FÅ ÅRETS SOMMERGLØD

God kveld kjære lesere

 I morgen er vi allerede i mai måned, og sommeren sniker seg sakte, men sikkert innpå oss. I den forbindelse synes jeg det er veldig greit å ha fått litt farge på kroppen før man skal kle seg i mindre klær. Ingen hemmelighet at jeg synes hele meg blir mye mer friskere ut når jeg har litt farge på kroppen. Så i går tok jeg og kjæresten turen innom Insane Sun her i Trondheim, for å nyte 24 minutter i solariumet. Jeg har aldri hat noe problemer med å ta sol, og slapper virkelig av inne i solariumet. Jeg kjenner til flere som ikke har tålmodighet eller ikke klarer å ligge i solarium, og det kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor. Er jo så behagelig å bare ligge der og slappe av. Som alltids tar jeg solseng NR 9 når jeg er på Insane Sun.

For noen uker siden begynte jeg på betakaroten fra merke “Betamax”. Jeg har prøvd tusenvis av forskjellige typer, men jeg må si at jeg er imponert over denne varianten. Det sies at dette skal være den sterkeste betakaroten som er lovlig på markedet, og du kan finne den her til 183 kroner. Du bør starte 1-2 uker før du skal ut i solen for å danne et bedre grunnlag for brunfargen. Selv om det er lenge til jeg enda reiser på ferie, synes jeg det er viktig å begynne tidlig med å danne en fin og gylden brunfarge!

Har du prøvd denne type betakaroten?

Følg meg på instagram “idadir”

JEG – LIVET -FASTE RUTINER

God ettermiddag kjære lesere!

Når jeg jobber på flyplassen og ikke er hjemme før 22.30 noen kvelder, så er man sliten og vil egentlig bare hoppe til sengs. Men nå som kjæresten er kommet hjem, og vi ikke ser mye til hverandre disse dager, så er det viktig med litt kvalitetstid sammen de siste timene av døgnet, før man legger seg. Men før vi kan kose oss, må jeg bestandig av med jobbklær, fjerne sminke og ja, bare føle meg helt relaxed. Jeg klarer ikke å slappe av før jeg har fått av meg gammel sminke, og fått meg noe gode klær. DA kan kveldskosen komme! 

I går stelte jeg i stand proteinvafler som jeg ikke har spist siden desember! Hvorfor ikke? Nei, ikke spør. Det er jo så himmelsk godt, og så sunt. Men jeg tror rett og slett at jeg er et menneske som er drevet av faste rutiner. De siste 4 månedene har jeg spist de samme måltidene hver dag, og orker egentlig ikke å utfodre meg selv på kjøkkenet. Kjedelig sa du? Jada, jeg vet. Nå har jeg lest meg opp på mange fitnessblogger og har tenkt å bli bedre med dette å lage variert SUNN mat. Ikke at jeg er lei av mine vanlige matvaner, men forandring er alltids bra! 

Er du også et menneske som spiser det samme dag inn og dag ut?

Følg meg på instagram “idadir”


NAM 

DAGENS LILLE TANKEVEKKER

God ettermiddag kjære lesere!

I går startet vi en ny uke, idag er det allerede mandag, og om noen dager er vi innei mai måned. Vi er snart halveis i året 2014, og jeg mener dette er en stor tankevekker for oss alle. Jeg kan ennå huske nyttårsaften som den var i går, og kan ikke fatte og begripe hvor fort tiden går. Det med at tiden går så fort, gjør meg også vettskremt, rett og slett pga konkurransen i slutten av september/begynnelsen av oktober. Jeg trenger mer TID, jeg vil at tiden skal stoppe opp nå, og holde seg på april i noen måneder, før vi kan fortsette mai måned. Tror dere dette går ann å fikse? ..Neppe!

Når det gjelder tid, så har dette blitt utrolig viktig for meg. Jo, tid har bestandig vært viktig, men enda viktigere nå som jeg har en hektisk hverdag med både 2 jobber, mye trening, venner, kjæreste og familie som krever sitt. Jeg prøver å strekke meg til alle kanter, men av og til føler jeg rett og slett at jeg ikke strekker til. Derfor er faktisk de 5 minuttene jeg sparer på å gjøre ting anderledes veldig viktig for meg. ja, det kan høres litt sykt ut, men hvis jeg kunne valgt penger vs tid, så tror jeg nok at tid er mer verdifult for min del. 

Noen kan mene at jeg legger opp dagene mine med altfor mye på skjema, og at jeg bør roe ned og “ta ting litt som det kommer”, men jeg klarer det rett og slett ikke. Jeg må planlegge, ha fulle dager med ting å gjøre, og ja…leve! Slik som nå, sitter jeg IGJEN på flybussen og blogger før jeg starter på jobb 14.30 og skal jobbe frem til 22.00. Jeg utnytter tiden min 100% til enhver tid. Hvert minutt, hver time , betyr mye for meg! Tid er noe man aldri får igjen, og jeg vil absolutt gjøre det beste ut av den tiden jeg har her i livet. Husk at tid er penger <3

Er tid også viktig for deg?

