OPPDATERING PÅ MIN NYE LIVSSTIL

God kveld kjære lesere!

Husker dere at jeg skrev ett blogginnlegg der jeg nevnte for dere at jeg skulle kutte ned på søtning/kullsyre/proteinpulver? (les innlegget her). Nå har jeg fulgt denne nye livsstilen i 1 måned, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er så G L A D ! Fordi, ja jeg er overlykkelig over den nye “meg”. Tro det eller ei, men dette har virkelig endret hele livsstilen min. Jeg opplever ikke luft i magen, ingen oppblåst mage eller magesmerter. Jeg føler meg lettere i kroppen og ja, det er en ubeskrivelig følelse! Tidligere har jeg kviet meg for å dra på trening i en stram trening singlet fordi jeg har følt meg så oppblåst (nesten som om jeg var gravid), men nå føler jeg meg slank og fin.

Hvilke endringer har jeg gjort?

  • Jeg nevnte for dere at jeg skulle kutte ut proteinpulver, men det har jeg ikke klart 100%, men jeg er på vei dit. Jeg har kuttet ned fra 120 gram proteinpulver til 20 gram proteinpulver, så det har jo skjedd en endring! Jeg bruker proteinpulveret i proteinkaffen jeg lager meg, som består av: proteinpulver, kakaopulver, kaffe, kokosmelk, 1/2 banan og isbiter (verdens beste kaffe btw!).
     
  • Når det gjelder tyggis så har jeg kuttet ut fra 2-3 PAKKER tyggis om dagen, til å tygge 2 tyggiser om dagen!!!! Da snakker vi stor forandring, herregud! Og det jeg gjør er at jeg deler opp tyggisen min i 2.
     
  • Når det gjelder kulsyre, så drikker jeg aldri brus eller energidrikk lengre. Og ja, tro meg. Jeg var avhengig av energidrikker hver dag (PGA jobbene mine) , men nå tenker jeg ikke engang tanken på energidrikk. Utrolig hva slike små grep kan gjøre for kroppen min, jeg er helt fasinert og GLAD!

Så om du sliter med oppblåst mage, føler deg forstoppet og “tung” i kroppen, så kan jeg virkelig anbefale deg å kutte ut falsk søtning, kullsyre og proteinpulver. Det har virkelig fungert for meg, så jeg er nok sikker på at også du vil merke en endring!

Jeg må også få takke verdens beste coach @coacharve for å tilrettelagt mitt nye kosthold slik at det faktisk er mulig å leve en sunn livsstil UTEN alle disse tilsetningsstoffene jeg tidligere har brukt. Er du interresert i å få en matplan fra Arve, så kan du sende han en mail på: [email protected]

Priser
Kostholdslan uten oppfølgning – 680 kr
Kostholdsplan med 4 ukers oppfølgning – 1680 kr
En PT time – 680 kr

 

FØL DEG VAKKER I NYTT UNDERTØY

God kveld kjære lesere!

Nå skal jeg fortelle dere noe gøy! Jeg har nemlig gått inn i samarbeid med undertøyskjeden Lingerie By Valerie, som tilbyr lekkert undertøy og nattøy. Denne nettsiden har nettopp åpnet her i Norge, og tilbyr nå 20% avslag på hele nettbutikken. For meg er det veldig viktig med rett type undertøy, da jeg har (som dere vet), store pupper og trenger hold og støtte for å unngå ryggskader. For meg så er en god BH utrolig viktig for å opprette holdningen min og føle meg vell. Så dette samarbeidet gleder jeg meg masse til i tiden fremover.

Jeg må også innrømme at sexy og fint undertøy gjør noe med selvfølelsen. Er du ikke enig? Man føler seg ganske mye bedre når man har lekkert undertøy i skuffen og kan ta det frem i spesielle anledninger. Enten for en kjæreste, en elsker eller bare for deg selv. For min del, gjør jeg det for meg selv og den følelsen av å se bra ut. Fordi ja, det er lov å gi seg selv skryt for å se bra ut i undertøy, og jeg er ikke redd for å si det heller.

