SLIK TILBRINGER JEG JULEN

God kveld kjære lesere!

Det er fredag kveld, og bitte lille juleaften! De aller fleste av oss har kanskje senket skuldrene og gjort seg ferdig med både julegaver, julevasken og alt det andre som hører julen til. Mens hos meg, nei jeg sitter på jobb og skal jobbe både i dag, i morgen og på selveste juleaften. Om jeg er ferdig med julegaver, vasken og alt det der? Nei, så langt ifra. Så i morgen etter jobb så blir det å handle inn de siste gavene og gjøre det rent og fint i leiligheten min hjemme.

Men heldigvis så slipper jeg å tenke så mye på innkjøp av mat osv, da jeg skal tilbringe juleaften og 1 juledag hos mamma. Så da kommer jeg til serverte måltider hver dag (heldige meg!). Om jeg har julestemning? Nei, dessverre. Jeg skulle ønske jeg hadde det, men jeg må være ærlig og si at julen kom altfor fort i år. Jeg har jobbet og jobbet, og skal jobbe i helgen nå og i hele mellom julen, så jeg har ingen julestemning. Men slik er det alltid med å jobbe turnus og på flyplass som holder åpent 365 dager i året.

Jeg får heldigvis fri på selveste julekvelden og på 1 juledag, så det gleder jeg meg veldig til. Er det noe annet jeg gleder meg masse til så er det all den gode maten som blir servert i julen. Jeg har tidligere hatt ett veldig anstrengt forhold til det med jul og mat, og jeg må nok ærlig innrømme at jeg holder enda en knapp på sunt kosthold gjennom julen, MEN at man må kunne unne seg i små mengder. Så ja, julen i år skal faktisk bestå av kaker, godteri og “vanlig” mat.

Jeg skal få trent i julen, men jeg skal også kose meg med alkohol og hjemmefest hos meg 3 juledag. DET gleder jeg meg veldig til, fordi da kommer alle jentene mine, og det blir magisk. Som dere vet så drikker jeg veldig sjeldent, så det er en herlig følelse å vite at jeg har samlet en god gjeng som skal kose seg sammen.

Jeg må også nevne for dere at jeg har hatt noen fine dager med familie og venner de siste 2 ukene, med både juleverksted til min bestevenninne, pepperkakebaking hos mamma, familiemiddag med hele slekten hos pappa og vært på Kurt Nilsen sin julekonsert. Setter stor pris på slike øyeblikk med familie og venner <3 Julen er en koselig tid!

Jeg ønsker alle venner og bekjente RIKTIG god jul og godt nyttår!
Følg meg på instagram @idadir

NED I FETTPROSENT PÅ KUN 1,5 MND

God kveld kjære lesere!

Nå skal jeg fortelle dere noe GØY! Jeg har som dere vet holdt på med Bailine siden oktober i år (les innlegget her), og før vi satte i gang med dette tok vi mål av kroppen min, veide meg og målte fettprosenten min. Jeg lovte dere å holde dere oppdatert og det har jeg for så vidt gjort, men jeg har ikke nevnt noe særlig om fettprosenten min. Dette er egentlig fordi jeg har ikke hatt fokus på at Bailine er slankende, men heller fokusert på godene de gir kroppen min. At kroppen min blir sunnere og sterkere ved bruke av Bailine, og at jeg unngår syre i føttene og føler meg bedre både i hverdagen og under harde treningsøkter. MEN, jeg har allikevel lyst til å skryte litt og nevne for dere at jeg har gått ned i fettprosent!

Vi har målt fettprosenten min ved bruk av fettklypemåler som viser nokså korrekt resultat.

