KLAR FOR NYTTÅRSFEIRING

God kveld kjære lesere!

Da er jeg på plass hos mamma, hvor vi har som tradisjon å spise kalkun med tilbehør. Mormor og lillebror er også samlet her i kveld, så nå skal vi kose oss. Har også med meg cosmo hit i kveld , så vi er 3 hunder i huset. Etter middagen setter jeg kursen tilbake til Trondheim for å feire med noen venninner. Må også tenke på huden og raketter så har ordnet slik at han får være med dit vi skal i kveld. Har forresten brukt krøll tanga jeg kjøpte på nettet og er super fornøyd!

Litt vemodig at Kenneth ikke er tilstede i kveld, og som er på jobb langt ute i havet. Men du er i hjerte mitt i hele kveld, og vi har hele 2014 på å tilbringe tid sammen,
Ønsker alle venner og bekjente: godt nyttår!

Hva er dine planer for kvelden?

Ida

ENDELIG KOM DEN I POSTEN

God kveld kjære lesere!

 Like før jul bestilte jeg denne flotte krølltanga i merke “Mas 2”, og først idag har jeg hatt overskudd til å gå på post kontoret og hente den ut. Har hørt så utrolig mye positivt om denne krølltanga, så nå gleder jeg meg som en liten unge til å bruke den. Andre bloggere som har denne: Tcmn, ida wulf, fotballfrue og mange flere. Jeg har tidligere brukt ghd tanga mi (rettetang) for å lage krøller, men nå slipper jeg det. Må si det blir fult på badet med både glattetang, krølltang og krepptang. men, er man jente så er man jente – eller hva ?

Utenom denne flott tanga, så har formen blitt mye bedre, og jeg har faktisk vært på min første treningssøkt siden 22.desember. Wow, det føltes tungt, men samtidig bra! Nå gleder jeg meg til å få servert nydelig kalkun middag hos mamma i morgen kveld. Ønsker alle lesere en kjempe fin kveld videre! 

Har du denne tanga?
PS: Skal få tatt et bilde av krøllene i morgen, men akkurat idag så har jeg ikke orket å stylet meg noe som helst pga formen. 

-Ida-

MIN NYE DORTHE SKAPPEL GENSER

God ettermiddag kjære lesere!

Var det en julegave jeg både visste om og gledet meg utrolig mye til å se så var det Dorthe Skappel genseren som mamma har strikket til meg de siste månedene. Den har egentlig vært ferdig ei god stund, men jeg ønsket å få den som en pakke, og derfor ble det julegave. Gud, så fin den er! Akkurat passe og fargen var nydelig. Er så glad for at vi gikk for en gråtone på genseren, og ikke beige. Nå har begge søstrene dorthe skappel genseren, og jeg kan virkelig anbefale andre der ute om å spørre sin kjære mor om de kan strikke en til deg, den er verd det <3 

Det er også litt ekstra stas å eie en genser som jeg vet mamma har strikket og brukt mye tid på. Tusen, tusen takk verdens snilleste mamma!! 

Var den ikke nydelig?


Ida

READY, SET – GO (?)

God lillejulaften kjære lesere!

Tenk, det er lillejulaften allerede, og i morgen er det selveste juleaften! Det har virkelig ikke gått opp for meg at den “store” dagen er kommet i morgen. Som dere vet har jeg hatt arbeidshelg, jobber i dag til klokken 14.30, og flyet vårt går 15.00. Så ja – ready, set – go (?) For dere som ikke har fått med dere det, så har vi 2 fulle kofferter med KUN julegaver. Vi tar med oss over 30 julegaver oppover, så vi måtte betale 300 kroner ekstra for en bagasje med widerø. Denne er dessverre full med halvparten av matvarer/kjølevarer, også halvparten med treningssklær. Så ja, hvor er dressen, kjolen og andre klær? Jo vi har pakket med oss hver vår liten bag som vi skal ta med inn på flyet, samt 1 speilrefleks kamera, ei håndvaske og ei led lampe. Ja, du kan se for deg oss på tur? jaja, ut på tur – aldiri sur!

NÅ skal det bli godt å få satt seg på flyet og dra oppover til nord for å feire julen. Tar med meg PC så skal prøve å få oppdatert dere, i mellomtiden: GOD JUL ALLE SAMMEN!
Vær snille med hverandre, kos dere i julen, og om dere får tid; legg inn ei treningssøkt. Jeg kan love deg at du vil føle deg 100 ganger bedre på januar om du vet at du har fått inn ei eller to økter i julen.


.. LITT mye bagasje kun for 3 dager sier du?

Klem Ida

I AM DONE…

God ettermiddag kjære lesere

For noen dager siden postet jeg et blogginnlegg om at jeg kanskje var julens mest stressa person, ihvertfall føltes det slik da denne uken begynte. Hele denne uken har gått med til julegavepakking, baking av 4 forskjellige julebakster, pakke kofferter og handle inn mat til nord norge turen i julen, OG dra innom alle tanter/onkler og besteforeldre som bor spredd over hele Trondheim/Stjørdal. Dette gjør jeg hvert år for å levere julebrev (som i år ble på 8 sider!!), samt levere litt julegaver og ønsker alle i familien en god jul. Dette har blitt en tradisjon, så det er koselig å få fortsette denne ferden både for meg , men også for familien min. “Stakkars” Kenneth var også med på ferden som tok over 7 timer i bil, hit og dit.. Men “I am done”, jeg har gjort min gode gjerning for i år!

