MIN BRUNFARGE FRA SHADOWTANS

God kveld kjære lesere!

Som jeg nevnte for dere like før påske så har jeg vært så heldig å fått gå i samarbeid med Shadowtans, som tilbyr luksuriøs, naturlig brunfarge som synes umidelbart, og fremheves over de neste timene. Fargen varer opptil 7 dager, og disse er økologiske produkter, altså ikke testet på dyr. Den er også helt lukfri, noe som er veldig viktig for min del. Hater den typiske “selvbruningslukten”, for ja, tro meg – jeg har prøvd mye rart. 

For snart 2 måneder siden så sluttet jeg å ta solarium, da jeg fikk gjennomført en hudscanningtest der jeg fikk meg et lite støkk. Solarium er IKKE bra for huden din, og det fikk jeg påvisst via denne testen. Derfor har jeg nå i 2 mnd vært på min aller blekeste noensinne. Venner, familie og kollegaer sier de aldri har sett meg så blek som jeg har vært nå, og det er et faktum. 

Derfor ble jeg ekstra glad da jeg fikk gå inn i samarbeid med shadowtans, endelig litt farge på kroppen igjen! Så i går mottok jeg min første startpakke fra de med både body polish, body lotion, shimmer, selvbruning spray og selvbruning mousse. (trykk på produktene for å komme til nettsiden).
Prisene er produktene er også nokså rimelige iforhold til mange produkter fra parfymeri.
179 kroner for en selvbruningspray er ikke verst, eller hva?

Før jeg påførte selvbruningsprayen gikk jeg i dusjen og brukte body polish for å skrubbe vekk døde hudceller, slik at fargen sitter mye bedre. Det er utrolig viktig med et godt grunnarbeid slik at fargen både blir finere og sitter lenger. Mange kan synes dette er stress, men jeg kan love deg en 1000 ganger finere farge om du bare tar deg disse 5 min ekstra. Så do it!

Etter en 5 minutters skrubb i dusjen, var jeg klar for å påføre deres selvbruningspray. Det jeg merket meg var at fargen kom allerede etter første sprut, noe som gjorde det lettere for meg å se hvor fargen hadde lagt seg. Det verste jeg vet er å spraye seg i “blinde”, og ikke se fargen før i morgen tidlig. Etter 10 minutter var jeg ferdig sprayet og fargen var allerede nesten tørket. Jeg ventet med å dusje til morgenen etterpå, og etter dusjingen så påførte jeg body lotion som forresten er HELT nydelig. Denne opprettholder fargen og er egentlig et “must” for et perfekt restulat.

Så som du ser, det er ikke KUN selvbruningensprayen/kremmen du er avhengig av, du er også avhengig av forabeid med body polish og etterarbeid med body lotion for det perfekte resultatet. Dette tror jeg er mye av grunnen til at jeg aldri helt har blitt fornøyd med mine selvbruningsprodukter, rett og slett fordi jeg har “skippet” så mange ledd.  

 NÅ føler jeg meg endelig som “Ida” igjen, med ny brunfarge som bare skriker glede. Det var en fryd å våkne opp i morges, hive på seg treningsslærne og gjennomføre ei treningsøkt med en solbrun hud. Fikk allerede kommentarer på brunfargen på trening, da noen trodde jeg hadde vært i syden, morsomt! 

Skal også få prøvd ut moussen/shimmeret som de tilbyr, så kommer flere innlegg etterhvert.

Hva synes du om brunfargen?


(INGEN filter)

Sponset innlegg

FITNESSGURU

God kveld kjære lesere!

Lørdagskvelden har senket seg, og jeg står ovenfor nattevakt i natt fra 00.00 – 06.30. Men før den tid må jeg fortelle om dagens gjøremål.  Idag våknet jeg i 10 tiden, på med treningsklærne og sette kursen avgårde mot 3t for ei skulder/rygg økt. Selv om det var tidlig på dagen, så var det alikevel en god del folk der. Men, jeg fikk gjennomført 1 times styrketrening + 45 min cardio. Svetten rant, og når jeg var ferdig med min 2 timers treningsøkt var jeg helt ferdig i kroppen.

