MIN FREMGANG MED COACHARVE

God kveld kjære lesere!

Nå føler jeg det er lenge siden jeg har oppdatert dere på hvordan ting er med kosthold og trening, så derfor tenkte jeg å komme med ett blogginnlegg der dere får vite mer om hva som har skjedd de siste månedene og hva planene er for tiden fremover.

Som dere vet så bruker jeg Arve Kristoffersen som Coach, der han setter opp treningsplaner og matplaner for meg og mine behov. Dette har jeg gjort i snart 2 år nå, og jeg kan ikke si meg mer enn STRÅLENDE fornøyd! Arve er virkelig fantastisk på alle måter, og har hjulpet meg, og hjelper meg enda! Som dere vet så har jeg slitt en del med korsryggen, og derfor har det vært så viktig for meg å fått ett tilpasset treningsprogram og rett veiledning av en med god erfaring. Så der er det ingen tvil om at Arve er BEST. Han er spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager og har jobbet som fulltids-PT siden 2008.

Så hvordan har alt fungert?
Husker dere at jeg nevnte for dere at jeg ble satt på en ny matplan noen mnd før jeg skulle reise til Ibiza? (Les innlegget her)
Etter å ha gått på matplanen fra Arve klarte jeg å gå ned nesten 4 kilo og strammet inn mange cm på ulike områder (ca 3 cm per området). Så gjett om jeg ble fornøyd?! JAAA! Når jeg dro til Ibiza hadde jeg endelig oppnådd den kroppen jeg ønsket, og jeg var super fornøyd. Når sant skal sies så hadde jeg jobbet knall tøft for å oppnå det jeg klarte å gjøre på 3 mnd før jeg dro ned til Ibiza. Det krever MYE av deg om du skal oppnå gode resultater, og uten Arve ville jeg ikke nådd mine mål. Han har hjulpet meg under hele “dietten” med endringer, justeringer og tips til hvordan jeg skal nå målet mitt. Så du spør kanskje deg selv “Hva var målet til Ida”?. Jo, jeg ønsket å ha sommerkroppen 2017. Enkelt og ærlig svart. Jeg ønsket å ha six pack, markerte muskler, lite fett og samtidig føle meg bra med overskudd og energi. Alt dette klarte jeg å oppnå og jeg hadde tidenes sommerferie i Ibiza. Så for min del var disse 3 mnd absolutt verd hver eneste treningsøkt, hver kalori og hver svettdråpe.

Hva er målet fremover?
Nå er sommeren over, og noen tenker kanskje “hvorfor skal vi trene nå som høsten/vinteren” kommer? Det er jo enda mange mnd til neste “sommerkropp” skal bygges. Jeg for min del har endret fokuset mitt fra å ha sommerkroppen 2018, til å fortsette å ha fokus på hva trening og godt kosthold gjør med helsa mi og hvordan det påvirker hverdagen min. Fordi JA, de siste 2 mnd har jeg ikke fulgt noe treningsplan eller kostholdsplan. Jeg har “levd” livet og vært med på alt fra fylleturer, festivaler, restaurant besøk og ja, jeg har virkelig latt kroppen min fått 2 mnd med frihet. Jeg tror at kroppen min har hatt godt av å få levd litt fritt nå i sommer, men det skal også sies at kroppen har endret seg og jeg har gått opp de kiloene jeg mistet før Ibiza + 1 kg ekstra faktisk. MEN vet du? Det gjør meg ingenting, fordi jeg VET at med riktig trening og kostholdsplan fra Arve så vil jeg komme tilbake til der jeg var. Kanskje ikke så “rippet” som jeg var, men fremdeles i god form.

Når det er sagt, så vil jeg si at fokuset mitt har endret seg litt gjennom sommeren. Jeg har sett hva riktig kosthold og trening gjør med meg og kroppen min. Når jeg spiser ren mat og trener så reagere kroppen min med positive tanker, følelser og ja, jeg lever rett og slett bedre med meg selv. Kontra å spise junk, drikke alkohol osv, så føles kroppen tung og vanskelig. Jeg sliter med å få energi og jeg TRENGER virkelig energi da jeg jobber så mye som jeg gjør. Derfor sverger jeg til riktig kosthold og trening, fordi ja det gir meg så mye i hverdagen og livet generelt. Jeg elsker å trene, og jeg elsker kroppen min! Den skal jeg ha i mange år fremover, og derfor er det viktig å ta vare på den også.

