SPRAY TAN SESSION

God kveld kjære lesere!

 Forrige uke fikk jeg besøk av Annette og hennes kollega, også kalt “spraykunstneren” Michael. hjemme hos meg for å gjennomføre en spray-tan session. Ja du hørte riktig, hjemme i min egen leilighet. Ingen kostnader eller stress med å komme seg avgårde til en klinikk eller stresse rundt for å finne riktig adresse. Jeg synes dette er et utrolig genialt konsept, og i en hektisk hverdag er dette utmerket for meg! Selve behandlingen går ut på at de kommer hjem til deg, med et slags “spray telt” som sørger for NULL søl. Yeah right tenker du kanskje? Men helt sant, etter besøket gikk jeg over rommet og kunne ikke finne en eneste brun flekk på verken gulv eller vegger! De holder på å etablere seg her i Trondheim, og jeg fikk derfor være demomodell slik at de fikk litt før/etter bilder å vise frem via deres nettsider/facebook side. Så dette var helt klart en vinn/vinn situasjon!

Behandlingen
Mange tenker kanskje at slik spray tan bare er bortkastet penger fordi man alltid bli skjoldetet og fargen faller veldig fort. Men da har jeg en ting å si: tullprat! Alt handler om godt forarbeid og etterarbeid. Dagen før behandlingen så må du skrubbe hele kroppen i dusjen, og bruke en fuktighskrem som IKKE inneholder olje. Dagen du skal sprayes skal du ikke bruke sminke, fuktighetskrem eller deodorant. Ja, det kreves litt av deg for å ta vare på fargen, men det er absolutt verd det. Det er ingen hemmelighet at solarium både er dyrt, men også skadelig for kroppen din. Alle som kjenner meg vet at jeg er avhengig av å være brun året rundt, og jeg har utsatt kroppen for rikelig med solarium. Nå som jeg blir eldre føler jeg at jeg bør ta vare på kroppen min på en bedre måte. 

Selve behandlingen ble utført på 30 minutter, jeg jeg fikk sprayet på fargen “Extreme xha 20%”, som er den mørkeste fargen de tilbyr. Ettersom jeg hadde litt farge fra før, så var det helt klart at jeg skulle gå for den mørkeste. Fargen holder opptil 10 dager, med godt etterabeid. Jeg skal bruke fuktighetskrem uten olje hver morgen og kveld. Nå har det gått 4 dager siden behandlingen, og fargen sitter like bra som da jeg ble sprayet første dagen. Absolutt å anbefale for dere som vil ha en ren og fin farge. 

Ikke nok med at du blir brun og fin, men de bruker også økologiske produkter, som IKKE er testet på dyr! Noe som alt 1000 ganger bedre! Synes ikke du?

Pris?
For 1 behandling koster det 500 kroner, og de tilbyr også Spray tan party for 4 personer til 1200 kroner.
Perfekt på en jentekveld! De tilbyr også bryllups-tanning, perfekt før din store dag! 

Besøk deres nettside for mer informasjon her 
For å booke time ring 936 41 397
Jeg er ihvertfall veldig blid og fornøyd etter min første spray-tan session med “Spray Tan Trondheim”


 SUMMERTIMES 2014

God kveld kjære lesere!

 I morgen er det akkurat 3 uker siden mitt forrige blogginnlegg, og det føles helt jævlig. Hvorfor? Jo, rett og slett fordi jeg har utrolig dårlig samvittighet ovenfor dere lesere. Dere har jo vært så flinke til å kommentere, spurt om Roma turen, hvordan ting går med treningen min fremover, og ja, alle mulig slags spørsmål. Jeg har vært innom bloggen via telefonen så og si hver dag, og sjekket kommentarer (uten å godkjenne), bare for å se hva som foregår der inne. Jeg har ikke sjekket leserantallet mitt, FØR i dag. Ja, det har sunket noe veldig, men det er vell ikke så rart når man ikke blogger på 3 uker? Jeg bryr meg rett og slett ikke mye om leserantallet mitt, jeg skriver denne bloggen fordi jeg selv ønsker å dele hverdagen min med dere.

