MIN VEKTNEDGANG SISTE 8 UKENE

God kveld kjære lesere!

Det er med ett smil om munnen at jeg skriver dette blogginnlegget. Husker dere at jeg fikk tilpasset ett nytt treningsprogram og matplan fra min coach Arve Kristoffersen for snart 2 mnd siden?  Ja, det var etter Thailand turen at jeg bestemte meg for å gå ned i vekt, og jeg har virkelig gjort mitt beste disse 8 ukene. Og med god innsats så kommer det resultater. Jeg er i ekstase over hva jeg har klart å oppnådd på kun 8 uker. Jeg har gått ned snart 5 kg, og er “overlykkelig” om det er ett ord som beskriver gleden jeg sitter igjen med.

Ukene mine har bestått av 4-5 økter, der jeg har variert med både styrkeøkter, intervaller og pulsspinn. Jeg har variert formen for cardio, da jeg synes variasjon er viktig når man skal trene. Det skal være GØY å trene, og derfor er det viktig at du finner DIN form for trening. Enten om det er styrkeøkter på treningsstudio, svømming, crossfit, fotball/håndball, you name it. Jeg har funnet min “lykke”, og det er uten tvil tunge styrkeøkter, kombinert med spinning og cardio (intervaller på tredemølle og elipsemaskin). Jeg har forresten funnet ut at jeg er en stor tilhenger av elipsemaskin. Det er utrolig hvor fort man kommer opp i puls når man bruker disse apparatene, og hvor effektivt det er!

Er det noe som motiverer meg ekstra disse dagene, så er det den nye Polar pulsklokke jeg fikk av mamma I forrige uke. I den forbindelse var jeg å testet ut makspulsen min forrige lørdag, for å fastlå rette verdier når jeg har interval treninger. SHIT, det var tungt, men så gøy! Det er 3 år siden sist jeg hadde en slik test, så det var virkelig på tide. Anbefaler alle å teste ut makspulsen sin, der du trener. Selve testen er gratis, så her er det bare å hive seg på!

Jeg personlig, elsker å følge med på pulsen min under spinning og intervalløktene mine. Motivasjonen blir ekstra stor når jeg ser at jeg ligger på 87 – 92% av makspuls. Snakk om endorfiner!!

Så, som dere kanskje ser så er treningsgleden større enn noen gang. Jeg er så motivert, at jeg skulle ønske jeg kunne trent hver dag. Det er når du begynner å se resultater at du virkelig vil fortsette og gi alt, om ikke mer! Kroppen min har forandret seg MYE på disse 8 ukene, og ALT er takket være Arve sin hjelp. Han er en fantastisk coach, som virkelig har hjulpet meg på veien til å gå ned I vekt, stramme opp, og ikke minst til å føle meg bedre med meg selv.

Om DU vil komme i form, få mer energi, gå ned I vekt eller rett og slett gjøre noe for deg selv?

Ta kontakt med Arve Kristoffersen og få satt opp ett treningsprogram / matplan.
Pris: 4500 ( trenings- og kostholdsplan, opplæring og fire ukers oppfølging)
Disse pengene er UTEN tvil verd hver eneste krone!
For du VIL se resultater, om DU følger oppsettet!

For mer informasjon:
Hjemmeside her
Facebook her
Instagram @akfitness
Mail: [email protected]

 

SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

God kveld kjære lesere!

Puh, som tiden flyr! Det er mandag allerede, og vi er inne i en ny uke. For min del så føles denne uken veldig avslappet, om jeg kan bruke det ordet? Ja, jeg jobber hver natt på Posten denne uken, pluss at jeg ha 2 kveldsvakter på flyplassen. Men utenom det har jeg ikke noe ekstra vakter. Så for meg blir det en nokså rolig uke. Og det sier jeg ikke neitakk til.  Personlig liker jeg at det er trykk i enkelte uker, men det er jammen meg deilig at det er rolige uker innimellom.

Uken som var gikk i ett, og i helgen hadde jeg en veldig koselig lørdagskveld med familien min. For ja, jeg inviterte pappa og søskene mine på taco, noe som var veldig koselig. Det er fort gjort at man “glemmer” litt familien i travle dager, tro det eller ei.  Hvorfor er det slik egentlig? Venner treffer man hele tiden , mens familien kan det gå uker og måneder uten at man sees. Jeg tror nok at mange (inkludert meg selv)  tror at familien “alltid” er der, og setter derfor alt annet fremfor familien. Og slik skal det ikke være. Jeg skal sørge for at jeg er mye flinkere til å besøke familien min enn hva jeg har vært tidligere. Aboslutt ett nyttårsforsett for året 2017.

