FØLER JEG MEG BEDRE, PRESTERER JEG BEDRE

God kveld kjære lesere!

Er det noe som virkelig motiverer meg når det gjelder trening, så er det nye treningsklær! Er dere ikke enig I at dette er motivasjon I seg selv? Jeg skal ærlig innrømme at jeg liker å se bra ut på treningsstudio, hvem gjør ikke? Føler jeg meg bra, så presterer jeg bedre, sånn er det bare. Og nei, om du tror jeg er på treningstudio 6 dager I uken KUN for “å se bra” ut så tar du feil. Ikke misforstå meg når jeg sier at jeg liker å ta meg bra ut på trening. Jeg trener selvfølgelig tungt når jeg først er på trening og gir 110%, og det tror jeg alle som kjenner meg vet at jeg gjør. Det er bare at freshe treningsklær gir meg et ekstra KICK og jeg presterer bedre med nye treningssklær. Ferdig snakket, punktum.

Det er ikke bare viktig for meg å se bra ut med fine treningsklær, men komforten er like viktig, om ikke viktigere! Ettersom jeg trener såpass mye som jeg gjør, og har såpass lange økter så er jeg avhengig av treningssklær som sitter bra og som puster bra under øktene. Den siste tiden har jeg fått sansen for å trene med genser, rett og slett fordi jeg liker å bli god og varm. For så å ta den av meg når jeg er ferdig oppvarmet. Dette har fungert veldig bra for meg, fordi det er viktig at kroppen er varm og god når jeg skal trene tung styrke.

Jeg har flere gode treningsgensere, men må nok si at denne er en av mine absolutt favoritt gensere. Selve fargen på den er jo bare helt nydelig. Etter at jeg fikk en kaldere blondfarge så synes jeg lilla kler meg mye bedre enn tidligere. Denne genseren er også helt fantastisk på stoffet, og den puster godt. Noe som er veldig viktig for meg. Og prisen er heller ikke noe å klage på, KUN 199kr fra fitnessbody.no.
Du finner denne genseren her.

Var ikke genseren nydelig?

Instagram:
For flere tilbud/nyheter følg @fitnessbody
Følg meg på @idadir
 


 

BRUNFARGE TIL SOMMEREN? – MEGA TILBUD

God kveld kjære lesere!

Det er ingen hemmelighet at sommeren nærmer seg med stormskritt, og folk begynner allerede nå å forbereder seg på brunfargen. Selv om vi bare er I april, så ser jeg ofte folk strømme inn og ut av solstudio I håp om å få fargen på plass til sommeren starter. Som jeg har nevnt for dere mange ganger, så har jeg jo kuttet drastisk ned på solariumsbruken, og denne sommeren er ingen unntak.

Jeg skal ikke si at jeg ikke skal ta solarium før sommeren, fordi da lyver jeg. I stede for å ta solarium 2-3 ganger I uken, så holder jeg jeg meg til 2 ganger I måneden, og bruker heller selvbruning fra shadowtans. Da sparer jeg bade penger og tid, og ikke minst sparer jeg huden min for solskader. Dette er det beste ved å bruke selvbruning, synes jeg! Huden min har aldri sett bedre ut, og jeg kan “leve” lengre med huden min nå som den ikke blir utsatt for konstant solstråler.

Jeg har fått mye skryt den siste tiden, både til hverdags og til fest om hvor fin brunfargen min nå er. Og derfor vil jeg informere dere om tilbudet shadowtans kjører på sin beste selvbruningsspray. Denne sprayen gir deg en mørk og fin brunfarge, som varer opptil 7 dager. For ett bedre resultat så anbefaler jeg å bruke en skrubb (finner du her), da fjerner du døde hudceller og får en finere og jevnere brunfarge som varer lengre.

Mega Tilbud
Sunless Tanning Mist 170ml Kun 199,- –> her
Sunless Tanning Mist 85ml kun 149,- –> her
Gratis Frakt!
Tilbudet gjelder ut Mai.

Følg shadowtans på instagram @shadowtansnorge (for flere gode tilbud/nyheter/bilder)

4,5 MND UTEN ALKOHOL, OG TIDEN FREMOVER?

God kveld kjære lesere!

Vi er halvveis i april, og det betyr så mye som at jeg har blitt 1 år eldre. Joda, jeg hadde nemlig bursdag 13.april, og denne ble feiret i helgen i beste selskap med flotte vennninner. Som dere husker så skulle jeg holde meg uten alkohol frem til bursdagfeiringen min, og vet du? Det klarte jeg også, med glans (om jeg får si det slik).

Da hadde jeg gått 4,5 mnd uten alkohol, og jeg føler meg sååå enormt stolt over innsatsen og viljestyrken jeg har hatt de siste månedene. Og vet du? Jeg har vært med på ALLE bursdager, og vært på byen til det har stengt opptil flere ganger. Jeg har virkelig koset meg sammen med venner ute på byen, selv om jeg har vært edru så har det ikke vært noe problem, overhode ikke!

Men målet mitt var å holde meg til bursdagsfeiringa mi, og det gjorde det. Selve feiringa foregikk hjemme hos meg, med både geleshots, god mat og høylytte jenter som sang for full hals. Videre dro vi på byen, og hadde en kjempe fin kveld sammen!

Nå som bursdagsfeiringen er overstått, så sitter jeg og vurdere om jeg skal fortsette å holde meg uten alkohol i noen uker til? Etter å ha vært edru i såpass lang tid så føltes det veldig rart å drikke igjen. Og for å være helt ærlig? Jeg foretrekker heller å være edru på byen enn å drikke! Dette hadde jeg ikke forestilt meg for noen år tilbake. Da følte jeg at jeg måtte drikke for å bli kjent med andre mennesker, og at alt handlet om å bli fullest mulig for å komme meg ut på byen for å “kose” meg.

Hva kommer det av at jeg synes edru kvelder er bedre? Kanskje det henger sammen med at jeg selv har fått det tusen ganger bedre med meg selv, og derfor trenger jeg ikke “skjule” meg bak alkoholen. Jeg har det bra, og trenger ikke være full for å kose meg blant nye mennesker. For ikke å snakke om hvor godt kroppen min har hatt av å holde seg edru. Jeg har så mye mer energy, kroppen ser 1000 ganger bedre ut, og jeg føler meg fantastisk når jeg våkner opp søndagsmorgenen for å starte dagen med spinningtime. Dette har blitt min faste rutine hver søndag, klokken 13.15, drar jeg avgårde på spinningtime, og det føles FANTASTISK!

Har du hatt edru kvelder ute på byen, og hva synes du om det?

Følg meg på instagram @idadir