KVELDEN FØR KVELDEN

God kveld kjære lesere!

Det er dagen før selveste dagen. Nemlig lillejuleaften!
Og hvor befinner jeg meg? Jo jeg er på jobb.Men vet du? Det gjør meg faktisk ingenting. Jeg liker meg på jobb, og for meg så har ikke lillejuleaften så stor betydning. Planen er å jobbe frem til 22.00 I kveld, for så å dra rett på posten og jobbe der fra 00.00 – 07.00 I morgen tidlig. For ja, så å jobbe igjen på flyplassen i morgen fra 09.00 – 12.00. Men SÅ er det julekveld! Og det skal bli magisk.

Selv om jeg skal jobbe både natt til juleaften og formiddagen, så skal jeg alikevel få koset meg. Mamma har ordnet med julestrømpe til meg, så denne skal jeg ha med meg på jobben I morgen, sammen med nisselua som jeg skal tre på meg I morgen. Det høres kanskje trist ut å sitte på flyplassen å jobbe I morgen, men vet du? Det går overraskende bra. Jeg har TV, der jeg kan få med meg den berømte “tre nøtter til askepott”, og som sagt, så har jeg julestrømpen min.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg følte meg overhode ikke klar for julekvelden før I går kveld klokken 23.00. Da var både vipper og negler ordnet, og jeg kunne senke skuldrene. Vippene mine legger jeg hos Delaram (delieyelashes på instagram), og neglene er ordnet av Trude Lockert (trudelockert) som jobber på Stjørdal Negledesign. NÅ føler jeg meg både vippefin og neglefin før selveste julekvelden. Det er rat dette, hvor mye slike små detaljer utgjør og hva det gjør med “helhetsfølelsen” man får.

SÅ nå gjengstår noen timer jobbing, og 12.00 I morgen har jeg mini juleferie. Og vet dere hva? Jeg reiser bort I mellomjula. Hvor skal jeg? Det får dere vite senere 🙂 stay turned!

Ønsker alle GOD JUL.
Ta vare på hverandre nå I jula, og kos dere med god samvittighet. <3
..det skal ihvertfall jeg gjøre.
Dietten er lagt på hylla, fordi denne jula skal jeg virkelig kose meg med alt som finnes av godsaker.

Følg meg på instagram @idadir


JUL OG “ALT” DET DER

God søndagskveld kjære lesere!

Oi, du vet du har mye å tenke på når du ikke engang husker brukernavn/passord for å komme inn på blogg.no. Jaja, slik går dagene som du kanskje forstår. For JA det er veldig mye som har skjedd og som fremdeles skjer de nærmeste dagene. Og da mener jeg ikke noe spennende, fordi det går i jobbing og ennå mer jobbing. Sosialt sier du? Nei, ikke akkurat.

Jeg må innrømme at jeg har verken julestemning eller forberedt meg på jula i år. Den har liksom bare kommet, og jeg forstår ennå ikke at juleaften allerede er neste uke! De siste 2 ukene har jeg jobbet ræva av meg, for å si det mildt. Jeg har jobbet alt fra 18 – 24 timer pr.dag, og det har ennå ikke tatt slutt. Jeg har ennå igjen noen slike vakter frem mot juleaften, så jeg må bare stå på og på selveste julekvelden, DA skal skuldrene senke seg! For da har jeg nemlig 3 dager fri.

På selveste juleaften jobber jeg selvfølgelig, både natt til juleaften, men også på dagtid. Men etter 12.00 på dagen så er jeg fri, og DA skal jeg feire jula sammen med familien min. Selv om jeg ikke har julestemning, så ser jeg frem til noen herlige dager sammen med familien. Jeg kan ikke huske sist hele familien var samlet (mamma, og ALLE søskene mine), så dette betyr veldig mye for meg. Gleder meg virkelig til julegrøten, julemiddagen, og ikke minst kvelden der vi alle skal spille “Alias” og kose oss gløgg i hjel. Det er hva jula skal handle om, kjærlighet!

Foruten om all jobbingen og lite julestemning, så hadde jeg besøk av min beste venninne forrige helg. Hun flyttet til Hitra for bare noen måneder siden, så det var ekstra godt å få henne på besøk. Helga gikk dessverre altfor fort, men vi fikk i hvert fall noen fine dager sammen. Og på lørdagen var vi ute å festa litt, noe som også var gøy.

