SIDEN SIST OG FERIE STÅR FOR TUR

God kveld kjære lesere!

Da er vi kommet ett stykke ute i november, og siden forrige blogginnlegg har det ikke skjedd det altfor store. I midten av oktober deltok jeg på mitt første “rosa sløyfe” løp her i Trondheim, sammen med ei god venninne. Inntekten gikk til kreftforeningen, og det var ett fantastisk arrangement. Jeg løp 5 km, og når vi kom i mål fikk vi utlevert både medalje, skyr og cupcakes. Jeg ble så positivt overrasket over hvor bra dette arrangementet var planlagt. Det var musikk, premieutdeling og veldig god stemning blant alle deltakerne. Noe jeg absolutt blir å delta på neste år igjen, støtter en god sak!

Forutenom det, arrangerte jeg tidenes Halloween fest forrige helg. Jeg har aldri arrangert noe slikt før, men fy søren så gøy det var. Jeg var så heldig å få hjelp av min bestevenninne Nina med å pynte i stand og ordne til festen. Og hjelpes, så mye arbeid det ligger bak ett slik arrangement. Så når lørdagen var her og folket begynne å strømme på, var det bare å lene seg tilbake og nyte kvelden. Alle hadde pyntet seg opp, geleshots og muffins var ordnet i stand og vi alle hadde en minnerik kveld. Er så herlig å samle sine gode venner og bare ha det hyggelig sammen!

Nå går jeg bare å teller timer til jeg drar til Miami neste fredag, altså den 15.november , – om 1 uke! Ja, denne turen har vært planlagt lenge, og jeg ser virkelig frem til å komme meg til varmere strøk. Planen er å tilbringe 6 dager i Miami, for så å tilbringe 3 dager på Cuba. Jeg reiser sammen med min bestevenninne Tanja, og jeg er 100% sikker på at vi vil få en minnerik tur sammen. Det som er så godt med henne er at vi deler mye av de samme interresene og ønsker å oppleve det masse på ferieturer. Vi har booket oss en flott leilighet rett ved South Beach, der vi har stort kjøkken, så vi kan lage litt av maten selv. Jeg er veldig glad i å stelle i stand måltider selv på ferie, så dette blir luksus for min del! Turen vil nok bestå av fantastiske løpeturer langs stranden, god og sunn mat, sightseeing, utflukter, biltur til Key West og noen fete fester. Vi har planlagt dag for dag, så timeplanen er nokså “spikra” for disse 10 dagene på ferie. Men hallo, – land er til for å oppleves! Har hørt så mye om Cuba, og gleder meg veldig til å se hva dette landet har å tilby. Vi har allerede ordnet oss med transport fra flyplassen og til hotellet vårt i en gammel tradisjonell Cubansk bil som står å venter på oss, samt flere utflukter med lokal guide. Så det gledes veldig!
Hvis du har vært i Miami eller Cuba, så kom gjerne med noen tips i kommentarfeltet, – vil oppleve mest mulig av det disse landene har å tilby!

Ønsker alle en fortsatt fin uke 🙂

Følg meg på instagram @idadir