BELFIE

God kveld kjære lesere!

Nå tenkte jeg å skrive et innlegg om et populært tema hos oss fleste jenter, nemlig “belfie”. Alle kjenner vel til utrykket, og vi vet hvordan en sikkelig belfie skal se ut. Men hvordan får man denne såkalte “belfien” som alle legger ut på instagram nå mot sommeren?

Jeg har i snart 2 år nå kontinuerlig jobbet med rumpa, og har ennå stort fokus på rumpa. Dette er en av de viktigste kroppsdelene jeg trener, og rumpa  3 ganger i uka. Det høres kanskje mye ut, men rumpa er en stor muskelgruppe som MÅ trenes for å både bygge ei bra rumpe, men også for å vedlikeholde rumpa. Jeg har hatt perioder der jeg har vært dårlig med rumpe trening, og det skal ikke mange ukene til før man faktisk ser stor forskjell på både fasong, størrelse og form. Rumpa mister sin fasong, og blir mer “hengende”. Rumpa MÅ trenes for å opprettholde den faste formen! 

Kanskje du ikke tror 2 uker uten rumpe trening har noe å si, men vet du? DET gjør det, uten tvil. Det er sikkert veldig individuelt hvor mye av rumpa man mister på å ikke trene den på f.eks 2 uker, men hos meg så opplevde jeg stor forskjell de 2 ukene jeg hadde treningsfri i sommeren som var. Så aldri igjen! Rumpa er der for å være, og den skal så absolutt bygges på fremover i tiden. 

Rumpe må være en av de fineste kroppsdelene på ei jente, og derfor synes jeg det er ekstra viktig å faktisk ha fokus på den. Jeg gjør mange ulike øvelser for rumpa, og sverger til “hip thrust”, som uten tvil er min store FAVORITT. (Søk på youtube etter øvelsen). Denne har helt klart vært nr 1 for meg når det gjelder det å bygge rumpe. Makan til god øvelse skal du lete lenge etter. Andre øvelser jeg synes er gode for rumpe er: bulgarske utfall, hip abduction, pull throughs og cable glute kickback. (Søk opp alle øvelsene på youtube) 

Hvor ofte trener du rumpa?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

MINE VIPPEEXTENSIONS

God kveld kjære lesere!

Siden september 2013 da jeg for første gang prøvde vippeextensions (I Bali faktisk), så har jeg vært avhengig av å bruke vippeextensions. Når jeg tenker tilbake så skjønner jeg ikke at jeg torde å legge vipper i utlandet, men den gang da. NÅ legger jeg kun vipper her i Norge både pga kvalitet og sikkerhet.

Men tilbake til vippeextensions. Jeg er som sagt avhengig, og skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjorde dette tidligere. Det hjelper meg sånn i hverdagen og ihvertfall mot sommeren er det alfa omega! Bare å våkne, ha på seg klærne, litt solpudder og vips så er man klar. Vippene sitter på både når du dusjer, sover og ja du trenger ikke stresse med å mascara eller løsvipper. Vippeextensions er rett og slett det beste jeg har opplevd når det gjelder kosmetikk.

Jeg legger mine vipper hos Anette Aas, som holder til i fjordgata her i Trondheim. Hun er utolig dyktig, og jeg er så fornøyd med vippene hun legger. Jeg har både lagt singelvipper og mix&match (både 2D-4D vipper og singelvipper). Dette er en utrolig flott teknikk da hun ser an hver øyevipp og legger ut i fra fasong, form og lengde på hver enkelt vipp. Enkelte vipper tåler kanskje ikke 4D, og da kan hun legge singelvipp. Dette er kanskje hemmeligheten til at jeg blir så fornøyd med vippene, gang på gang!

Jeg liker å ha en mer drastisk effekt, og derfor mix&match best for meg.. Ønsker du ett mer naturlig resultat, så anbefaler jeg deg singelvipper. Vippene sitter i 3-4 uker, avhengig av hvor flink du er til å stelle med de. Du må ikke klø og pille deg i øyene til enhver tid, og også passe godt på når du dusjer slik at du ikke “spruter” ned øyenen med vann.

