IT`S BACK

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med uka, og denne uka har faktisk føltes veldig bra. Fordi ja, det har vært noen tøffe uker siste tiden, med tanke på hektiske dager, lite tid til både trening og søvn. Alt dette henger jo sammen, og når man da først har gått i et slikt dårlig mønster, er det alltids tungt å komme seg tilbake. Men nå, – nå føler jeg at jeg er tilbake der jeg var.

Ting går bedre, jeg tar meg mer tid til å slappe av, roe ned kroppen, sørge for å få nok søvn og sist men ikke minst har jeg fått trent sikkelig godt i 1 ukes tid nå. Og vet dere? Det føles så godt å få tilbake den treningsgleden jeg har kjempet for de siste ukene. Jeg skal ikke skryte på meg og si at treningsgleden er enorm, men den er tilbake, litt etter litt. Nå kan det bare gå oppover, og jeg har allerede planlagt flere treningsøkter med venninner uken her, så jeg kan ikke “backe ut”. Det er dette som er så flott med å ha venner som pusher deg, fordi du vil jo ikke svikte ei venninne som forventer at du skal møte henne? Sli ker i hvert fall ikke jeg. En avtale er en avtale, så lett er det bare!

Nå er klokken 19.30, det er 20 varmegrader og strålende sol her i Trondheim. Men vet dere hvor jeg befinner meg? Jo i senga, med PC`n godt plantet mellom meg og dyna mi. Det føles godt å ikke gjøre en shit, bare ta livet med ro. Og en annen ting? Jeg skal faktisk legge meg nå å få noen timer søvn. Ja du hørte riktig, halv 8 og jeg skal sove. Jeg står ovenfor ukas siste nattvakt på Posten, så jeg begynner på jobb 01.45 – 05.30 i natt, og derfor er det godt å få noen ekstra timer på øyet før jeg skal på jobb.

Det er sjeldent jeg får så mange timer på øyet, men i kveld tar jeg meg tid til det, og har overhode ikke dårlig samvittighet for at jeg ligger inne i dette sommerværet. Søvn er viktig for å få ting til å fungere, og det skal jeg fortsette å verdsette, selv i en hektisk hverdag.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld.

Følg meg på instagram @idadir

 

CLIP-ON EXTENSIONS FRA HERA

God kveld kjære lesere!

Husker dere frisør besøket jeg hadde hos HERA frisørsalong her i Trondheim for 2 uker siden? (Se innlegget her)
Her fortalte jeg dere blant annet at jeg skulle oppdatere dere på clip-on extensions jeg fikk kjøpt fra salongen. Men tror du ikke dette har gått i glemmeboken? For dere som følger meg på facebook og instagram (@idadir), så har dere sett dette bildet tidligere.
Men for dere andre, så må jeg få oppdatert dere!

For ja, for 2 uker siden gikk jeg til innkjøp av clip-on extensions. Jeg har brukt dette mye tidligere, og da i perioder der jeg har fri fra tape-on extensions (som er min favoritt nr 1). Men av og til trenger håret en pause fra tape-on extensions, og derfor er clip-on GENIALT. Dette tar du av og på, og bestemmer helt selv når du vil bruke det og ikke. Hvor smart er ikke dette?

For meg har det egentlig vært veldig deilig å gå uten til tider, og da spesielt når jeg er på spinning og svetten renner. Da er det godt å bare sette mitt orginale “korte” hår opp i en ball, uten å tenke på tape-on extensions festene som kan bli ødelagt. Også har jeg muligheten til å sette på meg langt og fint hår når jeg skal pynte meg litt ekstra. Perfekt!

Dessuten så har jeg fått kuret håret mitt sikkelig med gode hårprodukter fra HERA frisøsalong,. For ja, det er viktig å ta vare på håret sitt, ihvertfall for oss blonde. Det sliter mye på å håret å helbleke det, og derfor er det viktig med riktig pleie. og DER er HERA fantastiske. De vet hvilke produkter håret ditt trenger for å bygges opp og kommer med råd/veiledning uten å prøve å selge på deg noe ekstra.

