THIS CAN`T HAPPEN AGAIN !

God kveld kjære lesere!

I går fikk jeg endelig hentemelding fra posten etter bestillingen min på iherb for en liten stund tilbake. Jeg ventet meg ei eske med questbar med den nye smaken S`more og Nesquick sjokoladesmak uten sukker. Jeg har tidligere bestilt dette sjokoladepulveret før, og HVER gang har den gått i stykker i sendingen. Tror du ikke dette skjedde også denne gangen? Så forbanna som jeg var så ga jeg faen i å sende den i retur, så jeg dro hjem med en halvfull boks med sjokoladepulver. Dette har nå skjedd 4 ganger, og jeg lurer virkelig på hvodan de egentlig behandler posten!! 

Uansett, varene er i hus, og jeg kan gledelig kose meg med et glass sukkerfri sjokolademelk og questbar kjeks. Jeg synes questbaren blir mye bedre når jeg har den i ovnen og lager kjeks ut av den. Absolutt nydelig og helt uten sukker. Sminkefri og dansecrew på tv2 står nå for tur, for så å dra på jobb 00.00 – 06.00 i morgen tidlig. 

Ønsker alle en kjempe fin fredagskveld!

Har du prøvd questbarkjeks? 

Følg meg på instagram “idadir”

SYNSTEST HOS SYNSAM

God kveld kjære lesere!

Nå er det snart 4 år siden jeg sist var og fikk sjekket synet mitt, og da følte jeg virkelig at det var på tide. Så i går tok jeg turen innom synsam her i Trondheim for en utvidet synstest. Tidligere har jeg kun sett bokstaver, men denne gangen fikk jeg også bilder av øynene mine for å se etter om det har forekommet solskader, tørrhet, sår etc. Jeg var veldig spent, fordi flere i min familie bruker briller, så jeg hadde mine tanker rundt det. 

Testen tok ca 30 minutter, men det føltes ut som en evighet – helt ærlig. Så utrolig anstrengende og ikke minst krevende å måtte gjennomføre denne testen. Man må virkelig konsentrere seg om å “se rett”, om dere forstår meg. Så ja, hva ble resultatet? 

Jo, alt ser bra ut med selve øynene, men jeg har skjeve hornhinner og er “litt” langsynt. Altså, jeg ser, men jeg må virkelig anstrenge meg for å se ting på lang avstand. Så ja, optikeren anbefalte meg å kjøpe et par briller som jeg kunne bruke av og til, f.eks på jobb og hjemme ved tv/pc, men jeg må tenke litt på saken. Skal ærlig innrømme at briller ikke er helt “meg”. Men tiden får vise, kanskje jeg en dag bestemmer meg for å prøve ut brilletrenden.

Har du vært og tatt en synstest?

 Følg meg gjerne på instagram “idadir”

WINTER BLUE

God kveld kjære lesere

Det har allerede gått 4 uker og det var på tide å få satt på nye akrylnegler hos min venninne Ingrid her i byen. Jeg har som regel aldri akrylnegler noe lenger enn 4 uker, så alle hadde falt av (med god hjelp fra meg, selvfølgelig) Denne gangen gikk jeg for noe annet enn vanlig fransk manikyr, som egentlig er standard hos meg. Det er liksom så sikkert, om du skjønner hva jeg mener.

Så denne gangen gikk vi for en litt vinterlook, nemlig blå. Godtv å få på nye negler igjen, ble plutselig 100 ganger mer feminin. Jeg sliter jo veldig med å få la mine negler vokse ut, da jeg er en av disse “neglebiterne” du finner i verden. Fysj, jeg må lære meg å slutte, men ingenting funker.. Nei trust me, jeg har prøvd denne såkalte “gonægl” som smøres på med vond smak, men NEI.. Ingenting funker, KUN å ha på falske negler. Så dette er min løsning på problemet mitt. 

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

PÅ VEI I POSTEN

God søndag kjære lesere!

Ingen hemmelighet at jeg er en STOR fan av questbars, som finnes i alle typer smaker. Personlig liker jeg oreo og coockie dough aller best, og jeg kan påstå at jeg har smakt NESTEN alle questbarene. Nå får du jo kjøpt de overalt, på treningstudio, helsekost butikker, på “kvikk bar” her i Trondheim, ja overalt. Jeg personlig bruker å bestille fra iherb, der jeg bestiller en pakke på 10 barer til en pris på litt over 200 kroner. Mens her i Norge får du kjøpt en og en, og da koster de 40kroner pr.stk. Så det lønner seg å hamstre inn fra iherb, om du også er questbar fan. 

