I CAN DO THIS

God kveld kjære lesere!

Hvem har sagt at ting ikke er mulig å gjennomføre? Om man virkerlig innstiller seg 100% på at noe skal gjennomføres, så klarer du det – det er jeg helt sikker på. Det gjelder bare å sette seg klare nok mål, og være sterk nok hver dag til å fullføre det du har bestemt deg for.

Jeg for min del har overgått mine forventninger når det gjelder dietten jeg følger og har fulgt nå i snart 2 uker. Dietten min er satt opp av min tidligere coach Gunnar Strand Jacbosen, som jobber i ett online coaching firma kalt “Strongbody”. Du kan lese mer om de her og på deres facebookside her.

Men tilbake til meg og dietten.. Jeg har som sagt fulgt denne i 2 uker nå, og jeg må få lov til å skryte litt av meg selv, og si at jeg gjør en knakende god jobb med å følge diettplanen min. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig skeptisk til å følge en så “streng og kontrollerende” diettplan, rett og slett fordi jeg liker å spise når jeg selv er sulten. Hvem gjør ikke?

Når det skal sies, så er jeg så utrolig fornøyd med diettplanen jeg har fått satt opp. Dere aner ikke! Det føles rett og slett ikke ut som en streng diettplan, mer som et vanlig kosthold, for min del. Ja, det er ting jeg må droppe å spise, ja det er mye veing av mat, men vet dere hva? Det går så knakende bra, at jeg nesten tror at jeg jukser fordi jeg spiser så mye god mat. Men nei, jeg har sjekket diettplanen min flere ganger og dobbelt sjekket at jeg faktisk KAN spise det jeg spiser per dags dato.

Hvem kan klage når man får spise proteinvafler til kveldsmat?! Eller proteinfluff med sjokoladesmak etter trening? Ja, you name it. Det er så utrolig mye godt som jeg kan spise på denne dietten, og for ikke å snakke om hvor mange alternativer jeg har å velge mellom. Jeg blir aldri lei, og kan variere fra dag til dag, alt etter hva jeg selv har lyst på. Alt fra knekkebrød, havregrøt, speltlomper, ja you name it..

Dietten min består av både frokost, lunsj, “snacks” (gjerne frukt), etter treningsmåltid, middag og kveldsmat. Så som dere ser så er det jo mange måltider iløpet av en dag. Dette beviser bare at det å gå på diett absolutt ikke trenger å være så vanskelig og strengt som mange tror. Ja, du tror sikkert jeg bare skriver dette for å skrive, men det er 100% fakta. Det er mye mat, GOD mat, variert mat, og ja.. Du blir vant til alt av veing og planlegging.

Planen var egentlig å “bare” gå på denne dietten i 4 uker, for å ta av litt ekstra rett før sydenferien min nå i august, men vet dere hva? Den fungerer så bra for meg, at jeg vurdere å følge den når jeg kommer tilbake fra syden igjen. Hvorfor ikke følge en plan som allerede har gitt meg resultater? Jeg kan etter 2 uker se stor forskjell, spesielt på magen min. Det er som jeg tidligere har sagt, “abs is made in the kitchen”. Uten tvil !

Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for at jeg bestemte meg for å innvestere i en kostholdsplan/diettplan fra Strongbody. Om du vil lese mer om kosthold, trening og deres online coaching program, så besøk hjemmesiden deres her.

Følg min coach på instagram “coachgunnar” for bilder og motivasjon
Følg meg på instagram “idadir”


Til og med mine venninner elsker “fluffen med sjokoladesmak”, som jeg spiser på DIETT 🙂

MIN “ALENE TID”

God kveld kjære lesere!

Nå er det en stund siden jeg var personlig her inne, og tenkte derfor å komme med et blogginnlegg som handlet om MEG og enda mer MEG. Hvordan har jeg det om dagene? Jeg forteller mye om trening, helse/skjønnhet og mat, men ikke så mye om hvordan jeg har det. Som jeg nevnte til dere for snart 3 mnd siden så ble jeg singel etter et fohold på 2 år som tok slutt. Etter den tiden har jeg KUN fokusert på å være med personer som er glade i meg og setter pris på meg.

