TIDENES FERIETUR

God kveld kjære lesere!

Da har jeg vært på norsk jord i snart 1 uke, og det føles veldig rart. Er det ikke alltid slik etter en ferie? Rutiner, jobb og det daglige har virkelig startet på igjen, og ja jeg savner virkelig ferielivet. Det som er litt merkelig er at jeg vanligvis liker å komme tilbake til rutinene mine (jobb, trening og kosthold) etter endt ferie, men ikke denne gangen. Har enda ikke klart å komme tilbake til treningen eller rutinene mine, og det er veldig ulikt meg. Det eneste jeg gjør nå er å sikle etter en ny tur, og holder allerede på å planlegge tur i februar igjen!

Jeg var som dere vet i Miami og Cuba sammen med min bestevenninne Tanja, og WOW for en ferietur jeg har hatt. Miami har lenge vært ett drømmereisemål, og byen skuffet overhode ikke! Fy søren for en by Miami er, og for noen minner jeg har derfra. Vi har virkelig kost oss fra dag 1, og jeg har både møtt og opplevd så ufattelig mye på den korte tiden jeg var i Miami. Byen er full av herlige mennesker, god stemning overalt du går og godt klima. I Miami ble det selvfølgelig en del festing (noe som hører med), men vi fikk også dratt å sett deler av denne flotte byen. Vi tok helikoptertur over byen, og fikk se byen fra lufta av. Helt nydelig! Vi fikk også med oss Wynwood walls, som er graffiti vegger i ett stilig nabolag i Miami by. Dere som har fulgt meg på instagram kan nok skrive under på at jeg har hatt det veldig bra på denne turen.

Etter 6 dager i Miami satte vi kursen mot Cuba. Dette var ett land jeg virkelig så frem til å oppleve, da jeg hadde hørt mye bra om Cuba. Selve byen var fantastisk fin, med alle bygningene og de gamle bilene som kjørte gjennom gatene. Magisk! Når det gjelder innbyggerne som bodde der, så ble det litt i overkant mye oppmerksomhet fra mannfolkene som bodde der. Hadde på forhånd hørt at de kunne være litt “vell mye”, men hadde aldri trodd vi skulle få så mye oppmerksomhet som vi fikk. Dessverre så ødela dette litt synet mitt på Cuba. Men alt i alt, et fint land å ha sett og opplevd!

Nå er vi allerede inne i desember, og tiden frem til jul bare fyker avgårde. Jeg har så mange planer og så mye å gjøre at jeg vet ikke hvordan jeg skal rekke over alt. Men men, alt til sin tid. Det jeg ikke rekker fø jul får jeg ikke gjort noe med. Så med det ønsker jeg alle en fin uke.

Følg meg på instagram @idadir