GIRLY NAILS

God kveld kjære lesere!

Da var det klart for å fikse neglene sine igjen, fordi på mandag reiser jeg jo til LONDON… Og hva passer vell bedre med et besøk hos Trude Lockert som jobber på Stjørdal negldesign? Nå er det igjen gått snart 5 uker siden jeg sist fikk ordnet neglene mine, så da var det virkelig på tide med en oppfriskning. Det er bestandig like hyggelig å komme på besøk hos Trude, fordi hun er rett og slett ei veldig koselig jente å ha med å gjøre. Praten går I ett, og på 1,2,3 er vi ferdige og jeg går derfra med nydelige negler.

Denne gangen hadde Trude fått inn nye knæsj farger, blant annet ROSA. Så dette matte vi virkelig prøve oss på! Jeg er som alltid åpen for nye farger, og også denne gangen. Rosa og glitter, “its just SO me”:

Om du er interresert i nye negler, se her for mer informasjon og priser.

Hva synes du om neglene?

Følg Trude på instagram “trudelockert” for inspriasjon!

Behandlingen er sponset

THE ONE AND ONLY – ELIXIR

God kveld kjære lesere!

Husker dere hudscanningen jeg var på hos “Injeksjonsspesialisten” her i Trondheim for snart 6 mnd siden? (innlegget finner du her) Like etter denne hudscanningen så investerte jeg noen tusenlapper på hudserien “Elixir” som er en ekslusiv kremserie med dokumetert effekt mot aldringsforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer. (se tidligere innlegg her).

Nå har det som sagt gått 6 mnd siden jeg startet på disse produktene, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ELSKER DE. Jeg har brukt de dag og kveld nå hver dag, og jeg kunne ikke drømt om en finere hud. Dere tror kanskje at jeg overdriver nå? Men helt sant, huden min har aldri sett bedre ut! Selve huden har fått en helt ny glød, og det er en drøm å legge sminke på en så glatt og fin hud som jeg har fått nå.

Jeg har aldri vært plaget noe særlig med huden min, men jeg merker alikevel en stor forskjell. Det er ikke bare jeg som ser forandringene, men også kollegaer, venner, familie og til og med ansatte på parfymeri/kosmetikk butikker. ALLE ser en stor forskjell, nå gløder huden min virkelig.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har aldri brukt “så mye penger” på renseprodukter. Tilsammen betaler jeg i overkant av 2000 kroner for alle tre produktene jeg bruker (rens, serum og niactil fuktighetskrem). Jeg har hatt alle produktene i over 6 mnd nå, så de holder veldig bra! Nå begynner det å bli tomt, så da skal jeg fylle på igjen. INGEN tvil om at jeg skal fortsette med dette flotte merket som Elixir produsere.

Jeg er trossalt 25 år, og bør virkelig begynne å tenke på huden min, spesielt i ansiktet som jeg skal bære på i mange år fremover. Gjør som meg og sikre huden din og invester i “Elixir” sine produkter, du vil IKKE angre.

“Elixir” sine produkter kan du få kjøpt hos “Injekssjonspesialisten ” her i Trondheim, Nordre gate 2. For mer informasjon, se her.

Følg meg gjerne på instagram @idadir

 

NY HÅRFARGE ETTER 9 ÅR

God kveld kjære lesere!

Husker dere at jeg nevnte for dere tidligere at jeg skulle gjøre en endring på hårfargen min? Jo, den dagen har kommet (eller for 1 uke siden), og nå tenkte jeg å dele resultatet med dere. 

Jeg har tidligere vært platinablond siden jeg var 16 år, altså 9 år med samme hårfarge. Kan du tro det? Jeg har ALDRI gjort noe med håret mitt bortsett fra å bleke etterveksten. Og da selvfølgelig hjemmebleking på sitt beste (ikke akkurat!). Jeg har ikke vært særlig flink med å behandle håret mitt, og har tatt “det enkle er ofte det beste” versjonen. Nå derimot sverger jeg til å gå til frisøren for å få ordnet håret mitt. Anbefaler ikke andre om å drive på med hjemmebleking, fordi det både sliter og kan gjøre deg hårløs med tiden. 

Men ihvertfall. Jeg har lenge ville gjort noe med håret mitt, og nå som vinteren kommer så tenkte jeg at det var greit å bli kvitt denne platina looken som jeg har hatt. Når vinteren kommer og snøen kommer så synes jeg ikke det er så fint med helt gult/hvitt hår. Det går liksom “ett” med snøen føler jeg, og derfor bestemte jeg meg for å gjøre en endring etter 9 år og hvilken årstid passer da bedre enn mot mørkere tider?

Så ja, jeg tok turen innom Royal Haircut som holder til på bakklandet her i Trondheim for å la de trylle med staven og forandre den platina looken min til en kaldere blond farge. Det vi gjorde var å tone håret mitt i en kaldere blondfarge, for så å legge inn askeblonde striper i extensionset. Jeg bruker som dere vet extensions fra hairtalk, verdens beste extensions! 

For dere som ser bildet så kan dere kanskje tenke at “det var ikke store forskjellen”, men for meg som er vant til å ha platina blondt hår, så er dette en veldig stor forskjell. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ikke vendt meg helt til tanken på å ha det slik, men håper den kommer etterhvert. Føler meg plutselig utrolig mørk, selv om jeg vet jeg ikke er mørk. Men du kan tenke deg å ha hatt hvitt hår i 9år, også skal du gjøre en forandring på det. Alle og enhver ville følt seg andereledes. 

