HELGENS FESTLIGHET

God mandagskveld kjære lesere!

Det er allerede mandag, og en ny uke har begynt! Spennende, eller hva? På fredag hadde en kompis av meg innflyttingsfest midt i sentrum av Trondheim.
En flott leilighet, og en flott gjeng som festet!

Vi traff også på en flott ROSA bil, wow for en herlig farge!

idaDAG 17 I BALI – HJEMREISE

God ettermiddag kjære lesere

Selv om bildene under ser “lykkelige” ut, så var det overhode ikke en velykket hjemreise. Ikke misforstå meg, reisen gikk greit selv med 26 timer reisetid. MEN det å forlate dette flotte ferieparadiset var helt forferdelig. Det er rart hvor knyttet man blir til menneskene her nede og til omgivelsene. Vi har hatt 17 helt fantastiske dager her nede, og vi er fast bestemt på at dette er overhode IKKE siste gangen vi besøker Bali. <3

Forlater hotellet

Takk for en fantastisk tur verdens beste gutt <3

Klar for å reise med Qatar Airways – fantastisk service!
Tilbake på norsk og kald jord

ida

DAG 16 I BALI – SISTE DAG

God kveld kjære lesere

Dette var vår siste kveld i Bali, og du kan tro hvor j***** det føltes å vite at i morgen skulle vi sette oss på flyet tilbake til kalde/kjedelige Norge. Vår siste kveld dro vi på en flott restaurant og kjøpte oss en “dyrere” middag enn hva vi hadde gjort tidligere. Jeg bestilte meg 3 ulike biffer, og Kenneth en stor porsjon av sparibs. Vi har hatt en helt fantastisk ferie sammen i flotte Bali. kan virkelig anbefale Bali på det sterkeste til alle mine lesere!Ida

DAG 15 I BALI

God kveld kjære lesere!

Dette var vår nest siste kveld i Bali, og vi bestemte oss for å ta turen innom Pizzahut for å prøve ut pizzaen der. Jeg må si at jeg ble utrolig skuffet over servicen der, og ikke minst at de iKKE hadde menyen på engelsk, KUN indonesiks!! Etter et dårlig besøk og “grei” mat gikk vi videre til Flapjack, en STOR favoritt her nede. Dette er som et paradise for de som elsker belgisk vaffel med vaniljeis. NAM, disse er bare til å få vann i munnen av. 

Verdens beste belgiske vaffel 

Ida

DAG 14 I BALI – DELFIN SVØMMING

God ettermiddag kjære lesere

Beklager noen dager uten oppdatering, men det har vært veldig dårlig internett forbindelse i Bali. Jeg kan nå si at vi er tilbake på norsk jord, og kommer til å poste de sistedagene i hvert sitt innlegg. Ihvertfall dag 14 ble brukt til delfinsvømming. En “aktivitet” vi hadde booket lang tid i forveien, da det ofte er fult. Dette hadde jeg glemet meg som en unge til, og kan overhode ikke si jeg ble skuffet over opplevelsen. Det å komme så nært innpå delfinen var helt fantastisk, og for en myk hud den hadde. Helt himmelsk!  

 

 

Ida 

DAG 13 I BALI

God kveld kjære lesere!

Det skal sant sies at det merkes at vi har kommet tilbake til den hektiske hverdagen her igjen på Bali. I går forlot vi som sagt øya, og på vei fra øya til Bali begynte det å regne. Vi og noen flere hadde satt oss på toppen av en “fast boat” som tok 1 og en halvtime, og jeg kan godt si at vi ble gjennomvåt og KALD. Jeg tror aldri jeg har vært så redd for mitt eget liv som jeg var på denne båten, grøss og gru sier jeg bare. Du kan se bilde lenger ned hvor blaut vi endte opp med å være. Ellers var Kenneth og tok en gammeldags bamboo tattovering med pinne og nål. Motivet ble tre små streker som symbolisere de tre øyene her ute. 

 

 


Så sinnsykt blaut og kald etter en turbulent båttur


BAMBOO TATTO

Ida

DAG 12 I BALI

God kveld kjære lesere

 Da var vår siste dag på den “øde” øy over, og det var tilbake til den hektiske “hverdagen” her på Bali. Det har vært sinnsykt godt å ikke ha det stresset rundt oss med biler og annet støy. Hadde vi vist hvor fint det var der ute, så hadde vi helt klart tilbringt flere dager her. Det er overhode ikke siste gangen vi besøker denne flotte øya! 

Idag tok vi turen ut på en båt for å snorkle på de tre forskjellige øyene. HERLIG!


Her snorkles det

 Ida 

DAG 11 I BALI

God ettermiddag kjære lesere

 Da er vår 2 dag her på den “øde” øyen fullført. Idag har vi bare slappet av på øya også leide vi oss en sykkel for å sykle rundt øya og se mer av den. Det tok 1 time å sykle rundt hele øya, så den er ikke akkurat så veldig stor. Når sant skal sies så tenkte vi dette ville bli en “lett” tur, men neida – det å leie sykkelen i sanden var helt jævlig varmt. Svetten bare rant av oss, og da vi endelig kom tilbake til hotellet var det å hoppe rett i vårt “nydelige” vann fra dusjen. Øya har nemlig saltvann i dusjen, så det er helt forferdelig å dusje i et slikt vann. MEN vi hadde en fin sykkeltur.  

 

 

I slike “hytter” bak meg sov folk i – utrolig nok!

Ida

DAG 10 I BALI – PÅ EN ØDE ØY

God kveld kjære lesere!

I disse dager befinner vi oss på en øy ca 1 og en halvtime unna Bali. Her er det ingen biler, ingen motorsykler og ingen hunder. Det føles ut som å komme til “gamle” dager der det ikke engang er telefon på hotellrommet. Vi har også sinnsykt dårlig internett forbindelse her nede, så jeg har prøvd i mange timer nå å få logget meg på nettet. Utenom det så skal sant sies at vi stor koser oss på denne herlige øya. Det er så fredelig og fantastiskt her. Kenneth har allerede fått dilla på snorkling i det krystall klare vannet. Dessverre så har vi ikke undervannskamera, noe som er veldig synd ettersom det er sinnsykt mye småfisk her ute. Idag så vi en stor skilpadde under vann, og i morgen skal vi på en 5 timers båttur ut til de 2 andre øyene som ligger rundt her. Håper vi får skaffet oss et undervannskamera slik at vi kan få filmet opplevelsen under vann! 

Soling på denne flotte øya

Ida + Kenneth = sant <3

 

Fine gutten min <3


Flott utsikt mot den andre øya  – Meno

 Flotte skjell fra havet


Hvor er NORGE ???

Lokal innbygger kutter opp en kokosnøtt, slik at vi får fersk kokosnøttvann

Koser oss med lunsj ved strand kanten

Jeg fant navnet mitt her nede – jippi!

Romantisk middag

Utenfor vår bungalow 

Ida

DAG 9 I BALI

God kveld kjære lesere

 Noe av det første vi gjorde da vi kom til Kuta – turistområdet var å ta en tur i “shoppinggata” og svi av litt penger. Det er utrolig hvor mye man kan prute ned en vare, og ja – vi står på vårt og får den prisen vi vil ha. Kenneth fikk 3 singletter til 50 norske kroner. Elsker slik billig shopping!  <3 <3