Priser

Singelvipper 1400,- 
Refil: 
2 uker 500,- 3 uker 650,- 4 uker 750,- 5 uker 850,-

Volumvipper (2D-4D) 1900,-
Refil:
2 uker 700,- 3 uker 800,- 4 uker 1000,- 5 uker 1450,-

Mix&Match 1600,-
Refil:
2 uker 700,- 3 uker 800,- 4 uker 1000,- 5 uker 1450,- 

Fjerning av vipper 300,-

Ønsker du fyldige og flotte vipper til sommeren så kontakt Anette på tlf: 92 84 67 82
Se så flott da, hvem vil ikke våkne slik?!

Følg henne på instagram for flere bilder “beautylineanette”
Besøk også henne facebook side her for flere bilder. Til venstre mix&match & til høyre singelvipper 


EBAY ER SKUMLE GREIER

God kveld kjære lesere!

Tidligere uken her satt jeg å surfet litt på nettet, blant annet nettsiden Ebay, om dere har hørt om denne siden? Der finner du ALT, og til en billig penge. Så en kveld i forrige uke satte jeg meg ned og skulle bare handle 1 topp fra Ebay, men hva tror du skjedde? Jo, jeg satt oppe fra 00.00 til 07.30 og handlet ALTFOR mye på Ebay. Greit nok at ting ikke er så dyrt der inne, men når du kjøper oppimot 20 plagg så blir det noen kroner av det. Så ja, jeg svidde av en god del penger. MEN jeg synes ikke det gjør noe når jeg får så mye fint for pengene. 

Det gikk mest i klær, slik som sommertopper osv. Håper bare de passer nå, fordi Ebay er jo kjent for å ha litt små størrelser på klærne sine. Så jeg krysser fingrene! Det vil ihvertfall ramle inn med pakker etterhvert nå, og jeg kan nesten ikke vente. 

Dette ble nattens fangst:4 MND UTEN (!)

God kveld kjære lesere!

Når sant skal sies så er det over 4 mnd siden sist jeg var ute og drakk alkohol, og derfor var det kanskje på tide å ta seg en fest nå i helgen som var? Det var lenge planlagt at jeg skulle drikke, og da var det 16.mai som var den “store” dagen der jeg skulle innta store mengder alkohol. Det er litt rart, jeg følte nesten jeg var utro mot meg selv, fordi jeg var så “stolt” over at jeg gikk 4 mnd uten alkohol, men jeg kan jo ikke fortsette å leve resten av mitt liv edru bare pga jeg er opptatt av trening/kosthold. Jeg er trossalt 25 år , og må jo leve livet litt også. 

Ihvertfall 16.mai ble det vors her hos meg sammen med noen venninner og kompiser. Veldig koselig med slike vors der man bare kan sitte og kose seg, drikke og la praten flyte med så flotte mennesker. Etter vorset dro vi til ett av Trondheim beste utesteder (i følge meg), “The Mint”. Jeg havner bestandig der når jeg drikker, rett og slett fordi jeg trives veldig godt der. 

17.mai hadde jeg planer om å ha på meg bunaden og komme meg til byen for å se på toget, men vet du? Men formen var ikke så særlig bra, så jeg sov frem til halv 4 den dagen. Og ikke nok med at jeg drakk den 16.mai, jeg kjørte på med en 2 dagers! Når man først slår på stortromma så tar man den tydeligvis helt ut. 2 dager med alkohol? Fysj! Jaja, det var helt klart verd det! Jeg var invitert til ei god venninne og kompis av meg på fest, og DER var det steming for å si det slik. Fra vi begynte å drikke til vi dro på “The Mint” etterhvert. En kanonkveld med litt for mye drikke, men absolutt verd det. 