Jeg bruker clip.on extensions i fargen #60 og i lengden 60-65 cm.
Har tidligere prøvd ulike clip-on extensions, og jeg må si at dette er det beste jeg har prøvd, kvalitete og da speiselt fargen.
Ofte har jeg opplevd at #60 er litt gult hos andre leverandører, men fra HERA er fargen #60 i en kaldere blondfarge. Noe som passer meg perfekt, ettersom jeg ønsker en kaldere blondfarge.
Pris for ett sett med clip-on extenions er 1349 kroner, og her får du MYE for pengene!

For mer informasjon:
Facebook her
Instagram: @hera_store_as

 

MANDAGER GIR FAKTISK MENING (!)

God kveld kjære lesere!

Det er mandag, og helgen her har gått så utrolig fort! Jeg kan nesten ikke tro at den er over, fordi så fort har den gått. Men ja, da var vi her da. Mandag, ny start for alle og enhver! Mandager… Det er noe med disse mandagene! Enten så liker man de eller så hater man de. Er ikke dette sant? Det finnes liksom ingen mellomting synes jeg ikke.

Vi har de som gleder seg til mandager, fordi det er en ny start på uken. Nye mål settes, “godteristreiker” blir iverksatt, nye treningsuker blir satt i gang. Mens hos andre betyr mandager et stort “ork”. De hater tanken på å stå opp og se det faktumet at det er mandag og starten på en jobb uke på 5 tunge dager. Når vekkerklokka ringer, og du bare har lyst til å dra dyna over hodet og bare sove videre? Du skulle gjort alt for at i dag var fredag, og IKKE mandag?

Kjenner du deg igjen? Personlig så tenker jeg ikke så mye over om det er mandag eller fredag, rett og slett fordi jeg jobber turnus og da jobber man både hverdager, helger og helligdager. Men ja, jeg kjenner til “mandagstypene”, så ja, jeg forstår dere på mange måter.

Det jeg tror er lurt er egentlig bare å ta en dag om gangen. Kom deg opp av senga denne mandagen, spis en god frokost, få i deg litt kaffe og bare se fremover. Vips så er mandagen over, så tirsdagen, så kommer onsdag, og da er vi halveis i uka. Snart helg nå, bare litt til. 

Dette tror jeg er sååå viktig, rett og slett fordi hverdagen vil i perioder være tøff, og man må av og til bite i det sure eple for å komme til bunns i ting. Men så er det slik at livet er heller ikke en dans på roser. Det skal ikke være fredagsfølelse hver eneste dag, man må også kjempe litt her i livet. Man må ta i ett tak, komme seg opp og fremover og jobbe for ting i livet. Personlig får jeg en sinnsyk mestringfølelse når jeg er på jobb. Jeg er STOLT over jobbene mine, og liker å tenke på at jeg bidrar til ett bedre samfunn. Ja, jeg jobber, tjener penger, betaler skatt og alle de andre “godene” landet vårt nyter godt av.

Jo, jeg har dager der det er tøft å komme seg på jobb og vite at jeg har 13 timer foran meg, rett og slett fordi jeg var dumsnill og tok på meg ei ekstra vakt fordi noen andre ville ha fri.  Men so what? Det er 13 timer av livet mitt, vips så er de over, og jeg sitter igjen med en god følelse av å ha bidratt med noe.

Selve jobbingen gir meg så mye, ikke bare penger, men også glede, nye kollegaer, vennskap og mye mer. Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for å ha to fantastiske jobber, med ett herlig arbeidsmiljø. Jeg gleder meg til å komme på jobb, og jeg gleder meg til å bidra og hjelpe andre mennesker. Selv om jeg ikke jobber med mennesker fysisk, så hjelper jeg folk til å få en bedre opplevelse når man skal ut å reise med fly. For ja, det er mange som ikke liker å fly, og om jeg kan være der for å gjøre reisen deres lettere, så gjør det meg tilfredstilt.

Så ja, hvordan ser din mandag ut?
Er du klar for en ny uke?

Tenk litt på det jeg har skrevet ovenfor, og ta til deg jeg har skrevet. Livet skal ikke være en dans på røde roser, der fyll og helg er alt som betyr noe. Ukedagene er like viktige, om ikke viktigere! Her danner du grunnlaget for resten av livet ditt, så får du heller ta fredag – søndag som en bonus pakke der du kan kose deg litt ekstra etter ei god arbeidsuke.

SÅNN, det var dagens visdomsord fra min side.
Ønsker alle en FLOTT uke!

