UPERSONLIG OG KJEDELIG (?)

God kveld kjære lesere!

Når jeg nå har hatt litt tid til å faktisk tenke, ja for engangskyld har jeg hatt TID til å tenke og da tok jeg en gjennomgang av bloggen min. Hva er det egentlig jeg skriver om disse dagene og hva er det som opptar bloggen min? Jeg må legge meg langflat og si at bloggen min har blitt ganske så upersonlig, noe jeg egentlig ikke ønsket i det jeg startet bloggen min i oktober 2012. Bloggen skulle være personlig og jeg skulle dele alt og ingenting med dere.

Det siste året har bloggen nærmest blitt en “reklame” blogg, der jeg anbefaler dere ting jeg selv har kjøpt og brukt. Dette er alt fra sminke, til hudprodukter, hår, negler, vipper og ja, you name it. Og nei jeg skal ikke slutte å anbefale dere om mine kjøp, men jeg burde kanskje by litt mer på meg selv slik jeg engang gjorde?

Faktumet er kanskje at jeg er litt “redd” for å by for mye på meg selv nå som jeg faktisk blir 25 år ganske så snart. Da jeg startet denne bloggen var jeg “kun” 22 år og følte jeg kunne gi alt, om dere skjønner. Nå føler jeg at jeg må holde igjen mye av mine tanker/følelser nettopp fordi jeg er voksen.

Dette høres jo egentlig litt rart ut, når jeg sitter her og skriver dette, men det er slik jeg oppfatter det hele. Jeg har jo hele veien delt alt med dere, fra da jeg giftet meg, til skilsmissen, til min nye flamme, hva som skjer i jobblivet mitt, til jeg kjøpte min egen leilighet i Trondheim, til jeg satstet mot bikinifitness konkurranse, mine opp/nedturer med trening/diett, og ja – ALT.  

Akkurat nå føler jeg at livet kanskje har stoppet litt opp og at ting ikke er like spennende som jeg tidligere har opplevd. Jeg har vell kommet til det voksnes liv antar jeg. Der ting er kjedelig, med faste rutiner i livet. 
Jobb, middag, trening, rydde i leiligheten (som forsåvidt aldri blir ren nok) betale regninger og ja, that`s life!

Men jeg skal bli flinkere til å bli personlig, fordi jeg ser jo at det ennå er en del som faktisk leser bloggen min tross all “reklamen” jeg poster her på bloggen. Når det skal sies så er INGENTING av det jeg har blogget om sponsede produkter, dette er noe jeg selv har kjøpt og betalt. 

Ønsker alle kjære lesere en fin kveld videre!

KLINIKK FOR ALLE

God kveld kjære lesere!

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg har hatt ferie nå i snart 2 uker, og iløpet av disse ukene har jeg ligget konstant, og da mener jeg KONSTANT i sofaen og sett tv serier. Jeg har bygd opp liggestillingen min med puter bak hodet og under rumpa, og har egentlig ligget veldig behagelig. Men etter 8 dager skulle jeg begynne å bevege meg ut av døra og da stivnet nedre del av ryggen/ foten helt. Jeg ble lam og mistet balansen. Det ble også så ille at jeg ble hentet med bærestol av ambulansen på lørdagsmorgenen i 5 tiden , og fraktet til sykehuset. 

Huff, det har vært rene smertehelvete og jeg har gått på drøssevis av ulike smertestillende. Nå som jeg teller ligger det 9 FORSKJELLIGE smertestillende foran meg, og ingenting ser ut til å fungere. Smertene jeg har/hatt kan ikke forklares og tydeligvis hadde ikke sykehuset noe svar heller…

Uansett, jeg var ganske snar med å ta kontakt med Håvard som jobber som kiropraktor på Stjørdal, hos “Klinikk for Alle”på Stjørdal, for å få undersøkt dette. Sykehuset mente dette ville gå over av seg selv og ville egentlig ikke gjøre noe store greier med det, bare gi meg smertestillende og håpe det går over av seg selv. Dette ville jeg ikke vente på, jeg ville ha noe svar.. Og det fikk jeg helt klart hos Håvard! 

