FALSKE ØYEVIPPER

Hei!

Er det ikke utrolig fint når du ser jenter med lange og flotte øyevipper? For snart 1 år siden var jeg avhengig av å bruke falske øyevipper, men så ble jeg litt lei det. Og når jeg idag skal prøve å bruke det igjen, så klarer jeg ikke å bruke det mer enn 2 timer før jeg blir “trøtt” i øynene av å ha det på. Synes liksom det svekker synet mitt lit på sidene og føler at de “henger” litt. Alle mine falske øyevipper har jeg kjøpt på her på Ebay. Der betaler du 10 – 20 kroner for 60 øyevippe par!! I butikker får du kjøpt 1 par til 69 kroner. 

RESULTATET


Flere som bruker falske øyevipper?

<3<3<3
Ida 

ER SÅ FORNØYD!!

Hei søtiser!

Nå har jeg og Bahadir vært på en liten tur sammen med hundene i skog og mark. Vi tok med oss det nye speirefleks kamera for å teste det ut. Og jeg er så fornøyd med det! Herregud, det tar jo så klare bilder og er så gøy å ta bilder. Bahadir har aldri vært særlig glad i å ta bilder, men gjett hvem som hadde overtaket på kamera? JO, han!! Han elsket det, og vi skal begge lære oss flere innstillinger via nettet og bekjente. 

Her er noen vakre bildedryss fra photoshooten:

 
 

 

På disse bildene har jeg ikke brukt noen form for redigering, så er veldig bra kvalitet!! 

Hva synes du?

<3<3<3
Ida 

DET UVENTEDE

Hei! 

Glemte helt å fortelle dere at jeg fikk en uventet gave fra Anette i går. Det var en rosa/lilla macbook beskytter. ELSKER den!! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker alt som er rosa og “barnslig”. Så dette passet meg ypperlig. Det var datteren til Anette som hadde bursdag, men så ender jeg opp med en gave selv! Tusen takk vennen. 

Slenger med et bilde tatt i bilen på vei inn til Trondheim i går. Forresten, jeg måtte ta av meg de falske øyevippene etterhvert, ble for “tungt” for øynene. Må se om jeg får ordnet en annen løsning på hvordan jeg kan bli “vant” til de. 


Var ikke beskytteren fin??

<3<3<3
Ida 

OPPLÆRING

God kveld!

Vi her hos noen gode venner av oss, og skal tilbringe kvelden/natten sammen. Maj Britt er gift med Kayhan som er fra Tyrkia. Han har tatt kurs i Tyrkia for å lære seg om speilrefleks kamera, så det passet meg veldig bra å nettopp ha kjøpt et slikt for så å få full opplæring.

 

Ser hvor utrolig bra kvaliteten er på kamera i forhold til Iphone bilder. Gleder meg til å lære meg mer etterhvert. SÅ mye innstiller etc.

Nå skal vi kose oss videre, gutta drikker vodka og koser seg, mens jeg må holde meg ederu da jeg skal kjøre i kveld.

Ha en strålende kveld alle sammen!

<3<3<3
Ida

FEIRING

Hei!

Da har vi vært på feiring av nydelig prinsesse Lilly. Mye kaker og pepsi max, og god steming med herlige folk. Lille har fått seg en så nydelig prinsesse krone fra barnehagen. Synes ikke det er lenge siden hun ble født, tiden går så fort!!


 
Hello kitty legosett fra oss

Elsker å kose med gullet <3 Er hun ikke nydelig??

<3<3<3
Ida

PRINSESSE FEST

Hei!

Idag har jeg fri, og denne dagen skal utnyttes til det fulle og hele. I går hadde datteren til ei god vennine av meg 1 års dag, så i dag skal vi innover for å feire den lille prinsessen. Etter dette skal vi inn til byen en tur for å kjøpe speilrefleks kamera (forhåpentligvis) og kanskje en shopping runde. Kvelden skal avsluttes hos et norsk/tyrkisk ektepar vi har i Trondheim. Elsker slike fri dager, der man kan bruke hele dagen på seg selv og gode venner.

Idag prøvde jeg meg på løsvipper, og synes det ble veldig fint. Er litt uvant å gå med det igjen etter 1 år uten å ha brukt det. Får se hvor lenge de sitter på idag. Skal komme met et innlegg senere om løsvipper btw.

Ha en strålende lørdag, så blogges vi snart

<3<3<3
Ida 

EFARINGER MICRO RING EXTENSIONS

Hei!

Jeg har nå hatt micro ring extensions i 1 uke, og kan ikke si annet enn jeg ELSKER det! Må innrømme jeg var litt usikker når jeg kjøpte meg det, fordi jeg var så redd for at håret ville dele seg opp og virke “strimlete”. Men det gjorde det overhodet ikke. Tenkte å legge ut litt info om håret nedenfor:

Hvilken nettside bestilte du fra?
 
http://minihouse8888.com/ – loop/micro ring hair 

Hvilken lengde har du?
Jeg valgte lengde 26 inch, som tilsvarer 66 cm.  

Hvor mange pakker har du?
Jeg har to pakker, som tilsvarer 200 fester. Hvert feste er på 0,8 gram. 

Hvor mye kostet det?
Jeg betalte ca 450 kroner for 2 pakker med micro ringer.

Hvilken farge har du?
Jeg har fargen #613

Hvor mye kostet det i frakt?
Det er gratis shipping (tar ca 21 dager, men da slipper du frakt).

Hvor mange fester har du?
Jeg bestilte 200 fester, men bruker kun 120 fester. 

Tok det lang tid å sette det på?
Frisøren min brukte 3 timer. 

Kan man sette på det selv?
Grunnen til at jeg ikke satte på meg selv, var fordi jeg ville se hvordan man gjorde det først. Men frisøren min sa at dette var kjempe lett og alle kan gjøre det selv. Bare få noen til å hjelpe deg med å sette på bak. Kjæreste, vennine eller moren din.

Hva trenger man for å sette på håret?
Man trenger en kam, spenner,  arbeidstang (for å klemme fast festene) og extensions, selfølgelig! 

Har du en video som viser hvordan å sette det på?
Ja se på denne videoen.  

Hvor lenge sitter det?
Det sitter fra 2 – 3 måneder.

Er det vanskelig å få av?
Jeg var veldig usikker på om det ville være vanskelig å få av det, men det visste seg at det var kjempe lett. Du klemmer bare motsatt vei på festene, så VIPS er de av! 

Sliter det på håret?
Det sies at dette skal slite minst av det som er på markedet av extensions. Da jeg tok ut 2 fester, så mistet jeg ikke noe hår. MEN selfølgelig alt sliter til en viss grad.

 Bilde fra bak

Bilde fra foran

 
Har du prøvd micro ring extensions?

<3<3<3
Ida 

KRØLLER

Hei!

Hadde litt ekstra god tid før jobb idag, så fant ut at jeg ønsket å prøve å krølle håret mitt. Var veldig spent på hvordan extensions ville se ut når jeg krøllet det, men synes det ble veldig bra. Nå skal jeg stikke avgårde på jobb.


Liker du krøller??

Ønsker alle en fin dag! 

<3<3<3
Ida