye farger, rett og slett fordi det er GØY. Mange er veldig skeptiske til å prøve ut noe nytt, og går for fransk manikyr, men dette synes jeg rett og slett er litt kjedelig. Når sommeren er her så er det veldig fint, men ellers så liker jeg noe nytt.

Så denne gangen var jeg innom flinkeste Trude Lockert på Negldesign, og fikk ordnet neglene mine. Vi fikk for fargen “Winter glow”, og pyntet med sølvsteiner. Åååå, jeg elsker resultatet. Se så søte de er da!? Absolutt “my thing”, om jeg kan få sagt det.

Om du er interresert i nye negler, se her for mer informasjon og priser.

Hva synes du om neglene?

Følg Trude på instagram “trudelockert” for inspriasjon!

Sponset behandling

UPDATE ME

God kveld kjære lesere!

Wow, snart 10 dager siden forrige blogginnlegg, som egentlig føltes som I går. Så utrolig fort tiden egentlig går når man har fulle dager med jobb, trening og venner/familie. Jeg skal ikke lyve for dere å si at jeg ikke har hatt 15 minutter til å skrive ett blogginnlegg, men jeg har rett og slett ikke prioritert tiden min på bloggen siste dagene. Når livet mitt er fylt med så mye annet som tar mye plass så blir det mindre tid til “Ida ting” om dere forstår meg rett.

MEN, nå skal jeg ihvertfall oppdatere dere. Ikke at det har skjedd så utrolig mye spennende I livet mitt de siste 10 dagene, fordi det har det I bunn og grunn ikke. Men litt har jo skjedd. Jeg har faktisk tatt et stort steg og farget håret mitt (!!!) Jeg skal ett siste besøk hos frisøren på onsdagen nå og blir å legge ut bilder av resultatet mot helgen. Så dette blir spennende, både å se og høre hva dere synes om håret mitt.

Ellers så har jeg jobbet veldig mye I begge mine jobber, doble vakter (14.00 – 22.00, og 01.00 – 06.00), så du kan kanskje forstå hvorfor bloggen har blitt nedprioritert? I tillegg har jeg fått til 6 treningsøkter I uka, samtidig som jeg har fått presset inn venninnebesøk, kaffe besøk, sushi kveld og litt festligheter. Noen ganger skulle jeg virkelig ønske at døgnet hadde flere timer. Er du ikke enig?

Nå går jeg ei flott helg imøte der ei god venninne kommer ned fra Tromsø for å bo hos meg, og det gleder jeg meg utrolig mye til. I tillegg skal jeg på Halloween fest med ny-jobben min, noe jeg også ser veldig frem til. Er gøy å bli kjent med kollegaer utenom jobb også.

Så nå star det igjen 7 vakter denne uken (ja, litt dobbelt her) så tar jeg helg på lørdag og det gleder jeg meg noe vanvittig til.

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


THE BEST VERSION OF YOU

God kveld kjære lesere!

Har dere noen gang tenkt over hvor bra livet egentlig kan være? At det er DU som bestemmer hvordan livet ditt skal utvikle seg? At det er DU alene og alene som faktisk bestemmer over ditt eget liv?

Dette er spørsmål jeg har fått erfart de siste månedene etter at jeg ble singel. Tidligere har jeg følt meg “fanget” og forpliktet til ett menneske, en jeg må forklare alt og ingenting til, og en jeg må ta vare på og ta hensyn til. Nå handler alt om MEG, og det føles fantastisk! Det høres kanskje litt egoistisk ut, men vet du? Det er faktisk lov til å være litt egoistisk og gi litt faen I denne “janteloven” vi har. Fordi innerst inne vet jeg at vi alle er opptatt av å ha det bra med seg selv, og vi bør bare tørre å stå frem og si det.: Så ja,“its all about me, and I LOVE it”.

De siste månedene har jeg brukt mye av tiden min på å finne ut hvilken vei/livsstil jeg ønsker å leve, og jeg føler endelig at jeg har funnet MIN plass I samfunnet. Ja, det har tatt noen måneder før jeg er der jeg bør være, men det føles veldig bra fordi jeg har brukt tiden godt og bygget opp min “nye” identitet. Jeg er veldig fornøyd med min nye identitet om jeg kan kalle det for det.

Hva går min nye identitet ut på, lurer du kanskje på? Når sant skal sies så er det litt vanskelig å forklare, rett og slett fordi du må bare oppleve/se det selv. For de som kjenner meg så har de sett dette, og vet hva jeg snakker om. De siste månedene har jeg brukt MYE tid på viktige ting I livet som familie, venner, jobb og trening. Jeg har fått en mye større vennekrets enn jeg noen gang har hatt, kontakten med familien har blitt nærmere, begynt I ny jobb, ny livsglede, og ja jeg føler rett og slett at livet er herlig. – ENDELIG! 