Nå står jeg ovenfor noen tøffe jobbdager, for så å ta en mini juleferie.
Håper dere har kommet i mer julestemning enn hva jeg har, og at dere får noen fine dager frem mot julaften, og tar vare på hverandre i jula <3

Følg meg på instagram @idadir

ÅRETS TRADISJON

God kveld kjære lesere!

I går hadde familien årets tradisjon I hjemmet, nemlig pepperkake baking! Gleden er like stor hvert år, da hele søskengjengen samles og vi setter på julemusikk, baker pepperkaker og koser oss gløgg ihjel. I år hadde mamma bakt 8 dobbel porsjon med pepperkakedeig, så du kan tenke deg hvor mye deig vi hadde? I tilegg hadde mamma vært så snill og laget sunn pepperkakedeig for min del. Makan til snill mamma skal du lete lenge etter. Hun er bare helt fantastisk, på alle mulige måter!

De sunne pepperkakene fant jeg oppskrift på via Linda sin blogg, som du finner her.

Ihvertfall, vi ble sittende fra 18.00 frem til 22.00 og bare bake pepperkaker, på pepperkaker. Det gikk aldri tomt for deig, så søstra mi måtte tilslutt dele ut deig slik at alle fikk opp farten og vi ble ferdige for kvelden. Selve kunsten å lage pepperkaker er jo veldig koselig, MEN jeg må ærlig innrømme at pepperkakedeigen smakte NYDELIG. Det blir ingen baking uten at man spiser deigen, er dere ikke enige?

I år spiste jeg mer deig enn jeg har gjort på flere år, da jeg ikke er så “Nazi” på kosthold. Så du kan tenke deg at magen bli ble rimelig oppblåst og til tider følte jeg at jeg måtte spy. Så kvalm var jeg tilslutt. Nevnte for mamma at jeg burde ha spybøtte ved min side før jeg skulle sove. Men heldigvis roet kvalmen seg ned, og jeg fant senga uten noe oppkast.

Når vi søskene møtes, så blir det bestandig snakk om trening. Og spesielt biceps, da min kjære søster og bror er veldig på det å ha størst mulig biceps. Så derfor ble det jo selvfølgelig laget litt pepperkaker med store biceps muskler. Noe jeg synes er såå gøy! Viktig med humor og latter I en familie, og det er helt klart noe vi har. Er så ufattelig glad I alle søskene mine, og at vi kan gjøre dette år etter år er så godt.

Har du bakt pepperkaker I år?

Følg meg på instagram @idadir

(Beklager dårlig bildekvalitet, ble tatt I dårlig lys og dårlig opplastning via snapchat)

 

BILDEDRYSS LONDON

God kveld kjære lesere!

 Jeg har helt glemt å oppdatere dere om London turen jeg og søstra mi var på forrige uke. Det er det jeg sier, tiden bare flyr forbid, og jeg glemmer både tid og sted til tider. Men ja, jeg har jo nevnt for dere før at jeg og lillesøstra mi (1 år yngre enn meg, altså 24 år), skulle på en liten førjulstur til London. Så ja, den turen har vi nå vært på, og for en tur vi har hatt.

Jeg og søstra mi har aldri vært på tur sammen før dette, så det var en unik opplelvese jeg er veldig glad for at jeg fikk oppleve. Jeg og søstra mi er ganske ulik på mange måter, men det er utrolig hvor godt overens vi kommer når vi først sees. Så mye latter som vi begge fikk på denne turen er det lenge siden jeg har opplevd.

Vi bodde på St.Giles hotel som er MIDT I oxford street, noe som passet meg perfekt. Jeg har bodd på det hotellet 1 gang før, og er veldig imponert over hotellet. Jeg har som sagt vært I London 2 ganger før, mens søstra mi har aldri opplevd London, så derfor følte jeg for å vise henne litt av hva London har å by på. Vi bestemte oss for å kombinere bade litt sightseeing og shopping.

Første dagen gikk vi I oxford street og fikk gjort unna litt handling. Deretter dro vi på den berømte “Lion King” musikalen, som forresten er helt fantastisk! Makan til show. Vi begge satt der måløse etter denne musikalen. Kan på det sterkeste anbefales til alle som skal til London og vil oppleve noe magisk.

Dag 2 brukte vi på å se oss litt rundt omkring, og hoppet på en mislykket sightseeing buss. Grunnen til at jeg skriver mislykket er fordi vi flyttet oss 10 meter på nesten 30 minutter. Så vi fant ut at det gikk raskere å faktisk GÅ av bussen og gå rundt omkring selv. Så det var 350 kroner bortkastet. Vi fikk med oss british musem, big ben, Buckingham palace, også var vi selvfølgelig oppe I London Eye (parishjulpet) med utsikt over hele London by. Magisk!

