DETTE REDDET SOMMEREN MIN

God kveld kjære lesere!

Sommeren for i år er godt over halvveis, og vi er straks inne i august måned, noe jeg synes er så kjedelig. Fordi ja, jeg elsker sommeren. Det er den beste årstiden i året, da jeg elsker varme, sol og ikke minst ferietid! Denne sommeren har jeg virkelig utnyttet maksimalt, og har fått vært med på mye gøy sammen med flotte mennesker. Alt fra tidenes ferietur til Ibiza, jentetur til Oslo, nå i helgen var jeg på hyttetur med familien. Nå venter en ny Oslo tur i august, der jeg skal få oppleve findings festival med gode venner. Så ja, jeg elsker sommeren 2017.

Når det e sagt, så er det store spørsmålet alltids “blir det sol i morgen?”.
Ikke si meg at du ikke har tenkt tanken når du har våknet opp og sett ut av vinduet. For oss her i trønderlag, så har vi hatt både fine dager og dårlige dager med regn og gråe skyer. MEN for min del så har ikke solen utgjort så mye, fordi som sagt, jeg er avhengig av å bruke selvbruningen fra Shadowtans. Jeg har vært fast bruker i over 3 år nå, og denne selvbruningen redder meg virkelig gang på gang. Så selv om den trønderske sommeren ikke har vært optimal, så har jeg alltid følt meg brun og fin, takket være Shadowtans.

Jeg har tidligere nevnt for dere hvor viktig det er for meg å ta vare på huden min, og dette er det også viktig å tenke på nå i disse sommertider. Ja, solen kan steke og det frister veldig å ligge ute i solen med sololje og steke huden sin. MEN, det er så viktig å beskytte huden sin med solkrem med høy faktor. Bruk heller selvbruning, om du ønsker å få en dyp og jevn brunfarge!

Min store favoritt hos Shadowtans er nok den fantastiske moussen de selger! Den finner du her til 399kr, og JA den er virkelig verdt hver ei krone. Denne brunfargen blir jevn og dyp, uten å skjolde av. Den sitter også perfekt på, selv om du trener og er aktiv. Noe som er veldig viktig for meg i en hektisk hverdag.

Unngå å utsett huden din for solskader, og huden vil vil takke deg i de senere årene, jeg lover deg!
Om DU har lyst til å teste ut Shadowtans sine produkter, så kan du få 20% rabatt ved å bruke rabattkoden “idadir” ved bestilling

For mer informasjon
Hjemmeside her
Instagram @shadowtansnorge
Facebook her

 

 

IBIZA LEVERTE TIDENES FERIETUR

God kveld kjære lesere!

Da har jeg endelig “landet” litt etter ferien og det har allerede gått snart 3 uke siden jeg kom hjem. Fy søren, for en ferie jeg har hatt! Ikke nok med at jeg reiste til tidenes by IBIZA, men jeg reiste også med mine to bestevenninner. Kan det bli bedre?

Jeg har faktisk ikke ord for hvor fantastisk denne ferien var jeg! Jeg hadde nokså store forventninger da denne ferien var planlagt i lang tid, men jeg må si at ferien overgikk forventningene jeg hadde. Planen var å være i Ibiza i 12 dager, da vi skulle variere med både late dager på stranda, chille, trene og feste litt. MEN, planene endret seg underveis, og det ble langt mer drikking enn hva jeg hadde planlagt. Når du er i en av verdens største partybyer så er det lett at man drar ut å fester mer enn hva man kanskje ville gjort på en annen ferietur. Festene vi har opplevd der nede er så sinnsyke, og det er så vanskelig å forklare hvor fantastisk hele opplevelsen har vært der nede. For dere som har fulgt meg på snap og instagram, så tror jeg dere har fått med dere de store festene vi har vært på. Jeg kan i hvert fall med hånden på hjerte anbefale ALLE å dra til Ibiza om du vil feste og ha det GØY og få valuta for pengene!

Foruten om festing så fikk vi også trent en del, noe som for min del var veldig godt og viktig. Jeg hadde ett mål om å prøve å få trent minimum 5 dager der nede, og det gjennomførte jeg. Vi hadde som sagt ett treningsstudio på hotellet, og dette gjorde ting tusen ganger lettere! Selv om treningsstudioet var lite og dårlig, så fikk jeg gjennomført ei lita økt, noe som er bedre enn ingenting! Svetten rant godt kan jeg i hvert fall melde ifra om.

Når det gjelder maten, så JAAA, det var tidenes beste frokostbuffe og middagsbuffe! Vi fikk velge mellom alt fra egg, skinkepålegg, oster, grønnsaker, frukter, kjøtt og ja, det var helt perfekt for oss som er opptatt av ett sunt kosthold på ferie. Jeg kan virkelig anbefale alle Garbi Hotel & Spa. Utmerket hotell, og med god beliggenhet til det meste som fins i Ibiza.

Så ja, denne ferieturen har virkelig vært magisk, og jeg skal uten tvil tilbake til Ibiza. Fordi denne byen MÅ bare oppleves enda en gang!
Jeg lever lenge på minnene jeg har hatt på denne turen, og er så takknemlig for alt og alle jeg har blitt kjent med der nede, som gjorde ferien min så fantastisk. Og selvfølgelig en stor takk til verdens beste venninner som holdt ut med meg i 12 dager <3
Love you guys!

Følg meg på instagram @idadir