Så ja, der var mine 4 mnd uten alkohol prosjekt over, og skal jeg være helt ærlig? Så vet jeg faktisk ikke hvor lenge jeg klarer å holde meg uten alkohol nå. Jeg har ikke satt meg en fast dato for neste gang jeg skal drikke, jeg tenker at jeg lever kun 1 gang og hvis det frister å drikke så tar jeg meg en fest igjen. MEN en ting er sikkert, treninga og kosthold er like mye i fokus som før, om ikke enda mer. (skal fortelle mer senere)

Håper alle fikk en fin 17.mai feiring! 

Følg meg gjerne på instagram “idadir”
BRASILIANSK VOKSING

God kveld kjære lesere!

Nå som sommeren nærmer seg, og bikinien skal på, så har jeg tatt steget og fått min første brasilianske voksbehandling. For dere som ikke vet hva dette er, så er det altså voksing av underlivet. Jeg har lenge vurdert å gjøre det, men har ikke tatt steget, men i går gjennomførte jeg det. Behandlingen ble gjennomført hos flinkeste Vibeke som jobber på negledesign på Stjørdal (30 min unna Trondheim by). Absolutt verd 30 minutter kjøring for en behandling!

Jeg skal ikke lyve for dere og si at dette var en behagelig følelse, fordi det var det ikke. Det var vondt, men ikke like vondt som jeg hadde forventet. Jeg bruker til vanlig å vokse hele ansiktet mitt hos Vibeke, så jeg visste litt hvordan smerten ville kjennes ut. Men ja, som sagt, smerten var der. Men det varte ikke så altofr lenge, og VIPS så var jeg ferdig. Og DA kan du tenke deg jeg var fornøyd!

Vibeke bruker en voks som stivner av seg selv, så du slipper dette typiske “vokspapiret” som river ekstra i hårene. Denne metoden hun bruker er den mest skånsomme for huden, og jeg er såååå utrolig fornøyd med arbeidet hennes!

Før selve behandlingen så lot jeg alt vokse ut i 14 dager, slik at det var nok hår å ta av. Dette gjør at jeg får et finere resultat. Jeg må tilbake igjen om 4-6 uker for å gjennomføre det igjen. Jo flere ganger du vokser jo mindre hår blir det etterhvert. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette med denne behandlingen nå, og tiden frem mot sommeren. Det skal bli en drøm å ha på seg bikinitrusa og faktisk føle seg KOMFORTABEL! 

Når jeg først var der for å få en brasiliansk voksing, så bestemte jeg meg for å vokse armhuler og legger i samme slengen. Kjempe greit nå frem mot sommeren, enda en ting å ikke bekymre seg over. Nå kan faktisk sommeren bare komme, jeg er KLAR!

I mai kjører de tilbud på brasiliansk voksing, og jeg kan virkelig anbefale dette på det varmeste. Do it! 

MAI TILBUD:

Brasiliansk voksing kr 450 (nye kunder)

FAST PRIS:

Brasiliansk voksing fra kr 570
Voksing overleppe 190,-
Voksing ansikt fra kr 300,-
Voksing legger 350,- 

Full pris liste kan du se her
(billigere i pris enn de fleste andre)

Ta kontakt med salongen på tlf: 48346550

Har du prøvd brasiliansk voksing før?

Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

NY INSTAGRAM TREND ?

God kveld kjære lesere!

Nå i 2015 skal man lete lenge etter en person som verken har snapchat, instagram eller facebook installert på sin telefon. Sosiale medier er overalt, og utviklingen vil bare fortsette i denne retningen. Men hvor går egentlig grensen for hvor langt man skal dra dette med status via sosiale medier? Alle snakker om det: instagram!! Så du bildet hun/han la ut i går eller? Har du sett hvor mange følgere hun/han har eller? 

Hvorfor er det slik at vi hele tiden skal konkurrerer med andre om å ha mest likes eller flest følgere? I går kom jeg over en artikkel på nettet hvor de faktisk opplyser at man idag kan KJØPE seg følgere på instagram. Hva?! Hva er det som skjer her i verden? Må folk virker betale penger for å få flere følgere og likes på instagram? Er det ikke bare OK å være seg selv og la folk like deg for den du er? Du kan lese artikkelen her. 