Følg meg gjerne på instagram @idadir


Verdens beste arbeidsplasser, med flotte kollegaer – venner for livet <3
 

FØLELSEN AV Å HA FEILET

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, og helgen står for tur, 20 varmegrader her i Trondheim, blå himmel, så ja, hva kunne blitt bedre? For meg så føles denne fredagen veldig tung, rett og slett fordi jeg føler at jeg har feilet de siste 2 ukene. Hva mener jeg med feilet? Jo, det skal jeg fortelle dere.

NB:
Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å fortelle alle der ute at det er OK å innrømme at man har feilet med målsettinger man har satt seg. Noen ser kanskje opp til meg og lurer på hvordan jeg klarer å trene så mye som jeg gjør, jobbe så mye som jeg gjør, være med på alt jeg er med på, og derfor mener jeg det er naturlig å fortelle dere at jeg bare er ett menneske, og feiler like ofte som dere! Og når jeg først har feilet, så ønsker jeg å dele det med dere, så dere ser at jeg også er menneskelig og gjør feil. Det er helt OK å feile, bare man tar grep og gjør noe med det!

På 2 uker har jeg vært på trening 2 dager! For meg er dette ganske vanskelig å innrømme, fordi jeg liker ikke å fortelle meg selv eller andre i den forstand at jeg ikke har vært på trening mer enn 2 dager på 14 dager. Det er flaut, rett og slett flaut. Sommeren er her, og jeg har liksom “gitt” opp å vedlikeholde den såkalte “sommerkroppen”. Det hele begynte vel egentlig tidlig i juni, da jeg ble fanget av å jobbe altfor mye. Jeg var sliten, slakket litt ned på treningen, men så bestemte jeg meg for å korte ned på treningsøktene mine fra 2-3 timer, til 1 time. Husker dere? Dette ble bare en tanke. Fordi jo, hva skjedde? Jeg droppet heller treningene mine. Ja, jeg feilet! Jeg holdt ikke det jeg hadde lovet meg selv, og sitter igjen med en klump i halsen fordi jeg liker ikke å innrømme ovenfor meg selv eller andre at jeg ikke har klart målet jeg satte meg.

Når det skal sies så har jeg aldri hatt så lite energi som jeg har hatt de siste 14 dagene, og jeg har sovet opptil 27 timer i strekk. Ja, tro det eller ei. Familie og venner trodde jeg hadde gått i koma etter å ha vært frakoblet fra facebook i 27 timer. Helt vanvittig! Kroppen min blir faktisk dårlig av å ikke trene, fordi det er her jeg får overskudd. Tro det eller ei, trening GIR overskudd. Og det har jeg merket så utrolig godt siste tiden, og det er en viktig faktor til hvorfor trening er så viktig for meg!

Så i går startet jeg igjen, etter 14 dager med relativt lite/så og si ingen trening. Og det føles GODT! Jeg fikk gjennomført spinning hos en av mine beste venninner, for så å avslutte med noen bein/rumpe øvelser. Det er vanskelig å forklare dere som leser bloggen min, hvor mye trening egentlig betyr for meg. Det er ikke selve følelsen av å “få den perfekte kroppen” som gir meg motivasjonen til å trene, men heller den energien jeg får av å være på trening! Føle meg bedre, både fysisk og psykisk. Mye ligger faktisk i psyken hos meg. Treningen får det beste ut av meg, og gir meg overskudd i hverdagen.

Nå krysser jeg fingrene for at jeg får til noen gode økter iløpet av helgen og at uka fortsetter med noen gode treningsøkter. Jeg har ikke satt meg noen mål om hvor ofte jeg skal trene neste uke, eller hvor lenge. Jeg har bare bestemt meg for at jeg skal komme meg på trening de dagene det lar seg gjøre. Jeg må slutte å være så streng med meg selv, og om jeg ikke får trent mer enn 3-4 ganger er det mer enn nok. Jeg må huske hva jeg bestemte meg for tidligere i sommer; jeg skal også leve litt!

Dessuten tror jeg at treningen blir lettere når jeg har så flotte venninner som har lyst til å trene sammen med meg, og som motiverer meg ekstra. Jeg føler meg veldig heldig som har venninner som setter treningen like høyt som meg, er så mye lettere å gjøre ting sammen når man deler samme lidenskaper <3

Ønsker alle mine lesere ei riktig god helg, og NYT!