Jeg har så og si vært omkringet av venner og familie til enhver tid, og ikke helt hatt anledning til å være alene, og kjenne på den følelsen av hvordan det er. Jeg har fylt dagene mine opp fra morgen til kveld, og så og si aldri sittet hjemme og fått “alene” tid. Når det er sagt så har jeg jo jobbet 150% stilling så og si i hele sommer, og trening 6 dager i uken (både med og uten venninner). Kveldene/ helgene har jeg tilbringt med venninner jeg tidligere har skyvd litt tilsides, og som jeg igjen har tatt opp kontakten med. Når det skal sies så har det kommet flere viktige venner inn i livet mitt, noe jeg setter stor pris på. 

Jeg føler at jeg har vokst utrolig mye på disse 3 månedene, og kunne ikke hatt det bedre..faktisk! Jeg er sunn og frisk, jeg er i jobb, jeg har mange gode venninner, en fantastisk familie, gode kollegaer, og ja.. har det ganske så bra! Jeg liker veldig godt å være selvstendig, og ikke være avhengig av en “mann” , om du kan kalle det for det. Jeg er en frisjel, og merker veldig godt at jeg liker fritheten til å gjøre hva jeg vil, og når jeg SELV vil. Uten å måtte spørre om lov, eller å føle “huff, nå må jeg skynde meg hjem så han ikke sitter hjemme og venter på meg..” 

Når det gjelder festing,så har jeg ikke drukket på snart 6 uker, noe som også føles bra. Jeg føler ikke jeg har gått glipp av noe annet enn fylleangst, pengebruk og dårlig form dagen derpå. Jeg har egentlig ikke konsekvent bestemt meg for å gå hele 6 uker uten alkohol, men det har egentlig bare blitt slik. Fordi jeg prioritere tiden min på ting som jeg føler er viktigere, som koselige venninnekvelder med god mat og kos. 

Puuuh, nå ble det mye “meg” snakk, men følte det var påtide med en liten oppdatering etter at jeg ble singel. Og vet dere hva? Singel livet er jo faktisk veldig greit. Ingen regler og jeg har funnet ut at alt er lov nå som man er singel. Ingen bestemmer over meg, hva jeg skal like / ikke like på facebook/instagram. Jeg er fri, og jeg liker det veldig godt!

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


TATTOO INSPIRED

God kveld kjære lesere!

Jeg er 25 år, og ingen tatoveringer..ennå! Jeg har egentlig aldri vært så begeistret for å tatovere meg, men nå når jeg reiser til Spania skal jeg faktisk ta min føste tatovering! Jeg har ikke lyst på noe stor tatovering, så derfor har jeg bestemt meg for å starte med 2 små tatoveringer på fingrene.

Noen kan kanskje tenke at dette er to upraktiske plasser å ha en tatovering, men jeg synes det er fint og det gjør meg ingenting at andre ser de på fingrene mine. Dessuten så er det jo bare å skjule diamanten med en ring f.eks. Om det blir så jeg angrer I ettertid er det jo “bare” å ta laserbehandling så forsvinner de.

Men nå skal jeg ikke snake om at jeg skal fjerne de, først må jeg jo få tatt de. Eneste ulempen med å begynne å tatovere seg, er at jeg er litt redd for at jeg vil gå “amok” slik som mange andre gjør, og tattovere meg mer og mer. At jeg ikke klarer å stoppe. DET må jeg sørge for ikke skjer, fordi jeg vil ikke tatovere hele kroppen min. Synes disse to tatoveringene er dødskule, så jeg gleder meg virkelig til å få fylt opp fingrene med disse.

Selve smarten tenker jeg ikke særlig på, fordi jeg har gjort ting som er mye verre. Så smerten skal nok gå helt fint. Kan heller ikke tenke meg at dette er så vond plass å tatovere seg på? Noen med efaringer??

Hva synes du om tatoveringene jeg skal ta?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

DIETTPLAN BY STRONGBODY

God kveld kjære lesere!

 Som jeg skrev i et tidligere blogginnlegg så er det i underkant av 1 mnd igjen til avreise, og derfor har jeg bestemt meg for å være litt ekstra “streng” med meg selv. Jeg har som sagt IKKE fulgt noe diettplan eller kostholdsplan på snart 1 år, men nå føler jeg at det er på tide å følge en diettplan slik at jeg får skjerpet formen ennå mer før bikinien skal på. Jada, nå høres jeg kanskje “Nazi” ut, men vet du hva? Jeg er faktisk ikke Nazi.