 Jeg synes det er dumt at vi faktisk lever i et samfunn der vi må bruke penger for å oppnå denne “gode selvfølelsen” om jeg kan kalle det for det. Jeg personlig ville følt meg falsk om jeg kjøpte til meg følgere og likes på instagram, da jeg vil at folk skal følge meg om de SELV er interrersert i å se hvilke bilder jeg legger ut. Når sant skal sies så er jeg ikke så veldig aktiv på instagram, da det kan ta flere uker mellom hver gang jeg legger ut bilder. Så antall følgere/likes er ikke noe jeg tenker så mye på. Det som er vikig for meg er at folk VIL følge med på det jeg legger ut og oppriktig liker bildene mine. 

Har du hørt om denne instagram “trenden” med å kjøpe seg følgere?

Om du VIL så følg meg gjerne på instagram “idadir”
– Bare om DU selv ønsker å følge med på bildene jeg legger ut.  


 

EN LITEN OPPKLARING

God kveld kjære lesere!

Etter at jeg publiserte blogginnlegget “den nakne sannhet”, så har jeg stort sett fått positive tilbakemeldinger, noe jeg nok en gang må takke dere for. Men det har også i ettertid kommet opp noen negative hendelser. Ikke at jeg ikke hadde forventet det, men jeg tenkte bare å lufte det her inne på bloggen for dere.

Da jeg skrev blogginnlegget “den nakne sannhet”, så var det et innlegg som gikk på mine siste 2-3 uker da jeg fikk en oppsiktvekkende nyhet som preget meg mye i etterkant. Jeg skal ikke lyve og si at denne perioden er over, men jeg prøver å se fremover og bruker derfor ikke mer tid på å skrive sytende innlegg her på bloggen min. Bloggen min skal være et fristed der jeg skal dele tanker og følelser, men som dere vet har jeg alltid vært opptatt av å skrive om positive ting i livet mitt, og har ikke tenkt å endre dette mønsteret. 

Så om noen av dere “stusser” over at jeg den ene dagen kunne skrive dette tøffe innlegget “den nakne sannheten”, for så dagen etterpå poste innlegget “sommerfeeling”, så ville jeg bare fortelle dere årsaken. “Sommerfeeling” innlegget ble skrevet fordi jeg faktisk hadde en fin søndag, og ville dele det med dere. Er det for ille å skrive? 
Jeg skriver ikke at livet mitt perfekt i dette innlegget, men jeg prøver å se fremover, og da synes jeg det er viktig å se gleden ved små ting her i livet. Som for eksempel at det var sol og 10 grader her i Trondheim den søndagen.

DA, var det ute av verden, og jeg går tilbake til mine positve blogginnlegg i tiden fremover.

Ønsker dere alle en fin dag videre!

Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

HAIRTALK EXTENSIONS

God kveld kjære lesere!

Siden jeg var 18 år har jeg kontinuerlig brukt extensions, så du kan tro jeg har brukt mye tid/penger og energi i å finne meg ulike typer extensions. Jeg kan med hånda på hjerte si at jeg har prøvd nesten ALT. Både clips, tape og microringer. Jeg har bestilt fra både nettsider som luxushair, pilus, rapunzel of sweden, minihouse888 etc. Jeg har egentlig aldri vært særlig fornøyd med kvaliteten på noen av disse, og har derfor måtte byttet ut mine extensions hver 2-3 mnd for at det faktisk skal se fint ut. For en pakke extensions ligger det ca på 2000 kroner (+ og – i pris her). Men for å få et fyldig resultat må man regne med 2000kr.  Så du kan tenke deg at jeg har brukt en god del penger på nytt hår hver 3 mnd. Det er bare et regnestykke å tenke på.

I starten (de første 2-4 ukene) er håret fra alle disse nettsidene bra, men etter flere vasker, vind, regn og sol så vil håret gradvis bli mer slitt i tuppene, flise seg opp og rett og slett spise seg oppover. Jeg var bestandig så glad hver gang jeg satte på fordi jeg følte meg så fresh og fin, MEN jeg visste at om noen uker så måtte jeg skifte ut det igjen. 