Følg meg på instagram @idadir

TRYKKBØLGEBEHANDLING

God kveld kjære lesere!

I forrige uke var jeg innom Klinikk For Alle her på Stjørdal, for å gjennomføre min første, men absolutt ikke siste , trykkebølgebehandling. Jeg har tidligere hørt mye om denne type behandling, men aldri fått prøvd det ut selv, før nå!

Hvorfor gjennomfører jeg denne behandlingen?
Det er ikke til å legge skjul på at tung styrketrening gir stive og stramme muskler, om jeg kan få forklart det kort og enkelt. Jeg har i flere år trent tungt, og da spesielt tunge øvelser på bein/rumpe. Dette har resultert i at hamstrings (bakside lår), er utrolig stram. Jeg har kjent på dette ei god stund nå, og det har faktisk begynt å gjøre ting vanskelig for meg når jeg trener. Jeg får ikke gjennomført enkelte beinøvelser, rett og slett fordi jeg er for stiv i hamstring.

Hva er trykkbølgebehandling?
 Denne behandlingen kan på noen få behandlinger dempe eller fjerne kroniske plager i muskler eller sener. Under trykkbølgebehandling sendes trykkluft gjennom et håndsett mot området som skal behandles. Disse trykkbølgene skaper mikroskader i vevet og det legges til rette for at kroppen kan bygge opp vev på riktig måte igjen. Erfaring viser at 4 av 5 pasienter blir smertefrie og/eller funksjonsfriske etter trykkbølgebehandling.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlinger tar ca. 15 minutter og gjennomføres av erfarne fysioterapeuter eller kiropraktorer.
Første gang undersøkes pasienten grundig før man gjennomfører den første behandlingen. En behandlingsserie av trykkbølgebehandling består vanligvis av 4-5 behandlinger.

Jeg har nå gjennomført 1 behandling, og ska tilbake i morgen for å gjennomføre min 2 behandling. Og etter kun 1 behandling, er jeg allerede bedre og det merkes godt på beinøktene mine. Jeg er mer tøyelig, og klarer faktisk å gjennomføre beinøktene mine uten å surne i beina. DET er så utrolig godt å kjenne at kroppen spiller på lag igjen, og det er en FRYD å trene uten den stivheten jeg har kjent på så lenge.

Kan på det sterkeste anbefale dere som ønsker bedre utbytte av treningen om å vurdere trykkbølgebehandling, fordi JA det hjelper og gir deg en bedre treningsfølelse, bade under og etterpå!

Les mer om trykkbølgebehandling her

For mer informasjon om behandlinger hos Klinikk For Alle:
Hjemmeside her
Instagram @klinikkforalle
Bestill time direkte på 02325 (kjapp timebestilling)

EN ANNERLEDES UKE

God kveld kjære lesere!

Vi er ved slutten av uka, og denne uka har for min del vært veldig spesiell. Som jeg nevnte for dere tidligere uken her så hadde jeg ennå ikke trent da vi var halveis ut i uken. Planen var å få lagt inn noen gode treningsøkter på slutten av uken, men vet du hva som skjedde?

Jo, jeg kom meg faen ikke på trening en eneste dag, før IDAG. Så ja, uka her har vært veldig spesiell. For meg som er vant til å trene 5 dager, så må jeg klare meg med 1 treningsøkt. Og ja, kroppen føles veldig tung og jeg har faktisk mye mindre energi nå enn jeg hadde forrige uke. Fordi ja, det er sant. Trening gir overskudd. Så jeg gleder meg veldig til ei ny uke, fra og med i morgen skal jeg tilbake til rutiner, og det skal bli kjempe herlig! Gleder meg virkelig til å ta fatt på kroppen og få i gang systemet igjen!

Hva er grunnen til at jeg ikke har trent hele uka her? Hm, det er vanskelig å si. Men jeg vet at jobbing har vært mye av årsaken, da jeg har jobbet meg nesten i hjel. Og i tillegg har jeg vært med på alt som har skjedd, fra både venninnekvelder, personalmøte, restaurantbesøk med jobben, babyshower og mer til.