Nå skal jeg jobbe ut hele kvelden, og i morgen setter vi oss på flyet til Nord Norge og skal feire julen der.
Skal bli sinnsykt deilig å få sikkelig juleferie. Skulle bare ønske snøen kunne kommet nå, er ikke jul uten snø… </3

 

Har du en slik tradisjon med utlevering av julebrev etc?

 

-Ida-

MIN NYE BESTEVENN

God lørdagsettermiddag kjære lesere

Er dere som meg at når dere finner et produkt som dere ELSKER så blir dette plutselig din bestevenn? Det har nemlig skjedd hos meg. Jeg har endelig fått tak i meg “Tangle Teezer” børsten som alle har snakket om. Så ja, velkommen etter i klubben Ida. Jeg kjøpte min her, til 179 kroner (ingen reklame), og ja..I am in love! Denne er så utrolig herlig å bruke, og den fungerer kjempe fint på extensions også. Den finnes med og “uten” lokk, men jeg valgte den med lokks lik at jeg bevarer den litt lenger. Nå trenger jeg ikke Kenneth til å børste håret mitt hver dag, så derfor har jeg en “ny” bestevenn i huset: min tangle teezer børste <3

Har du denne ?

-Ida-

LILLESØSTER I BIKINIFITNESS 2014

God kveld kjære lesere 

Er det noe mange av dere lesere kanskje ikke vet så er det at min kjære lillesøster, som forsåvidt er 1 år mindre enn meg – skal stille i bikiniftiness i april 2014. Lillesøster har i flere år trent seg opp, og det kan man virkelig se på denne jenta, for fy faen for noen muskler. Storesøster har en del å ta igjen her ja! Men når det er sagt så er hun en kjempe inspirasjon for både meg og flere der ute som er interresert i trening. Jeg må si at jeg er super stolt over lillesøster som faktisk tar utfordringen og skal stille i en bikiniftiness konkurranse sammen med mange andre dyktige jenter spredt rundt omkring i landet. Det kreves mye arbeid bak en slik kropp, og Linn har virkelig jobbet for dette.

Mange spør meg hva som er min motviasjon og hva som har fått meg til å satte fyr på treningen min de siste månedene, og det er ikke til å legge skjul på at Linn er en stor motivasjonskilde for meg. Hun har lært meg veldig mye, og jeg har virkelig dratt nytte av ting hun har fortalt meg og rådet meg med. Mange spør meg om jeg ikke skal prøve å stille i bikinifitness. men per dags dato er jeg veldig fornøyd med å “kun” være en “hobbytrener”, og ikke satse fult like mye som søstersen. Men ja, det virker veldig spennende, så tiden får vise eller hva (?)

Du kan følge Linn på “linntiller” på instagram, der hun poster bilder, mat og mye mer inspirasjon innen trening og kosthold.

Flott, eller hva?!

Klem storesøster

JEG ER OVERLYKKELIG

God ettermiddag kjære lesere!

Er det mulig å ha være så glad som jeg er akkurat nå? De siste 3 månedene har jeg hatt en enorm forandring, som ja – jeg har nevnt flere ganger. Men den energien, selvtilitten og følelsen man får ved å leve sunt og trene er bare...himmelsk! Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg startet med treningen og fikk fart på ting. Mye har endret seg, ikke bare kroppen, men også tanker og følelser. Til og med hele “Ida” har forandret seg. Fra å ikke bake 1 brød, til å ha bakt 4 forskjellige julebakster, brød, egne pizzabunner og mye mer – ja.. I am changed! Og det føles så utrolig HERLIG!

Tilbake til overskriften, ja jeg er overlykkelig.. Og vet du hvorfor? Jo, det skal jeg si deg.. Som noen kanskje husker så hadde jeg fettprosent og muskelmasse måling for snart 2 uker siden, og vi torde ikke helt tro på resultatene som ble lagt opp. Derfor tok vi en dobbel sjekk i dag, og WOW forandringene har bedret seg enda mer!

Fettprosent
15.Oktober – 18,5 %
5.Desember – 15 %
20.Desember – 12,5 % 

Oversikt over fettprosent
Faretruende lav: < 12 %
Ekstremt tynn: 12?15 %
Atletisk: 15?25 %
Normalvektig: 25?30 %
Overvektig: 30 % +

Muskelmasse 
15.Oktober – 44%
5.Desember – 47,4%
20.Desember 48,5%

Er ikke dette flott, så vet ikke jeg. Superduper fornøyd med EGEN innsats og godt kosthold!

Ønsker alle en strålende fredag! 

Ida

NÅ ER JEG “JULEPYNTET”

God ettermiddag kjære lesere

Nå som julen kommer er det jo ekstra morsomt å pynte seg litt med julenegler. Så hva passet bedre enn et besøk hos snilleste Ingrid for å sette på knall røde negler med glitter støv/steiner? Tidligere har jeg valgt lilla for advent, men denne gangen slo vi på stortromma og kjørte på med noe litt mer fancy. Jeg ble super fornøyd som alltids , og nå kan bare julen komme for min del! 

Pris for nytt sett: 550 kroner
Påfyll 250 kroner 

 
Hva synes du?

Ida

IDA…RO DEG NED!!

God søndag ettermiddag kjære lesere!

Puh er det flere enn jeg som får høre “ro deg ned” nå før julen? Herregud jeg har stresset så mye den siste tiden med alt fra julegaver , julebrev , planlegging av jule besøk til alle tanter / onkler og besteforeldre til å planlegge mat og trening for julen i nord Norge. Idag har vi fult opp med litt julegave handling fra Kenneth sin side og dagen blir ikke mindre stress da vi har tusen ting å gjøre . Jaja, glad det er jul en gang i året 🙂

Stresser du før jul?

Ida