Planen er satt opp av min tidligere coach Gunnar Strand Jacbosen, som driver firma “strongbody” her i Trondheim. Gunnar og teamet hans gjør en fantastisk job med tusenvis av kvinner der ute som ønsker å gå ned i vekt. Om du ønsker mer informasjon, se bilder, lese omtaler og priser så besøk siden deres her. Du kan også se bilder/priser på deres facebook side her

Diettplanen jeg følger nå består av MYE mat, faktisk 5 måltider som metter bra. Eneste forskjellen er at jeg veier maten til hvert måltid, og har oversikt over antall kalorier, fett, karbohydrater og protein per måltid. For meg er ikke dette noe stress egentlig, da jeg er nokså vant med å spise sunt og følge en slags “plan”.

Målet er å ta av noen få kg, som har lagt seg nederst på magen og på sidene av magen (som alle sliter med), og det har jeg troa på at det vil gjøre når jeg følger denne kostholdsplanen jeg skal følge i 4 uker fremover. Jeg har sagt det før og sier det igjen: 80% av oppnåelsen av en flott kropp bygges på kjøkkenet.. “Abs is made in the kitchen” er et ordtak som jeg holder fast ved.

Det hjelper ikke å trene 7 dager I uken om man ikke tenker på kostholdet. Så derfor er det så utrolig viktig å tenke på hva man får I seg både I form av fett, proteiner og karbohydrater. Jeg sier ikke at man KUN kan spise sunt, og ikke trene. Men at alt har en sammenheng, og at det er viktig å ikke glemme kostholdet.

Så ja, nå blir det fult fokus på mat I 4 uker fremover, så blir det spennende å se hvor mye jeg klarer å stramme inn på disse 4 ukene.

Har du noen gang fulgt en diettplan?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”
Følg gjerne Gunnar sin coaching på instagram “coachgunnar”

 

ET STORT STEG

God kveld kjære lesere

Helt siden jeg begynte å tenke på kosthold, så har jeg aldri rørt tunfisk. Rett og slett fordi jeg ikke taklet lukten av det. Jeg følte tunfisk var mat for katten og nektet å prøve ut dette når jeg fikk servert dette. Men det er rart hvor mye man er villig til å forandre seg med tiden. De siste ukene har jeg tatt steget og prøvd ut tunfisk, og vet du hva? Jeg synes det er overraskende godt.

Første gang jeg prøvde det var hos min besteveninne, som forresten er en mester på kjøkkenet! Hun stekte tunfisken I tacokrydder og piffikrydder, tilsatte små grønnsaker.og ris, og WOW det var litt av en middag. Jeg kjente overhode ikke smaken av tunfisk, noe som var hovedpoenget med denne retten. Tunfisk er ikke bare godt, det er veldig rikt på proteiner og for ikke å snakke om billig. En boks koster 3 kroner!!

Det er bestandig en “snakkis” at sunn mat skal være så dyrt, men det trenger ikke være det. Denne middagen kom på ca 50kroner, og det er jo ingenting å klage på, eller hva? Nei, så nå blir det mye tunfisk fremover. Greit når det bade er sunt, godt OG billig. Kan jeg heller svi av pengene mine på noe annet enn dyr mat. Fordi er det noe jeg kan spare inn på, så er det bruken av penger på “unødvendig” mat. Slik som f.eks drops, tyggis, og alt det andre som jeg bestandig tar med meg ved kassa når jeg star I kø og venter. Kjenner dere igjen der?

Har DU prøvd tunfisk?
Erfaringer?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

THE ONE AND ONLY

God kveld kjære lesere!

Den siste tiden så har bloggen min kanskje vært litt upersonlig, med mye “dill og dall” og jeg har kanskje glemt å skrive om følelser og hverdagslige ting som jeg gjorde før. Så derfor må jeg ta tak I meg selv, og bli flinkere til å dele ting med dere lesere. Ikke kun mat, trening og “beauty”. Hverdagen min består mye av disse 3 elemtene , men også av familie og venner.

