TYRKIA UPDATE

God kveld kjære lesere!

Jeg lovte meg selv at jeg skulle bli bedre på bloggingen og faktisk holde det i livet etter mitt forrige blogginnlegg, som faktisk er 20 DAGER siden! Klarte jeg å holde det? Nei, på ingen måte. Jeg må bare beklage at jeg ikke har oppdatert dere som faktisk ennå er innom bloggen min daglig å leser den. Dere venter nok på en update, og skjønner ikke hvorfor jeg ikke legger ut noe som helst.

Derfor kommer jeg med en update til alle som lurer. Nå har jeg vært hjemme i snart 2 uker, da jeg kom hjem fra Tyrkia forrige søndag. Det var utrolig godt å komme seg litt bort fra hverdagen og bare nyte late dager i Tyrkia. Ja, jeg lovte meg selv å ikke sette føttene mine inn i Tyrkia etter mitt forrige forhold, men slik ble det da ikke. Selv om jeg var i Tyrkia ble ikke bare late dager på stranden, jeg klarte nemlig å presse inn 1 joggetur hver dag mens jeg var der nede. Ettersom jeg er kjent i Tyrkia så følte jeg ikke noe fare med å jogge alene. Derfor ble det en 45 minutters joggetur hver dag. Du tror kanskje jeg våknet tidligere og jogget fra morgenen av, når det er litt kjøligere ? Men neida, jeg jogget rett etter stranda, altså i 3-4 tiden da det nesten er VARMEST ute.. Så du kan tenke deg hvor svett jeg var. Og jeg kan på 7 dager telle på 1 hånd hvor mange som var ute å jogget på samme tidspunkt som meg. Du kan tro jeg fikk mange rare blikk “hvordan orker hun å jogge i denne varmen?” Det var målt 36 grader i SKYGGEN nesten her dag.. Så jeg holdt på å renne bort, MEN godt var det, uten tvil!

Selv om at jeg var godt kjent i Tyrkia, så klarte jeg allikevel å komme bort i trøbbel. Dere som har vært i Tyrkia vet at det er svært populært med disse “My Pet” kjøretøyene? Visste dere også at det forekommer mange ulykker pga disse? Dette skjedde nettopp meg. Joda. Jeg var ute å jogget med musikk på ørene, og hadde det helt topp. Svetten rant og jeg koste meg. Så kommer det en idiot kjørende mot meg og svingte frem og tilbake, side til side, og skulle “leke” med meg. Han hadde såpass stor fart at han ikke klarte å stoppe. BANG!! Så traff vi hverandre, han stakk av og jeg ble liggende der bløende. Jeg jogget alene og var helt hjelpesløs der jeg lå. Jeg ble tilslutt hentet av ambulanse og kjørt til sykehuset. Der tok de røntgen og så på sårene jeg pådro meg på beina. HELDIGVIS fikk jeg ingen andre skader enn kjøttsår på beina som vil bli store stygge arr. Men det kunne gått så mye verre. Jeg har siden jeg kom hjem holdt meg i ro og ikke vært på trening, og må virkelig ta meg av disse sårene for å unngå store komplikasjoner. Så ja,  turen ble litt annerledes enn jeg trodde den ville bli.


Slik ser jeg ut akkurat nå. Huff, ser ut som jeg har vært i krigen!