BRUNFARGE TIL JULEBORDSESONGEN

God fredagskveld alle sammen!

Det er fredag, og helgen står for tur. Desember er en måned der det skjer mye, det er både julebord, fester, avslutninger, familieselskap, og mer til. Jeg for min del har julebord med jobben allerede i morgen. Og i den forbinelse så skal jeg smøre meg inn med selvbruning fra Shadowtans i kveld. For ja, for meg er det viktig å ha en fin brunfarge i disse juletider. Dette er virkelig tiden der du skal bruke kjoler og “stråle” på julebord, avlsutninger og på middager hos slekt/venner. Derfor er det viktig for meg å føle meg fresh og fin, og da betyr det mye for meg å være brun.

Så ja, i kveld skal jeg skrubbe huden med peeling fra Shadowtans. Det er veldig viktig å peele huden for å få ett jevnt og fint resultat. Deretter påfører jeg en lett fuktighetskrem, for så å påføre selvbruning direkte på huden. Deretter legger jeg meg, og våkner opp etter 8 timer, for så å dusje av det “overflødige” av selvbruningen. Resultatet gir en jevn og fin brunfarge som holder i opptil 7 dager.

Jeg har vært fast tilhenger av Shadowtans sine produkter i over 2 år nå, og sverger på at denne gir deg en fin og naturlig brunfarge! Du kan selv bestemme graden av brunfarge, ved å legge flere lag om du ønsker en dypere brunfarge.Selvbruningen finnes i både spray og mousse.

Akkurat nå har de juletilbud på sine produkter, og du får opptil 60% rabatt, om du bestiller FØR 16.12.
Sjekk tilbudet her
Spray: 149kr (før pris 349kr)
Mousse: 149kr (før pris 479kr)
Peeling: 119kr (før pris 249kr)
Fuktighetskrem: 119kr (før pris 249)

Gjør som meg, og sikre deg en jevn brunfarge før julebordsesongen slår til.

For mer informasjon:
Facebook her
Nettside her
Instagram @shadowtansnorge

 

NOE Å SE FREM TIL

God kveld kjære lesere!

Det er 2.søndag i advent idag, og det betyr at julen er like rundt hjørnet. Som alltids gleder jeg meg veldig til julen, og synes dette er en veldig fin høytid. Hvorfor? Jo, rett og slett fordi man får tilbragt tid med familie og venner, som man er glad i å setter pris på! For meg har selve høytiden og tiden med familien blitt viktigere enn selve gavene de siste årene. I år har jeg og mine venninner faktisk bestemt oss for ikke å handle julegaver til hverandre, men heller dra ut å spise/gjøre noe sammen. For meg er det mye viktigere å bruke tiden min på de, enn å kjøpe en “tulleting” som de selv kunne ha kjøpt seg.

Så i år blir ting litt anderledes. Jeg er vant med massevis av gaver fra venninner, mens i år blir det så og si ingen. MEN det gjør meg ingenting, og jeg er forbredt på lite gaver så når julekvelden kommer så vet jeg hva som venter. God mat, godt selskap og julefilm, er noe jeg virkelig setter pris på! Maten er også ett høydepunkt hos meg. Jeg elsker mat, og juleaften er INGEN unntak, da skal jeg spise og spise! Gud, som jeg gleder meg til all den gode maten. Jeg skal feire juleaften hos mamma, så vi skal handle inn matvarer sammen, og det er noe jeg bare elsker. Nå høres jeg kanskje litt sinnsyk ut, men mat betyr faktisk mye (kanskje altfor mye) for meg. I julen skal vi kose oss med bade proteinvafler, havrebrød, typisk julemat, risengrynsgrøt med masse smør… Og ja, godteri!

Frem mot jul har jeg full timeplan med massevis av jobbing, gode treningsøkter og mye annet på agendaen. Håper bare tiden strekker til overalt, fordi jeg vil så gjerne gjøre så mye mer enn hva tiden har å tilby. Jeg skulle virkelig ønske at døgnet hadde flere timer, slik at jeg fikk utnyttet de enda mer! Men, nå er jeg klar for ei ny uke, og jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste for å fylle den med positive gjøremål!

Ønsker dere alle en fin uke, og gjør det beste ut av det!
Følg meg på instagram @idadir


Bildet lånt fra google

GJØR ET KUPP HOS DSMFITNESS

God kveld kjære lesere!

Denne uken har DSMfitness kjørt tilbud på en mengde med treningsklær, og blant disse tilbudene så finner dere den populære tightsen “dsmfitnesswear”, til KUN 399kr. Denne har blitt en favoritt hos meg, da den både ser bra ut og sitter behagelig på. Som jeg har nevnt for dere tidligere, så er det utrolig viktig for meg å finne tightser som er behagelig å ha på. Det verste jeg vet er stramme tightser som ikke gir deg den “frihetsfølelsen” som man ønsker når man trener mye.

Denne er høy på livet, og gir en god støtte under selve treningen. Den puster godt, også ser den jo smashing ut. Ingen hemmelighet at rosa er og blir en favoritt hos meg! Jeg er veldig opptatt av å se bra ut, også på trening, og da er det viktig med fine treningsklær, Motivasjonen øker når man føler seg fresh på trening. Så føl deg fresh du også, å bestill deg idag!
Du finner tightsen her

INFORMASJON
Facebook her
Hjemmeside her
Instagram @dsmfitness.no