Tiden fra da jeg ble singel til idag har ikke bare vært lett. Ja det har vært tungt å vært “alene”, selv om jeg ikke har vært alene pga venner/familie, men dere forstår. Jeg har bestandig vært I forhold og vært “avhengig” av en person. Etter bruddet har jeg vært veldig rolig med drikking/dating, og dette har jeg gjort konsekvent, rett og slett fordi jeg ville finne min egen identitet før jeg skulle treffe noen igjen.

Nå, snart 5 mnd etter bruddet er jeg endelig klar. Jeg er klar for å åpne meg for andre, og klar for å date igjen. Huff, dette hørtes litt rart ut, men jeg er faktisk der I livet at jeg er klar for å møte noen igjen, Slippe noen andre innpå meg, og ta en dag om gangen. Jeg er stolt. Stolt over den jobben jeg har gjort med meg selv etter bruddet, stolt over den “nye” Ida, som jeg faktisk trodde var borte det siste året.

NÅ gjelder det å se fremover, og jeg kan nesten ikke vente meg til å se hva resten av året bringer!

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


VIPPESTATUS ETTER 2 UKER

God kveld kjære lesere!

Nå er det 2 uker siden jeg var og fylte på vippene mine hos flinkeste @delieyelashes (instagram) som holder til her I Trondheim. Og vet du? De holer seg jammen meg fint! Bare se på vippene mine da. Gosh, sier jeg bare!

Som jeg har nevnt tidligere for dere så får jeg lagt volumvipper (3D-6D) I lengden 12-15 mm, og jeg er veldig fornøyd med lengden og type vippextensions. Jeg liker at det vises litt, og derfor passer disse vippene meg utmerket.

Det er naturlig at vippene faller av etterhvert som ukene går, men jeg må si jeg er veldig positivt overrasket over hvor lenge disse vippene sitter. Om dere ser på bildene nedenfor så er disse vippene 2 uker gamle, og det skulle man jammen ikke tro? Jeg broker ikke mascara på de, og sørger alltid for å børste de morgen og kveld for å beholde de lengst mulig.

Prisen for nytt sett er KUN 900kr, og for påfyll 700kr, billigere får du det ikke!

Ønsker du slike vipper?

Ta kontakt med henne på instagram @delieyelashes

Sponset behandling

LONDON COMING UP

God kveld kjære lesere!

Er det en by jeg virkelig har forelsket meg I, så er det uten tvil LONDON. Wow, for en flott by! Jeg var der første gang I mai I 2013, så November 2013. Jeg må nok innrømme at jeg forelsket meg litt I byen I November tiden, da julestemningen var kommet for fult til byen. Gatene var overfylte av lys, glitter og pynt. Det var julemarked overalt, skøyte baner, og ja.. En fantastisk julestemning!

Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal nedover igjen I November for å besøke denne flotte byen. Og denne gangen skal jeg reise med min kjæreste lillesøster! Jeg kan ikke huske sist vi gjorde noe slikt sammen, så derfor er det ekstra stas å få med henne på tur. Hun har aldri vært der før, så jeg skal vise henne rundt og oppleve bade London Eye, Madame Tussade, musikalen (Lion King), Oxford street , og ja – alt som er å oppleve på 4 dager!

En ting som er sikkert er at jeg skal gjøre unna julegave handlingen min der need, fordi DER finner du virkelig skatter til en god pris. I 2013 handlet jeg ALLE julegaver der nede og sparte mange tusen kroner på det. Dessuten er det jo ekstra stas for mine venninner å få noe som ikke finnes I Norge.

Vi skal bo på et hotel midt I sentrum, som også har tilgang til treningsstudio. Noe som er viktig for min del! Derfor er jeg ekstra glad for at søsteren min også blir med å trene der nede. You`re the best!

Så nå er det I underkant av 1 mnd til avreise, og jeg håper bare tiden går fort!

Har du vært I London før?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


ENJOY THE LITTLE THINGS

God kveld kjære lesere!

Når sant skal sies så er jeg ikke akkurat personen som har vært så glad I å bruke naturen. Jeg har egentlig hele livet prøvd å unngå å gå turer I fjell og mark, og heller brukt treningsstudio for å få utløp for cardio treningen min. MEN den siste tiden har jeg funnet ut at naturen kan faktisk være fantastisk! Jeg har tidligere I høst nå hatt flere flotte gåturer sammen med noen venninner, og nei det kan ikke sammenlignes som en svett cardiotime på tredemølla, MEN disse turene gir meg så utrolig mye mer. Både frisk luft, morsjon men ikke minst et bedre vennskap med mine venninner.

Jeg synes det er en flott måte å bli bedre kjent på, å gå disse turene som vi gjør. Rett og slett fordi vi legger fra oss telefonene I lommen, og der blir de til vi har kommet tilbake. Ingen facebook, instagram, twitter eller snap. BORTSETT fra når vi prøver å ta 1000 selfies av oss selv og aldri blir fonøyd med lyset! Men ja, dere skjønner kanskje? Hvor mye mer tid man faktisk får til hverandre når man går og går, prater og prater. Er man hjemme hos noen så er det let at telefonen ligger vedsiden av oss 24/7.