Så ja, lørdagen var rolig. Dette er min 4 helg på rad nå der jeg ikke har vært “ute på byen”, og det føles så godt. Jeg har heller ingen planer om å dra ut før jeg skal på julebord med jobben 10.desember. Så det blir altså alt i alt 8 uker uten verken festing eller alkohol. Og det føles utrolig godt! Fordi fy søren, det er godt å ta livet med ro! Jeg har endelig funnet ut at lørdager er flotte kvelder der man kan sette seg ned i sofaen, under pleddet, tenne lys og se filmer/seier på nett. Det er jammen meg skummelt dette med serier, man blir jo hekta og får jo aldri lagt seg i rett tid.

Ellers så går treningen så det suser, jeg ser forandringer fra uke til uke, og det er såååå GØY! Når det gjelder matplanen min så har Arve (min coach), satt opp flere alternativer til hva jeg kan spise til middag, så nå kan jeg veklse mellom 4 ulike middager i uken! Det er bare helt fantastisk! Og en ting til.. havregrøten er tilbake i kostholdet!! Fordi JA, den har virkelig vært savnet I kostholdet mitt. Jeg har nemlig kjørt en slags “lavkarbo” diet siden sommeren, og derfor har jeg ikke kunne spist havregrøt. Men nå er den tilbake, og gleden er så stor. Denne blir frokosten min hver dag, der jeg blander I cottagecheese og proteinpulver, slik at jeg får en slags sjokoladegrøt. NAM! 

Det er utrolig hvor mye godt  (sukkerfritt) som finnes der ute, og så mange muligheter. Dere skulle bare visst alt som er mulig å få til uten sukker og med lavt kalorinnhold. Det handler om å ønske å lære om kosthold, og få en bedre innsikt i hva som er ett godt kosthold for deg og din kropp. Om du ønsker å lære mer om kosthold så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Arve Kristoffersen for en prat.
@akfitness (på instagram), eller send han en mail på [email protected]

Ønsker alle ei fin uke!
Følg meg på instagram @idadir

 

DA VAR DET FREDAG IGJEN

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, -1 grader i Trondheim, snøen har lagt seg og jeg tar helg om 4 timer. For ja, jeg har frihelg! Det skal bli så utrolig godt å få fri denne helgen, da det har vært mye jobbing (som alltid). Men nei, jeg skal ikke klage, jeg er veldig glad for at jeg har en jobb å gå til. Og derfor er det ekstra godt å faktisk ta fri lørdag og søndag, med GOD samvittighet. For ja, jeg elsker å jobbe, tro det eller ei. Jeg elsker jobbene mine, og vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten de!

Denne uken har vært bra på alle mulige matter, jeg har virkelig fått utnyttet dagene selv om jeg har jobbet mye. Har fått inn noen gode treningsøkter, og det betyr mye for meg. Jeg har overskudd i hverdagen, selv om jeg går på underskudd når det gjelder mat. Som sagt, jeg har vært på en kostholdsplan fra min coach Arve Kristoffersen i snart 1 mnd nå, og forandringene har begynt å skjedd allerede. Jeg er så glad over resultatene jeg har oppnådd hittil og så motivert!

I morgen har jeg planer om å få ryddet og vasket hjemme i leiligheten, samt å rydde i klesskapet mitt. (som virkelig er på tide). Jeg skal få solgt unna både sko, jakker, kjoler og mer, så det er det jeg skal bruke helgen min på. Det føles så godt å ikke stresse med å dra ut i helgen, fordi ja, jeg er ganske lei av å dra ut på byen. Det er det samme som skjer hver helg, og nei, det orker jeg ikke bruke tiden min på. Så jeg skal surre meg inn i pleddet i morgen kveld, i en nyvasket og ryddet leilighet, tenne stearinlys, unne meg en questbar og bare kose meg, i eget selskap!

Forrige helg var også en rolig helg for min del, da jeg hadde jobbhelg på flyplassen. Jeg har jobbhelg hver 5 helg, så jeg skal ikke klage. Men når jeg først har jobbhelg så er det jobbing hele helgen. Lørdagen var det Halloween feiring, men for min del tilbragte jeg kvelden på treningsstudio med min lillebror. Sammen fikk vi ei beinhard økt! Også ble kvelden avsluttet med film og taco hos mamma. Utrolig godt å ta livet med ro!

Når det er sagt, så skal jeg treffe to gode venninner av meg på søndagen, og jeg håper at været holder seg fint. Da skal vi gå en tur rundt Nidelven her i Trondheim. Noe som er en veldig fin gåtur, vell og merke. Det er så godt og friskt for kroppen å få rørt seg, også utendørs. Det er for gjort å bli for avhengig av treningsstudio og tredemøller, så derfor er det viktig å bruke naturen også. Jeg har ihvertfall bestemt meg for å ta i bruk skiene mine MYE mer enn jeg gjorde i fjor. Ski er jo GØY, men også en veldig krevende sport. Jeg må bare lære meg teknikken så tror jeg at “alt løsner”.

God helg alle sammen!
Følg meg gjerne på instagram @idadir