Som alltid ble jeg tatt godt imot på Klinikk for Alle, og jeg må innrømme jeg var ganske nervøs for å faktisk begynne å “jobbe” med problemet som hadde vært et stort smertehelvete i snart 2 uker nå. Tanken på at noen skulle “leke” bak der og presse på nerver/muskler var ganske skremmende. Men disse tankene gikk raskt i glemmeboken når Håvard satte i gang med jobben sin, og fikk meg til å føle meg helt avlsappet under hele behandlingen.

Han konstanterte at dette var en liten prolaps, som skyldes at skiven mellom virvlene i ryggsøylen har sprukket og at skivekjernen tyter ut. I alvorlige tilfeller kan det materialet som tyter ut trykke på nerverøtter og forsåsake store smerter og i noen tilfeller lammelser. Det er dette jeg har følt på den siste uken, rett og slett følelsen av å være LAM. 

Prolaps er ganske vanlig hos befolkningen og nesten 50% har ett eller flere prolaps uten at det gir symptomer. Dette visste jeg overhode ikke, og er faktisk ganske så interresant å vite. Ved hjelp av en klinisk og nevrologisk undersøkelse er det som regel enkelt å finne ut av om dine symptoner skyldes prolaps eller andre årsaker.

Videre behandling? 

Så nå fikk vi ENDELIG fastsatt “problemet”, og nå gjelder det bare videre behandling. Kiropraktoren, som i mitt tilfelle er Håvard, benytter traksjonsbehandling i kombinasjon med modifserte maniuplasjonsteknikker for å bedre leddfunksjonen rundt prolapset. I tillegg kan man supplere med en annen behandling som betennelsesdempende medisiner, akupunktur, massasje og i noen tilfeller kortisoninjeksjoner som utføres av anestesilege.  

Les mer om prolaps på deres nettside her

 Følg de på instagram “kfastjordal” 
Deres hjemmeside her 


Sponset innlegg

ELIXIR PRODUKTER

God kveld kjære lesere!

For noen uker siden skrev jeg et blogginnlegg om en hudscanning jeg gjennomførte hos injeksjonsspesialisten her i Trondheim, les innlegget her.
Der nevnte jeg blant annet at jeg investerte i produkter fra elixir. Dette er en ekslusiv kremserie med dokumentert effekt mot aldringsforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer. 
Elixir sine effektive produkter og klinikkbehandlinger virker mot:

rynker, pigmentforandringer, ujevn hudtone, sensitiv hud, tørr hud, rød og irritert hud, acne/uren hud og solpåvirket hud.  

 Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt og utvalget av kremer gir en unik muliget til å sette sammen et hudprogram spesielt tilpasset DIN hud. Du kan lese mer om elixir sine produkter på injeksjonsspesialisten sin hjemmeside som du finner her. 

Jeg vil også benytte sjangsen til å si at dette IKKE er et sponset innlegg, da alle produktene er kjøpt og betalt av meg! Dette er veldig viktig for meg å få frem, fordi jeg kan med hånden på hjerte sverge til disse produktene. Jeg har i flere år brukt sminkeservietter til 40 kroner og vært “fornøyd” med det, men sannheten bak alle disse sminkeserviettene er ganske så skremmende med tanke på innholdet i disse serviettene. 

Jeg har aldri hatt hudproblemer, og har egentlig aldri tatt noe særlig vare på huden min, men etter besøket hos injeksjonsspesialisten bestemte jeg meg for å investere noen tusenlapper på huden min. Rett og slett fordi den fortjener det! 