På vei hjem fra trening dro jeg innom for å hente en pakke fra “Fitnessguru”. Jeg har lenge hatt et lite opphold fra alt av kostilskudd, rett og slett fordi jeg har vært lei av produktene jeg brukte. Derfor bestilte jeg opp nye produkter, og har allerede testet noen av produktene deres. Første pakke mottok jeg forrige uke, mens den andre pakken fikk jeg endelig hentet ut idag. 

Dette er hva jeg har bestilt
Proteinpulver i “vanilla white chocolate”
Proteinpulver i “strawberry white chocolate”  
BCAA i Cola smak
Proteinpannekaker
Fat burner tabletter

 (trykk på teksten for å komme til produktene)

Er det noe jeg virkelig kan anbefale så er det BCAA med Cola smak, aldri opplevd noe så god BCAA. Denne bruker jeg å blande i vannflaska mi og ha den med meg under trening. For meg som sliter med å få i meg nok vann under trening, så er dette en perfekt løsning for meg. 
Jeg inntar også 1 tablett av fat burner tablettene 30 min før treningen, som setter et ekstra dytt på treningen.
Etter trening inntar jeg proteinpulveret, som smaker himmelsk.

Har du prøvd noen av produktene fra fitnessguru? 

ET ABSOLUTT MUST

God kveld kjære lesere

 Etter at jeg startet å trene, så har jeg funnet ut at det er EN ting jeg ikke kan være uten. Gjetter dere hva? Jo, musikk – selvfølgelig!!

Før jeg begynte å trene så hadde jeg verken spotify eller andre musikk applikasjoner på telefonen. Da hørte jeg bare på det som alle andre hørte på via radio/tv. Men dette endret seg fort da jeg fikk gnisten med å trene. Å trene uten musikk gir for meg, ingen mening. Alt stopper opp når musikken ikke er der. Det er som to forskjellige verdener, med og uten musikk. Ja, jeg er avhengig! På snart 2 år, har det skjedd 3 ganger at jeg har kommet på trening og gått tom for strøm på mobilen. Og vet du hva jeg gjør da? Jo, jeg går tilbake til leiligheten og lader opp telefonen min, for så å dra tilbake på trening. Det skjedde også faktisk en gang at jeg fikk låne en mobillader på treningsstudioet jeg var på. Så jeg satt i sofaen og ventet 30 minutter på at telefonen skulle bli ladet opp. Desperat? Jaaaa!

Uansett, musikk er dødsviktig for meg, og jeg yter 1000 ganger bedre med musikk på ørene. Selve styrkeøkten KAN jeg gjennomføre uten musikk, men cardio treningen, ALDRI uten musikk. Selv om treningsstudioene spiller musikk, så blir det aldri høyt nok for meg. Jeg må ha dundrende MOTIVERENDE musikk i ørene, og stenge ut omverden og all “snikksnakk” som foregår på sidene av meg. Jeg er overhode ikke interessert i å vite om han/hun er sammen, hva de gjorde i helga , bla bla…Jeg er der for å trene og det er en fin måte å koble fra med å kjøre på med musikk.

Når det gjelder musikkvalg, så må jeg si at jeg er veldig lei av spillelistene mine på spotify. Jeg hører de samme sangene om og om igjen. Jeg er slik at om jeg får dilla på en spesiell sang, så har jeg på “add to Queue”, gjerne 5,10,15,20,30 ganger.. Det hender ofte at jeg faktisk hører samme låt fra jeg starter å trene til jeg er ferdig, (altså 1,5 timer), helt galskap egentlig.