Om du er interresert i coaching så ta kontakt med Arve og jeg kan love deg at du blir fornøyd.
Enten om du vil gå ned i vekt, gå opp i vekt, få mer energi i hverdagen, forebygge skader etc.
Så er Arve svaret på dette.

Priser:
1 pt time (45 min) 680 kroner
Kostholdsplan 680 kroner
Prisene er uten oppfølgning.
(1 ukes oppfølgning 210 kroner)

Kontakt info på Arve
Facebook her
Følg meg gjerne på instagram @idadir

NB:
Og ja, kropp er så flott, så jeg synes ALLE skal være stolt over sin kropp og vis den frem.
Drit i janteloven og vær stolt av deg selv <3

UPDATE FRA FINDINGS FESTIVAL

God kveld kjære lesere!

Torsdagen forrige uke dro jeg og bestevenninna mi nedover til Oslo for å oppleve findings festival. Vi var der i fjor og vi måtte jo selvfølgelig ta turen dit også i år! Dette var av sommerens happenings (etter Ibiza turen vår, som var uslåelig). Men ja tilbake til Oslo helgen.

Vi booket oss inn på Radisson Blu Plaza hotellet, og gjett om vi ble fornøyde da vi så rommet vårt? Det var SVÆRT! Jeg ble overrasket over hvor fint det var, servicen og ikke minst treningsrommet de hadde å tilby. Vi kom tidlig ned til Oslo på torsdagen, og brukte dagen på litt shopping, handlet inn alkohol og fikk oss ei god treningsøkt. Så begynte vi på forberedelsene med selvbruning, vasking av hår, ja, you know.. Det er mye som skal gjøres sånn i siste liten, og det er så utrolig godt å reise sammen med Ida (bestevenninna mi), som forstår meg og er på samme måte selv. Kunne ikke vært bedre!

Lørdagen begynte vi med hotell frokost (det er jo det beste med å bo på hotell), for så å begynne å ordne seg og starte tidlig. Vi begynte vell i 11 tiden å drikke, og var på Bislett station rundt klokken 15.00. Så ja, dette er skikkelig dagsfylla, og jeg må innrømme at jeg liker denne type “fyll”, om jeg kan si det slik? Det er noe med stemningen rundt det å drikke og ha det gøy utendørs i finvær. Fordi JA, det ble faktisk finvær hele oppholdet. Det var meldt regn, så vi var veldig bekymret en periode. Men takk og pris så unngikk vi regnet!

Var det noe jeg virkelig hadde gledet meg til denne helgen, så var det å treffe Marte (som jeg var i Thailand med i fjor), og Kenneth som er en av mine bestevenner. Det er så fantastisk å tilbringe tid med gode venner, og spesielt personer som Marte og Kenneth. Så jeg stor kosa meg, og gleder meg allerede til å se de igjen. Reisen ned til Oslo er uten tvil verd å møte disse to <3

Søndagen startet vi på samme måte, og hele helgen har egentlig vært magisk. Selv om jeg for min del (personlig), likte meg bedre i fjor enn i år. Men det skyldes nok at vi hadde 12 dager i Ibiza med slik festing, og jeg var ganske “lei” av dette livet fra tidligere i sommer. Men for all del, findings festival var magisk! Anbefales for dere som har lyst på en god opplevelse, uten tvil.

Søndagen dro vi på Aker Brygge og møtte Mayoo. Vi fikk med oss “melafestivalen”, som er en årlig verdenskulturfestival. Festivalen er sjangeroverskridende og inkluderer mange ulike kunstformer, som musikk, dans, litteratur og teater. Så dette var utrolig gøy å få oppleve, og i finværet! Så dro vi på “Pardis” og kjøpte oss tidenes iskrem. Dere vet sånn kinder bueno, Bounty, Snickers og slike typer iskrem man får i utlandet? Ja, dette kjøpte vi oss på søndagen. Så i helgen har det gått i junkfood, alkohol og godteri/is. Så du kan tro det var godt å starte på blanke ark igjen på mandagen! Det kan ikke forklares hvor godt det faktisk er å komme tilbake til rutiner igjen. Fordi ja, jeg er ett rutine menneske som liker å ha kontroll over dagene mine / måltidene / treningen min.