Målene pr 23.10.2017
Mage: 16%
Rygg: 16%
Armer: 5%

Målene pr 04.12.2017
Mage: 10%
Rygg: 10%
Armer: 4%

Så som dere ser, så er det en endring på 6% i fett målt på rygg og mage.
Noe som faktisk er SYKT i mine øyne! Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg kunne gå ned så mye i fettprosent på så kort tid og enda beholde så mye av musklene mine. Så dette er gode nyheter for min del. Hvorfor jeg har gått ned så mye i fettprosent er vanskelig å gi 100% svar på. Men jeg er sikker på at det har mye med kostholdendringene mine jeg har hatt (kuttet ut søtning, kullsyre, proteinpulver), samt faste Bailine timer og nytt treningsprogram fra min coach Arve Kristoffersen. Så ja, det er 1 stk happy Ida som skriver dette blogginnlegget.

Om du er interessert i å gå ned i vekt, stramme opp eller få en sunnere og bedre kropp.
PRØV Bailine (gratis prøvetime).

For mer info
Hjemmeside her
Facebook side her

For booking (gratis prøvetime!!)
Telefon: 98 87 22 00
Mail: [email protected]

“HJERTERO” – RO I SJELA

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, og de fleste har sikkert funnet seg til rette i sofaen og skal bruke resten av kvelden på fredagstaco, avslapping og TV kos? Slik er det ikke her hos meg, fordi jeg har jobbhelg, igjen! Det er ikke mer enn 2 uker siden sist jeg hadde jobbhelg, men pga ferier osv på jobb så må jeg inn å jobbe ekstra denne helgen. (Dette er ett forhåndskrevet blogginnlegg btw!)

Så ja, denne helgen går med til jobbing i kveld, morgen og på søndagen. Litt kjedelig er det å jobbe i helgene, men jeg kan trøste meg med at jeg forrige helg hadde en fin helg med familien på hytten vår på nydelige Røros. Nærmere bestemt, Glåmos. Vi kjørte oppover fredagskvelden, og var til søndagen. Det er alltid så godt å komme opp dit, der får jeg virkelig koblet av og tatt livet helt med ro. Hytta vår har fått navnet “hjertero”, og det stemmer på mange måter. Det er noe med denne fjellufta som får meg til å slappe av. Og det trengte jeg! Helgene mine har gått i ett siden sommeren, så det å få tid med familien er veldig godt – fordi jeg er altfor dårlig til å prioritere de!

Jeg hadde håpet at vi skulle få til noen skiturer, men dessverre så var det ikke nok snø til å få gjennomført dette i år. Så da får jeg bare smøre meg med tålmodighet og satse på fine skiturer når jeg skal oppover igjen på nyåret. Jeg er faktisk veldig glad i å gå på ski, fordi det er en fin måte å bruke hele kroppen på og man får friskluft på samme tid. Så jeg gleder meg til neste hyttetur <3

På lørdagen tok vi turen ned til Røros sentrum og gikk på den typiske shoppingrunden vår. (altså innom alle sportsbutikkene). Det er så rart, fordi pappa hater shopping, men når vi kommer til Røros, da er det han som tar initiativet til å gå å se. Må være noe med lufta der oppe. (haha, intern spøk). Etter en shoppingrunde så dro vi tilbake til hytta, tente bål og satt å koste oss med noe godt i glasset og kortspill.

Når man er på hytta så er det veldig vanskelig å følge kostholdsplanen jeg går på, fordi da er det pappa sine matretter som gjelder. Da er det brødskiver med multesyltetøy til frokost, brunost med bringebærsyltetøy, Røros sin hjemmelagde fyrstekake (som er helt NYDELIG!!), reinsdyrs gryte med fløtesaus og ja, slik går dagene. Men det har vært godt å faktisk koblet litt av med kosthold også. Selv om det pirket litt i fingrene på å starte mandagen og nye uken med “rent” kosthold. Fordi ja, kroppen min liker rutiner, og den blir faktisk syk av å spise altfor mye “junk” og tung mat.

Så som dere har skjønt, jeg hadde ei flott helg på Røros forrige helg, og kan leve lenge på denne helgen.
Ønsker alle dere en fin helg, og nyt!

Følg meg på instagram @idadir