Tenkte å gi dere noen låter fra min spotify liste, “New training! by Ida Tiller (om dere vil følge den)

Get it started – Pitbull
Stronger – Kanye West
Feel this moment – Pitbull
Play Hard – David Guetta
Do what U want – Lady Gaga
#SELFIE – The chainsmokers
Stay High (Habits Remix) – Tove Lo
Do it again – Royksopp
Ballanda – Enrique Iglesias
My dilemma – Selena Gomez
Skyggen på ryggen – OnklP & De fjerne slektningene
Like This – Jessica Mauboy
Pinne for landet – Freddy Kalas
Can`t stop dancing – Becky G
Dracula fi scream – Munga
Travesuras – Nicky Jam
Danza Kuduro – Don Omar
UFO – Vigiland
Bed Rock – Young Money
We`re in heaven – Bryce
The League 2014 – Adrian Emilie
How do you do – Cascada

Hva betyr musikk for deg når du trener?
1/2 år UTEN knebøy

God kveld kjære lesere!

Nå tentke jeg å skrive et innlegg som kanskje vil møte positive og negative reaksjoner blant dere som trener mye, men dette er et innlegg basert på MINE erfaringer, ikke hva du/dere har opplevd/ikke opplevd. Så da er det sagt!

Da jeg startet å trene i oktober 2013, så leste jeg overalt på nettet/blogger/forum/instagram at det var knebøy/squat som var tingen for å bygge rumpe/store lår. Så ja, da var det bare å hive seg i å gjennomføre knebøy. Jeg følte fra første gang jeg prøvde knebøy at jeg var veldig ustabil og ikke hadde rett teknikk. Jeg svaiet veldig med ryggen min, og ja det var ikke en god opplevelse.

Selv om jeg ikke lærte meg teknikken så fortsatte jeg å ta knebøy fordi det var jo det som måtte til for å få stor rumpe/lår. (tenkte jeg). Så jeg presset meg selv til å gjennomføre knebøy med både lette og tunge vekter, selv om teknikken overhode ikke var på plass. Jeg skjønte aldri helt dette med stanga og vektene, jeg ble alltid i sånn ubalanse når jeg holdt på. Jeg følte meg rett og slett som en klovn der jeg stod og prøvde å gjennomføre økta mi på best mulig måte.

Det verste var at korsryggen begynte sakte men sikkert å svikte, og jeg begynte å få plager hjemme/på jobb i ulike sittestillinger. Jeg stivnet av, og måtte legge meg nedpå.

Så sommeren 2014 bestemte jeg meg for å kutte ut knebøy fra treningsprogrammet mitt for å se om jeg fremdeles ville klare å bygge/vedlikeholde lårene mine. Ja, jeg var veldig skeptisk, Målte meg hver dag, så meg i speilet flere ganger daglig for å sjekke at de ennå ikke var forsvunnet. Det var veldig uvant å ikke dra på trening å gjennomføre knebøy, da dette hadde vært på programmet mitt 3-4 ganger i uken i nå over 1/2 år. 

Tiden gikk, og jeg følte at ryggen min ble mye bedre. Og vips så tenkte jeg ikke engang på at jeg ikke gjennomførte knebøy. Jeg var ikke redd for å miste lårene mine, da jeg hadde mange andre gode øvelser for lår. Jeg kjører blant annet beinpress (med både 1 og 1 fot, og 2 føtter samtidig), leg curl, bulgarske utfall, vanlige utfall, hip abduction (former rumpa) og den hellige “hip thrust” øvelsen (rumpe). 

Så ja, det er nå OVER 1/2 år siden jeg sist tok min knebøy, og som dere kan se så har jeg ennå lår. Så min teori er at det faktisk er mulig å bygge lår/rumpe uten at knebøy trenger å være en del av programmet ditt. Så om du også aldri lærte rett teknikk eller får vondt i ryggen av øvelsen, så er det mange andre flotte øvelser du kan få tilrettelagt. Hør med en PT der du trener, så setter de opp dette for deg. 

Sliter du også med rett teknikk ved knebøy ?
Vondt i ryggen?

(PS, bildet nedenfor er ikke redigert bortsett fra å lysne det litt opp – da det var veldig mørkt) 

SELGER UNNA KLÆR #1

God kveld kjære lesere!