Så tilbake til babyshower! Min beste venninne skal nemlig ha baby i midten av august, og derfor var vi en god gjeng med jenter som stilte opp og ordnet i stand for snuppa vår. Hun ante fred og ingen fare da hun ankom hjemme hos sin kjære mor, og skulle i “bursdag”, men egentlig skulle hun i sin egen babyshower. En kveld med god mat, drikke og god stemning. Herlighet så koselig det er å få ta del i det som skal skje nå frem mot august. Det er så stas med all den pynten, gavene og stemningen rundt det å ha babyshower. FOR en kveld. Da jeg dro derfra følte jeg virkelig at Jannicke fikk den oppmerksomheten hun fortjente, og at jeg var med på å bidra til at hun fikk en minnerik opplevelse!
Håper alle har hatt ei fin uke!

Følg meg på instagram @idadir

UVANT START PÅ UKEN

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med uka, og vanligvis har jeg allerede fullført 2-3 treningsøkter, men vet du? Denne uka har jeg ennå ikke kommet meg på trening! DET er uvant meg, og jeg kjenner at følelsen av å ikke ha trent en eneste dag uken her er litt både og. Jeg kjenner på den gode følelsen av at jeg har tilbring tiden min på personer som er glade i meg, men så kjenner jeg igjen på den skyldfølelsen av å ikke ha vært på trening.

Du har sikkert kjent på den følelsen selv? Når du går uke etter uke å ikke ha vært på trening, den følelsen du sitter med? Jeg må ærlig innrømme at det kribler i fingrene etter å komme seg på trening i morgen. Fordi DA smeller det. Da skal jeg gi alt og bare kose meg med treningen, null stress. Den treningsgleden jeg kjenner ovenfor morgendagen er bare så herlig. Jeg kan nesten ikke vente til klokken tikker 15.00 og jeg er ferdig på jobb i morgen. Skifte fra uniform til treningsklær og dra rett på ei styrkeøkt, for så å avslutte med 45 minutter pulsspinn. WOW!

Så hva har jeg gjort hittil denne uken som har vært viktigere enn trening? Joda, det skal jeg si dere. Jeg startet uken min med ett besøk hos HERA frisøsalong, der jeg fikk satt på clip on extensions. Kommer tilbake med oppdatering senere. Etter besøket hos HERA, dro jeg til byen for å treffe en av mine beste venninner på Starbucks. Jeg bare elsker Starbucks, fordi de tilbyr nemlig sukkerfrie siruperi- and I love it. Det er en standard hver gang jeg bestiller cappuccino så bestiller jeg med laktosefri melk og sukkerfri karamell eller vanilje sirup. Yummi.

Etter ett koselig kaffebesøk, var egentlig planen å dra innom ulike butikker å levere inn noe klær jeg aldri har brukt. Men det skulle vise seg at visakortet fikk en stor påkjennelse. Fordi FY søren så mye fint det er i butikkene for tiden. Jeg endte opp å bruke mange tusen på klær, og da garantert klær jeg ikke har behov for. Fordi jo, jeg har klesskapet FULT fra før. Men det er så utrolig gøy å bare shoppe, og ekstra gøy når feriepengene er kommet på konto. Vanskelig å ikke gå bananas da.

I går var det personalmøte på flyplassen, og etterpå tok vi turen til UNA restaurant i Trondheim, på solsiden for å spise en bedre middag. Og ja, jeg la dietten på hylla i går og unnet meg en stor biff, poteter og grønnsaker. Og det smakte himmelsk. Jeg må bare si det; jeg føler meg så utrolig heldig som har så flotte kollegaer, og de har blitt som en familie for meg. Jeg har jobbet med de i snart 9 år nå, og den kjemien vi har – kan ikke forklares!

Så ja. det har vært lite tid til trening, men fy søren, jeg sitter igjen med ett smil om munnen og god samvittighet for at jeg har prioritert tiden min på gode folk. Men jeg må innrømme at treningen i morgen blir KANON bra, og jeg rååå gleder meg!

Ønsker alle ei fortsatt fin uke, og NYYT!

Følg meg på instagram @idadir

 

NÅ BLIR DET FORANDRINGER

God kveld kjære lesere!

I snart 3 år har jeg drevet aktivt med trening på treningsstudio 5-6 dager i uken, 2-3 timer hver økt. For meg er trening viktig, og jeg trives veldig godt på trening. Jeg liker meg på trening, enkelt og greit. Jeg bruker treningen som en slags terapi, der jeg kobler på musikken og “koser” meg under treningsøktene. For ja, jeg kan gjerne være der lengre enn 3 timer om jeg har en sikkelig god dag. Høres kanskje sinnsykt ut?
Men neida, trening har blitt en del av meg, og jeg liker den delen.