Følg meg på instagram “idadir”


Tiden i vakre Bali i Indonesia er tid jeg aldri får igjen.. 

HAR DET RABLA FOR MEG (?)

God ettermiddag kjære lesere!

Puuh, hvor skal jeg starte? Klokken er snart 3, og jeg har allerede rukket en 2 timers treningsøkt, vasket og støvsuget hele leiligheten, ordnet i stand med middag for å ha med på jobb, dusjet, fønet håret (som forresten tar 1 time å tørke og stelle i stand), fått på meg trynet (sminken for dere som ikke skjønte det) og sitter nå på flybussen og blogger. Er ikke jeg effektiv så vet ikke jeg? Før jeg la meg i går, som forresten ble 02.30 i går, da jeg var på trening på kaliber frem til 01.30 i går natt. Ja, det har rabla for meg. Nå har jeg begynt å trene på natta også tenker dere? Ja vet du, av og til så strekker ikke alle timene I døgnet til når jeg både skal jobbe, være sosial med venner og ta treningen min seriøst. 

Senest i går fikk jeg spørsmål fra bestevenninnden min Monica som jeg var på besøk til, “hvordan orker du å dra på trening nå 23.00? Dra hjem og sov du nå, også tar du treningen i morgen sa hun. Men jeg hadde bestemt meg, jeg SKULLE på trening, uavhengig om det ble 22.00 eller 00.00. Jeg MÅTTE ha meg ei treningsøkt. Da jeg kom på Kaliber trodde jeg at jeg ville være en ensom ulv, men der tok jeg feil. Det var faktisk folk der, og helt på slutten kom faktisk min coach Gunnar Strand Jacobsen. Han skulle selv trene, men tok seg tid til å gå gjennom noen øvelser som jeg var litt usikker på. Jeg må virkelig få skryte av han, han tar seg alltid tid til meg og svarer alltid på meldinger/mailer når jeg har spørsmål. Og JA, jeg har en god del spørsmål til han , som du sikkert kan tenke deg. Jeg vil jo gjøre alt rett, og derfor maser jeg og syter til Gunnar. stakkars! 

Følg coachen min på instagram #coachgunnar for å se hans mesterverk når det gjelder vektnedgang!
Besøk hans facebookside her  
Følg meg på instagram “idadir”

Har det hendt at du har dratt på trening ved midnatt?

EN UVANLIG FØLELSE

God ettermiddag kjære lesere!

For dere som leser bloggen min så vet dere at jeg har hatt helt dilla på mat det siste halvåret. Det første jeg tenkte på når jeg våknet var MAT, og det siste jeg tenkte på når jeg la meg var MAT. Jeg spiste og jeg spiste, og klarte rett og slett ikke å stoppe. Handlet inn flere ganger i uken, og gjerne flere ganger om dagen fordi jeg spiste så mye mat. Så hva har skjedd nå? Jo, jeg har ikke den samme matlysten som jeg hadde før. Hvorfor? Jeg har ingen svar på det, men jeg tror kanskje det kan skyldes mye jobbing, og at jeg rett og slett ikke har like mye tid til å spise som jeg hadde før.

Kroppen venner seg fort til rutiner i hverdagen, og når den blir utsatt for forandringer så venner den seg til disse forandringene også. Nå som kroppen ikke får like mye mat, så “higer” den heller ikke etter så mye mat. Som f.eks. når jeg har ei vakt på 7 eleven på 8 timer, så spiser jeg kun 1 måltid i løpet av disse 8 timene. Rett og slett fordi det er så mye å gjøre på jobb, og jeg har ikke mer pause enn det. Så når jeg da fortsetter dagene mine deretter, blir kroppen vant med mindre mat. For min del er jeg bare glad, fordi da slipper jeg å føle trangen til å spise HELE tiden. Den trangen har vært litt slitsomt, fordi jeg føler jeg bare stod på kjøkkenet og laget mat og spiste opp maten rett etter den var ferdig. Var liksom ikke noe glede over å spise et måltid lenger. Mens nå koser jeg meg ekstra med maten jeg spiser, fordi det kan gjerne gå 3-5 timer mellom hvert måltid. For noen måneder tilbake så gikk det maks 2 timer og jeg MÅTTE ha i meg mat.

