REISEFEBER

God kveld kjære lesere!

Vi er midt i uken, og om akkurat 1 uke sitter jeg på flyet ned til varmere strøk, nærmere bestemt THAILAND. Jeg og ei venninne reiser nedover og blir i litt over 2 uker, for så å tilbringe noen dager i Oslo sammen. Jeg har tidligere nevnt flere ganger at jeg har spart ferien min, og nå kjenner jeg at dette er absolutt verd det. 2,5 uke ferie, WOOP WOOP. Gleder meg så sinnsykt mye til å komme meg bort, koble helt av og bare ta livet med ro.

Fordi ja, jeg skal virkelig kose meg på denne ferieturen. Jeg og venninna mi har booket hoteller med treningsstudio, men vi har begge bestemt oss for å spise hva vi vil, og ikke tenke så mye på overdrevent sunt kosthold eller kropp. Og det skal bli veldig godt for meg, en sikkelig ferie med både is, frukt, drinker ved stranden og mer til. Er det en ting jeg skal gjøre på denne turen er det å KOSE meg, uten dårlig samvittighet.

Selv om jeg har kjørt en ganske streng plan både med kosthold og trening i hele år, så ser jeg på denne ferien som en lang “cheatperiode”, der jeg får kose meg med hva jeg selv vil. Det er viktig å unne seg noe godt når man først har ferie, og det har jeg tenkt å gjøre. Ååå, nå har jeg virkelig reisefeber. Thailand, sol, strand, massasje (HVER dag), god mat, is, drinker ved stranden, oppleve ny kultur, kvalitetstid med en av mine bestevenninner. Hva kan bli bedre?

Ettersom det er så sinnsykt billig i Thailand så ser jeg for meg at dette blir en billig ferie. Selv om vi skal spise oss gode og mette, så får vi ett måltid til under 50 kroner har jeg hørt. DET er luksus det! Så jeg skal nok sørge for å spise nok der nede, ikke vær bekymret. Ellers har vi planer om å oppleve mest mulig mens vi er der. Så på vår 19 timers lange flytur nedover skal vi planlegge aktiviteter vi skal gjøre.

OG en ting til. Vi skal få oppleve “fullmoon party” på øya Koh Phangan 16.september. Noe jeg gleder meg sinnsykt mye til. Har hørt så mye bra om denne festen, så dette tror jeg bli VILT. Nå gjenstår det bare å begynne å planlegge hva man skal pakke, vaske ferdig klærne jeg skal ha med, forbedre meg så reiser vi om knappe 7 dager. Can`t wait <3

Vår reiseplan:
10 dager i Koh samui
2 dager i Koh Phangan  (fullmoon party)
2 dager i Bangkok

Følg meg på gjerne på vår tur i Thailand:
Instagram @idadir
Snapchat: idaabt

 

OPPDATERING FRA OSLO

God kveld kjære lesere!

Uka er godt i gang, og jeg må ærlig innrømme at jeg ennå henger igjen etter helgens opphold I Oslo, med både bihulebetennelse og forkjølelse. Men fy søren, det er absolutt verd det. Fordi helgen har vært magisk! Torsdag dro jeg og min bestevenninne ned til Oslo for å få med oss årets store “happening”, nemlig Findings festival som foregikk på Bislett stadion 18-19 august. Vi hadde lenge gledet oss til denne helgen, så forventningene var nokså høye. Og NEI Findings skuffet overhode ikke!

På selve torsdagen fikk tid til å rusle litt I sentrum, og blant annet møte en av mine beste kompiser som bor I Oslo. Vi dro på en asiatisk restaurant og spiste nydelig middag. Det er alltids så koselig å treffe på Kenneth, og praten går i ett hele tiden. Savner han her i Trondheim, men heldigvis får vi møttes i ny og ned.  Vi var også så smarte at vi hentet ut båndene våre til festivalen som startet på fredagen. Dermed unngikk vi kø, noe som gjorde ting mye lettere både fredag og lørdag!

Så var det bare å lade opp på hotellrommet med både spraytan session, finne frem antrekk til dagen derpå, og gjøre i stand det siste som måtte ordnes. Fredagen startet vi tidlig å drikke, da festivalen startet allerde klokken 4. For meg som har vært edru så og si i hele år, så var det spesielt for meg å kjøre på med en 2 dagers, men det gikk overraskende bra.