MEN de siste ukene har jeg gått litt i tankeboksen og begynt å tenke over hvor mye tid jeg egentlig bruker på å være på ett treningsstudio. Nesten 14 timer i uken bruker jeg på å trene, og akkurat nå føler jeg det er litt for mye. Jeg har liksom ikke tid til så mye annet enn å trene, jobbe, spise og sove. Nå som sommeren er her, og med den temperaturen vi har her i Trondheim den siste tiden, så frister det mer å legge seg i parken, chille med venner og bruke tiden ute i solen. Dere ser den?

Så derfor har jeg bestemt meg for å trappe litt ned på treningen, og ikke være så streng med meg selv i tiden fremover. Jeg trenger ikke å være på trening 2-3 timer for å oppnå resultater. Så jeg har i samråd med coachen min Arve Kristoffersen, (info om coaching her) bestemt meg for å kutte ned treningsstiden til rundt 1 time pr økt, 5 ganger i uken. For dere høres kanskje 1 time ut som en rimelig tid å bruke på trening, men for meg som har brukt 2-3 timer så er 1 time “ingenting”.

Jeg skal ikke si at dette blir lett, fordi jeg er livredd for å miste effekten av treningen min ved å kutte ned fra 2-3 timer ned til 1 time. Jeg er livredd for å miste muskler, og redd for å ende opp som “liten og svak”. Så jeg skal ikke love dere at jeg klarer å trene KUN 1 time, 5 dager i uken, men jeg skal prøve. Jeg skal prøve mitt beste å få mest mulig ut av denne sommeren sammen med venner og nyte det fine været vi har her i Trondheim.

Jeg starter allerede i morgen, og har bestemt meg for at dette skal jeg klare. Effektive treningsøkter blir det “Nye” fremover, og jeg må bare være fokusert på hva jeg skal gjøre når jeg først er på trening, hva jeg skal unngå å gjøre og hva som må til for å klare å holde tidsskjemaet mitt på 1 time.

Mye av problemet mitt er at jeg ofte må vente på utstyr jeg skal bruke. Rett og slett fordi jeg bruker de mest populære apparatene på hele treningsstudioet. Derfor må jeg stå og vente og vente, noe som drar ut tiden. Jeg må finne andre løsninger, kjøre øvelsene på annet vis eller regulere treningen min ut i fra når det er minst mulig folk der. Dessuten bruker jeg veldig lang tid på å varme opp, gjerne 20 minutter bare i oppvarming. Så jeg må bare finne en rutine som fungerer for meg, som gjør livet mitt enklere nå i sommer.

Når høsten og vinteren kommer så synes jeg det går greit å tilbringe 2-3 timer på treningsstudio, mens nå i sommer så ønsker jeg å nyte livet litt mer, få med meg finværet, være med på ting og ta ting litt mer på sparke.

Så dette blir spennende! Håper dere vil følge med på hverdagen min og fortsetter å lese bloggen min. Det er så gøy å se at så mange er innom å leser og legger igjen kommentarer. Blir sååå glad!

Ønsker alle en fortsatt STRÅLENDE søndag!

Følg meg på instagram @idadir


 

20 % PÅ TIGHTS FRA FITNESSBODY

Kjære lesere!

Vet dere hva? I hele helgen kjører fitnessbody 20% på alle tightser på sin nettside!
Tilbudet finner du her.

For meg så er det viktig å føle meg vell når jeg er på trening, og når jeg får gleden av å kjøpe meg noe nytt, så klør det i fingrene etter å få brukt de på trening. Snakk om motivasjonsboost til tusen!

Hvordan er det med dere? Om dere føler dere vell i noe, vil ikke du også da vise deg frem? Akkurat slik er det med treningssklær. Jeg har så mye glede av å kjøpe meg noe nytt, at selve treningen blir som en lek.

Derfor passer det ekstra godt at det er 20% på alle tightser KUN denne helgen. Så her kan du virkelig gjøre ett kupp. Ta en titt innom deres nettside da vell, og finn din favoritt tights til en rimelig penge.

Ønsker alle en fortsatt fin lørdag!

