EN LITEN STATUSOPPDATERING

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med uka, og det føles veldig godt. For min del så har jeg ei veldig god uke som står for tur. Jeg jobber mye, men ikke sånn altfor mye, om det ga noe mening? Jeg har nattvakt hos Posten hver dag uken her, også avslutter jeg uka med jobbhelg på flyplassen. Så ja, det er fult opp med jobbing, men det er ikke doble vakter. Noe som er veldig godt! Jeg kjenner at kroppen trenger tid for å “komme” seg, og denne uken har jeg satt av mye tid til meg selv. Jeg har lagt sosiale happenings litt til sides, og prioritert søvn, gode treningsøkter og mat.

Som sagt, jeg har vært på kostholdsplan fra min coach Arve Kristoffersen (info om treningsplan/kostholdsplan finner du mer om HER)  i 1 uke og 2 dager nå. Og det føles veldig bra, faktisk! Jeg har tidligere vært på kostholdsplaner og følt meg sulten. Men ikke denne gangen! Jeg føler jeg har mye mat på planen, selv om det ikke er så altfor mange kalorier. Det vil si, at måltidene er fordelt bra med tanke på næringsinnhold og “metthetsfølelse”. Så ja, jeg går ikke rundt og er sulten!

Ellers så følger jeg treningsprogrammet Arve satte opp til punkt og prikke, og det har allerede begynt å skje ting med kroppen. Bygget litt mer muskler der jeg ønsker (rumpe og rygg), og har begynt å miste litt fett/vann fra Thailand turen jeg var på for 1 mnd siden. Vekta er ikke helt der ennå, men det kommer seg. Jeg gir det 4-6 uker, så vil jeg nok være veldig fornøyd. Ting tar tid, og det er ikke noe vits i å stresse kroppen. Jeg må bare gi den tid!

Noe som er litt uvant for meg er at jeg har begynt å sprunget intervaller. Da kjører jeg 8-16 intervaller på 20sek på, 10 sek av. Noe som funker veldig bra for meg. Det gjør at jeg kan korte ned treningsøktene mine fra 2-3 timer til 1,5 time. Noe som er supert

Ellers er det ikke mye nytt i livet mitt, men jeg lover å oppdatere dere så fort det skjer “noe stort”.
Ønsker alle en fin kveld videre!

Følg meg på instagram @idadir
Følg min coach på instagram @akfitness

 

EN GLEDELIG NYHET

God kveld kjære lesere!

Er det ikke rart hvor “naken” man kan føle seg når man føler at det er noe som mangler? Ta meg for eksempel. Nå har jeg vært uten negler i snart 3 uker, og jeg har følt meg veldig naken i lang tid. For noen kan det høres helt teit ut, mens for dere andre, så har dere full forståelse for dette. For ja, man føler seg naken når man ikke har det man til vanlig bruker å ha. Om det ga noe mening?

Ihvertfall, i går var jeg innom min faste negldesginer Trude for å legge nye freshe negler. Hver gang er det store spørsmålet hvilke type negler vi skal legge, og alltid finner vi frem til en løsning som viser seg å være perfekt. Denne gangen gikk vi for en lyse blå/lilla farge, med glitter på noen av neglene. Jeg likte kombinasjonen som Trude satte sammen, veldig godt, og ble som alltid fornøyd!

Trude har tidligere jobbet på Stjørdal, men fra 1.November er hun å finne i Trondheim! Hun skal begynne å jobbe hos Solsiden Spa, avdeling Midtbyen.  Dette er jo kjempe nyheter for min del, da flere av dere kan benytte dere av Trude. Fordi JA, hun er best på det hun gjør. Aldri har jeg opplevd at neglene sitter så godt som når Trude legger negler på meg. Jeg kan ha neglene opptil 4 uker uten at de verken blir stygge eller faller av, og det opplever man ikke overalt. Flere av mine venninner har gått hos Trude, og fortalt meg at neglene sitter like godt hos de.

