SOMMERFUGLER PÅ HØYT NIVÅ (!)

God kveld kjære lesere!

Vet dere hva folkens?
Nå er det ikke mange dagene før jeg ligger langflat på ei solseng i IBIZA med en drink, solbriller og nyter solstrålene som treffer kroppen min. Hørtes ikke dette deilig ut? Jo, dette skal jammen meg bli FANTASTISK !

Jeg har faktisk ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til denne turen, fordi jeg reiser med to av mine beste venninner, og skal få oppleve magiske Ibiza med disse flotte menneskene. Jeg er så spent, sommerfugler og ja, alt på en og samme tid. Nå skal det sies at det er lenge siden jeg har vært på en slik partytur, fordi ja, jeg har alltid vært i forhold og da har jeg ikke følt at det har passet seg med en slik “fylletur”, om du vil kalle det for det. Sist jeg hadde en slik tur var sommeren 2008. Så ja, det er snart 10 år siden det gitt! Så dere kan tro jeg gleder meg til denne turen.

Det er så mye tanker og følelser som går gjennom hodet mitt akkurat nå, at det er vanskelig å sette ord på hvor mye denne turen betyr for meg. Jeg har jobbet så hardt i hele år og ser virkelig frem til å komme frem til Ibiza, og senke skuldrene og bare kose meg. Ingen jobb som venter, ingen forpliktelser. Bare å leve livet og NYTE hvert sekund.

Hotellet vi skal bo på heter “Hotel Garbi Ibiza & Spa” og virker helt magisk, og vi har inkludert frokostbuffe og middagsbuffe, noe som gjør at det å holde seg til sunt kosthold ikke skal være noe problem. Dessuten mister jeg ofte matlysten når jeg er i varmere strøk, så jeg er ikke så veldig redd for å “ødelegge” formen. Vi er 3 jenter som alle er opptatt av kropp/helse/utseendet så det skal ikke være noe problem. Vi har også treningsstudio på hotellet vi skal bo på, så det er jo genialt. For dere som er ekstra interessert i hvor jeg skal bo, så er det dette hotellet HER.

Vi reiser tirsdagen neste uke (20.juni – 2.juli), så om du er i Ibiza så ikke vær redd for å ta kontakt på idadir på instagram, så kanskje sees vi der nede. Jeg tror i hvert fall at dette blir en ferie jeg sjeldent vil glemme.

Jeg kommer til å oppdatere både snap og instagram så mye jeg kan, så dere kan følge med:
Snap: idaabt
Instagram: idadir

Ønsker alle ei fortsatt fin uke!

 

SOMMERFEST OG SOL

God kveld kjære lesere!

Vi er halvveis i uken allerede, og her i Trondheim er det full sommer. Vi har hatt godt over 20 varmegrader i dag, og strålende sol, så ja sommeren er virkelig kommet til trønderlag. Og vet dere hva det beste med alt er? Dette været skal fortsette ut uken og frem søndagen, og det gleder meg sånn! Det er ingen hemmelighet at været spiller en stor rolle når det gjelder humøret mitt. Er det sol og varme så blir alt liksom så mye lettere. Er dere ikke enige?

Nok om været, nå skal jeg gi dere en oppdatering på helgen som var. Fordi ja, jeg hadde jo besøk av godeste Marte mi fra Oslo. Det har vært helt magisk å ha denne jenta på besøk, fordi jeg har virkelig savnet henne! Selv om vi ikke tilbragte all verdens tid sammen, så fikk jeg sett henne og tilbragt litt tid med henne. På søndagen var vi som sagt på sommerfesten som ble arrangert her i Trondheim på “Søstrene Karlsen”. Vi startet tidlig på søndagen å drikke, og holdt det gående til langt over midnatt. Og WOW for en fest!! Jeg storkosa meg hele kvelden, og ja, det ble nok drikke for min del. Kvelden var utmerket spør du meg, god underholdning, mye drikke og godt folk. Så ja, jeg er veldig fornøyd med kvelden! Dere som har meg på snap (idaabt), så kanskje hvor god stemning det var, da jeg la ut ganske mye på “my story” gjennom den kvelden. Tema for festen var rosa og hvitt, noe som passet meg perfekt.

Dagen derpå derimot var ikke så altfor bra. Det kjentes at man hadde vært på tidenes sommerfest, men slik er det nå bare når man skal drikke så mye. NÅ derimot er det ingen alkohol på meg før jeg reiser til Ibiza om 13 dager (!!!). Ja det er helt sykt, det er under 2 uker til jeg ligger langflat med en drink og solbrillene på i Ibiza sammen med mine bestevenninner. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å få 12 dager i solfylte HERLIGE Ibiza! Sommerfuglene er der, og ja, jeg er såååå klar for å dra NÅ!

PS: Jeg vet jeg har lovt dere en oppdatering på hvordan dietten min har gått de siste 3 mnd, og jeg lover å komme med oppdatering i nærmeste fremtid. Skal på en ny kroppsanalyse på 3T den 16 juni og da vil jeg nok komme med ett blogginnlegg etter denne analysen. Da får dere tall og nummer på hvor mye jeg har gått ned, fettprosent, muskelmasse etc. Så da kommer det en oppdatering, lover dere!

Men jeg kan si så mye som at ting har virkelig skjedd og at jeg ser en enorm forskjell på min egen kropp, noe jeg kan takke verdens beste Coach Arve Kristoffersen for (@coacharve på instagram).

Ønsker alle ei fortsatt fin uke, og NYT <3
Følg meg på instagram @idadir


 

DETTE BLIR MAGISK

God kveld kjære lesere!

Det nærmer seg helg, og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til denne helgen! Jeg får nemlig besøk av godeste Marte (som jeg var i Thailand med i fjor), og hun skal være til meg i hele helgen og frem til mandagen!! Vi to koser oss alltid sånn i hverandres selskap vi, så jeg gleder meg veldig til få tid med Marte og bare nyte fridagene. Fordi ja, jeg har fri i helgen!!

Før jeg begynner å prate om planene for helgen her, så vil jeg bare gi dere en oppdatering på forrige helg. Da var det som sagt min brors konfirmasjon, og jeg skulle endelig få bruke bunaden min igjen. Jeg kan kort fortelle at det ble en kjempe fin konfirimasjonsfeiring, og jeg fikk mye fine tilbakemeldinger fra venner/bekjente om at bunaden jeg hadde på meg var nydelig. Det må jeg bare si TUUUSEN takk for slike fine tilbakemeldinger! Men når det er sagt så er det faktisk ikke en bunad jeg har, det er en festdrakt. Denne kan brukes av alle, fordi den ikke har noe tilhørighet til ett bestemt sted i Norge. Den heter “Trondheimrosen”, og ja, jeg er så fornøyd med den, fordi den er så enkel og “ren om du forstår meg rett.

Angående helgen her, så har jeg som nevnt fri, og det tenker jeg å dra utnytte av. Fredagskvelden blir det avslapping og kos, lørdagen skal jeg få til ei god treningsøkt og litt shopping, søndagen blir det dagsfylla og sommerfest her i Trondheim. Denne festen skal visstnok være magisk, og arrangeres på Søstrene Karlsen. Så ja, gleder meg veldig til denne festen og gjengen som drar sammen.

Så nå er det bare å glede seg til helg i morgen klokken 15.00.
Ønsker alle ei fin helg, og NYT

Følg meg på instagram @idadir