Jeg er egentlig ganske glad for at kroppen min ikke trenger like mye mat lenger, rett og slett fordi jeg liker å venne meg til tanken på at jeg skal på diett fra 1.juni. Ja du hørte riktig, jeg og coachen min setter i gang med diettstart fra 1.juni, og jeg må si jeg både gruver og gleder meg. Jeg gruver meg til utfordringene med sommer, grilling og ferie, mens jeg gleder meg til å gå ned i vekt og se resultatene av mine treningsøkter MYE bedre!

Wow, nå ble det mye matsnakk, så for de som overhode ikke er interessert i mat, så må dette ha vært GØRR kjedelig!

Har du opplevd mindre matlyst?

Følg meg på instagram “idadir”

 

“BLI NY” PROSJEKT

God ettermiddag kjære lesere!

Det er ingen hemmelighet at jeg har bleket mitt eget hår fra jeg var 16 år og til dags dato. Hvorfor ikke? Det er både mye billigere og jeg får gjort unna andre ting hjemme mens jeg har blekingen i håret. Men hva er den negative siden ved å bleke håret sitt hjemme? Jo, det sliter utrolig mye mer på håret mitt, og jeg har ikke erfaring eller kunnskap nok til å faktisk se hva håret mitt tåler. Derfor har jeg tenkt å gå inn for noe som jeg kaller “bli ny prosjekt”, og det går ut på at jeg skal begynne å ta etterveksten min hos frisør!! 

For meg er det et stort steg å faktisk la noen andre enn meg selv holde på med håret mitt, rett og slett fordi jeg liker å ha 100% kontroll. Jeg er en kontrollfreak, men nå har jeg bestemt meg. No more hjemmebleking for min del. Så nå har jeg funnet en frisør jeg er veldig fornøyd med her i Trondheim, ei venninnde av meg faktisk, som jobber på BLOW her i byen. Tidligere har jeg slitt med å finne en frisør som forstår hva jeg mener, men nå føler jeg at jeg har funnet en person som faktisk skjønner at jeg vil ha det. 

I dette “bli ny” prosjektet, mitt så tenker jeg å gå for en litt kaldere blond farge etterhvert. Ikke så gult/platina, men en mer kaldere blond farge. Har kjempe stor tro på at dette blir bra fremover, så nå gleder jeg meg allerede til neste frisørbesøk hos Monica på BLOW her i Trondheim.

Ønsker alle en flott fredag, og kos dere i solen!
 
Følg meg på instagram “idadir”

SÅ HJELPELØS !

God kveld kjære lesere!

Jeg har ikke ord.. Den følelsen jeg sitter igjen med etter disse to dagene er helt jævlig. Jeg pådro meg en forkjølelse natt til onsdag, og det er noe dritt. Det verste jeg vet er at å være syk, og man føler seg så hjelpeløs. Disse to dagene har jeg kun sovet, og når det er 18 grader ute og solen skinner, du ser facebook og instagram bilder av folk som er ute og koser seg i solen, mens jeg ligger pakket under dyna i senga. Svetter og fryser om en annen, og en enorm hodepine. Hvordan er det egentlig mulig å bli syk når det er så varmt ute? Nei, jeg forstår virkelig ikke hva som har skjedd.. 

Når man er syk, så får man heller ikke trent, og for meg er det helt jævlig å ikke kunne dra på trening disse dagene. Jeg hadde egentlig planer om å dra en liten tur på trening i kveld, men jeg tok faktisk til fornuften og lot være. DET er ikke ofte jeg ikke orker å dra på trening, men hvis jeg skal få noen gode treningsøkter så må jeg nok bli 100% frisk først. Det å ikke få vært på trening gjør virkelig noe med psyken min, jeg føler meg rett og slett mislykket.. Noen vil kanskje tro jeg har blitt gal som syter over å ikke være frisk, men for meg er det å være syk det verste jeg vet. Jeg er vant med ha noe på agendaen til enhver tid, og ikke ligge i ei seng fra morgen til kveld.

I tillegg til at jeg har blitt syk, så har kjæresten ennå ikke kommet hjem fra sjøen, og det gjør det enda verre. Når jeg er syk og svak, så er det godt å ha noen hjemme som kan ta litt vare på seg, noe jeg da ikke har denne gangen. Han skulle egentlig komme hjem tidligere i uken, men har ennå ikke kommet hjem. Krysser fingrene for at jeg får hjem kjæresten snart! 

Flere som er syke?

Følg meg på instagram “idadir” 


Godt å kose seg litt ekstra når man er syk

OFFISIELT MEDLEM

God kveld kjære lesere!