 Som jeg nenvte for dere i går så hadde jeg et stort ryddeoppgjør i klesskapet mitt, fordi det var virkelig på tide. Ennå jeg har tømt klesskapet for over 50 plagg, så ser det like mye ut der ennå. Hjelpes! 

Ihvertfall, jeg skal prøve å få solgt unna litt forskjellig, så tenkte å publisere litt på bloggen også (del 1), det er så mye at jeg må ta det gradvis tror jeg!
Om DU er interresert i å kjøpe av dette send meg en mail [email protected]    
NB: Jeg sender ikke utenfor Trondheim, så dere må selv komme og hente tingene.  

SALG

 Selger 3 magetopper til hbo 50kr.
To av de har fremdeles merkelapper på seg, den andre (midten) er brukt 1-2 ganger. (For liten nå). Alle er i størrelse Small

Selger ubrukte sko fra Nelly til hbo 100kr.
Størrelse 38.

Selger 3 dongerishortser til hbo 100 kr.
Størrelse 34, small og 38 ennå prislappe på (den med stjerner, men er en 34 i str)

Selger ubrukt kjole (kun 1 gang på photoshoot) til hbo 100kr.
Størrelse Small

 

Selger lite brukt genser til hbo 50kr.
Størrelse small

Selger urbukte sko til hbo 100kr (prislapp ennå på inni)
Størrelse 39

                                             

                                             Selger ubrukt fuskepels-jakke fra bloggeren “Lene Orvik” til hbo 100 kr (kjøpt for 700kr).
                                                                                               Størrelse small

l

                                      Selger nesten helt ubrukte topper (brukt 1-2 ganger maks) til hbo 50kr. (For alle 3) 

Alle i størrelse Small.

                                               Selger kjempe fin ubrukt svart skinnjakke (blonder på armene) til hbo 100kr.

Størrelse 36

 

                                      Selger ubrukt topp i størrelse XS til 50kr. (kun prøvd i prøverom som visst på bildet)

Stor i størrelsen til at det er størrelse XS

 Selger brukt genser til 50 kr.

Størrelse Small

Selger topp (samme topp, bare ulikt lys, både bilde bak og frem) til 50kr. 

Størrelse Small

WHAT A DAY

God 1.påskedag alle sammen! 

Idag hadde jeg min første fridag på snart 1 uke, og det føltes ganske godt. Planen var å sove så lenge som jeg klarte , gjerne til kl 12.00, men tror du ikke jeg våknet lysvåken 09.30? Jeg prøvde å lukke øynene, og sa til meg selv at jeg måtte sove videre. Jeg hadde jo planlagt å sove lenger jo! 

Men dette lot seg ikke gjøre, så 09.45 var jeg oppe. På med treningsklærne for så å lage proteinpannekaker til frokost. Når jeg lager proteinpannekaker så bruker jeg “proteinpannekake” miksen som du får kjøpt på REMA , blander i egg, melk og havregryn. Dette har blitt en stor favoritt, og spises hver morgen med bringebærsyltetøy/blåbærsyltetøy uten sukker. Helt fantastisk nydelig – anbefales! Også blir man så sinnsykt mett av disse vaflene, ikke bare “luft” liksom. 

Etter en herlig frokost, så spaserte jeg bortover til 3t på solsiden. Tomme gater, og Trondheim så virkelig ut som en spøkelsesby klokken 11.00 på dagen. På 3t var det heller ikke særlig mye til folk, til min store glede! Fikk kjørt skuldre og bein idag, for så å avslutte med 45 min cardio. Det føltes så fantastisk godt!

Når jeg kom hjem så var det å hive seg inn i rydding i klesskapet. Dette er et prosjekt jeg har utsatt i ett halv år snart, men nå var det virkelig på tide. Det rant over med klær, og ting lå i poser som aldri var/er brukt ennå. Så ryddingen startet, og etter 2 timer var jeg ferdig. Sliten, men fornøyd jente! 