Vi fikk også opplevd julemarkedet som var I Hyde Park, noe som var veldig spesielt. Så vakkert!! Lys, stemming, god mat/drikke, tivoli og ja trivelige folk. Må virkelig få skryte av det britiske folkeslaget, så utrolig mye hyggelige mennesker du møter. De hjelper deg med kofferter, gir deg komplimenter og ja, er bare noen veldig flotte mennesker.

Dag 3 var vår siste dag I London, og denne ble brukt på julegaveshopping. Vi fikk faktisk unna ALLE julegavene før 1.desember, noe jeg er veldig glad for. Nå slipper jeg å stresse før jul, da alt er kjøpt inn. Så ja, jeg reiste ned med 8 kg, og opp igjen med 19,8 kg. Godt planlagt? JA!

Ellers så må jeg si at jeg og søstra mi har virkelig hatt en fatcamp der nede. Med oreokjeks til frokost, belgiske vafler med sjokolade til kvelds + kakao med krem og marsmallow oppi. Ja, jo mer jo bedre, sier jeg! Så det ble noen kg ekstra der borte, men vet du hva? Det gjør meg ingenting. Jeg kosa meg, virkelig. Uten å tenke på diett, kosthold, trening og alt det der. Alt la jeg igjen hjemme I Norge, og satte pris på hvert minutt jeg hadde med verdens beste lillesøster.

Nå gleder jeg meg bare til nye eventyr med søstra mi, som forhåpentligvis ikke blir så lenge til <3

Har DU vært I London før?
Erfaringer?

Følg meg på instagram @idadir

 

 

 

 

A TRUE FRIENDSHIP

God kveld kjære lesere!

Da var det 1.desember du gitt, og det er snart 2 uker siden mitt forrige blogginnlegg! Er det bare meg eller FLYR bare tiden forbi uten at jeg merker at tiden går? Jeg kan ikke fatte å begripe at vi er i desember allerede. Jeg husker det som det var I går at jeg og jentene kom hjem fra sydenturen vår I sommer.

Er det noe jeg har lagt merke til det siste halvåret er at tiden min er ganske dyrebar, I bunn og grunn. Jeg har blitt mer opptatt av at jeg vil bruke fritiden min på ting og personer som gjør meg GLAD. Ettersom jeg jobber såpass mye som jeg gjør, ofte doble vakter både på flyplassen og hos posten, så er det viktig for meg å bruke fritiden min godt. Jeg planlegger langt frem i tid, slik at jeg får “møtt alle” mens jeg ennå har fri.

Det er sjeldent at dagboka mi er tom for å si det mildt. Den er som regel stappfull med avtaler, slik at jeg får utnyttet tiden min best mulig. Og vet du? Folk rundt meg FORSTÅR meg, og det er så ufattelig godt at folk forstår. Spesielt har jeg noen venninner som ofte spør “Hvordan ser uka di ut neste uke Ida?”. Og vet du, DET er kjærlighet, for meg. Når mine venninner spør meg hvordan uka mi ser ut, slik at vi får planlagt å møttes når jeg har fri. Jeg får ikke sagt det nok, jeg er ufattelig takknemlig for at jeg har slike venninner , som nettopp forstår at livet mitt er ikke noe A4 liv med en jobb fra 08 – 16. Da jeg både jobber dag, kveld, natt og helger.

Nå høres jeg kanskje litt egoistisk ut, at alt skal handle om meg, men det vil jeg ikke si at jeg er. Jeg tar ofte hensyn til mine venninner også, når de jobber, for så å planlegge ut ifra det. Det er ofte jeg treffer venninner innimellom at jeg trenger søvn mellom 2 ulike jobber. Det jeg har erfart er at ett vennskap må både gi og ta. Man kan ikke alltids bare ta, uten å gi noe tilbake. Dette har jeg erfart fra tidligere vennskap, der man gir og gir, og aldri får noe tilbake. SLIK skal det ikke være. Man skal aldri ta ett vennskap forgitt, det er synd nummer 1.

Så ja, dette var dagens kloke ord fra meg. For mange kanskje ett innlegg uten mål og mening, men for meg betyr det mye å få frem at jeg setter enorm pris på menneskene jeg har rundt meg her i livet.

Følg meg gjerne på instagram @idadir