Da er det offisielt, jeg har blitt medlem av kaliber, og kan vell kalle meg ei “kaliberjente” som mange andre her i Trondheim. Jeg har tidligere trent på 3t, og har egentlig medlemskap ut september. Men etterom min coach Gunnar Strand Jacobsen holder til oppe på kaliber, så følte jeg at det ble lettere å trene der. Dessuten så er Kaliber et av Norges beste treningssenter, og man føler seg med engang velkommen der. Det miljøet som er der oppe, er litt vanskelig å forklare. Selv om jeg bare har vært der nå 5 ganger, så må jeg si at jeg er utrolig fornøyd. Folk som trener der vet hva de holder på med, og de er der for å hjelpe deg om du trenger det. Selv fikk jeg hjelp av ei dame som korrigerte meg litt på bicepscurl, noe jeg satte stor pris på.

Noe som også er så flott med Kaliber er at det er døgnåpent, så du kan dra dit til alle tider – noe som passer meg utmerket. Ettersom de fleste treningsstudio har dårlige åpningstider i helger, og spesielt på helligdager etc. Ettersom jeg jobber turnus og har mye sene og tidlige vakter, så passer det meg perfekt at jeg har muligheten til å dra på trening så sent og så tidlig som jeg bare ville måtte. *tommel opp* 
Så nå gleder jeg meg til å fortsette treningen på kaliber, og få enda mer ut av treningen min! 

Les mer om kaliber gym på deres nettside her, eller på deres facebook side her. 
Du kan også følge de på instagram #kalibergym for bildeoppdateringer og inspirasjon.
For å sjekke ut min coach besøk hans facebook side her, og følg han på instagram #coachgunnar 

Følg meg på instagram “idadir”

 

UKENE FREMOVER

God ettermiddag kjære lesere!

..Og velkommen tilbake på jobb/skole til alle mine kjære lesere! Noen av dere har kanskje jobbet i påsken og tjent godt med penger? Andre har vært på skiferie , og andre har rett og slett tatt livet med ro. Dette er i hvert fall min 3 arbeidsdag i/etter påsken, og det føles godt å være i gang igjen med det normale liv. Eller gjør det egentlig det? Prøver jeg rett og slett å lure meg selv nå? Jeg skal ikke legge skjul på at jeg elsker late dager (minus trening), der jeg får sove lenge, og ikke har det store på agendaen.

Når jeg sitter og ser på ukeplanen min fremover, så ser jeg at jeg vil bli en utrolig opptatt dame. Jeg jobber hver dag frem til 3.mai nå, og har både opp med treningsøkter og mye mer. Nå gjelder det virkelig å planlegge dagene mine. Det er viktig med god planlegging om man skal leve sunt, jobbe og trene såpass mye som jeg skal gjøre de 2 først kommende ukene. Bare denne uken blir det 3 netter hvor jeg skal overnatte på flyplassen, og dette krever planlegging av både tid, penger og ikke minst MAT. Jeg må ordne i stand med mat til flere dager i slengen, og alt må være på stell.

Det er så rart å tenke på, fordi for 2 år siden så var kroppen min vant til å jobbe 6-7 dager i uken, da jeg gjerne bare hadde 2-4 fridager på 1 hel måned. Mens nå merker jeg at kroppen er ikke vant til det samme stresset og samme mengde jobbing. Det er greit for en liten periode, men over lengre tid så må jeg nok stoppe litt opp..igjen!

Har du noen gang tatt deg vann over hodet når det gjelder jobb?


Følg meg på instagram “idadir”


EFFEKTIV 2.PÅSKEDAG

God ettermiddag kjære lesere!

Min kjære vekkerklokke ringte 08.00 i morges, og da var det på tide å dra kroppen ut av senga, få på seg maska, treningsklærne og dra avgårde på Kaliber gym. Jeg og Jannicke hadde avtalt ei sikkelig beinøkt idag, og jeg skulle ihvertfall ikke være den som avlyste en slik treningsøkt. Mandager består bestandig av trening, og jeg elsker å starte uken min med ei sikkelig økt. Jeg skal ærlig innrømme at det er lenge siden jeg har våknet 08.00, rett og slett pga jeg har hatt så mye fri og har dratt kroppen til 12.00 nesten hver dag. Hjelpes, fyy Ida! 

Men det var godt å være tilbake i normale trakter, og etter trening dro jeg rett til Insane Sun her i Trondheim for å få litt sol på kroppen. Ja jeg vet solen skinner ute, men jeg har rett og slett ikke tid til å sitte ute i mange timer, da jeg står på farten til å dra på jobb idag. Derfor benytter jeg meg av 24 minutter i solarium, og får en fresh og fin brunfarge selv om jeg ikke har vært ute i solen. Når jeg kom hjem, var det bare å sette i gang med middagen som jeg skal ta med på jobb. Idag ble det laks, med massevis av grønnsaker. Nam, lenge siden jeg har spist laks nå, så det skal jammen bli godt!

Ønsker alle en fin 2.påskedag, og for noen er dette siste fridag, så KOS dere! 

Følg meg på instagram “idadir”