Som de fleste av dere kanskje vet så har jeg en lillesøster som er året mindre enn meg (24år). Hun og jeg er på mange måter like, men også veldig ulike. Vi har vokst opp sammen, og har mange av de samme verdiene her I livet, slik som jobb, familie, karriere, skolegang og slikt .Vi begge er veldig opptatt av å ha livet på “stell”, om dere forstår meg rett. Den store forskjellen er vell at Linn er 100 ganger mer ryddig enn meg. Jeg eier ikke ryddesans, så hver gang Linn kommer på besøk hos meg så har jeg 1 dagers rydde marathon hjemme. ENNÅ da er det ikke godkjent fra hennes side. Så der har jeg en del å lære av min lillesøster.

Linn jobber som sykepleier på St.Olav sykehus her I Trondheim, og bor sammen med sin samboer på Stjørdal. På fritiden trener hun mye, og hun stilte I sin første fitnesskonkurransen våren 2014. Da var jeg med henne nedover til Sandefjord og heiet henne frem til en 4.plass I “bikinifitness”. Linn skal ha mye av æren for at jeg begynte å trene såpass mye da jeg også hadde planer om å stille I “bikinifitness” konkurransen.

Var det virkelig noen som ville jeg skulle satse på denne konkurransen så var det min lillesøster. Hun ønsket at vi begge stod på scenen sammen som søstre. Dessverre så ble det ikke slik, da det var for mange hindrer for min del, og nå har lillesøster lagt bikinifitness drømmen på is.

Uansett, Linn: Du er en utrolig stor motivasjon for meg, på mange områder. Og på toppen av alt dette er du fylt med masse omsorg, og  tar bestandig vare på meg. I alle ulike situasjoner jeg har vært oppe I, så har jeg bestandig følt jeg har kunne pratet med deg om alt og ingenting. AKKURAT slik som en ekte søster skal være! Jeg har gjort dumme valg her I livet, men du har uansett vært der for meg og “støttet” meg I valgene jeg har tatt. Nå I etterkant ser jeg at jeg kanskje skulle hørt mer på deg og dine råd, men den tabben gjør jeg ikke igjen. Så tusen takk, for at du på godt og vondt tar vare på meg, så best du kan!

Ubeskrivelig glad I deg lillesøster!
-SMASK

Følg meg på instagram “idadir”
Følg søsteren min på instagram “linntiller”

“ALLE JENTERS DRØM”

God kveld kjære lesere!

I disse dager går den berømte filmen “Magic Mike XXL” på kino, og jeg har allerde sett denne filmen 2 ganger og skulle likt å sett den om og om igjen. Dere har kanskje hørt om den? Ihvertfall vi jenter har vell hørt om den? Dette er en film som handler om en gjeng “strippere” som skal delta på et strippeshow, og underveis på ferden møter de på ufordringer som de prøver å løse på best mulig måte.

Helt ærlig så er filmen kanskje litt meningsløs, men gutta du får se I filmen.. fy!! Alt er bare verd det med denne filmen. Det showet disse gutta lager, og for ikke å snake om hvor heite disse gutta er. Jeg kan nesten banne på at det ikke fantes en eneste jente I salen som ikke ønsket å være oppe på den scenen sammen med disse gutta. Fantastisk show, og absolutt en film du burde se om du er glad I å se ekte mannfolk I action. Jeg for min del, digget showet og gutta!!

Har du sett “Magic Mike”?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

 

1 MND IGJEN

God kveld kjære lesere!

Åååå, idag (lørdag) er det kun 1 mnd igjen til jeg og en hel gjeng sitter på flyet nedover til Spania. Den 15.august reiser jeg som sagt nedover til Torrevieja med 7 andre venner av meg. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til denne turen, da jeg har jobbet som en maskin I hele sommer, og ENDELIG er det jeg som skal sette meg på flyet og få en velfortjent FERIE.

Følelsen av å kunne slappe av I 10 dager er helt ubeskrivelig, og jeg kjenner det kribler I magen allerede. Gleder meg bare til å få pakket kofferten og kommet meg avgårde jeg. Goodbye Trondheim! Denne ferieturen tror jeg blir helt magisk,rett og slett fordi jeg skal reise med så mange flotte mennesker. Har som sagt ikke vært på vennetur siden smmeren 2008, så nå er det på tide å slå seg litt løs og kose seg I varmen.