Nå har jeg brukt elixir sine produkter i noen uker, og jeg skjønner hvorfor “alle” sverger til denne hudserien. Rett og slett fordi den er magisk! Huden min føles og ser mye bedre ut enn den noensinne har gjort. Mitt “hovedproblem” har nok vært rødhet i kinnene, og denne har minsket drastisk (se bilder nedenfor)

Dette er hva jeg investerte av produkter fra elixir på besøket hos injeksjonsspesialisten:

Renseprodukt  – 490 kr
En såpefri foam cleanser tilpasset alle hudtyper. Skånsom mot huden samtidig som den fjerner make-up, urenheter og overflødig talg. Roer ned huden, demper rødhet og tilfører fukt. 
Fuktighetskrem – 790 kr
Niactil 4% egner seg som et førstevalg ved uren hud, rosacea og hyperpigmentering. (DENNE er kronen på verket, uten tvil)
 Serum – 980 kr
Hjelper mot pigmentflekker og ujevn hudfarge etter graviditet eller bruk av p-piller. 

Alle disse produktene får du kjøpt hos injeksjonsspesialisten i Nordre gate 2 i Trondheim, de kan kontaktes her. 
Bildet nedenfor er HELT uten sminke og HELT uredigert, derman kan se en stor forskjell på bare noen uker! Bare se hvor glansfull og “ren” huden” min ser ut ved å bruke produktene fra elixir. *HAPPYFACE*

                                                                                                            FØR                                      ETTER

 

NATTENS DRONNING

God kveld kjære lesere!

Jeg vet ikke om jeg direkte har fortalt dere lesere om at jeg har begynt å jobbe nattvakter hos 7eleven på Trondheim lufthavn Værnes? Joda, siden januar har jeg hatt 3 faste nattvakter i uken, fra kl 00.00 – 06.30. Skal jeg være ærlige med dere så hadde jeg aldri trodd at nattvakt var noe for meg, fordi jeg er som regel stuptrøtt i 11 tiden på kvelden, og elsker søvn. Men jeg har lært meg å like å jobbe natt, og føler faktisk at jeg får mer ut av dagen ved å jobbe natt enn å jobbe dagtid. 

Jobber frem til 06.30, også er jeg i seng før 8, så sover jeg til 3-4 tiden om dagen. Det er jo da alle vennene mine er ferdig på jobb/skole, så da får jeg jo vært med de frem til 11 tiden når jeg drar på jobb. Høres ikke dette genialt ut? OG ikke for å snakke om hvor mye bedre betalt det er på natt på 7eleven enn mange andre steder. Jeg ser bare fordeler ved å jobbe natt, og gleder meg til å se hvordan dette fungerer i det lange løpet. 

Så fra og med nå kan jeg kalle meg nattens dronning, rett og slett fordi det er ikke særlig mange andre som er våkne på flyplassen i den tiden jeg er på jobb. Noen fordeler må man få ha om man skal jobbe natt 😉 

Har du jobbet natt før?

Følg meg på instagram “idadir”

SWISS CLINIC

God kveld kjære lesere!

I forrige uke mottok jeg min bestilling på flere av swissclinic sine produkter. Grunnen til at jeg ønsket å prøve disse produktene er fordi jeg har hørt så utrolig mye positivt om disse, og ville derfor være en av de som har prøvd de og kan uttale meg om disse omtalte produktene.

Nå skal det sies at swissclinic har mange ulike produkter, så det var vanskelig å kun skulle velge ett produkt. Derfor ble det gjerne litt mer, og jeg smelte til med både tannbleking, vippeserum og “Beauty Pearls”

Jeg har tidligere prøvd tannbleking fra både tannlege og white stripes fra ebay, så jeg er veldig spent på hvordan Swiss sin tannbleking fungerer i forhold til de andre. Jeg bestilte tannblekingen for ekstra sensitive tenner, slik at det ikke ødelegger emaljen like mye. Jeg har også begynt med fluorskyll morgen og kveld for å styrke tennene mine. Det er jo ingen hemmelighet at tannbleking skader tennene dine, så derfor prøver jeg å gjøre det så skånsomt som overhode mulig.