Herregud, det er litt merkelig at dette egentlig kommer fra meg. Som faktisk er veldig opptatt av sosiale medier. Men jeg merker at DET er faktisk utrolig godt å koble litt av og bare bruke tiden på folk som gjør deg glad og som gir deg noe mer enn alle “likes” og oppmerksomheten du får via sosiale medier.

Så legg fra deg telefonen neste gang du skal ha en sikkelig venninnekveld. SÅNN, dagens kloke ord!

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

HAVE IT ALL

God kveld kjære lesere!

 Som jeg skrev tidligere så er virkelig treningsgleden tilbake, og I disse tider er det mye fokus på skuldre, biceps og RUMPE. Jeg har alltid nye områder jeg synes er “gøy” å jobbe med måned for måned. Ja, jeg endrer veldig ofte på HVA jeg liker og “ikke” liker å trene.

Skuldre! Hva skal man si? Jeg bare ELSKER skuldre! Hadde det vært opp til meg så hadde jeg trent skuldre hver dag, flere ganger daglig. Det er bare så sinnsykt fint. Det å ha brede og fine skuldre gjør så sinnsykt mye med holdningen til oss kvinner, og da spesielt når vi skal pynte oss med kjoler eller stroppløse topper. WOW, tenker jeg når jeg ser andre jenter som har fine skuldre. “Hun der har virkelig trent” tenker jeg. Mine favorittøvelser for skuldre er: sidehev, roing og skulderpress med manualer. Jeg kjører som regel 2 sett med oppvarming (veldig let), også kjører jeg 3 sett med 10-12 repitisjoner.

Når det gjelder biceps så skal jeg være såpass ærlig og innrømme at jeg liker ekstra godt å trene biceps når jeg føler meg I “form”, rett og slett fordi når fettprosenten min er lav så vises både blodårer og musklene sykt mye. Og DET er gøy! Det er sikkelig motivasjonsboost I seg selv å faktisk se blodårer SELV om man ikke skal stille I konkurranse så er det gøy å se at man blir sterkere og at fettprosenten går ned. For biceps trener jeg bicepscurl med manualer og stang.

Rumpe!! Trenger jeg å si mer? Dette har vell alltids stått høyt oppe på lista mi, rett og slett fordi jeg synes det er så utrolig fint. Ei stor, rund og fast rumpe – fantastisk spør du meg! Og det som er så gøy med rumpetrening er at man faktisk oppnår resultatene fortere enn hva man tror. Bare på 3-4 uker så kan rumpa ha forandret seg veldig mye. Trust me! Etter nesten 1 mnd uten trening fra ferien I sommer så følte jeg at den var slapp og “hengete”,  men med riktig rumpetrening kom den seg fort tilbake til der den var. OG det er gøy! Mine favorittøvelser for rumpe er hip thrust (med strikk & stang), kick back (på benk), pull throughs, hip abduction og beinpress (1 og en fot, høyt opp med foten).

Mange kan kanskje synes det er vanskelig å finne et treningsprogram som vil gi fremgang, og mange prøver seg nok litt på egenhånd og setter opp noe de “tror blir bra”. Fordi de leser andre sine treningsprogram på instagram, blogger og andre forum. Dette vil jeg ikke anbefale om du virkelig vil se resultater bør du ta kontakt med noen som har erfaring og som KAN gi deg de resultatene du er på utkikk etter. Jeg har nå I snart 2 år hatt hjelp og coaching fraStrongbody”, og kunne aldri kommet dit jeg er uten disse flotte folkene!

Er du interresert I å få tilrettelagt et treningsprogram som gir resultater?!
Sjekk ut Strongbody sin facebook side her og deres coaching!

Følg de på instagram “strongbody_no”
Følg meg på instagram “idadir”

 

PÅFYLL VIPPEEXTENSIONS

God kveld kjære lesere!

 Nå er det 30 dager siden sist jeg tok påfyll på mine volumvipper (3D-6D vipper), og jeg føler meg som NY. Det er ingen hemmelighet at påfyll av vipper er noe av det beste jeg gjør når det gjelder “utseendet”. Rett og slett fordi blikket har veldig mye å si, og når man får fylt på hver og enkelt vipp med en forlengelse, så MÅ det jo bare bli fint. Eller hva?

Jeg har gått fast til ei dyktig dame som holder til på Tiller her I Trondheim. Hun legger både singelvipper (naturlige) og volumvipper (3D-6D), og er den rimeligste her I byen. Du får nytt sett vipper til 900 kr, og påfyll for 700 kr. Vanligvis må du opp I 2000 kr for nytt sett, så DETTE er absolutt en god pris. Dessuten er hun utrolig dyktig I sitt areid, og hører alltid på hva kunden har å si og forstår hva jeg liker/ikke liker.

Er du nygsjerrig på vippeextensions, så ta kontakt med hun på instagram @delieyelashes

Likte du resultatet? I`m in love! <3

Sponset behandling