Hvis du vil ha nydelige negler som holder i flere uker, benytt deg av Trude!
Se mer av hennes arbeid på instagram @negldesigntrudelockert

For booking:
Ring 73 83 36 00 / 93 80 03 66
Facebook her
@nelgdesigntrudelockert

HELGENS HAPPENING

God kveld kjære lesere!

Det er fredag allerede, og noen har tatt helg med god samvittighet. Andre sitter på jobb ennå og venter på å ta helg. Der har du meg! For ja, jeg har ennå noen timer igjen før jeg tar helg. Og det skal bli helt fantastisk når klokken tikker 22.00, og jeg kan sette meg i bilen på vei inn til leiligheten. Jeg merker hvor mye mer jeg setter pris på helgene, nå som jeg har fri nesten hver helg (har jobbhelg hver 5 helg). Ukedagene er så travle og jeg rekker nesten ikke engang å dusje håret iløpet av uken. På farten fra morgen til kveld/natt. Så når helgen kommer, så er det godt å få brukt tiden på litt egenpleie. Da bruker jeg alltid å smøre meg inn med selvbruning fra Shadowtans på fredagskvelden, kurer og vasker håret mitt, våkner opp lørdagen brun og fin. Ordner meg en god frokost, drikker proteinkaffen min, for så å dra uthvilt på trening.

Det å våkne opp å vite at jeg ikke skal på jobb, er så utrolig god følelse. Slippe å tenke på uniform, at jeg må ordne med matpakke, at jeg må kjøre hit og dit. Så ja, helgene mine har bare blitt viktigere og viktigere for meg. Og denne helgen har jeg gledet meg veldig til. En av mine beste venninner kommer fra Hitra og skal være her I helgen. Så I morgen skal vi ut å feste sammen. Jeg har invitert en fin jentegjeng som skal samles hos meg, før vi drar på byen.

Og ja, jeg skal være EDRU! Tro det eller ei. Her inviterer jeg folk på vors, så er jeg edru selv. Rart? Jada, sånn er det. Fordi ja, jeg har bestemt meg for å prøve en “edru periode” igjen. Jeg føler at jeg har drukket nok på ei stund nå (ferien I Thailand). Dessuten trenger jeg ikke denne alkoholen for å møre meg, danse og flørte. Så nei, ingen alkohol på meg I tiden fremover. Og godt er det!

Søndagen har jeg lagt planer om å treffe ei venninne å rusle rundt I Trondheim (håper på finvær), for så å ta ei treningsøkt. Så vips, er helgen over og jobben starter på mandag. Men frem til den tid, skal jeg NYTE helgen.

Ellers må jeg si at treningen og kostholdet jeg har fått satt opp fra min coach Arve Kristoffersen. (@akfitness på instagram),  går så BRA! Er så motivert, at dere skulle bare visst! Gleder meg til hver dag jeg skal på trening, og gleder meg til å se utviklingen på 8-10 uker. So stay turned!
Har også vært så heldig å fått hjelp av verdens snilleste lillebror til å bytte til vinterdekk på bilen min. Fordi ja, det er virkelig begynt å bli glatte veier. Derfor er det viktig å få lagt om dekkene, viktig viktig! Og nei, jeg kan ikke å skifte dekk helt selv. Så derfor er jeg så takknemlig for at jeg har en lillebror som ALLTID stiller opp for meg <3 <3
(PS: Måtte selvfølgelig ta en selfie sammen med lillebror når jeg ser han så sjeldent)

Ønsker alle dere ei fin helg!
(Slenger med noen bilder fra uken som har vært)
Følg meg på instagram @idadir

NÅ ER JEG TILBAKE

God kveld kjære lesere!