MEN nå er det nok sløsing av både penger og tid for å hver 3 mnd å kjøpe nytt hår, stress! Så jeg bestemte meg for å gjøre en kjempe investering og kjøpe meg det BESTE håret du kan finne på markedet. Nemlig “hairtalk” extensions.

Ja, du tror sikkert at dette er bare noe jeg skriver. Men tro meg, det er det BESTE jeg på 7 år har prøvd. Hairtalk er verdens mest skånsomme metode for å forlenge håret, og inneholder tape fester. Håret består av indisk Remy hår og er Fairtrade-merket. Hairtalk extensions får du KUN kjøpt i salonger, og disse salongene er trent opp til å finne både riktig farge, lengde og ikke minst sørge for at håret sklir naturlig inn i ditt eget hår. Håret kan brukes opptil flere ganger, også opptil 1 år. (enda lenger om du er flink til å ta vare på det) 

Hvem bruker hairtalk?
Det er ikke kun jeg som bruker hairtalk, det finnes utallige “kjente” personer som bruker det. Blant annet:  Jennifer Lopez, Kathrine Sørland, Fotballfrue, Marte Borge, Ida Wulff, Tone Damli Aaberge, Nicole Richie,  Ulrikke Lund, Living Doll. 
Du kan både se og lese mer om hairtalk HER 

Farge/lengde?

Jeg bruker fargen #613 som er den lyseste, og den lengste lengden deres på 55cm. Jeg har tidligere alltid bestilt 65 cm på alle mine extensions, fordi jeg har alltid vllle hatt det enormt langt. Så det at 55cm var det lengste de solgte gjorde meg litt nervøs. MEN vet du? 55cm er kjempe langt, og jeg kunne virkelig ikke ønsket å hatt det lengre. 

Pris?
Ja, så var det prisen.. Den er ganske så stiv! Men vet du? Det er absolutt en investering, fordi dette håret både ser og ER bra ut. Du slipper å bytte ut extensionet ditt på ihvertfall 1 år, om du bruker det hver dag. Enda lengre om du er “periode bruker” av extensions. Jeg bruker 7 pakker av “hairtalk”, se priser nedenfor: 

1 pakke med 55cm = 1800 kr 
Anbefales å ha 5-7 pakker på fult hode.
Så da kan du selv regne ut prisen.

Jeg har nå brukt hairtalk i snart 2 mnd, og jeg er ennå like fornøyd, om ennå ikke enda mer fornøyd! Jeg har ikke ville skrevet dette blogginnlegget før jeg faktisk fikk testet det ut etter 2 mnd, og det har jeg nå gjort. Jeg ser ikke antydning til slitasje på håret, og på dette tidspunktet har jeg på mine tidligere extensions opplevd slitasje. 
Det er ikke bare jeg som synes håret mitt er fint, får stadig kommentarer om hvor fint, “ekte” og fyldig håret mitt er nå. 

Noe jeg også liker veldig godt med hairtalk sine extensions er at tapefestene er så små og lette at du ikke kjenner at de sitter i håret ditt. Det er veldig viktig for meg, og sikkert mange andre. Frisøren din sørger for at håret settes på en spesiell måte, slik at du slipper å tenke på om det vises bak eller om det ble satt på riktig. 

I`m in love!

Har du prøvd hairtalk før?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”
 

 

SUMMERFEELING

God kveld kjære lesere!

Må først få begynne dette blogginnlegget med å takke for alle tilbakemeldingene på mitt forrige blogginnlegg. Har fått masse koselige tilbakemeldinger både her inne på bloggen, facebook, meldinger og mail, noe jeg setter stor pris på. Dere er så snille og gode – alle sammen!

