HUD I FOKUS HOS INJEKSJONSSPESIALISTEN

  1. God kveld kjære lesere!

Dette er ett blogginnlegg jeg lenge har gledet meg til å skrive om, nemlig hudbehandlingene jeg har fått gjennomført de siste månedene av Christine hos Injeksjonsspesialisten!  Som mange av dere kanskje har skjønt så er jeg veldig opptatt av frisk og sunn hud, og da spesielt i ansiktet. For meg betyr det å ha en god hudkvalitet veldig mye,  og derfor er jeg evig takknemlig for all hjelpen jeg har fått hos de flinke damene på Injeksjonsspesialisten.

Jeg har i over 4  år gått fast hos Injekjonsspesialisten for hudscanning av ansiktet mitt, – da jeg for 4 år siden hadde en veldig solskadet hud. Jeg brukte billige sminkefjerneservietter fra Rema 1000, og brydde meg lite om både solkrem og andre hudprodukter. Dette gjenspeilet hudkvaliteten min, da jeg fikk en nokså grå og livsløs hud. I 4 år har jeg brukt hudproduktene Elixir fra Injeksjonsspesialisten, og huden min har aldri vært finere. Hudscanningen jeg har foretatt hos injeksjonsspesialisten kan du lese mer om HER og HER.

Selv om huden min så og si har vært plettfri hadde jeg allikevel ett ønske om å teste ut den nye behandlingen “Aquagold” som Kim Kardashian sverger til.  Jeg hadde lest så utrolig mye om denne behandlingen, at jeg bare MÅTTE teste den ut. Da booket jeg time hos flinke Christine Berger, som er en av de nye ansatte hos Injeksjonsspesialisten. Jeg kjenner Christine fra tidligere, og vet at hun er ei utrolig erfaren dame. Det er ikke alle som får lov til å gjøre behandlinger på meg, men denne dama,-  stoler jeg 100% på!

Hvordan foregår behandlingen?
Aqua Gold har bitte-bittesmå nåler, belagt med 24 karat gull som gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene vi blander i ampullen letter blir tatt oppi huden din. Mikro-needle behandlingen er en god behandling for deg som ønsker å booste huden og få tilbake gløden.

Mindre porer og finere linjer
Tilfører huden fukt
Bedrer spensten
 Vakker glød

Etter 1 uke så jeg allerede stor forskjell, da rødheten i ansiktet mitt forsvant og jeg fikk en ekstra glød. Huden føltes også fastere og ga ansiktet ett lite løft. Jeg dro tilbake på Injeksjonsspesialisten hos Christine og fikk tatt etterbilder. Det var ekstra gøy å faktisk se den forandringen som Aquagold gjorde med hudkvaliteten min.

Etter en Aquagold behandling er det lurt å følge opp med dermapen behandling og peeling for best mulig resultat. Så etter 2 måneder dro jeg tilbake til Injeksjonsspesialisten og fikk utført dermapen behandling hos Christine.

Hva er dermapen?
Dermapen er en automatisert micro-needling behandling, en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. ​Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles.

Oppstramming av huden
Minsker pigmentering og akne arr
Gir deg finere linjer rundt øyne, munn og kinn
Forminsker store porer
Jevner og myker opp strekkmerker
Bedring av kirurgiske og traumatiske arr
Ny, glødende hudoverflate

Så om 8 uker skal jeg tilbake til Christine og se hvordan hudkvaliteten min har endret seg. Så skal vi enten gå på med en dermapen behandling til eller starte med peeling. Når det gjelder hud, så er dette ett prosjekt over TID. Det er ikke en “quick fix”, der en behandling er nok. Med flere behandlinger (aquagold, dermapen, peeling) og gode hjemmeprodukter vil du oppnå best mulig resultat. Som dere har forstått så liker jeg å investere både penger og tid på huden min, da jeg skal leve med dette ansiktet i mange år til. Invester i gode behandlinger og produkter, og du vil takke deg selv om 20 år !

Jeg mener personlig at det er bedre å starte med mildere behandlinger som forebygger rynker og linjer enn å vente til dette har oppstått og må ty til drastiske behandlinger med overdreven botox injeksjoner.

Det viktigste er jo den innsatsen man gjør hjemme hver eneste dag med gode rutiner, og godt å få en fagperson til å legge opp ett løp tilpasset deg og dine ønsker kombinert med behov❤️

Noe jeg verdsetter så mye med damene hos Injeksjonsspesialisten er deres gode kunnskaper om hud og vedlikehold. De har virkelig god peiling og skreddersyr hudbehandlinger og hjemmeprodukter til alle og enhver kunde, og jeg kan garanterer deg gode sluttresultater.

Sliter du med tørr eller fet hud?
Sliter du med akne eller arr?
Ta kontakt for en gratis konstulajon hos Injeksjonsspesialisten.
– Opplev forskjellen selv!

Info
Nettside HER
Instagram “Injeksjonsspesialisten”
Facebook HER