Klærne skal jeg prøve å få solgt via facebook, da det både er ubrukte ting med prislapper og klær som er brukt veldig, veldig lite. Handlet jo som en galing i London i fjor, i bare klær shoppet jeg for 15 000 kroner. Og dette er klær jeg må få prøvd å solgt unna litt av.  Etter opprdydningen fikk jeg besøk av min lilesøster, noe som var veldig koselig. 

Ikke nok med at jeg fikk ryddet i klesskapet, jeg hadde også litt ekstra energi til å rydde og vaske hele leiligheten. Snakk om å være effektiv? ENDELIG var det klart for middag, og da ble det hjemmelaget fajitas, servert med en frisk salat, hvitløksdressing (kesam og hvitløkspulver) og hjemmelaget guacamole. 

Nå sitter jeg i koseklær med både klesvaskmaskinen OG oppvaskmaskinen står på (to fluer i en smekk), og bloggerne står på TV. Klokken er bare 19.30, men det føles ut som klokken er 23.00 da jeg har fått gjort så ufattelig mye på denne flotte søndagen. 

Hva har du gjort denne søndagen?

SHADOWTANS – PÅSKEKONKURRANSE

God ettermiddag kjære lesere!

Jeg er så heldig å få gått i samarbeid med shadowtans som tilbyr en luksuriøs, naturlig brunfarge som syns umidelbart, og fremheves over de neste timene. Fargen varer i opp til 7 hele dager. Noe som er ett stort pluss med disse produktene fra shadowtans er at de er økologiske og IKKE testet på dyr. Det finnes heller ikke farlige drivgasser og den er helt luktfri. Noe som er veldig viktig, fordi det verste jeg opplever er den typiske “selvbruningslukten” jeg får ved å bruke andre produkter. 

Jeg har som tidligere nevnt at jeg skal kutte ned på solariumbruken min pga de farlige UV strålene som man utsettes for ved soling i solsenger. På snart 2 måneder nå (siden jeg tok min hudscanningtest) så har jeg kun tatt sol 3 ganger, og derfor føler jeg meg rimelig blek. Familie og venner sier de aldri har sett meg så blek som jeg er nå, og det er er faktum. Jeg har blitt blek!

Derfor passet dette samarbeidet med shadowtans utmerket, – endelig får jeg litt farge på kroppen igjen! Nå venter jeg bare spent på en prøvepakke med ulike selvbrunere som shadowtans tilbyr. 

Mens i mellomtiden så ønsker jeg å tipse dere kjære lesere om den store påskekonkurransen som shadowtans kjører. 
Dette er virkelig verdt å hive seg med på, en gavepakke verd nesten 4000 kroner.
Og hvem ønsker ikke seg en gylden brunfarge i disse dystre månedene med lite sol?

For å delta må du gjøre følgende: 

– Lik https://www.facebook.com/shadowtansnorge og denne statusen
– Følg https://instagram.com/shadowtansnorge
– Ønsker du større vinnersjanse? DEL STATUSEN på facebook! 

Hva kan du vinne i påskeegget? 

 En stor bag fylt med alle våres produkter.

I tillegg er det med produkter levert ifra fitshop.no som er en av shadowtans samarbeids partnere.

– Shadow Tans Sunless Tanning Mousse 170g
– Shadow Tans Sunless Tanning Mist 170g
– Shadow Tans Sunless Tanning Mist 85g
– Shadow Tans Body Shimmer 225g
– Shadow Tans Ultimate Citrus Tan Extender 225g
– Shadow Tans Citrus Body Polish 225g
&
– Better Bodies Women’s Twill Cap
– Better Bodies Women’s Beanie
– Better Bodies Zip Belt
– Nanox Protein Pancake & Waffle Mix
– Self Protein Mousse

VERDI: 3788,-

Den heldige vinneren blir trukket Fredag 10.april
Lykke til!

KROPP, OG ENNÅ MER KROPP

God kveld kjære lesere!