På Findings hadde vi ordnet oss med Preminum billetter så vi fikk mulighet til å kjøpe vodka/burn, noe som var viktig for meg. Da jeg ikke drikker verken øl eller vin. Så dette var vinn-vinn situasjon for meg. Selve festivalhelga var MAGISK, og jeg ble kjent med så mye nye herlige folk. Vanskelig å sette ord på hvor bra denne helgen var, så bildene får tale for seg.  En ting er sikkert, see you next year Findings <3

Søndagen sov vi leng utpå, og fikk sjekke ut av hotellet 15.00, noe vi var veldig glade for. Vi hadde bestemt oss for å skeie ut med ett sikkelig måltid denne søndagen, så vi dro ned til “Lille Asia” og møtte Kristian Rene for en bedre lunsj. Alltid koselig å treffe på gutten der, synd det er for sjeldent at vi sees. Så var det å hive seg på flytoget inn til gardemoen for så å vende snuten mot Trondheim.

Tusen takk for ei magisk helg alle sammen <3

Følg meg på instagram @idadir

 

TIDENES BURSDAGFEIRING

God kveld kjære lesere!

Det er søndag, og jeg sitter igjen med ei herlig uke! Virkelig, selv om uka her har vært tøff med tanke på all jobbingen, så har jeg virkelig fått utnyttet den maksimalt. Og i går, var jeg på tidenes bursdagsfeiring til ei venninne av meg, som feiret på Søstrene Karlsen her i Trondheim. Fy søren, for en stemning, for en fest og for ei dame vi feiret! Alexandra jobber til daglig på MAC her i Trondheim, og jeg er som kanskje noen vet fast kunde hos MAC. Elsker produktene deres, og Alexandra og jentene som jobber på MAC er bare FANTASTISKE!!

Mye kan sies om Alexandra, men hun er virkelig ei jente som tar vare på vennene sine, og denne festen beviser bare hvor mye hun setter pris på sine venner. Ikke alle ville organsiert en slik bursdagsfest! You go girl, Queen <3

Denne dama hadde virkelig stelt i stand en av årets beste fester, med både champagne, drinker, tequila shots, ja, you name it. Virkelig litt av en fest, som jeg føler meg veldig heldig å få vært med på. Jeg var også så heldig å få treffe mange av Alexandra sine venninner, noe som var veldig koselig. Elsker å bli kjent med nye folk, og omgås nye kretser.

Og ja, jeg drakk i går, og ikke akkurat lite heller. Fordi ja, jeg har vært veldig rolig på alkoholen siste året, men i går. DA small det, og det var så gøy! Selv om jeg har det gøy uten alkohol også, så var kvelden i går legendarisk! Uten tvil en fest jeg sent vil glemme!

Følg meg på instagram @idadir

 

SOMMEREN SÅ LANGT

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med august måned, og sommeren nærmere seg slutten. For min del har sommeren ennå ikke begynt, da jeg ennå ikke har hatt noe særlig til ferie. Jo, jeg hadde 5 dager i Lofoten tidligere i juli, men ennå gjenstår 4 uker ferie. Og disse ukene skal jeg fordele godt utover året. Jeg tar min første ferieuke allerede om 1 uke, da jeg reiser til Oslo med min bestevenninne for å delta på findings festival 19-20 august. Det skal bli helt magisk, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til denne festivalen. Krysser alt jeg har på at sommerværet holder seg og at vi får en magisk helg i Oslo.

Så skal jeg være hjemme i knappe 3 uker før jeg reiser 14 dager til Thailand med min andre bestevenninne. Denne turen har vært godt planlagt, og jeg har hele sommeren sett frem til denne ferieturen. Jeg tror det er dette som har holdt motet oppe hos meg, gjennom uker med 60 – 65 timers jobbing gjennom hele sommeren. Tanken på å ligge på stranda i Thailand, ta livet med ro og bare nyte friheten. DET er hva jeg har jobbet for i sommer!

Så nå gjenstår det knappe 1 uke før jeg beginner sakte men sikte å gå inn i feriemodus. Kan nesten ikke vente med å få fri, og bare roe kroppen helt ned. Frem til den tid er det fylt opp med jobbing, gode treningsøkter, og mye annet som står for tur. Tiden bare flyr avgårde, og plutselig er det jammen meg jul å gitt. Men frem til den tid skal jeg utnytte sommerdagene her i Trondheim og se frem til solfylte dager i Thailand.

Ønsker alle en fortsatt god kveld!

Flere som har ferie tilgode og som gleder seg?

Følg meg på instagram @idadir

 

 

4 ÅR MED BLOGGING

God kveld kjære lesere!

Vet dere? Jeg har snart hatt denne bloggen i 4 år!!
Oktober 2012 startet jeg opp denne bloggen, uten å ane at den ville være så lenge! Når sant skal sies så har det vært store forandringer på bloggen min gjennom disse 4 årene, men fremdeles holder jeg den i livet, noe jeg er litt overrasket over selv. Mange spør meg hva årsaken var til at jeg begynte å blogge, andre spør meg hvor lenge jeg vil fortsette å blogge. Og vet dere? Jeg vet faktisk ikke hvor lenge jeg vil holde ut med bloggingen. For meg så er bloggen ett slags fristed der jeg kan dele tanker, meninger og følelser med dere.