Så, tilbake til overskriften… Det har kommet en ny questbar, kalt “S`more”, og jeg tror denne kan bli en stor favoritt. Bestillingen er lagt inn, og jeg gleder meg til å få disse herlighetene i huset. Du kan kjøpe de her. 

Har du prøvd den nye questbaren?

6 NYE HELIX PIERCINGER

God kveld kjære lesere!

I forrige uke var jeg innom piercing/tattovering shopen  “Ragnaråkk” her i Trondheim, for å fylle opp øret mitt med noen flotte helix piercing  Jeg hadde egentlg planer om å kun ta 2 piceringer i øverste del av brusken, men så ble jeg litt revet med og tok gjerne 4 ekstra. Så totalt ble det 6 piercinger i brusken. Og jeg er jammen meg fornøyd med at jeg tok disse piercingene.

Litt vondt var det, men smerten går fort over. Jeg skal innrømme at jeg er livredd for å få infeksjon og at det ikke vil gro, derfor er jeg naxi med å rene 5-6 ganger daglig og sørger for at det alltid er rent der. Det sies at brusken er en vanskelig plass for en piercing å gro rett, så derfor er det viktig å rense med rensemiddel FRA picering foretninger, og IKKE bruke klorhexidin. Det gror nemlig ikke på samme måte om du bruker klorhexidin. Anbefaler på det sterkeste å gjøre det hos noen profesjonelle, der får du også garanti om noe skulle skje.

Besøk Ragnaråkk på instagram “ragnarakk” for flere bilder

Likte du resultatet?

VELKOMMEN 2015

God kveld kjære lesere! 

Hurra, årets første blogginnlegg! Jøss, høres virkelig ut som om at jeg ikke har blogget på veldig lenge, og vet du? Det er faktisk sant. Jeg hadde mitt siste blogginnlegg i midten av desember, og ja.. det er flaut! Men samtidig så må jeg si at denne bloggen har blitt en mer “skrivestund” for meg enn en hobby. Jeg føler ikke at jeg MÅ skrive et blogginnlegg hver dag for å holde på dere lesere, men jeg skriver når jeg selv føler for det.. Slik som nå. Det er viktig, å skrive fordi du har LYST, ikke bare for å skrive.

Det var dagens visdomdsord. Nå tenkte jeg å fortelle dere litt generelt om meg og mitt liv den siste tiden. I hovedsak har det ikke skjedd så mye nytt, har ikke noe ny jobb, har fremdeles mine 3 faste jobber på Værnes flyplass. Jeg har ikke flyttet på meg, eier fremdeles leiligheten på Buran i Trondheim, kjører ennå El-bil til/fra jobben. og ja… lever egentlig på akkurat samme måte som i 2014.

Så ja, vi er inne i 2015, og de fleste er allerede godt i gang med sine nyttårsforsetter. Det er ingen hemmelighet at TRENING, er det største fokuset til alle i 2015. Jeg kan med hånda på hjerte si at dette merkes veldig godt på treningsstudioet jeg trener på ved Solsiden i Trondheim. Jeg har hatt medlemskap der siden Oktober 2013, og aldri har jeg opplevd så mye folk som det er den dag i dag. Hundrevis har meldt seg inn på 3t, i håp om å komme i form. Heldigvis for meg vet jeg at 30 – 40% av disse vil falle av etterhvert, la oss si i mars måned.

Jeg skal innrømme det er litt vanskeligere å planlegge treningen disse dager, da ALT av utstyr som regel alltid er opptatt når JEG ønsker å trene. Ventetid på tredemølle må man også regne med disse dager. For meg så er dette veldig stressende og frustrende, da jeg er vant til å få unnagjort økta mi uten å måtte vente på utstyr. Men men, lite å få gjort med dette. Jeg må heller få lagt treningen min til andre tidspunkt, det gjelder å planlegge! Ingenting er umulig – tvert imot.

Noen lurer kanskje på hvordan det går med treningen, og da kan jeg glede dere å si : I am still going STRONG! Jeg hadde et lite opphold fra treningen i julen, der jeg ikke trente og spiste mye “dritt! mat. Dette skulle virkelig få konsekvenser fordi det var såvidt jeg kom meg inn i nyttårskjolen min. Det er rart hva 10 dager med usunn livstil kan gjøre med kroppen. Jeg følte jeg gikk inn i året 2015 med en babymage, så oppblåst var jeg etter jula. Jeg måtte ta flere gravidtester for å forsikre meg at det ikke var noe baby på gang, og det visste jammen meg at det var den usunne livstilen jeg hadde levd i jula. No more!

 
Jula 2014 med familien min.
Mormor, lillebror og mamma.