FYLL OG GODTERI I PÅSKEN?

God kveld kjære lesere!

Da er det ikke mange dager igjen til påsken starter for fult, og vet du? Jeg tar påskeferie fra i morgen av etter kl 22.00. Det skal bli magisk!! Kan ikke huske sist jeg hadde “påskeferie”, og derfor er det ekstra stas å få oppleve dette i år, og da med ei god venninne. Jeg får nemlig besøk fra Tromsø og hun blir her hele påska. Så heldig jeg er!

Påska skal brukes til venninnekvelder, skitur, en edrukveld på byen (faktisk!!), god mat og KANON bra treningsøkter. Edrukveld hørtes kanskje litt kjipt ut, men vet du? Det går overraskende bra, fordi forrige helg var faktisk en av mine første edrukvelder ute på byen. Du skjønner. Venninna mi hadde bursdag, og jeg har jo satt meg som mål å ikke drikke alkohol før bursdagsfeiringen min (16.april) og måtte derfor “skuffe” alle og holde meg edru på forrigehelgs bursdagsfeiring. Planen var egentlig å bli med en snartur ute på “Fire Fine” (utested) her i Trondheim, men vet du? Jeg endte opp med å være der til det stengte!! Kjedelig? Nei, egentlig ikke. Det føltes faktisk veldig bra å være edru på byen, og ikke minst å våkne uthvilt på søndagen for å dra på spinning 13.15. Life is good!

Så ja, nå vet dere. Det går faktisk overraskende bra å være edru på vors/bursdager/byen, alt avhenger hvor mye du selv gir av deg selv når du er ute blant folk. Jeg liker å omgås nye mennesker, og er like “sosial” om jeg er full eller ikke, så for meg var dette ypperlig. Nå er jeg inne i min 12 uke UTEN alkohol, og det føles så sinnsykt bra. Kroppen min føles bedre ut enn på lenge, jeg har overskudd og energi, og JA jeg er glad! Jeg gleder meg til hver dag, og ser frem til både jobb, treningsøkter, venninnekvelder og god matlaging. Fordi JA, dietten min går også overraskende bra. Jeg stortrives disse dager, og jeg kan ikke vente med å se hva fremtiden bringer.

Mange forbinder påska med godteri, fest/fyll, og enda mer godsaker. Men vet du? Påska trenger IKKE bestå av dette. Jeg er så heldig at jeg har venninner som respektere mine målsetninger og tar hensyn til hva jeg ønsker å oppnå, at jeg føler aldri verken drikkepress eller spisepress. Når sant skal sies så har jeg ganske så “sunne” vennninner som er opptatt av det samme som meg, og forstår meg derfor enda bedre. Noe jeg er sååå takknemlig for!

Nå som jeg får besøk fra Tromsø, så har jeg planler om å lage mye god mat, og gode desserter, MEN som er “innenfor” med tanke på kcal, fett, sukkerfrie retter etc. Men vet du? Sukkerfrie muffins, sukkerfri sjokolademouse, sukkerfri sjokoladekake, sukkerfri ostekake etc, smaker faktisk like godt som ett påskeegg fylt med godteri med sukker. Just so you know it. Det er fult mulig å opprettholde et sunt kosthold gjennom hele påsken. For dere som ikke har tid eller anledning til å bake sukkerfrie bakster, så har helsekosten utrolig mye å tilby, alt fra sukkerfritt godteri, sunnere potetgull, kaker (tilsett egg og vann) og mye mer. Ta gjerne turen innom din nærmeste helsekost og spør om tips til en sunnere påskekos.

Ønsker alle lesere en GOD PÅSKE, og nyyyyyt 🙂

Følg meg på instagram @idadir

 

#MESTRINGSFØLELSE

God kveld kjære lesere!

Da var det igjen fredag, og helga står for tur. Og vet du? Jeg har frihelg, noe jeg gleder meg så sinnsykt til. Uka her, og forrige uke har gått i hundre, med godt over 70 arbeidstimer pr.uke, kan du forstå hvor godt det blir med frihelg nå?

Idag føler jeg bare for å skrive ett “random” blogginnlegg, fordi akkurat nå er jeg i sikkelig skrivemodus og kunne skrevet og skrevet om alt og ingenting. Det har ikke skjedd så altfor mye siden forrige blogginnlegg, fordi som du skjønner går det mye i jobbing både på flyplassen og hos Posten. Da blir det mindre tid til alt annet, men vet du? Det går overraskende bra, jeg elsker å jobbe! Aldri har jeg trivdes så godt på jobb som jeg gjør per dags dato, og det tror jeg skyldes at jeg er på en plass i livet der ting er veldig bra, både jobbmessig og på privaten. Jeg har det bra med meg selv! Og DET utgjør mye i jobbsammenheng, uten tvil.

Forutenom jobb, så er det treningen da. Jada, den går så det suser! Jeg er ennå på hugget og trener 5-6 dager i uken, og vet du? Jeg har begynt å lagt inn pulsspinn timer nå, noe som er såååå gøy! Jeg gjorde dette tidligere, men så hadde jeg et laaangt avbrekk, og nå er jeg tilbake igjen. Har satt meg som mål å få til 2 pulsspinn timer i uka, og det skal jeg klare å gjennomføre. Den følelsen når du setter deg på spinningsykkelen og gir ALT du har i dragene på 4×4 er bare magisk. Svetten renner, hodet og kroppen får kjørt seg og det føles helt fantastisk! Om du bor i Trondheimsområde og er ivrig på spinning, møt opp på min bestevennine sin spinningtime mandager kl 15.30 og få kjørt kroppen din!

Ellers så må jeg fortelle at jeg har begynt på diett igjen. Eller kanskje jeg skal kalle det “kostholdsplan”? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Men uansett, jeg følger en plan som er tilpasset meg og mine “behov”. Jeg startet med denne planen forrige uke, og har klart meg veldig bra om jeg får sagt det selv. Jeg er veldig fornøyd med å klart å holde meg til planen selv om jeg har jobbet godt over 70 timer uka her, og klapper meg selv på skuldra. Hvorfor begynte jeg å følge en matplan? Jo det skal jeg si deg. Nå som treningen går såpass bra, alkoholfrie måneder frem til bursdagen min (13.april), så tenkte jeg; “Hvorfor ikke gjøre noe med maten også”? Da gjør jeg ihvertfall det beste jeg kan for å få de beste resultatene jeg vil oppnå.
Trening, null alkohol og kostholsplan –> gir resultater!

Jeg er inne i min 10 uke uten alkohol, 1 uke på diett, og ting begynner allerede å skje med kroppen min. Jeg ser tydelig forskjell på kroppen min fra jula, og frem til idag. Og vet du? Jeg er stolt!! Stolt over jobben jeg gjør med meg selv, og hvordan ting utvikler seg. Jeg har som mål å komme i bedre form enn jeg noen gang har vært, og planlegger å gjennomføre denne matplanen i tiden fremover og ha fult fokus på å få en bedre helse. Kombinert med rett kosthold, styrketrening OG pulsspinn timer, så mååå jo dette blir BRA!

Ååååå, det er så mye jeg vil skrive men jeg må begrense meg litt. Jeg har det ihvertfall som plommen i egget for tiden, energien er på topp og jeg føler meg fantastisk! Jeg er så glad og takknemlig for at livet smiler, og at jeg klarer å oppnå det jeg setter meg som mål. Det er viktig for meg å ha planer og mål for å kunne presterer bedre, og det er nettopp det livet handler om!

Ønsker alle en strålende helg! <3

Følg meg på instagram @idadir  (for bilder, inspirasjon og hverdagen min)