Informasjon;
Nettside her
Instagram: fitnessbody.no

Et lite utvalg av tightsene som er 20% avslag på

 

 

BESKYTT HUDEN DIN I SOMMER

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, overskyet men grei temperatur her i Trondheim, og jeg har jobbhelg. Fordi ja, hver 5 helg har jeg jobbhelg på flyplassen, og vet du? Jeg synes disse helgene bare går fortere og fortere. Vips så var 5 uker gått, og jeg har jobbhelg. Men det gjør meg ingenting!

Selve jobbhelga mi er ganske tøff, og det er ikke tid til mye annet når jeg først har jobbhelg. Da jobber jeg fredag: 14-22, lørdag 09 – 15.30 og søndag 11.00 – 21.30. Så ja, det er ikke mye annet enn jobb jeg har tid til. Men som sagt, det er helt greit, jobb er viktig!

Tenkte egentlig å skrive litt om det å ta vare på huden sin i sommer. Fordi som dere vet, er jeg ekstremt varsom med både solarium og vanlig sol utendørs. Etter min hudscanning hos Injeksjonsspesialisten for 1,5 år siden så har jeg vært “anti sol”, og derfor vil jeg gjerne skrive ett innlegg om bruk av solkrem og andre hudprodukter som vil beskytte deg mot solstråler nå i sommer. Fordi jo, vi har faktisk hatt en del finvær her i Norge og det vil nok fortsette utover sommeren.

Jeg vet at det å bruke solkrem er stress for mange, og at vi ønsker å bli så brun som bare mulig når solen først kommer til Norge. Men er du klar over hvor mye den kan ødelegge for huden din i etterkant? Fordi JA, tro meg, jeg har vært der. Jeg har tatt solarium 3-4 ganger i uken, jeg har steket meg i olje og ulike solariumskremmer for å bli brunest mulig. Jeg har vært der, så jeg kan med hånden på hjerte si at jeg skjønner DEG som vil bli brunest mulig, og som overhode ikke vil bruke solkrem for å “hindre brunfargen” å legge seg på kroppen/ansiktet ditt.

Jeg husker så godt den tiden jeg var “fargeblind”, og følte meg blek, mens i virkeligheten så var jeg svart. Svart som selveste natten. Jeg nektet å høre når folk anbefalte meg å bruke solkrem, og ga blanke faen i alt som ble sagt om både rynker, hudkreft og føflekker. Jeg skulle bli brun, og ikke faen om solkrem skulle få hindre meg i å få farge!

Men der vil jeg bare si, det er DUMSKAP! I en alder av 26år er jeg endelig klar over hva sol gjør med huden vår, mye takket være de dyktige damene på Injeksjonsspesialisten. Dere forstår ikke hvor takknemlig jeg er for at jeg har kuttet ut bruk av solarium, og at jeg har fått tilpasset produkter som er egnet for huden min nå mot sommeren. Fordi JO, det er sterk sol, også her i Norge. Og dette vil sette spor hos deg.

Vil du virkelig se ut som du er 50 år når du er i en alder av 30? Er det virkelig verdt det å være “brun og blid” når du ser ut som en skrukkete rosin om 5,10 eller 15 år? Jeg sverger som sagt til selvbruning fra Shadowtans, og bruker hudprodukter som har bygget opp huden min etter tidligere solskader fra Elixir. Disse kremmene får du kjøpt hos Injeksjonsspesialisten. De setter opp en pakke for deg, som jeg på det sterkeste anbefaler deg å bruke.

Her er det snakk om både rens, serum, solkrem for ansikt og mye mer. Ta kontakt med Injeksjonsspesialisten for å få tilpasset produkter som er tilpasset DEG, og jeg skal love deg at huden din vil takke deg.

Huden min har aldri sett så bra ut som den gjør per dags dato. Og JO, jeg får daglig høre at jeg har så mye glød i huden, og det er virkelig takket disse flotte produktene jeg har brukt i over 1,5 år.

Gjør meg en tjeneste, bruk solbeskyttelse i ansikt/kropp og ta vare på huden din i solen. Den vil takke deg senere, og du vil både se og føle deg bedre, både idag OG om 15 år.

For mer informasjon om produkter jeg bruker:

Selvbruning – Shadowtans
Elixir produkter (hudprodukter) – Injeksjonsspesialisten

Følg meg på instagram @idadir