Må innrømme det har vært tungt å jobbe så mye som jeg har gjort I hele sommer, men nå føler jeg virkelig at det er verd det med tanke på sydenturen jeg skal på. På en måte kan jeg se det positive I det, nå som alle er ferdig med feriene så har jeg IGJEN ferie og skal kose meg.

Har du hatt ferie eller er du som meg og har igjen ferie?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

GOOD THINGS COMES TO AN END

God kveld kjære lesere!

Det er ikke til å legge skjul på at jeg har jobbet veldig mye hele sommeren, og at dette jobb “maratonet” ennå ikke er helt over for min del. Jeg skal fremdeles jobbe fult opp, og vell så det ut juli måned, og må bare holde “motet” opp. Det har gått mange dager siden jeg hadde min forrige fridag, men jeg skal ikke klage. Jeg tjener trossalt gode penger på å jobbe så mye som jeg gjør nå. Og det er jo egentlig det jeg innerst inne også ønsker, da jeg trenger disse pengene. Skal fortelle I et senere innlegg hva jeg planlegger å gjøre til høsten (spennende!)

Men ihvertfall, jeg jobber nesten 150% stilling nå, og det kjennes på kroppen. Slik som idag skulle jeg ikke starte før 14.00, og jeg sov helt frem til 13.00. Jeg sov over 12 timer I strekk, og da kan du tenke deg kroppen min var helt utslitt. Har ikke sovet så lenge på en evighet, da jeg den siste tiden har kun fått 5-8 timer søvn pr.natt. Så disse 12 timene gjorde virkelig susen følte jeg. Selv om at jeg var I koma da jeg kom meg opp av senga, våknet jeg mer utover dagen.

Nå star jeg foran ei full arbeidshelg på Avinor, da jeg jobber 14 -22 ikveld, 09-15.30 I morgen og 11.00 – 21.30 på søndagen. Så det blir ikke mye fritid ser du. Men jeg skal alikevel få presset inn bade trening og venninnekos. Er invitert til min bestevenninne I morgen kveld for å sladre litt og planlegge turen til Spania om underant av 1 mnd.

Hva ska du i helgen?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


KLINIKK FOR ALLE

God kveld kjære lesere!

I forrige uke var jeg nok en gang innom “klinikk for alle” for å ta en knekk på ryggen min. De siste ukene har jeg vært sterkt plaget med ryggen, og dette tror jeg nok skyldes mye stress. Jeg jobber nesten 150% stilling nå I hele juli, trener mye, og ja , er på farten hele tiden stort sett. Jeg lar aldri kroppen få roe seg ned, og anstrenger meg mye. Da slår dette ut I ryggen min, dessvere!

Heldigvis er jeg så heldig å få hjelp av min dyktige kiropraktor Håvard, til å knekke opp og ta vare på ryggen min. Vi har en god dialog der vi snakker om problemene mine og jeg får råd og tips om hvordan jeg bør fortsette “ferden” min videre med tanke på å skåne ryggen mest mulig.

Hva er problemet med ryggen min?
Vi har egentlig konstantert at grunnen til at jeg har mye vondt I ryggen er rett og slett fordi jeg har for svak kjernemusklatur. Jeg har aldri vært noe sterk I rygg/mage partiet, og har aldri klart å gjennomføre en situps (ja, flaut), men sant. Jeg er altfor svak til å holde kroppen “strak”, og dette er noe som har slått ut I ryggen min.

Hva gjør du med problemet?
Jeg har fått ulike øvelser jeg skal gjennomføre som skal styrke opp kjernemuskulaturen min og hjelpe meg I hverdagen. Jeg har også fått beskjed om å rette opp holdningen min, og skyve rumpa inn og stablisere magen min når jeg bade går, springer og utfører andre daglige aktiviteter. Jeg har tidligere hatt let for å presse rumpa ut og brystene frem (slik som vi fleste damer gjør), men nå må fokuset mitt være å holde kjernemuskulaturen “rett”.

Sliter du med ryggen?

Følg “klinikk for alle” på facebook her
Deres nettside her

Sponset innlegg