Så over til noe positivt.. Dagen idag! Det er søndag, solen skinner her i Trondheim med 10grader. Hva kan bli bedre? Jeg føler virkelig at sommeren er et steg nærmere nå, og det føles godt. Idag hadde jeg egentlig planer om å ta treningsfri, da jeg har trent hver dag de siste 11 dagene, MEN det ble bare en tanke. Det første jeg gjorde når jeg våknet var å komme meg avgårde på trening. Hadde ikke noen plan over hva økta ville gi meg, så det endte faktisk opp med at jeg gjennomførte ei god cardio økt på 1 time på mølla. Jada, jeg vet jeg kunne brukt naturen å jogget ute, men slik ble det da ikke. 

En ting jeg liker veldig godt med tredemøller er at jeg selv har kontroll på selve treningen. Jeg stiller inn både fart og stigning selv, og ja – føler jeg har kontroll. Så idag ble over 600 kalorier forbrent, og det føltes godt. Selv om at solen skinte ute så unnet jeg meg en solariumstime. Nå er det evigheter siden jeg sist tok sol, fordi jeg tenker mye på huden min, skader og ikke minst rynker. Men idag så frista det, så da ble det 20 minutter i solariumet. Jeg bruker alltid solfaktor 50 i ansiktet, og legger alltid over noe for ansiktet. Jeg tenker på at jeg blir gamlere, og vil ikke få et gammelt ansikt før jeg faktisk må bli gammel. 

Har du/dere fint vær der dere bor idag?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

DEN NAKNE SANNHET

God kveld kjære lesere!

Ja, jeg vet , long time no see…

Men denne gangen har jeg virkelig trengt denne tiden for meg selv, for å samle tanker og følelser. Det er så mye jeg har lyst til å fortelle dere, dele med dere og ja, bare rope ut hvordan jeg har følt det de siste ukene. MEN jeg kan ikke. Jeg må prøve å begrense meg litt når jeg sitter her denne fredageskvelden og prøver å samle meg etter flere døgn på St.olav sykehus.

 Hvorfor jeg har vært på St.Olav vil jeg ikke helt komme innpå, men jeg har det bra tross omstendighetene. Jeg vet ikke hvordan jeg helt skal forklare dere ting slik at dere forstår meg, men de siste 2 ukene har vært veldig tøffe for meg, både fysisk og psyskisk. Jeg har slitt med mange rare tanker og følelser som jeg aldri trodde et menneske kunne sitte med. Jeg har opplevd at folk som står meg nærmest har såret meg på alle mulige måter, og jeg har opplevd at livet faktisk kan virke mørkt og meningsløst.

Jeg har aldri på mine 25 år følt en slik følelse som jeg sitter igjen med etter alt jeg har gjennomgått. Jeg føler meg så utrolig svak, men samtidig så utrolig sterk. Dette er en rar følelse som jeg ikke helt klarer å venne meg til. Jeg føler meg svak fordi jeg er alene, men sterk fordi jeg har så utrolig mange gode mennesker rundt meg som støtter meg 100% i alt jeg gjør, og som tar vare på meg. Jeg har en familie som støtter meg og bestandig er der for meg uansett hvilke valg jeg tar her i livet.  

“Du vet aldri hvor sterk du er før det å være sterk er det eneste valget du har”

Som noen kanskje har forstått den siste tiden så har jeg nettopp gått ut av et forhold som varte i 2 år, og bor nå alene i min egen leilighet her i Trondheim. Jeg har ikke vært alene siden jeg var 16 år og DET er en utrolig skremmende tanke. Hvordan er man alene? Hva gjør man? 

Dette er noe jeg må bruke litt tid på og finne ut av. Jeg tror ikke jeg vil få svaret på hvordan man går videre etter ett brudd den første uka, jeg må bare gi det tid. Det eneste jeg vet er at livet går videre, og at jeg må fortsette livet mitt på samme måte som jeg gjorde før. Og kanskje enda viktigere: Bruke ekstra god tid på menneskene som er glade i meg, og kanskje vil jeg oppleve at det å være alene faktisk ikke er så dumt.

 “Det er etter regn at fuglene synger”