Noe annet jeg bestilte var vippeserumet til Swiss, da blant annet Lene Orvik har gitt gode tilbakemeldinger på at denne faktisk fungerer. Nå skal det sies at jeg bruker vippextensions, og jeg vil ikke se no før/etter bilder av dette. Før jeg bestilte forsikret jeg meg om at det gikk an å bruke vippeserum også når du brukte vippextensions, og det var overhode ikke noe problem, sa de. Det påføre helt i roten på vippene, morgen og kveld.  Gleder meg allerede til å se hvor mye sterkere og lengre de har blitt når jeg tar av vippeextensions.

Det siste jeg bestilte ble egentlig en “på klatt” bestilling som jeg egentlig ikke hadde planer om å kjøpe, men som utrolig nok havnet i handlekurven min allikevel. “Beauty Pearls”, Dette er det nyeste innen skjønneth og fremtiden innen helse/kosttilskudd. Dette er to perlemorskimrende kapsler som inneholder flere næringsstoffer som skal opprettholde et vakkert hår, en sunn og elastisk hud, vakre negler og klare øyne. 

Tannbleking her
Vippeserum her
Beauty Pearls her
(Ikke sponsede produkter)

Har du prøvd noen av Swiss sine produkter?
THIS WEEKEND

God kveld kjære lesere!

Håper alle har hatt en fin uke, og at folk nå kjenner på helgefølelsen? Jeg har ihvertfall ikke mye til helgefølelse, da jeg har jobbhelg på flyplassen. Jeg har jobbhelg hver 5 helg hos Avinor, så denne helga var det min tur. Jaja, jeg er heldig som har jobb å gå til hver dag tenker jeg. Før jeg vet ordet av det er helga over, og da vil jeg sitte igjen med gode penger.

Når man har jobbhelg så er det ikke mye annet å gjøre, rett og slett fordi vaktene er så lange og eneste fritiden min er noen timer i morgen kveld. Så i kveld skal jeg overnatte hos min kjære mamma slik at jeg slipper å kjøre tur/retur Trondheim – Stjørdal for å dra på jobb igjen 09.00 i morgen tidlig. Greit å ha mor i nærheten av seg, som bare bor 5 min unna flyplassen. Mange spør hvordan jeg orker å pendle tur/retur Trondheim – Stjørdal hver da, men da må jeg bare få si at det går overraskende fort.. Setter meg i bilen. høy muskk på og VIPS så er jeg på jobb. Joda, jeg bruker over 1 time tur/retur MEN det gjør meg overhode ingenting.

Har du noen planer for helga?

Følg meg på instagram “idadir”
SØNDAGSMODUS?

God kveld kjære lesere!

Idag er det søndag, og det er den siste dagen i uken. De fleste har kanskje hatt fri denne helgen, men hos meg har det ikke vært noe latskapshelg. Jeg har nemlig jobbet natt siden fredagen og skal på jobb igjen 00.00 i natt. Selv om det blir mye jobbing så er det også viktig at treningen får sin tid av hverdagen min. Som jeg nevnte tidligere er det ennå stappfult med folk på 3t sine treningsstudioer, så det er veldig vanskelig å få planlagt treningen sin. Så den siste tiden har cardio og overkropp stått mest i fokus. Det er alltids en elipsemaskin eller tredemølle ledig, så da er det en lett løsning for min del. 

Før kveldens treningsøkt ble det tandoori kylling, ris og en frisk salat. Jeg har virkelig falt for Saritas sine kyllingmixer. Denne gangen prøvde jeg tandoori, men har tidligere brukt tikka masala. NAM, og veldig lite kalorier. Noen andre som også har smakt denne? (her)

Har du trent idag?

Følg meg på instagram “idadir”