ÅRETS BESTE JULEKALENDER

God kveld kjære lesere

 Vet du? Jeg har for første gang i historien kjøpt meg julekalenderen jeg har “siklet” på i flere år nå, nemlig BABOR sin julekalender!! Jeg var på nippe til å kjøpe den i fjor, men det ble med tankene. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke kjøpte den i fjor, eller året før der.. Jeg har jo bestandig hatt penger til å kjøpt den, men jeg har liksom aldri.. ja, ikke drep meg nå – MEN jeg har aldri ønsket å brukt “så” mye penger på huden min.

Ja, det høres helt rart ut, ihvertfall etter mitt tidligere innlegg om renseprodukter for huden. MEN det er som jeg skrev, jeg har blitt VELDIG bevisst på huden min den siste tiden. Så derfor synes jeg babor sin julekalender er genial. Dette er for  min del årets julekalender som gir deg intensiv 24-dagers behandling med verdifulle stoffer som bygger, beskytter og strammer opp huden. 

Jeg er så heldig av jeg bor i nærheten av “Saksvik hud og fotklinikk”, som ligger kun 15 minutter unna Trondheim. Der får du kjøpt den til KUN 595 kroner, normal pris 1700. Så ja, her er det virkelig penger å spare! Så jeg anbefaler dere; løp å kjøp!

Du kan også få kjøpt det på blush og andre nettsider. Bare søk opp “babor julekalender”.

Har du prøvd babor sin julekalender?

Følg meg på instagram “idadir”