Husker dere at jeg nevnte for dere tidligere at jeg slet med å finne motivasjonen til å begynne å trene/spise sunt igjen?
Etter 3 uker med ferie, godsaker, is, alkohol og bare fråtse innpå med ALT jeg ville spise, så var det vanskelig å komme tilbake til rutiner. Karbonadedeig, cottage cheese, trening, proteinshaker, og ja, det fristet ikke like mye som nystekte vafler med nutella på, eller fritert banna med krem og is.  Så ja, det har vært noen tøffe uker her hjemme i Trondheim, da jeg har slitt veldig med å finne tilbake motivasjonen for å komme i form igjen. Jeg har tenkt mye, på hvordan jeg skal bli “kvitt” de 5 ekstra kiloene jeg la på meg. Om jeg orker å gjøre jobben for å komme tilbake der jeg var før jeg reiste nedover.

Det har vært hardt, men jeg kan si dere, NÅ ER JEG TILBAKE!
Motivajsonen er større enn på lenge, og dette skyldes god hjelp fra min coach Arve Kristoffersen. Han er min coach, og jobber for firmaet “Strongbody” her i Trondheim. Som jeg har vært avhengig av i snart 1 år nå. Han har hjulpet meg med både treningsplaner og kostholdsplaner, og skal ha mye av æren for at jeg har klart å oppnådd det jeg har gjort. Arve er en fantastisk coach, som tar seg tid til meg, bryr seg og som lytter på hva jeg har å si. Sammen finner vi frem til løsninger som passer meg og min hverdag, og jeg kan ikke være annet enn FORNØYD.

Ettersom jeg sliter mye med ryggplager, så er Arve utmerket for meg!
Dette er hans bakgrunn:

“Utdannet hos AFPT og NIH. International Certified IFBB Fitness Coach.
20 års erfaring med styrketrening og 7 års erfaring som fulltids-PT. 
Aktiv Men’s Physique-utøver og fitnesscoach. Faglige interesser:
Arve er spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager”

Noe som er veldig viktig når man trener så mye som jeg gjør, så er det at man får tilpasset ett treningsprogram som gir minst mulig slitasje på kroppen min. Fordi ja, det er tungt å trene 5 dager I uken, og kroppen kan få “nok”. Derfor er det viktig at en med faglig kompetanse setter opp ett treningsprogram med variasjon og som unngår slitasje på ledd/muskler. Etter at jeg har brukt Arve I 1 år nå, så har jeg ikke opplevd noe til ryggsmertene som jeg hadde for 1 år tilbake. Så all ære til han for at han klarer dette, tross mine ryggplager.

Om DU vil komme i bedre form, trenger ett dytt/en ekstra motivasjon for å starte å trene igjen, kan jeg virkelig anbefale treningsprogram/kostholdsplan fra Arve Kristoffersen. Etter bare 4-6 uker vil du se en betydelig forskjell, om du følger planen som er satt opp for deg og dine mål. Tro meg, det FUNKER!

For mer informasjon:
Hjemmeside her
Facebook her
Instagram @akfitness

 

BRUNFARGE MED GOD SAMVITTIGHET

God kveld kjære lesere!

Sommeren er over, høsten har kommet, og før vi vet ordet av det er vinteren her. Sola går ned tidlig, og det er mørkere ute. Mange føler at høsten og vinteren er en trasig tid, da man både må kle på seg, men også mister “brunfargen” man har hatt gjennom sommeren. Folk strømmer til solarium, og ligger der og griller seg. Alt føles så mye bedre om man bare har litt farge på kroppen, er det ikke slik? Eller? Jo, jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg bedre når jeg har litt farge på kroppen. Alt sitter liksom så mye bedre da!

For min del har jeg jo sluttet med solarium, og gått over til selvbruning fra de jeg mener er de beste på markedet, nemlig Shadowtans. Jeg har brukt disse produktene i snart 2 år nå, og er like fornøyd, om ikke mer den dag i dag. Produktene har utviklet seg gjennom disse 2 årene, og en stor pluss faktor er at disse er økologiske, ikke testet på dyr og kan brukes av gravide (nei, jeg er ikke gravid). Men det er faktisk mange selvbruninger som inneholder stoffer som ikke gravide kan benytte seg av. Derfor er det litt viktig å få frem dette budskapet!

