NEW LOOK

God kveld kjære lesere!

I kveld har jeg vært og fått fikset neglene mine hos søteste Ingrid. Har ikke hatt negler på veldig lenge , så det å få på seg negler gjorde at jeg følte meg som en ny person! Idag gikk vi for rosa, noe som passet meg perfekt !

Var de ikke nydelige?

Ida

LITEN OPPDATERING

God ettermiddag nydelige lesere!

Dere har kanskje merket i lang tid nå at bloggen min henger litt på halv tolv for tiden. Grunnen til dette skal jeg komme tilbake til i august måned, men kan ikke fortelle noe enda. Blogg lysten håper jeg kommer tilbake etterhvert, fordi jeg elsker jo å blogge. Så savner å være den “bloggeren” jeg var for 6 måned siden. Ellers så kan jeg si at jeg har ikke ferie før 28 august, noe som skal bli veldig veldig godt til kroppen!

Ha en fin dag videre kjære lesere!

Ida

URETTFERDIG ??

God kveld nydelige lesere!

For en dag det har vært her i Trondheim , Gud bedre! Temperatur rundt 23 grader og jeg sitter på jobb. Urettferdig.no eller hva ? Jaja, skal nok ikke syte og klage, fordi jeg fikk jo en herlig uke i Hellas for 2 uker siden. Har jo også igjen 4 uker ferie jeg skal ta i august og november, så har noe å se frem til.

Ellers håper jeg alt er bra med dere kjære lesere nå i sommer og at DERE koser dere 🙂
Ps: Jeg har det veldig bra om dagene!

Har du fri idag og kan nyte solen?

Ida

ET STORT SAVN

God ettermiddag nydelige lesere!

Sitter med et sånn støkk i hjertet når jeg ser på det såkalte sommerværet vi har her i Trondheim. Helt forferdelig! Nå er det 1 uke siden jeg kom hjem fra Hellas og kan med hånden på hjerte si jeg savner varmen!  Bare det å hopp i bikinien og løpe ned på stranda, gud for en følelse.. <3

Savner du varmen?

Ida

PÅ TUR TIL FESTNINGEN

God kveld nydelige lesere

I snart 4 dager nå så har jeg hatt hundene, da mamma og de er bortreist. Idag har jeg hatt fri, så da tok jeg turen oppover til festningen her i Trondheim med hundene. Godt for kropp og sjel. Men fytti katta for et drittvær det er her i Trondheim de siste dagene. Ingen sommer akkurat…

 

<3<3<3
Ida 

LIKE HERLIG HVER GANG

God kveld nydelige lesere

Må først beklage at jeg ikke har oppdatert dere lesere på bloggen siden jeg kom hjem fra KOS. Men har vært mye å gjort etter å ha vært borte i 1 uke. MEN jeg skal prøve å være flinkere fremover for dere kjære lesere. 

Ihvertfall, tilbake til overskriften; I kveld tok jeg turen innom Graffi for en bedre middag. Det å ta turen innom Graffi her i Trondheim og bestille seg “grillfest” er like herlig hver gang. Da får man alt av kjøtt, maisstuing, soppstuing, maiskolber, salat og chips. Farlig kost dette her. Sommerkroppen kommer vell ikke før 2014 nå.

Så ikke dette godt ut?

<3<3<3
Ida 

BAH – HJEMREISE

God kveld nydelige lesere

Da var jeg tilbake på norsk jord, og kan med hånden på hjerte si at det sucks å være hjemme igjen. Heldigvis ble jeg møtt av 18 grader da jeg landet på Værnes idag, men kan ikke sammenlignes med over 30 grader som i Hellas. Alt i alt har jeg hatt en utrolig koselig tur, og er fornøyd med alt på hele ferien. Eneste minuset er at jeg ble litt skuffet over utelivet i KOS, hadde forventet meg litt bedre uteliv.  


Vil overhode ikke hjem 

På flyplassen, prøver å holde humøret oppe


Klar for innsjekk….bah!

<3<3<3
Ida 

DAG 7 PÅ KOS – SISTE DAGEN

God kveld nydelige lesere

 Idag har jeg hatt min siste dag her i flotte KOS, og skal snart sette snuten min tilbake til kalde og triste Norge. Blir hentet på hotellet om 7 timer, så nå er det klart for å finne sengen. Kofferten er pakket, og jeg vil overhode IKKE hjem..

I <3 icecream 

Flott restaurant ved strandkanten – anbefales ! 

Maiskolbe måtte jeg selvfølgelig ha i meg

Historisk bygning 

Sightseeingtog som gikk rundt i sentrum

Ved havna – flott utsikt 

NAM NAM 

Utenfor hotellet – veldig sentralt hotel


Verdens beste vaffel og iskrem

<3<3<3
Ida 

DAG 6 PÅ KOS

God kveld nydelige lesere

Dette var den nest siste dagen her nede, og det er kjempe kjedelig å tenke på at ferien snart er over. Ihvertfall, idag var jeg på “fiskebad”. Her fikk jeg renset føttene mine. Skal ærlig innrømme at dette var litt små ekkelt. MEN godt etterpå!


ge

 
<3<3<3
Ida