Ønsker alle ei fortsatt fin uke
Følg meg på instagram @idadir

DETTE KALLER JEG FRIHET

God kveld kjære lesere!

I dag er det “lille lørdag” for mange der ute, men for min del betyr dette så langt ifra fri. Fordi jeg jobber både i morgen og lørdagen. Så jeg tar ikke helg før lørdag klokken 15.30. DA skal jeg ha fri resten av kvelden, og hele søndagen! Og vet dere hva det beste med det er? Jeg har INGEN planer! Nei, det stemmer. Jeg har ingen avtaler jeg skal være med på, og jeg skal bare bruke tiden min på det jeg selv har lyst til å gjøre “der og da”. Dette er noe jeg har lengtet etter såpass lenge. For mange kan dette høres litt merkelig ut, og kanskje sykelig? Men det er ett faktum, at jeg alltids har planer og avtaler om å være her og der på ulike tidspunkter. Så for meg å faktisk ikke ha ett eneste tidspunkt jeg må forholde meg til, er frihet.

Selv om jeg ikke har noen konkrete tidspunkt og planer, så vet jeg med meg selv at jeg blir å få meg ei god treningsøkt både lørdag og søndag. Men utenom dette så har jeg ikke så mange andre tanker om hva jeg skal bruke tiden min på. Det frister veldig å ha hjemme spa på lørdagen med fotpleie, hårkur, ansiktsmaske, så dette blir jeg kanskje å gjøre. Slenge føttene på sofaen og bare ta livet heeelt med ro. Søndagen er jeg ÅPEN for det meste, og har vell egentlig skulle vasket og ordnet bilen min, da denne virkelig trenger rengjøring. Så hvem vet, kanskje blir det bilvask? Eller ikke? DEN friheten, kan ikke forklares for min del. Og det føles sååååååå godt å ikke ha en forbanna plan å forholde seg til!

Hittil i år har tiden bare løpt meg forbi, og jeg føler alltid at jeg “ligger bakpå”, om du skjønner meg rett? At tiden ikke strekker til, og at jeg alltid har dårlig samvittighet for noe. Har du følt dette før? Jeg sa til meg selv at året 2017 skulle jeg bruke på meg selv, og bli mer “egoistisk”. Har jeg klart dette? Både ja, og nei. Jeg har enda en lang vei på å klare å bli nok egoistisk til å faktisk ikke få dårlig samvittighet for ting jeg prioriterer her i livet og bortprioriterer. Så dette må jeg fortsette å jobbe med. Og skal jeg være helt ærlig? Så tror jeg ikke dette vil skje i året 2017. Så jeg må nok ha enda mer fokus på dette i året 2018, og tenke ut en plan som kan gjøre dette lettere for meg. Man må nok startet i det små og bare jobbe mot målet sitt, og faktisk innrømme for seg selv at det er GREIT å droppe enkelte avtaler, arrangement og happenings, til fordel for noe DU selv ønsker og vil bruke tiden din på. Men en dag.. Da er jeg der!

Ellers så har jeg det ganske så bra for tiden. Jeg jobber mye (som dere vet), treningen går bra, og kostholdet går bra. Så ja, det er ikke mye nytt i livet mitt generelt, noe jeg liker. Jeg liker det stabilt, og liker rutiner som dere vet. Så for meg er dette perfekt. Jeg trenger formodning en ny treningsplan, og skal derfor møte min coach Arve Kristoffersen 23.august for å legge opp en ny plan og forhåpentligvis skal vi endre litt på kostholdet også. Selv om jeg er veldig fornøyd med maten jeg spiser, så er det alltids greit å varierer litt. Så dette gleder jeg meg til!

Ønsker alle en fortsatt fin torsdag!
Følg meg på instagram @idadir

UPDATE; FOTOSHOOT OG HYTTETUR

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, ny helg står for tur, og for min del så blir denne helgen nokså kjedelig. Fordi ja, jeg har jobbhelg på flyplassen. Når jeg har jobhbelg så består helgen min kun av mat, jobb og jeg prøver å presse inn ei treningsøkt. Denne helgen er det meldt regn her i Trondheim, noe jeg bare ser på som positivt. Da er det nemlig lettere å være inne å jobbe. Er det ikke slik for oss alle? Det er mye lettere å faktisk tilbringe tiden sin på jobb når været ikke er så fint? Det synes i hvert fall jeg.