Jeg har tidligere vært en solariumsbruker, og så og si solet meg 2-3 ganger i uken. Jeg har vært avhengig, men nå som jeg vet så mye om hva solarium gjør med både huden min, helsa mi og ikke minst at det koster mye penger, så har jeg kuttet det ut. En gang i blant kan jeg ta 20 minutter i solarium, om jeg skal noe veldig spesielt. Men da sørger jeg for å smøre ansiktet mitt med faktor 50, og legger hånduk over. Men utover det, sverger jeg til selvbruningen fra Shadowtans. Jeg bruker både sprayen og mouseen, og disse gir en gylden og mørk brunfarge. Du velger selv hvor mørk du vil ha den, med å påføre flere lag om du ønsker en mørkere brunfarge. Jeg tar som regel på 2-3 lag, også lar jeg det tørke inn på kroppen. Bruker også hårføner med kald luft for å få det til å treffe ekstra godt inn. Så legger jeg meg og sover med det i 8 timer, for så å dusje dagen derpå. Dette gjør jeg ca 2 ganger i uken for å ta vare på brunfargen. Det er også viktig å bruke peeling, slik at du får renset bort døde hudceller og for å få ett bedre grunnlag før fargen skal på.

For deg hørtes kanskje dette stressende ut, men vet du? Det tar maks 10 minutter, og VIPS, så er du brun og fin. Du sparer både penger, og tiden du bruker til/fra solariumet, og liggetiden i selve solariumet. Jeg er super fornøyd med produktene, og for ikke å snakke om hvor fin huden min har blitt etter at jeg sluttet med solarium. Fordi ja, det er skadelig for deg!

Akkurat nå kjører Shadowtans ett super tilbud, ut oktober! De gir deg 20% rabatt på alle produkter, om du bruker koden “oktober”
Spray (NÅ 239kr)  her
Mousee (NÅ 239kr) her

De gir deg også 40% rabatt hvis du kjøper 3pk med spraytan.
Før pris 1004 kr
Nå KUN 549 kr
Tilbudet finner du her

Så vil du ha en fin og mørk brunfargen, UTEN å skade huden din, spare penger og tid?
Invester i produkter NÅ.

For mer informasjon:
Nettside her
Facebook her
Instagram @shadowtansnorge

 

IKKE HELT DER…ENNÅ!

God kveld kjære lesere!

Da har jeg vært hjemme en ukes tid, og siden da har det gått i ett. Denne uken er heller ikke roligere, tvert imot enda mer hektisk enn forrige uke. Ferien er absolutt over, og det merkes godt på kroppen. Jeg skal ærlig innrømme at det er tøft å være tilbake på jobb igjen etter 3 uker med ferie, avslapping, god mat og late dager på stranda. Det er tøft for kroppen å komme tilbake til rutiner, og jeg må ærlig innrømme at jeg ennå ikke “helt er der”.

Selve jobbingen har jeg kommet i gang med, men når det gjelder treningen, – så sliter jeg litt. Har liksom ikke fått den treningsmotivasjonen som jeg hadde før jeg reiste nedover. Og det skyldes nok at kroppen har levd litt for godt i Thailand, og ikke ser like stram ut som den gjorde før jeg reiste nedover. Klærne sitter trangere og det er ikke like gøy å starte på med treningen igjen. Jeg er ikke helt der… ikke ennå! Men en dag og gangen, så er jeg sikker på at treningsgleden og motivasjonen plutselig vil dukke opp!

Forutenom jobb og trening så har jeg fått presset inn litt tid med venniner og familie, noe som alltid er koselig! Forrige uke var jeg på besøk hos min bestevenninne som hadde fått ei lita prinsesse!! Ååå, for ett nusk hun var, sikkelig nydelig jente, som jeg er så heldig å få være “ekstra tante” for. I går var jeg på babyshower til en annen god venninne av meg, noe som var veldig stas. Wow, nå er det mye baby`er rundt omrking her. Men gud, så koselig det er!

Nå tar jeg en dag om gangen, også får jeg bare holde ut denne uken så godt jeg kan.
Ønsker alle en fin uke.

Følg meg på instagram @idadir