Tilbakemeldingene på håret mitt har vært veldig overraskende. Alle synes jeg kler denne fargen mye bedre, da det rammer inn ansiktet mitt på en helt annen måte, og jeg har fått en ny glød i ansiktet. Så jeg må nok bare tro på at dette ble bra, og at det er bare hodet mitt som spiller meg ett spill. Så ja, time will show. 

Hva synes du om resultatet?

Følg meg gjerne på instagram @idadir

ET STEG I RIKTIG RETNING

God søndag kveld kjære lesere!

Vet du? Så effektiv søndag som jeg har hatt idag kan jeg ikke huske å ha hatt på en veldig, veldig lang stund. Jeg våknet 10.00 av meg selv, helt uthvilt og bestemte meg for å gjøre noe jeg så og si aldri gjør: rydde og vaske leiligheten. Jo, jeg er jente, og bør være glad i å holde ting ryddig og i orden, og det er jeg jo forsåvidt. MEN når det gjelder støv, så bryr jeg meg fint lite i bunn og grunn. Ikke voksen nok? Nei kanskje ikke.

MEN ihvertfall. Jeg tok fatt på støvsuger, våtmopp, klut og satte i gang med å vaske rom for rom. Nå skal det jo sies at jeg ikke har store leiligheten, på kun 50 kvadrat, så det skal jo egentlig gå ganske fort å rydde og vaske en slik leilighet. Jeg brukte overraskende lite tid på å vaske rundt alt, samtidig som jeg tømte kjøleskapet og vasket det innvendig og utvendig. Alt dette var ferdig før 13.00 denne ettermiddagen, så da var det bare å legge seg tilbake i sofaen og ta livet helt med ro. Det føles faktisk utrolig deilig å ikke ha en eneste plan på agendaen før ei venninne kommer på besøk i kveld. 

Trening? Nei, idag har denne kroppen treningsfri. Hva gjør man da? Jo man tar livet heeeelt med ro. Noe som jeg overhode ikke er noe flink til. Det har dere som leser bloggen min og dere som kjenner meg kanskje lagt merke til? Det skjer ting 24 timer i døgnet hos meg, så det at jeg faktisk klarer å tenne noen lys, sette meg ned og slappe av er noe nytt for meg. Noe som jeg BØR bruke mer tid på, fordi ja. Kroppen trenger hvile og ikke være i stressmodus 24 timer i døgnet. 

Jeg satt faktisk å tenkte over noe tidligere i uken her. Det er faktisk over 1 år siden jeg kjøpte denne flotte leiligheten, og jeg har ennå ikke visst dere bilder av leiligheten min!! Hjelpes, jeg har jo lovt dere det i snart 1 år nå, og NÅ skal dere endelig få se litt av leiligheten min. Jeg har tidligere nevnt at jeg ikke eier sans for interiør, og at jeg sliter med å få gleden av å pynte opp leiligheten min. Nja, den følelsen har kanskje endet seg litt det siste året jeg har bodd her. Jeg har faktisk fått sansen for interiør, og kan gjerne dra å handle noe nytt til leiligheten. Så det er et stort steg for meg! 

Så ja, slik bor jeg da. Hva synes du? 

Følg meg gjerne på instagram @idadir

EKTE TRENINGSGLEDE

God kveld kjære lesere!

Selv om at sommeren er forbi, betyr det ikke at man skal stoppe opp å trene. Gjør det vell? Tvert imot, spør du meg! Jeg verdsetter treningen like mye nå som jeg gjorde månedene før sommer sesongen var I gang. Selvfølgelig hadde jeg kanskje litt mer fokus på “SK2015” enn “vinterkroppen2015”, men det betyr ikke at jeg slutter med mine 6 økter I uka fordi om vinteren kommer og klærne skal PÅ.

Når sant skal sies så har jeg faktisk kanskje jobbet litt “undøvendig” for sommerkroppen 2015 I år, ettersom at jeg jobbet så og si hele sommeren, og været var heller ikke på topp her hjemme I Norge. (selvfølgelig hadde dere finvær når jeg var 1,5 uke I Spania!). Så jeg har som mål å gå for en mer helårskropp der jeg skal være fornøyd med kroppen min uavhengig av årstid. DET er det jeg kaller ekte treningsglede og for ikke å snakke om langsiktig mål.

Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor mye trening gir meg I hverdagen. Det er rart å tenke på at når man trener og blir sliten og klar der og da, så får man faktisk sykt mye energi resten av dagen/uken! Ihvertfall synes jeg det høres helt omvendt ut. Man burde jo bli mer sliten av ei tung treningsøkt?

Disse dager er jeg inne I en veldig god periode med gode treningsøkter tross jeg jobber doble vakter bade på flyplassen og hos Posten (natt). Jeg må innrømme at jeg klapper meg selv litt på skuldrene disse dager når jeg faktisk klarer å gjennomføre 5-6 økter I uka tross så mye jobbing. Har også endelig begynt å fått inn 1 time cardio igjen hver dag jeg trener. Hadde en periode der jeg gikk 20-30 minutter etter hver økt, men nå er jeg endelig oppe på 1 time cardio igjen. Feels great!

Følg meg gjerne på instagram “idadir”