Så hva har skjedd?
Jo, jeg har vært tilbake på jobb nå i 1 ukes tid, etter 2 herlige uker med FERIE. 4 dager av disse ble jo tilbragt i Roma med Malin, for så 5 nye dager i Roma sammen med familien min: mamma, søsknene mine, tante/onkel og søskenbarna mine fra USA. På disse dagene fikk vi virkelig sett det som er å se av den flotte byen. Vi var på farten fra 09.00 om morgenene og var ikke tilbake på hotellet før på kvelden. Du kan tru føttene mine fikk kjørt seg.

Leilighet??
Når jeg kom hjem sto leiligheten min å ventet på meg. Jeg har fått nøklene og har den siste uken styrt å ordnet med å få på plass ting. Jeg føler det er mye kaos der akkurat nå, men har fått på plass det viktigste, som kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, sofa, seng, spisebord/stuebord etc. Mangler vaskemaskin og TV nå så er ting på plass. Jeg mangler egentlig alt av interiør, håndduker og alt- men jeg orker ikke å stresse med dette. Det koster å kjøpe alt nytt, så jeg må bare regne med at alt ikke kan være på plass etter 1.mnd. Men “¨ÅÅÅÅ”, det er så mye fint av interiør jeg vil kjøpe, men ting det får bare vente. Om jeg trives i leiligheten? Vanskelig å si, men jeg tror at når ting faller på plass så vil jeg trives 100 ganger bedre! Skal selvfølgelig legge ut bilder etter hvert som den tar form.

Jobb?
Etter at jeg kom hjem har jeg jobbet så og si hver dag, og har nå 13 dager i strekk som jeg skal jobbe. Jeg skal nemlig ut i ferie igjen første uka på august, da jeg, Kenneth og resten av familien hans drar til Tyrkia (dette er en ferietur som er bestilt for lenge siden), fordi om ikke hadde jeg ikke hatt penger til å dratt på noen tur. Det koster å ha egen leilighet, og derfor må jeg jobbe så mye som jeg kan nå fremover. Jobber fremdeles hos Avinor og 7 eleven på flyplassen. Etter 13 august så blir det mindre jobbing hos Avinor, da jeg går tilbake til min 50% stilling uten noe ekstra vakter.

Trening / Mat /  Bikini Fitness??
Mange lurer nok på hva status på treningsfronten min er. Trener jeg like mye som før? Skal jeg ennå stille i bikini Fitness konkurransen som er i sept/okt i år? Da er svaret nei – dessverre! Jeg har lenge valgt å holde dette hemmelig, da jeg skammer meg litt over at jeg har trekt meg fra konkurransen som jeg har “kjempet” mot siden i fjor. Men pga mange faktorer så klarer jeg ikke å ha fokus på trening, diett og alt rundt konkurransen. Jeg har selv en lillesøster som har stilt i denne konkurransen og har sett hvor mye det kan slite på deg om du ikke har 100% fokus. Så nå har jeg faktisk ikke trent på 3 uker og jeg har klart å levd med det. Selvfølgelig har det fristet å sett i gang med treningen igjen, men jeg har rett og slett ikke funnet tid og energi. Men jeg skal begynne, dørstokkmila er bare litt lang. Når det gjelder mat, så holder jeg meg ennå til en sunn livstil, og det skal jeg fortsette med. Ingen telling av kalorier, ingen diett, kun sunnhet! Hvem vet, kanskje jeg prøver meg i fitnesskonkurranse til våren igjen?

Wow, litt av en oppdatering, og sikkert mye informasjon og mye unyttig info for dere.
Men til dere som bryr dere og spør, så har dere i hvert fall fått en del svar her 🙂
Fortsatt god helg!

Følg meg gjerne på instagram
“idadir”