Nå er vi allerede inne i april måned, og sommeren smyger seg innpå med stormskritt. Hvem har vell ikke hørt utrykket “SK2015” surre rundt på ulike sosiale medier siden januar i år? Det er ingen hemmelighet at vi er opptatt av å ha en fin kropp til sommeren kommer. For min del føler jeg veldig for å ha en “helårskropp” der jeg under hele året sørger for at kroppen min ser ut slik som jeg selv vil. Og hva er det jeg vil ha? Store muskler, store lår, brede skuldre, tynn og “pistrete” ? Det er veldig vanskelig å sette ord på AKKURAT hvordan jeg vil min kropp skal se ut per dags dato.

Mitt kroppsbilde har endret seg mye det siste 1 1/2 året, fra å gå fra å være ei “normal” bygd jente uten noe særlig muskler, til å bli besatt av fitness kroppen med markerte lårmuskler og stor rumpe, til å være der jeg er i dag.. Vet ennå ikke hvilket ord jeg skal sette på den kroppen jeg holder på å jobbe oppimot. “Tynn men med markerte muskler”  Dette er vell kanskje det nærmeste jeg kan komme en ordforklaring på drømmekroppen min.

Men hvor lett er det egentlig å oppnå denne kroppen som jeg drømmer om? Nei, det er faktisk en ganske stor balansegang. Rett og slett fordi styrkeøvelser gjør deg “større”, mens cardio/jogging gjør deg mindre igjen,. Så du må ha god balansegang mellom cardio og styrke, noe som ikke bestandig er så lett å gjennomføre. Det hender seg at jeg har dager der jeg KUN vil trene styrke, eller kun vil trene cardio, men jeg vet at jeg må gjennomføre begge deler.

Så ja, hvordan trener jeg for å oppnå denne kroppen?
– Jo, jeg legger inn ei styrke økt på starten av økta på ca 30 min med ulike styrkeøvelser, så avslutter jeg med 45 min cardio (10 på stigning og 5,5 i hastighet).
Dette gjør at jeg bruker all energien min på selve styrkeøkta og får bygd en del muskler, samtidig som jeg restituerer kroppen med cardio treningen min. Jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg elsker å svette ut det lille ekstra etter ei treningsøkt, og da er cardio absolutt tingen for meg. Jogging er noe jeg ikke gjennomfører rett og slett fordi det bryter ned muskulaturen min, noe jeg overhode ikke vil. Det gjelder å ikke ha for høy hastighet/puls slik at du bryter ned muskler.

Og hvem vet, om kanskje noen måneder så har kroppsbildet mitt endret seg og jeg ønsker å bygge en annerledes kropp. Det er jo faktisk dette som er litt gøy med trening, at man hele tiden ser forbedringspotensialet og at ting endrer seg. Både i forhold til kroppen din, men også i forhold til tanker/følelser. Jeg kunne overhode ikke vært foruten denne fitnessperioden min, da jeg lærte så utrolig mye om både kosthold/trening fra min tidligere coach Gunnar Strand Jacobsen. (facebook side her) Det er ekstra morsomt i disse dager å følge med på Fitness konkurransene som svirrer og går i Sandefjord / Oslo (forrige helg og neste helg). Kjenner jeg får litt sommerfulger i magen og at JEG kunne ha stått på den scenen selv sammen med disse flotte jentene.

Når jeg ser tilbake i tid, så kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor jeg ikke har trent. Husker utrolig godt den tiden da jeg førte dagbok, og hver mandag, onsdag og fredag stod “trening” på planen. Hver uke gruvet jeg meg til disse dagene. “Neeei, ikke onsdag i morgen, det betyr trening”. Jeg kunne like godt byttet ut ordet “trening” med “helvete“, så ille var det. I dag virker dette helt tåpelig, da trening er en DEL av hverdagen min. Det er aldri et spørsmål om jeg skal trene, bare klokkeslett på dag/kveld. Jeg trener 5-6 ganger i uken, og sier meg veldig fornøyd med det. Trening er og har blitt en stor del av livet mitt.

Hvordan er ditt syn på kropp?
Har DU en spesiell drømmekropp?

Følg meg på instagram “idadir”