Er du interessert i å se utvalget Lingerie By Valerie har, så sjekk ut nettsiden deres her.
De kjører 20% salg på hele butikken ved å bruke rabatten: blackweek20

Ønsker dere en kjempe fin uke!
Følg de på instagram @lingeriebyvaleriecom

Dere finner denne røde sexy nattkjolen HER

Annonse

OPPDATERING FRA FERIETUREN VÅR

God kveld kjære lesere!

Da har jeg vært hjemme i snart 1 uke, og jeg må si at det føles helt greit, faktisk! Den følelsen jeg sitter igjen med nå etter 1 rolig uke i Puerto Rico (Spania), er helt annerledes enn etter turen jeg hadde til Ibiza tidligere i sommer. Da var det helt forferdelig å komme tilbake til hverdagen og ta fatt på de “vanlige” gjøremålene. Mens nå, – føles det greit. Jeg er ett rutinemenneske, så jeg synes egentlig rutiner med jobb, trening og stabilt kosthold er det beste. Borte BRA, men hjemme BEST. Så enkelt er det!

Og ja, ferieturen har vært helt fantastisk! Dette var 1 uke med full avslapping, noe som har gjort kroppen min godt. Jeg har virkelig fylt på med energi og jeg trengte denne ferien. Vi bodde på ett all inklusive hotell, og jeg kan ikke si meg mer enn at jeg var strålende fornøyd !! FY søren altså, det er virkelig luksus å bo på slike hoteller. Jeg har virkelig fått sansen for all inklusive, da det serveres mat til enhver tid, og du kan selv velge hva du vil spise. Fordi ja, mat utgjør ganske mye for meg på en ferietur! Jeg er opptatt av at det skal være sunt og godt, og det var det absolutt på dette hotellet. Du kunne velge fra alt mellom frokostblandinger, omeletter, brødmat, kaker og ja, you name it. De hadde ALT! Så jeg spiste og spiste, og ja – spiste litt mer. Det var helt mengder med mat til alle døgnets tider, – and i LOVE it! Jeg er så takknemlig for at søsteren min også er glad i mat, så vi fikk nokså mye oppmerksomhet fra de som jobbet der da vi hele tiden fylte på tallerkenen våre med alt mulig. Vi kunne sitte i nesten 1,5 time til hvert måltid vi to, så du kan tenke deg reaksjonene til folk rundt oss. Men vi ga faen, vi elsker mat – og skulle nyte denne ferien.

Foruten om mat, så ble det mye soling. Vi hadde strålende sol så og si hver dag, og temperaturen lå på 25 – 27 grader – deilig! Vi var mest på hotellet ettersom alt var gratis der, men tok turen ned til stranden 2 dager. Da var vi på Amadores stranden og Anfi Del Mar stranden (helt nydelig!!). Vi meldte oss også inn på ett treningsstudio der nede, så vi fikk trent 5 dager! Ulempen med studioet var at det var IKKE air condation, ja du hørte riktig. Så det var noen heftige svettfester som ble lagt igjen i det studioet. Veldig rart at de ikke hadde dette, men så la vi også merke til at alle som trente der var der i sånn 15 minutter, mens vi holdt på i nesten 2 timer. Så vi tok oss kanskje “Litt” mer ut enn de fleste gjorde. (haha).

Turen har virkelig vært herlig, og jeg er allerede i gang med å planlegge min neste reise! Fy søren altså, det å reise og komme seg bort er TERAPI for kropp og sjel. Jeg elsker å reise vekk, koble helt av og ta livet med ro. Denne turen ble akkurat slik jeg så for meg at den skulle bli. Null alkohol, og null festing! Kun CHILL, og det har vært enestående!