Dette er ikke en jobb for meg, men mer ett fristed. Noe jeg synes er veldig viktig å huske på. Jeg driver ikke denne bloggen for å komme høyt på blogglisten, men kun for min egen del. Litt som en slags dagbok, om du kan kalle det for det, offentlig dagbok. Mange kan være skeptiske til å dele så mye av seg selv, og være en “offentlig” person slik som jeg har blitt gjennom disse 4 årene med bloggen. Men det gjør meg ingenting, jeg liker å dele ting med dere jeg. For meg har det ikke vært noe negativt å ha denne bloggen, og jeg trives veldig godt med å skrive for dere.

Som jeg skrev ovenfor, så har jo bloggen min endret seg veldig siden 2012, da jeg skrev om min romanse med en tyrker, ferden for å få han til Norge, giftemålet vårt, til at jeg begynte å blogge mye om makeup/fashion. Jeg la ut “dagens outfit” bilder, og bloggen ble en mer beauty blogg. Så endret jeg konseptet til at den ble en treningsblogg, der jeg skrev om treningsplaner, mine mål og styrkeøkter. Til å være den bloggen som finnes idag; en blanding av ALT. Jeg skriver egentlig mer bloggen som en dagbok, der jeg kommer med innspill fra hverdagen min. Trening, mote, sminke, fest, venner, familie, ferie og alt det som følger med I livet mitt. Og vet dere? Det er akkurat den type blogg jeg skal fortsette å være. Den skal handle om meg, og mitt liv, og jeg er så glad for at dere som leser bloggen min liker den for akkurat den slik som den er nå.

Selv om jeg ikke blogger like ofte som jeg gjorde for noen år tilbake, så sørger jeg for å holde dere oppdatert om det er noe nytt og spennende som skjer i livet mitt. Selv om jeg selv vil si jeg har ett ganke A4 liv, med jobb, trening, venner og familie, så holder det I massevis for meg, og tydeligvis for dere som også leser bloggen min.

Dessuten er jeg veldig takknemlig for folk rundt meg som støtter meg I bloggingen min, leser bloggen min og som gir meg tilbakemeldinger på at jeg faktisk gjør en god jobb. I helgen var jeg ute med noen venner, og da fikk jeg meg en hyggelig overraskelse fra ei vennine av meg. Fordi du skjønner, jeg snakker egentlig sjeldent om bloggen min med andre venner, men akkurat på denne festen så begynte hun ene venninnen min å spørre om bloggen min, og ga meg tidenes kompliment.

Vet du hva hun sa?
“Ida, jeg må si jeg er imponert over jobben du gjør med bloggen din, at du skaffer deg sponserer og klarer å opprettholde bloggen tross all jobbingen og treningen du gjør. Fordi ja, jeg tror det er en tøff jobb å “konkurrere” med andre bloggere og du gjør det veldig bra”.

DET, er noe jeg ikke har hørt på veldig, veldig lenge, og det varmet veldig. Så tusen takk for slike hyggelig tilbakemeldinger, det setter jeg stor pris på. Og selvfølgelig takk til dere lesere som fortsatt leser bloggen min etter 4 år.

Følg meg gjerne på instagram @idadir

Bilder fra tiden med blogging

 

DSMFITWEAR – KICKSTARTER UKEN MIN

God kveld kjære lesere!

Det er mandag, ny uke, ny måned, og hva passer da bedre enn at jeg har fått tilsendt nye treningsprodukter fra dsmfitwear? Perfekt start på uken for min del. Jeg har lenge ventet på en pakke fra dsmfitwear, min samarbeidspartner. Og denne gangen ventet jeg på en tights som de lanserte forrige uke. Det er ingen hemmelighet at treningsklær gir meg så mye mer motivasjon, og derfor var det ekstra gøy at jeg fikk tilsendt noe nytt.

Jeg har jo tidligere sagt at motivasjonen er sånn 50/50 akkurat nå, så derfor var det kanskje dette som skulle til for å få meg i gang igjen, 100%. Til min overraskelse så var tightsen ROSA, en farge som passer meg utmerket. Tightsen er veldig behagelig å ha på seg, stoffet sitter godt, og det pustet godt under økta. Den er normal i størrelsen, og jeg har XS, kunne også brukt en S.

Er du som meg at du får en ekstra motivasjonboost når du føler deg fresh på trening? Det gjør virkelig noe med hele økta, og man gir gjerne litt ekstra om man føler seg fresh. Så ta en titt på deres nettside, og finn noen favoritter du også!
Pris: 499kr

For mer informasjon om produktene deres, sjekk ut fb siden her
Jeg må si jeg ELSKER denne tightsen, den er bare helt RÅ!

Følg meg på instagram @idadir
Følg @dsmfitwear for flere nyheter