Når jeg nå har pratet om min kjedelige helg som står i vente, så ønsker jeg gjerne å dele litt mer om hva jeg har gjort tidligere i sommer. Jeg har fortalt dere om Ibiza turen jeg hadde i juni/juli. (HELT magisk!!). Lever enda på denne ferien, minnene og bildene/filmene vi har fra denne fantastiske ferieturen. Men som jeg har nevnt for dere så har jeg også vært en weekendtur i Oslo sammen med 2 gode venninner av meg. Denne Oslo turen har vært planlagt ganske lenge, da hovedårsaken til at jeg skulle nedover var for å gjøre en fotoshoot med Nicolai Saxegaard. Han har jeg lenge hatt kontakt med via instagram/fb og vi bestemte oss for å gjøre en shoot sammen. Så denne helgen var satt av til fotoshoot. Jeg var så heldig å ble stylet av flinke Affi som jobber på “Fin Frogner” i Oslo. (instagram @byaffi). Jeg skulle gjøre fotoshooten sammen med Annette Soknes, som er ei god venninne av meg. Vi holdt på i 6 timer, og WOW så krevende det faktisk er å få til gode bilder. Jeg har som sagt null erfaring med fotoshoot, så dette var virkelig krevende for min del! MEN jeg følte det gikk helt greit, og at vi fikk til noen fine bilder. Nicolai er en fantastisk fotograf, og vi hadde en utrolig koselig ettermiddag sammen. På lørdagskvelden bestemte vi oss for å dra ut i Oslo by, og møtte noen kompiser av meg også dro vi på “Stratos” uteplass. Aldri vært der, og må si det var en fantastisk bra uteplass!! Oslo er så herlig å feste i, det er så mye å velge mellom og ja, jeg er litt lei Trondheim og utelivet her. Så det er alltids godt å komme seg bort og feste i andre byer.

Søndagen ble nokså chill, da vi alle var i dårlig form. Vi fikk ordnet med sen utsjekk fra hotellet, TAKK gud for det. Så dro vi på Aker Brygge og spiste på Olivas før vi tok flyet hjem til Trondheim. Vi hadde en kjempe fin helg sammen! <3 Det er så godt å koble av og nyte fridagene i godt selskap sammen med disse to flotte jentene jeg reiste med til Oslo. Er så ufattelig takknemlig for å ha slike i livet mitt, og vi har virkelig gjort det beste ut av disse dagene i Oslo. We will be back!

Jeg har også siden sist jeg oppdaterte vært på hytta vår på Glåmos (like ved Røros), sammen med pappa og søskene mine. Denne turen gledet jeg meg veldig til, fordi det er evigheter siden jeg sist var på hytta, og jeg har enda ikke vært på hytta på sommerstid. Så vi hadde planlagt topptur opp til en plass kalt “Stor Skarven”, som er et fjell 1553 moh. Dette var en utfordring jeg gledet meg til. Vi startet tidlig på morgenen, og etter 7,5 timer var vi i mål. Ja, det var litt av en tur. For meg som ikke har vært på fjelltur siden jeg var.. ja, hold deg fast. Siden jeg var 15 år!!! (flaut), så var denne turen veldig krevende for min del. Vi syklet i 1,5 time før vi tok til fots, og nådde toppen tilslutt. Vi var dessverre litt uheldig med været, så det blåste mye og begynte å små regne. Så været kunne vært bedre, MEN alt i alt var det en fantastisk topptur! Jeg må si jeg var nokså stolt over meg selv da jeg hadde gjennomført denne turen, og det mener jeg det er lov å si også 🙂

Nå er vi allerede i august måned, og sommeren begynner å ta slutt. Mange starter på jobb igjen, og snart begynner skolen for mange. Jeg for min del, har igjen 4 fridager som jeg skal bruke i Oslo 17-20 august. Jeg gleder meg så sinnsykt til å oppleve Findings festival igjen, fordi i fjor var det helt sinnsykt! Flere som skal på Findings i år??

For mer informasjon om fotoshooten vi hadde med Nicolai Saxegaard, følg med på hans instagram konto @saxegaardphotography (bilder kommer forløpende)

Ønsker dere alle en fin helg!
Følg meg på gjerne instagram @idadir