Nå står jeg fremfor ei arbeidshelg på flyplassen, så denne helgen blir fylt med kun jobbing.
Noe som også er greit, etter 1 ukes ferie.

Ønsker dere ei fin helg, og NYT!
Følg meg på instgram @idadir

FØR / ETTER BILDER FRA BAILINE

God kveld kjære lesere!

Jeg har fått en del spørsmål fra dere om hvordan Bailine egentlig fungerer og om jeg kan vise til før/etter bilder. Og selvfølgelig kan jeg det!! Jeg forstår mange av dere som er skeptisk til dette, fordi det høres jo litt for lett ut til å være sant. Du ligger på en benk i 30 minutter med elektroder tilkoblet strøm, og dette skal tilsvare flere timer med trening? Ja, I know, det høres tvilsomt ut. Og vet dere hva? Dere har all rett til å stille spørsmål, og derfor synes jeg det er så gøy når dere engasjerer dere og stiller spørsmål.

Så nå kommer vi til den morsomme delen, nemlig bilder og tilbakemeldinger fra kunder som har brukt Bailine. Dette er ekte kunder med ekte bilder som er fornøyd med Bailine! Dette er personer som har brukt Bailine til oppstramming av mage etter fødsel og personer som har hatt oppstramming etter vektnedgang. Jeg må ærlig innrømme at jeg ble helt overrasket over hvilke resultater disse damene har fått ved å bruke Bailine. Det er som de sier, verdens beste magetrening!

Jeg lar bildene snakke for seg selv!

Dette bildet viser kost og oppstramming
Behandlinger: 9 ganger

Dette bildet viser oppstramming av mage etter fødsel
Behandlinger: 10 ganger


Dette er oppstramming etter stor vektnedgang
Behandlinger: 20 ganger

For booking (gratis prøvetime!!)
Telefon: 98 87 22 00
Mail: [email protected] 

 

3 DAGER TIL AVREISE

God kveld kjære lesere!

Nå er det kun 3 dager igjen til avreise mot varmere strøk, og vet dere hva? I CAN`T WAIT!
Jeg har ikke ord for hvor godt det skal bli å komme seg vekk fra kalde Norge og komme til solfylte Gran Canaria. Jeg reiser sammen med søstera mi og vi skal være i 1 uke i Puerto Rico området. Vi har booket oss inn “all inklusive” hotell , noe som skal bli fantastisk godt. Slippe å stresse med å dra ut å finne god mat på restauranter, og heller bare gå ned til dekket bord og velge akkurat det du selv vil spise. Jeg har tidligere trodd at all inklusive hoteller er dårlige, MEN etter oppholdet på all inklusive hotellet vi bodde på i Ibiza så har jeg forstått at det er virkelig tingen for meg. Jeg kan selv velge hva jeg vil spise og hvor mye! Fordi ja, jeg spiser mye! Og blir sjeldent mett på restauranter, så dette blir DIGG! Det skal også bli herlig å gå ned til middag usminket og i chill klær, og bare ta livet heeeelt med ro!

Denne ferien skal jeg bruke til å slappe av og koble helt av fra hverdagen jeg har hjemme her i Norge. I sommer ble det en nokså hard ferie Ibiza med mye festing, lite søvn og lite avslapping generelt. Så dette blir en helt annerledes ferie, noe jeg gleder meg til! Jeg og søstera mi har planer om å få trent en del i Puerto Rico, og skal være med på ulike fjellturer. Så dette blir en maks chill ferie med trening og godt kosthold i fokus. Elsket virkelig ferieturen jeg hadde i Ibiza med festing og full fart, men jeg må si at jeg ser virkelig frem til rolige forhold i Spania også!

Så ja, nå er det bare å starte å pakke kofferten, lade opp kameraet, selfiestick og gjøre oss klare for ferien.
Følg meg gjerne på instagram og snap for updates.
Instagram @idadir
Snapchat “idaabt”