HERLIG DAG I KORSVIKA

God kveld nydelige lesere

Idag har jeg og noen venner tilbringt 5 timer i korsvika, ei lita “bukt” ikke så langt unna Trondheim, nærmere sagt Lade. Her ble det både grilling og mye sol. Kjenner jeg er litt solbrent nå i kveld for å si det slik. MEN for all del, skal overhode ikke klage over solen! La oss bare håpe den fortsetter hele neste uke også.

Har du solt deg idag?

<3<3<3
Ida 

LITT EKSTRA KOS I HVERDAGEN

God kveld nydelige lesere

 I går tok jeg og noen venner av meg turen inn til en park som ikke ligger langt unna St.Olav her i Trondheim. Her ble det grilling og litt soling, frem til jeg stakk på kino for å se “Hangoer 3”, en film som absolutt er verd å få med seg!

Har forresten fått litt tilbakemeldinger på at jeg skriver så korte tekster fortiden, og det skyldes knapt med tid. Har mye på timeplanen fortiden, men lover å gi dere mer tekst etterhvert. Ellers må jeg si jeg har det veldig bra om dagene, så vet dere det!<3<3<3
Ida 

DETTE KALLES KVALITETSTID

God kveld nydelige lesere

Vet det har vært mye grilling her i Trondheim fortiden, men dette er noe jeg synes er kjempe koselig. Grille og kose meg med venner, er bare helt herlig! Vet jo ikke hvor lenge denne “sommeren” her i Trønderlag vil vare, så viktig å ta vare på alle gode stunder!Har du grillet idag?

<3<3<3
Ida

DAGENS OUTFIT – PINKLADY

God ettermiddag nydelige lesere

 Det er strålende sol her i Trønderlag, noe jeg overhode ikke klager på. Det er en herlig følelse å kunne sprade rundt i shorts og topp, uten å finne frem den stygge tykke genseren. Her er dagens outfit – pinklady;

Sko Eurosko / shorts Forever21 / Topp Gina H&M / Solbriller fra London 

Hva syne du om antrekket?

<3<3<3
Ida

BILDEDRYSS FRA LONDON #5

God ettermiddag nydelige lesere

Den andre dagen og delvis av den tredje dagen ble brukt i Oxford Street. Trenger jeg si noe mer? himmelsk ! Her har jeg tilsammen brukt 16 timer, og du kan tro hvor sliten både ben og hender var etter disse timene? Det er så utrolig mange flotte butikker i London, her er mine favorittbutikker: Primark, Topshop, Forever21, Ann Summers (undertøy), Mango og Urban outfiters. Som dere kan se på bildene så er det en del avslapping på ulike benker/restauranter for å hvile føttene litt. 

Har du vært på Mamma Mia musikal i London?
Har du shoppet i Oxford Street?

<3<3<3
Ida